New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
valahol Ben Tate van megnevezve potenciális RB-nek... nem lenne olcsó,,de ha futómániás OC lesz,elképzelhető hogy áldozni fognak 1 nagyobb névre is akár...ozibozi
Tartsuk meg Brownt és akkor nem kell ide senki.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
És Quinn természetesen megmarad spec team coachnak, csodálatos döntés, ismét hasítani fog ez az egység.

Lehet nézni RB prospecteket is...Asbee
Mondjuk ezen a drafton nehéz lesz majd nem hiányposztra húzni.Henderson
Quinn azért marad mert vár egy rekord rá a szezonban, még nem döntöttük meg az egy szezonban kapott spec TD-k számát idén, csak beállítottuk....

Ben Tate: No. Zonából jönne, sztem nálunk annyira nem tudná kihasználni az adottságait...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 001
valahol Ben Tate van megnevezve potenciális RB-nek... nem lenne olcsó,,de ha futómániás OC lesz,elképzelhető hogy áldozni fognak 1 nagyobb névre is akár...
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
És Quinn természetesen megmarad spec team coachnak, csodálatos döntés, ismét hasítani fog ez az egység.

Lehet nézni RB prospecteket is...Asbee
Mondjuk ezen a drafton nehéz lesz majd nem hiányposztra húzni.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lehet nézni RB prospecteket is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Giants announced that former first-round pick, RB David Wilson, will undergo neck surgery and his football future is uncertain.MarioAna
ez olyan szempontból jó jel, hogy volt olyan opció, hogy azért nem lesz műtét, ha nincs értelme és úgysem játszhatna
Nicks amúgy vszeg nem fog maradni! érik az első körös WR draft vagy letrade...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Giants announced that former first-round pick, RB David Wilson, will undergo neck surgery and his football future is uncertain.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 001
Tényleg nem tudunk jobbat találni interjúra, mint a volt Titans OC meg Texans qb coach? Chudzinskira csak vetnék egy pillantást például. Persze lehet, hogy már el van döntve (Sully) aztán mindegy kiket hívunk még.Henderson
Tuti Sullivan lesz. A játékosok is persze hogy őt akarják, nem kéne új playbookot tanulni. Némi változás lesz, de marad ugyanaz amit Gilbride-nál láttunk...Asbee
😕 Cruz is ezt nyilatkozta,+hogy minden jó lehet majd egy kis változtatással... vlsz ezt az utolsó TC évet nem akarják teljesen felforgatni,ami logikus is,hiszen nem neki kell már itt építkezni,és szerencsésebb sérült listával ,sikeres foldozgatással,akár szépen is búcsúzhatna az öreg...
több mint 12 éve
Tényleg nem tudunk jobbat találni interjúra, mint a volt Titans OC meg Texans qb coach? Chudzinskira csak vetnék egy pillantást például. Persze lehet, hogy már el van döntve (Sully) aztán mindegy kiket hívunk még.Henderson
Tuti Sullivan lesz. A játékosok is persze hogy őt akarják, nem kéne új playbookot tanulni. Némi változás lesz, de marad ugyanaz amit Gilbride-nál láttunk...

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Tényleg nem tudunk jobbat találni interjúra, mint a volt Titans OC meg Texans qb coach? Chudzinskira csak vetnék egy pillantást például. Persze lehet, hogy már el van döntve (Sully) aztán mindegy kiket hívunk még.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Jay Gruden lett a Redskins HC, mindenki megnyugodhat😀Asbee
(Y)
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Ben McAdoo Packers qb-coach az újabb jelölt az OC posztra. A hétvégén jön interjúra.
A Dolphinsnál is képben van uerre a posztra. (És Philbinnel dolgozott is együtt a Packersnél.)
több mint 12 éve
Jay Gruden lett a Redskins HC, mindenki megnyugodhat😀

több mint 12 éve
LB viszont tutira nem kell első 2 körben. Beasonnal kell szerződést hosszabbítani és probléma megoldva. Paysinger csak RFA lesz, ő könnyen megtartható és azért voltak jó meccsei. Rajtuk kívül Jacquian Williams sem rossz. Amekkora needek voltak itt pár éve és leszartuk a posztot, kb kizártnak tartom, hogy most linebackerre áldozzunk egy korai körös picket. Máshova kell új játékos.

