New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tuck azért érdekes eset. Szerintem ha nem egyezünk meg vele piacnyitásig, akkor sem lesz különösebb probléma vele. A DE poszt azért telített lesz FA-n, a csapatok találnak nála jóval jobb alternatívát is. + ha valakitől ajánlatot kapna, szerinte megadná a lehetőséget Reese-nek, hogy azt match-elje. Beasonnál szerintem ugyanaz lesz a helyzet. Őt azért kell mindenképp megtartani, mert egy hetedik kört adtunk érte. Mikor érkezett tudtuk, hogy a szezon elúszott. Most akkor arra a pár meccsre szerződtettük? Értelmetlen lenne.
Snee pedig...Ha belemegy egy irtó nagy fizetéscsökkentésbe, akkor felőlem maradjon. De az biztos, hogy kell egy másik alternatíva is a helyére, mert simán úgy járhatunk mint tavaly. Persze kinézem Reese-ből, hogy elküldi, Coughlin egyértelműen meg szeretné tartani Snee-t ami nem is csoda.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
azért remélem nem az a terv hogy a tavalyi fallal fogunk próbálkozni , Beatty-Boothe-Baas-Snee-Pugh pl...
ismét amíg végül agyon nem ütik Elit...
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 21 435
😛 nem kell aggódnunk , Mivel Chris Snee -aki Coughlin veje- simán belemegy a paycutba,hiszen az öreg most kapott 7 milkót,abból ötöt átlök a gyerekeknek,helyre áll a családi budget... neki meg bőven elég az a kettő,és legalább nyugodtan dolgozhat végre idén ... mindenki jól jár,+lesz vagy 5 M + helyünk...😀
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
"In Indy today, Giants GM Jerry Reese indicated Giants will let Justin Tuck, Jon Beason, Hakeem Nicks "test the market" in free agency."

Beasont nem értem...kristof
Nem hiszem, hogy túl komolyan kéne ezt venni, kb csak újságírói találgatás.Elég zavarosnak tűnik az egész, sehol nem találtam olyat, hogy Reese kijelentette volna, hogy ezek a játékosok semmiképpen nem kapnak szerződést FA előtt, ráadásul több helyen csak Tuckot és Nickst említik. Egy videót találtam egy combineon készült interjúról, nem tudom van e több is, de ott sem mond semmi konkrétumot, kb "majd meglátjuk mi lesz" a válasz mindenre.

Érdekesebb szerintem, hogy ő is és Coughlin is azt mondja, hogy Snee játszani akar a következő szezonban, ha így lesz, remélem csak jókora paycuttal maradhat rosteren.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
"In Indy today, Giants GM Jerry Reese indicated Giants will let Justin Tuck, Jon Beason, Hakeem Nicks "test the market" in free agency."

Ezek szerint Joseph pl. nem? Beasont én se értem. Konkrétan nincs olyan a csapatban aki a felét is tudná hozni, mint amit ő hozott.balu10
lehet abban bíznak,hogy a kora,és a sérülése miatt már más sem ad neki annyit,amennyit most kér,és így kevesebből is itt tudják tartani,de ez bárhogy elsülhet...
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nézegetve a prospect ismertetőket egy 3. körös Weston Richburg draftnak nagyon örülnék. Szívós, több pozícióra is alkalmas, intelligens belső falember.

több mint 12 éve

Ezek szerint Joseph pl. nem? Beasont én se értem. Konkrétan nincs olyan a csapatban aki a felét is tudná hozni, mint amit ő hozott.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Beasont nem értem...
több mint 12 éve
én is néztem, de legalább nagyon ki van baszva, rehab közben sem hanyagolta el a kondit 😀

más: Snee szinte biztosan marad, azért egy pay-cut talán nem ártanakristof
Azokon szoktam röhögni mikor mondják Wilsonra, hogy kicsi, meg csak sebességére építhet stb. Nézzék már meg hogy néz ki...Nem csoda, hogy anno egyetemen is annyi tackle-t lerázott magáról.
Snee-től mondjuk úgy 5 milliót el kéne venni. Ha nem megy bele, akkor mehet.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én is néztem, de legalább nagyon ki van baszva, rehab közben sem hanyagolta el a kondit 😀

más: Snee szinte biztosan marad, azért egy pay-cut talán nem ártana
több mint 12 éve
 instagram.com/p/ksjCS9jX7n/#

Az új Burress?

több mint 12 éve
hopp, Coughlin szerződése egy évvel meg lett hosszabbítvakristof
Részben várható volt, hiszen ha most, így stáb átalakítás közben nem köszöntünk el tőle, akkor már látni lehetett, hogy közép távon is vele tervezünk. Bár eddig szerencsét hoztak a szerződéséből az utolsó évek...

több mint 12 éve
Már előre látom október vége körül a kommenteket meg a híreket, hogy kiégett már és küldjük el😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hopp, Coughlin szerződése egy évvel meg lett hosszabbítva
több mint 12 éve
Állítólag a salary cap 130 millió lesz, így jelenleg kb. 19 millió dollárnyi helyünk van. Egy-két művelettel ebből lehet 30-35 millió is.

több mint 12 éve
ő se gombokat kapna...  www.giants101.com/2014/02/18/running-back-knowshon-moreno-high-on-new-york-giants-radar/
több mint 12 éve
Igazából ami működhetne és életszerű is lehetne Manningnél az egy új szerződés. Intelligens játékosról van szó, már tavaly is lenyilatkozta, hogy nyitott az esetleges változásra, ha a csapatnak az kellene. Korábban átstrukturáltuk a szerződését, így a cap hitje 2013-tól számottevően magasabb lett, mint átlagfizetése. Talán azt lehetne nála elérni, hogy kapjon egy teljesen új szerződést, a régi évi 16 millió dollárjával és ahhoz a szerződéshez később se nyúljon Reese. Ez a 3-4 milliós összeg azt jelentené, hogy újra lehetne igazolni belőle Tuckot vagy Beasont, esetleg hozni egy falembert aki jobban védené Manninget mint egy 150 kilós homokzsák. Ezzel a csapat is erősödne és Eli-t sem érné pénzügyileg nagy veszteség.

