New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
az idei sorsolás,azért bárki bármit mond ,jócskán könnyebb,mert ha csak felesbe (vagy+1) hozzuk a saját csoportot,meg a north-ot és a többit behúzva max (-1) már 10-6 vagy 9-7 nél járunk, és akkor nincs benne semmi extra bravúr csak a min. elvárható... és ez elvárható ettől a garnitúrától simán. 😊
több mint 12 éve
A brutál pass rush nagyon kelleni fog. Ha ez összejön, bár van egy érzésem, hogy nem fog, akkor a védelem többi részének is sokkal könnyebb dolga lesz. Amukamara igen jó lesz, az ellenfél első számú elkapóját rá lehet majd bízni. Ez szerintem nagy upgrade lesz tavalyhoz képest. Túloldalon meg lényegében mindegy, hogy Ross vagy Webster lesz homály, de azt tartom, hogy olyan rosszul nem lehet még egyszer játszani ahogy utóbbi játszott tavaly. Viszont egy jó kis safety nagyon hiányozni fog. Sash max csere lehet, Hillnek szvsz mindig lesz valami problémája...Szerintem passzjáték ellen jobban fogunk szenvedni mint futás ellen.AsbeeAzokon a meccseken ahol a DL dominálni tud vszínű nem leszünk rosszak, de az erősebb OL-ek ellen sansza nem lesz ennek a védelemnek sztem, se passz se futás ellen idén se.. nem látom, h mitől javulnánk fel tavalyhoz képest, mert max DT poszton erősödtünk és azért itt marhára nem csak azzal volt a gond.
Sztem a futás elleni védekezésünk lesz a kulcsa az idei szezonnak, kurva jó lenne ha Fewell-éknek sikerülne vmit kitalálni itt.
Ha idén is olyan fos lesz a védelmünk, mint tavaly akkor viszont Fewell-t ki kell vágni nincs mese. Legutóbb amikor el akartam küldetni őt az két éve a Dallas elleni sorsdöntő meccs közben volt amikor kb elkönyveltem h kiestünk😊 attól kezdve varázsütésre megtáltosodott a D, behúztuk azt a meccset és SB-t nyertünk kurva jó D játékkal. Úgyh Fewell takarodj! 😊
több mint 12 éve
A brutál pass rush nagyon kelleni fog. Ha ez összejön, bár van egy érzésem, hogy nem fog, akkor a védelem többi részének is sokkal könnyebb dolga lesz. Amukamara igen jó lesz, az ellenfél első számú elkapóját rá lehet majd bízni. Ez szerintem nagy upgrade lesz tavalyhoz képest. Túloldalon meg lényegében mindegy, hogy Ross vagy Webster lesz homály, de azt tartom, hogy olyan rosszul nem lehet még egyszer játszani ahogy utóbbi játszott tavaly. Viszont egy jó kis safety nagyon hiányozni fog. Sash max csere lehet, Hillnek szvsz mindig lesz valami problémája...Szerintem passzjáték ellen jobban fogunk szenvedni mint futás ellen.
több mint 12 éve
Hát ha a miénk lesz a legerősebb D akkor nem lesz probléma az biztos.. de mondjuk én ezen igencsak meglepődnék.Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.balu10Szintén zenész, a tavalyi teljesítmény után lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem miénk lesz a legerősebb D a csoportban és Wilson meg Brown simán szétfutnak majd mindenkit, akit nem azt meg Eli elintézi. 10-6, nyerjük a csoportot és behúzzuk itthon a Super Bowlt. Ennyi. 😀Henderson
több mint 12 éve
Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.balu10Szintén zenész, a tavalyi teljesítmény után lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem miénk lesz a legerősebb D a csoportban és Wilson meg Brown simán szétfutnak majd mindenkit, akit nem azt meg Eli elintézi. 10-6, nyerjük a csoportot és behúzzuk itthon a Super Bowlt. Ennyi. 😀
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Én továbbra is az "örök" optimizmus maradok! Így szerintem nyerjük a csoportot, olyan 11-5 körül (+/- 1). A Boyst az elején ütjük és én nagyon bízok ebben az erős DL sorban, hogy ezzel meg tudjuk állítani a Skinst is. Az Eagles szerintem túl formálódó csapat és ha Henne szétpasszolta őket, akkor papíron nem lehet gond.
több mint 12 éve
JPPt is aktiváltuk a PUPról
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Én meg egyenesen nagyon is remélem, hogy semmi olyan játékunk nem volt RZ-ben, amit az élesebb meccseken játszanánk.AKi látta a Den-STL meccset az láthatta , hogy Peyton is 2 mekkora homájt dobott ,egyszer meg a saját falemberét csűrte fejbe.Mégse izgul senki?Szerintem túlreagáljuk a helyzetet.Hány turnover is volt azon a meccsen?Azt se tennéd ki az ablakba.Van még baj bőven mindenhol!BIG DADDYÉn nem elsősorban Eli-tól tartok, bár nyilván azért elgondolkodtatja az embert, h miért mutatott ennyire ergya játékot az előző hetekben.. sztem a futás ellen továbbra is szarok leszünk, egy jobb támadósor szét fogja szedni ezt a védelmet idén is és mivel az OL jelenleg nagyon zilált állapotban van így az offense is neccesnek néz ki. (különös tekintettel a RZ offense-re ami már tavaly se volt jó, de amit az idei preseasonben előadtunk az egyenesen ultrafos volt, reméljük csak eldugtuk a nyerő playeket éles helyzetekre..)