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan

Szóval akkor egy OT draftnál mozdítsuk el a legjobb teljesítményt nyújtó emberünket (Pugh) guardba, rakjuk át Beatty-t a jobb oldalra (ezzel azt hiszem a liga legjobban fizetett RT-je lenne) ahol semmi garancia nincs, hogy sokkal jobban szerepeljen és hozzunk egy újoncot Eli vakoldalára, aki vagy beválik vagy nem. Szerintem ebben van akkora kockázat mintha a fal szélét meghagynánk és a belső részét "cserélnénk ki". Ezzel a véleménnyel kb. egyedül leszek, de sebaj😀
Legjobb húzás most lehet egy letrade lenne. Asbee
Ebben én is egyetértek veled. Bár én voltam leginkább aki egy jobb draft helyért "szurkolt" az utolsó meccsen, de ha nem lesz bent kiemelkedő tehetségű játékos, aki mondjuk TOP10-et is megérne, akkor lehet jobb lenne a letrade egy + 2. körösért (mondjuk pl. a Browns lehetne ebben partner a + 1 db első körösével), mert kéne az első 2 körben 2 OL + 1 LB vagy ha Nicks megy, akkor 2 OL + 1 WR. Meglepődnék, ha a CB kérdést nem a free agent piacon akarnánk megoldani (elég sok jó CB lehet elérhető), mivel jelenleg a játékos rangsorokban (pl. CBS) 1 db CB van Top 40-ben. Bár elvileg Websternek van jövőre egy 2 millás szerződése és Ross sem volt olyan trágya, amíg meg nem sérült.

több mint 12 éve

Szóval akkor egy OT draftnál mozdítsuk el a legjobb teljesítményt nyújtó emberünket (Pugh) guardba, rakjuk át Beatty-t a jobb oldalra (ezzel azt hiszem a liga legjobban fizetett RT-je lenne) ahol semmi garancia nincs, hogy sokkal jobban szerepeljen és hozzunk egy újoncot Eli vakoldalára, aki vagy beválik vagy nem. Szerintem ebben van akkora kockázat mintha a fal szélét meghagynánk és a belső részét "cserélnénk ki". Ezzel a véleménnyel kb. egyedül leszek, de sebaj😀
Legjobb húzás most lehet egy letrade lenne. Asbee
Ezt most rosszul gondolod. 😉
Nem állítanám, hogy mindenben egyet szoktam érteni a véleményeddel, de történetesen ebben a kérdésben én is pont így gondolom.
A két Tackle-t nem bántanám, a fal belsejét kell rendbe rakni.
A korábban belinkelt négyrészes bbv-s cikk alapján a NO@PHI meccsen pl. szinte végig de la Puente játékát néztem. Elképesztően impozáns volt, amit csinált sztem. Ha jól emlékszem, 3 QB-sneaket csináltak meg úgy, hogy Brees-nek csak be kellett dőlnie az általa csinált óriási lukba. Óriási upgrade lenne, ha meg tudnánk szerezni FA-n.

Részemről is mehet a letrade, ha nem skill posztra húzunk első körben. Azért egy future pro-bowler WR-t nem hagynék ki, ha elérhető lenne.
több mint 12 éve
na végre van új jelölt. a régi Titans OC, elvileg jön elbeszélgetésre. Futás nála az lenne tutira...csebi
Mi egyáltalán nem voltunk vele megelégedve. Sokszor teljesen értelmetlen playeket hívott. A futás meg.... igaz, hogy CJ előtt a fal sem nyomta mindig jól, de sokszor az volt, hogy középen futtatták, amivel 1-2 yardot hoztunk max, vagy volt, hogy minuszban.14.ek voltunk futásban amúgy, egy közepes teljesítmény, csak voltak meccsek amikor eltűnt a futás 😀. 3down-oknál sem volt a helyzet magaslatán. Erről mondjuk Munchak is tehet. Az előző szezon végén is úgy látta a Titans topic, hogy Loggains helyett jöhetne egy másik OC, de végül maradt, hát nem jártunk vele jól. Ettől függetlenül még megtáltosodhat, de én nem szavaznék rá.pakesz
Úristen, az nekünk egy álom lenne.
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
na végre van új jelölt. a régi Titans OC, elvileg jön elbeszélgetésre. Futás nála az lenne tutira...csebi
Mi egyáltalán nem voltunk vele megelégedve. Sokszor teljesen értelmetlen playeket hívott. A futás meg.... igaz, hogy CJ előtt a fal sem nyomta mindig jól, de sokszor az volt, hogy középen futtatták, amivel 1-2 yardot hoztunk max, vagy volt, hogy minuszban.14.ek voltunk futásban amúgy, egy közepes teljesítmény, csak voltak meccsek amikor eltűnt a futás 😀. 3down-oknál sem volt a helyzet magaslatán. Erről mondjuk Munchak is tehet. Az előző szezon végén is úgy látta a Titans topic, hogy Loggains helyett jöhetne egy másik OC, de végül maradt, hát nem jártunk vele jól. Ettől függetlenül még megtáltosodhat, de én nem szavaznék rá.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
GJohnny74 New York Giants 698
Az SNY Giants oldalon van egy elég részletes cikk amiben kiemelik, hogy túl sok lyuk van a csapatban ahhoz, hogy egy idényben meg lehessen oldani, illetve leírják, hogy hol van és hol nincs lyuk jelenleg. Azt is megemlítik, hogy Mara főként a draftról tervezi az építkezést (gondolom mivel valószínűleg nincs elég cap).

