New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Schedule alapján, első esélyes meccs a 2. fordulóban a Manning-Bowl, az 22:25-ös kezdés, (tavaly az volt a SportTV-s idősáv még gamepass sem kéne feltétlenül).G-menezt már twitteren írta galuska és az nfl csevegőben is volt róla szó, hogy biztosan adja a sport tv, én örülnék ha összejönne már erre valami 😊
több mint 12 éve
game pass nálam is szóba jött, de egyelőre nekifutok nélküle,Magam is kacérkodom a game pass előfizetéssel. Most éppen az egyhetes free trial-em töltöm. Meg tudnátok támogatni a döntésemet, ha cserébe néhány sört fizetnétek ezeken a közös meccsnézéseken 😊bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
kell egy gamepass előfizetés meg gép, a Grundon minden más adott ( remélem idén is)!
sajnos eltűnt egy csomó számom benne Nightboy-é is (meg a többieké) akinek szokott lenni !
Tehát akinek van kedve, ötlete, game pass-e ,száma jelentkezzen !
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.yooker
Azért Noel-től kérünk egy visszajelzést a Grund ügyében!G-men
amire nagyon muszáj majd felkelek , nappal úgysincs nyugtom mostanában hogy megnézzem!
ha Te belevágsz és megyünk az én söreimre számíthatsz... 😊
több mint 12 éve
igen, ebből a párosból egyértelműen Brewer a kérdőjel, Boothe játszott már párszor centerben, legutóbbi időben már gond sem volt (értsd: elrontott snap-ek, homály blokkok)Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀AsbeeSztem tuti ez lesz a befutó és nekem jobbnak is tűnik ez a verzió. Persze Brewerről sok infónk nincs még..Szesze
utóbbiról jut eszembe, nálam Cordle akkor kapta meg a cut-ot, amikor szombaton a 3rd vagy 4th & goal-nál azonnal lehasalt a snap után, majd kétségbeesetten próbált legalább egy lábat elkapni a fölötte repülő D-line játékosok közül, persze, sikertelenül.
több mint 12 éve
miért is találtam el?...Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?G-menpontosankristof
Most nem rémlik, ki(k), de talán van(nak), aki(k) kocsival szokott(tak) jönni, és arrafelé megy(nek) haza. Előtte majd úgyis pontosítunk.
Én már nagyon ki vagyok éhezve a focira, a Dallas elleni meccsre, de az pont SNF lesz, olyat még nem néztünk közösen, sajnos... Schedule alapján, első esélyes meccs a 2. fordulóban a Manning-Bowl, az 22:25-ös kezdés, (tavaly az volt a SportTV-s idősáv még gamepass sem kéne feltétlenül).
több mint 12 éve
Magam is kacérkodom a game pass előfizetéssel. Most éppen az egyhetes free trial-em töltöm. Meg tudnátok támogatni a döntésemet, ha cserébe néhány sört fizetnétek ezeken a közös meccsnézéseken 😊bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
kell egy gamepass előfizetés meg gép, a Grundon minden más adott ( remélem idén is)!
sajnos eltűnt egy csomó számom benne Nightboy-é is (meg a többieké) akinek szokott lenni !
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.yooker
Azért Noel-től kérünk egy visszajelzést a Grund ügyében!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?G-menpontosan
több mint 12 éve
Volt már ilyen. 2011-ben, amikor az Eagles top favorit volt (ugye, dream team...) Philly-ben volt a meccs, asszem 4. forduló, előző szezon végén ugye az a meccs, amire már Giants-szurkoló nem emlékszik 😊 Szóval minden ellenünk szólt. Lementünk a Sugárba, eaglesmcnabb képviselte a sasokat. Mi Giants-esek halál nyugodtak voltunk, kb 20-pontos vereséget várt mindenki, aztán mindenki tudja, mi lett a történet vége. Azért utólag is respect eaglesmcnabbnek, korrektül tűrte csapata vergődését.22.00 órás is szokott menni! yookertudom de sajna arról nem tudok visszabuszozni a koliba a világvégére, taxira meg nincs $.
viszont a Philly elleni két meccs egyaránt 19.00-kor kezdődik, oda akár Eagles szurkolókat is hívhatnánk 😊kristof
Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
22.00 órás is szokott menni! yookertudom de sajna arról nem tudok visszabuszozni a koliba a világvégére, taxira meg nincs $.
viszont a Philly elleni két meccs egyaránt 19.00-kor kezdődik, oda akár Eagles szurkolókat is hívhatnánk 😊
több mint 12 éve
Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀AsbeeSztem tuti ez lesz a befutó és nekem jobbnak is tűnik ez a verzió. Persze Brewerről sok infónk nincs még..
több mint 12 éve
bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.