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ilyen szinten biztos nincs, max. annyi amit tavaly is láthattál Brady és a Patriots esetében, hogy valamennyivel olcsóbban ír alá, de ezt nem viszonozza a klub egyéb formákbankristof
És olyan is elképzelhetetlen, hogy mondjuk Pl. Brady esetében a Pats felkéri az asszonyt fotózásra abban az összegben, amennyivel olcsóbban írt alá? Ilyenek ellen is véd a szabályzat?balu10
Azért TB nem járt rosszul azzal a szerződésmódosítással, gyakorlatilag az összes pénze garantált....de hát ő lehet nagyvonalú, jól keres az asszony😀
Aktív játékosként biztos nem próbálkoznék csalni, eltilthatnak örökre, sőt a klub is nagyot szívhat.. aztán ha visszavonultam és a tulaj egyik cége évente hozzám vág egy kis lóvét életjáradék címén...kitudja, de ez már csak az én összeesküvés elméletem 😀
több mint 12 éve
ilyen szinten biztos nincs, max. annyi amit tavaly is láthattál Brady és a Patriots esetében, hogy valamennyivel olcsóbban ír alá, de ezt nem viszonozza a klub egyéb formákbankristof
És olyan is elképzelhetetlen, hogy mondjuk Pl. Brady esetében a Pats felkéri az asszonyt fotózásra abban az összegben, amennyivel olcsóbban írt alá? Ilyenek ellen is véd a szabályzat?

több mint 12 éve
Egyébként overthecap.com-on valaki "játszott" mostanában? Én ma ügyeskedtem egyet. Rolle-nak új szerződést adtam, Snee-t elküldtem, Baas és Kiwanuka pedig egy június. 1. utáni cutot kapott. A nagyobb nevek közül újraigazoltam Joseph-et (kb. évi 6 millió), Tuckot (kb. évi 4 millió) és Beasont (kb. évi 4 millió) is. A kiegészítő játékosok legtöbbjének is új szerződést adtam és így maradt kb. 11 millió dollárnyi hely. Persze kelleni fog két belső falember, egy TE és egy kezdő CB is, de évi 2-3 millió dollárért lehetne találni már a kezdőbe játékost és ott a draft is.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ilyen szinten biztos nincs, max. annyi amit tavaly is láthattál Brady és a Patriots esetében, hogy valamennyivel olcsóbban ír alá, de ezt nem viszonozza a klub egyéb formákban
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
offseason kérdés: szerintetek nem játsszák ki a franchise-ok a salary cap-t? lehet, hgy túl kelet-európai kérdés, de nincs olyan, hogy a QB belemegy az új szerződésbe, aztán cash-ben megkapja az okosmatekot?
több mint 12 éve
Ha Josephet nem tudjuk megtartani, az azt jelenti, hogy nagyon szar a cap management...Asbee
Nem arról van szó, hogy nem tudjuk, de annyi need van jelenleg, hogy szerintem benne van, hogy ezt a pénzt máshová költjük, meg az, hogy lesz csapat aki sokkal nagyobb ajánlatot tesz és Joseph a pénzt választja. Annak idején Cofieldet is elengedtük, mert ott volt Linval, most ott van Hankins.
Én nagyon szeretném, hogy maradjon, de sajnos lehetséges, hogy nem fog.Henderson
Hát az akkor volt, ez meg most van. De amíg irtó nagy pénzeket kap/kapott Diehl, Webster, Kiwanuka, Baas, Snee és nem tudjuk esetleg megtartani valamelyik hasznos FA-t, addig itt komoly bajok vannak. Lehet vannak még needek, de ha megy Joseph, akkor csinálhatunk egy másik needet. Cullen Jenkins már nem mai gyerek, Hankins-nek meg volt egy-egy jó megmozdulása de ennyi. Előbbinek ráadásul tutira ez lesz az utolsó éve nálunk. Én tuti azzal kezdeném, hogy Joseph írjon alá először, aztán Beason (ha már trade-eltünk érte), majd Tuck.

több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Ha Josephet nem tudjuk megtartani, az azt jelenti, hogy nagyon szar a cap management...Asbee
Nem arról van szó, hogy nem tudjuk, de annyi need van jelenleg, hogy szerintem benne van, hogy ezt a pénzt máshová költjük, meg az, hogy lesz csapat aki sokkal nagyobb ajánlatot tesz és Joseph a pénzt választja. Annak idején Cofieldet is elengedtük, mert ott volt Linval, most ott van Hankins.
Én nagyon szeretném, hogy maradjon, de sajnos lehetséges, hogy nem fog.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Ha Josephet nem tudjuk megtartani, az azt jelenti, hogy nagyon szar a cap management...