bigblueblitz.com/2013-new-york-giants/giants-have-too-many-holes-to-fill-all-at-once/
több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Beatty LT, mindig is az volt. Nyilatkozta is h a másik oldalon nem érzi a játékot. Sztem nem merül fel olyan opció h őt áttegyük RT-nek. Azt gondolom h még egy évet fog kapni a LT-ként, és ha megint szar lesz, lehet elküldjük.
A letrade nem hangzik rosszul, de én egy 1. körös OT drafttal is kiegyeznék, ahogy CB-vel is. Attól függően h ki lesz benn, LB is indokolt lehet. Ha Tuck marad (én korábban megváltam volna tőle, de meggyőzött), akkor DE sztem ráér később, ha hozunk melléjük egyáltalán vkit (Persze az is kérdés h JPP milyen állapotban lesz, de Moore-ral kiegészülve nem rossz trió ez...csak nehogy úgy járjunk mint idén OL-el, h nincs depth!).Mindenesetre az első 2 körben mindenképp kellene OL húzás, free agencyből drága lenne megoldani minden OL gondunkat.
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ha találunk partnert letrade-re akkor sztem se lenne az rossz lépés, de én simán kiegyeznék egy OT húzással is. Más opció annyira nem tetszene megmondom őszintén.
több mint 12 éve
Barr szvsz 4-3-t bebukná és első körben max Clowney-t választanám ha már DE kell. Úgy tudom az oregoni CB nem jön ki a draftra. Evans nálam mint Barr. Első körben WR-ek közül max. Watkins kellene.
OL az nagyon nehéz kérdés. Beatty 7,5 milliót keres évente és extra szar volt idén. Korábban egyáltalán nem szerepelt rosszul. Azt is mondják, hogy kell mellé egy tight end aki blokkolni is tud és tavaly Bennettnek is köszönhetően volt annyira jó. Abban szerintem megállapodhatunk, hogy Beatty-nek még egyszer nem lesz ilyen rossz éve. Mondják, hogy tegyük át a túloldalra. Ott jobb lenne? Annyira nem hiszem. A másik, hogy 1 éve kapott szerződést, jó ideig nem szabadulunk tőle és ilyen fizetéssel a pályán kell lennie. Biztos mindent meg fog tenni, hogy a borzasztó éve és a sérülése után visszatérjen régi formájába. Nem hiszem, hogy egy első körös újonc pozitívan hatna Beatty játékára. Irtó nagy luxus lenne azért az első körben elhozni valakit, hogy szorongassa meg a méregdrága kezdőt. Szóval akármennyire is fogja mindenki a fejét, nálam Beatty maradna a left tackle. Ha sorozatban két évig lenne ilyen vacak, akkor tényleg jöhetne a franchise LT. Pugh-ra a draftolásakor azt gondoltam guard lesz, helyette ő lett a kezdő right tackle és teljesen megfelelt a várakozásoknak. Ha valakivel elégedettek lehetünk, akkor az ő. Újoncként szerintem igen korrekt teljesítményt nyújtott, pláne hogy draftolásakor előkerült a Seahawks sapka is...
Legjobb húzás most lehet egy letrade lenne. Mind offense-ben mind defense-ben a húzójátékosaink megvannak (illetve a D-ben pár játékos arcába még oda kell tolni as szerződést), nincs itt szükség megváltóra és a franchise-t sem kell kihúzni a szarból. Viszont lyukak azok vannak, így nem bánnám ha lemennénk 1/20-25-re és kapnánk érte még egy második kört is.

több mint 12 éve
Na ügyködik a vezetőség, bejelentették a következő új GIANTS-eket:
TE Daniel Fells
WR Preston Parker
LB Spencer Adkins
OL Troy Kropog
K/P Brandon McManus
több mint 12 éve
A nydailynews.com egyik blogjában már vannak tippek a 12. draft pickre.

LB: Anthony Barr, UCLA
Robbanékony pass-rusher (10 sack) aki együtt tudna dolgozni JPP-vel és Tuck-al, hogy újra félt D line legyen.

CB: Ifo Ekpre-Olomu, Oregon
Webster valószínűleg menni fog és McBride nem megoldás, így szükség van egy CB-re Amukamara mellé.

WR: Mike Evans, Texas A&M
Evans egy Plaxico Burress típusú célpont, amilyen már évek óta nem volt Eli-nak. Tökéletes Nicks helyére.

OT: Cyrus Kouandjio, Alabama
Nagy, nyers, atletikus falember, akit Reese szeretne draftolni.

OT: Taylor Lewan, Michigan
Átvehetné az LT-t és mehetne Beatty a neki való oldalra.

Vélemények?
több mint 12 éve
na végre van új jelölt. a régi Titans OC, elvileg jön elbeszélgetésre. Futás nála az lenne tutira...