több mint 12 éve
Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊
több mint 12 éve
evvan 😕 remélem ez lesz az első és az utolsó ilyen idén|8 😥ozibozimost nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕Szesze
több mint 12 éve
|8 😥most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕Szesze
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoreés akkor legalább 😛 élőben hallhatod az új előadóval a sunday night football on nbc számot élőben
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézés
több mint 12 éve
az idei sorsolás,azért bárki bármit mond ,jócskán könnyebb,mert ha csak felesbe (vagy+1) hozzuk a saját csoportot,meg a north-ot és a többit behúzva max (-1) már 10-6 vagy 9-7 nél járunk, és akkor nincs benne semmi extra bravúr csak a min. elvárható... és ez elvárható ettől a garnitúrától simán. 😊
több mint 12 éve
A brutál pass rush nagyon kelleni fog. Ha ez összejön, bár van egy érzésem, hogy nem fog, akkor a védelem többi részének is sokkal könnyebb dolga lesz. Amukamara igen jó lesz, az ellenfél első számú elkapóját rá lehet majd bízni. Ez szerintem nagy upgrade lesz tavalyhoz képest. Túloldalon meg lényegében mindegy, hogy Ross vagy Webster lesz homály, de azt tartom, hogy olyan rosszul nem lehet még egyszer játszani ahogy utóbbi játszott tavaly. Viszont egy jó kis safety nagyon hiányozni fog. Sash max csere lehet, Hillnek szvsz mindig lesz valami problémája...Szerintem passzjáték ellen jobban fogunk szenvedni mint futás ellen.AsbeeAzokon a meccseken ahol a DL dominálni tud vszínű nem leszünk rosszak, de az erősebb OL-ek ellen sansza nem lesz ennek a védelemnek sztem, se passz se futás ellen idén se.. nem látom, h mitől javulnánk fel tavalyhoz képest, mert max DT poszton erősödtünk és azért itt marhára nem csak azzal volt a gond.
Sztem a futás elleni védekezésünk lesz a kulcsa az idei szezonnak, kurva jó lenne ha Fewell-éknek sikerülne vmit kitalálni itt.
Ha idén is olyan fos lesz a védelmünk, mint tavaly akkor viszont Fewell-t ki kell vágni nincs mese. Legutóbb amikor el akartam küldetni őt az két éve a Dallas elleni sorsdöntő meccs közben volt amikor kb elkönyveltem h kiestünk😊 attól kezdve varázsütésre megtáltosodott a D, behúztuk azt a meccset és SB-t nyertünk kurva jó D játékkal. Úgyh Fewell takarodj! 😊
több mint 12 éve
A brutál pass rush nagyon kelleni fog. Ha ez összejön, bár van egy érzésem, hogy nem fog, akkor a védelem többi részének is sokkal könnyebb dolga lesz. Amukamara igen jó lesz, az ellenfél első számú elkapóját rá lehet majd bízni. Ez szerintem nagy upgrade lesz tavalyhoz képest. Túloldalon meg lényegében mindegy, hogy Ross vagy Webster lesz homály, de azt tartom, hogy olyan rosszul nem lehet még egyszer játszani ahogy utóbbi játszott tavaly. Viszont egy jó kis safety nagyon hiányozni fog. Sash max csere lehet, Hillnek szvsz mindig lesz valami problémája...Szerintem passzjáték ellen jobban fogunk szenvedni mint futás ellen.
több mint 12 éve
Hát ha a miénk lesz a legerősebb D akkor nem lesz probléma az biztos.. de mondjuk én ezen igencsak meglepődnék.Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.balu10Szintén zenész, a tavalyi teljesítmény után lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem miénk lesz a legerősebb D a csoportban és Wilson meg Brown simán szétfutnak majd mindenkit, akit nem azt meg Eli elintézi. 10-6, nyerjük a csoportot és behúzzuk itthon a Super Bowlt. Ennyi. 😀Henderson
több mint 12 éve
Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.balu10Szintén zenész, a tavalyi teljesítmény után lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem miénk lesz a legerősebb D a csoportban és Wilson meg Brown simán szétfutnak majd mindenkit, akit nem azt meg Eli elintézi. 10-6, nyerjük a csoportot és behúzzuk itthon a Super Bowlt. Ennyi. 😀
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.
több mint 12 éve
JPPt is aktiváltuk a PUPról
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Én meg egyenesen nagyon is remélem, hogy semmi olyan játékunk nem volt RZ-ben, amit az élesebb meccseken játszanánk.AKi látta a Den-STL meccset az láthatta , hogy Peyton is 2 mekkora homájt dobott ,egyszer meg a saját falemberét csűrte fejbe.Mégse izgul senki?Szerintem túlreagáljuk a helyzetet.Hány turnover is volt azon a meccsen?Azt se tennéd ki az ablakba.Van még baj bőven mindenhol!BIG DADDYÉn nem elsősorban Eli-tól tartok, bár nyilván azért elgondolkodtatja az embert, h miért mutatott ennyire ergya játékot az előző hetekben.. sztem a futás ellen továbbra is szarok leszünk, egy jobb támadósor szét fogja szedni ezt a védelmet idén is és mivel az OL jelenleg nagyon zilált állapotban van így az offense is neccesnek néz ki. (különös tekintettel a RZ offense-re ami már tavaly se volt jó, de amit az idei preseasonben előadtunk az egyenesen ultrafos volt, reméljük csak eldugtuk a nyerő playeket éles helyzetekre..)
Persze azért a keret összességében nem rossz és ha JPP és Cruz jó formában tud visszatérni akkor azért bármi lehet.Szesze
Vki hiányolta a TE-játékot. Ezt pl. én abszolút ennek a számlájára írom. Tavaly is előszezonban mennyi TE-játék volt, aztán első három meccs mindegyikén Bennett TD. Nagy taktikázás megy a preseasonben. Nyilván 1-2 fontosabb játékot kipróbálnak a 20-24 snap során, amennyit a kezdők a pályán vannak, de meg nem mondanád, hogy melyik volt az az 1-2 és melyik volt a tavalyiak ismétlése.
Az általad leírtakat még megtoldanám azzal, hogy TC filozófiája szerint egy Giants QB-nek nem is kellene 250 yard felett passzolnia egy meccsen (vagy máshonnan nézve 30-nál több passzkísérletének lennie), futójátékkal kéne megnyerni a meccseket. Ehhez viszont elit OL kell(ene)!