Persze azért a keret összességében nem rossz és ha JPP és Cruz jó formában tud visszatérni akkor azért bármi lehet.Szesze
Vki hiányolta a TE-játékot. Ezt pl. én abszolút ennek a számlájára írom. Tavaly is előszezonban mennyi TE-játék volt, aztán első három meccs mindegyikén Bennett TD. Nagy taktikázás megy a preseasonben. Nyilván 1-2 fontosabb játékot kipróbálnak a 20-24 snap során, amennyit a kezdők a pályán vannak, de meg nem mondanád, hogy melyik volt az az 1-2 és melyik volt a tavalyiak ismétlése.
Az általad leírtakat még megtoldanám azzal, hogy TC filozófiája szerint egy Giants QB-nek nem is kellene 250 yard felett passzolnia egy meccsen (vagy máshonnan nézve 30-nál több passzkísérletének lennie), futójátékkal kéne megnyerni a meccseket. Ehhez viszont elit OL kell(ene)!
több mint 12 éve
AKi látta a Den-STL meccset az láthatta , hogy Peyton is 2 mekkora homájt dobott ,egyszer meg a saját falemberét csűrte fejbe.Mégse izgul senki?Szerintem túlreagáljuk a helyzetet.Hány turnover is volt azon a meccsen?Azt se tennéd ki az ablakba.Van még baj bőven mindenhol!BIG DADDYÉn nem elsősorban Eli-tól tartok, bár nyilván azért elgondolkodtatja az embert, h miért mutatott ennyire ergya játékot az előző hetekben.. sztem a futás ellen továbbra is szarok leszünk, egy jobb támadósor szét fogja szedni ezt a védelmet idén is és mivel az OL jelenleg nagyon zilált állapotban van így az offense is neccesnek néz ki. (különös tekintettel a RZ offense-re ami már tavaly se volt jó, de amit az idei preseasonben előadtunk az egyenesen ultrafos volt, reméljük csak eldugtuk a nyerő playeket éles helyzetekre..)
Persze azért a keret összességében nem rossz és ha JPP és Cruz jó formában tud visszatérni akkor azért bármi lehet.
több mint 12 éve
😊 tipp: szerintem is a Dallas lesz az ellenfél,és az ucsó fordulókig nyitott lesz a csoport elsőség,de a végén nekünk jön ki a lépés,(Romo segít) a 3.-4. --kel tökéletesen egyet értek 😛 RG nem lesz végig egészben,és a két különböző stílusú irányítóval (bár Cousins is remek szerintem) nem lehet zökkenőmentesen az egész szezont sikerrel venni. (remélem) A Fili pedig rapszodikus lesz,nem készek szerencsére,csak ne ellenünk jöjjön ki a lépés nekik ,mint tavaly 😕 A lényeget összefoglalva sajnos nem csak a saját kezünkben a sorsunk,de utána már bármi lehet😀Ki hogy érzi hogyan fog alakulni idén a csoport?Az a baj, h én még magunkat is nagyon nehezen tudom megítélni, nemhogy a többieket pedig Dallasnak és Phillynek is megnéztem mindegyik pre meccsét + Redskinsnek is kettőt. Jelen pillanatban amúgy én is így látom az esélyeket kb, de ilyen közel egál szintű csapatoknál 1-1 sérülés annyira meghatározó tud lenni (ráadásul kb borítékolható h lesznek is ilyenek sajnos), h kb megtippelhetetlen h mi lesz..
Nyilván szoros lesz, de az a menő aki ezt meg tudja tippelni , nem azt hogy Buffalo vagy NE? 😊
Nálam :
1. Dallas
idén leküzdik a chokerségüket és a nagyon komoly passzjáték mellé jön egy megfelelő futás is Murrayvel! Lee pedig a D-nek fogja megadni azt a szükséges +-t ami tavaly hiányzott!
2. Giants
bár sokat fogunk szenvedni a monitor előtt azért ide befutunk méghozzá a front7 és a preseasonben már életjeleket mutató runD valamint természetesen az Off segítségével! a sorsolás miatt WC is lesz nagy örömünkre!I Believe in Eli!!!
3. Redskins
őket csakis az RGIII. faktor miatt tettem ilyen hátra !amíg egészséges lesz menni fognak utána nem annyira!Shanahan kinyírja...
4.Philly
annyi minden új dolog van, plussz Vick (bár ahogy én láttam nagyon vigyáz magára) vagy Foles kevésnek tűnik!
+ remélem Chip olyan furfangosra fogja megírni a playbookot amivel
a játékosok évekig fognak birkózni... 😊yooker
A Skins idén se lesz számunkra kedvező matchup, mert jól fognak futni mi pedig továbbra is gondban leszünk futás ellen, így megint az lesz a kérdés, h mennyire megy majd a passzjáték ellenük.. a Dallas ellen absz ki-ki meccsek várhatók, de mivel per pill ők kicsit egységesebbnek tűnnek, így nem örülök, h épp velük kezdünk. A Philly elleni meccseken pontháborúra számítok amiből azért illene nekünk jobban kijönni. Erős körbeveréseket várok csoporton belül és szoros befutót. A tippem per pill nekem is az, mint neked.Szesze
több mint 12 éve
AKi látta a Den-STL meccset az láthatta , hogy Peyton is 2 mekkora homájt dobott ,egyszer meg a saját falemberét csűrte fejbe.Mégse izgul senki?Szerintem túlreagáljuk a helyzetet.Hány turnover is volt azon a meccsen?Azt se tennéd ki az ablakba.Van még baj bőven mindenhol!
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
kínlódnak profootballtalk.nbcsports.com/2013/08/08/giants-toying-with-justin-tuck-as-a-linebacker/
több mint 12 éve
Nagyon jó a téma.Ezen tudok éjszakákat agyalni.Én most egy kis szurkolói szívet is beleviszek a tippbe nem csak a száraz statokat.1.Giants.Hiszem , hogy megnyerhető a csoport.Ha valaki jobb lehet az tényleg a Dallas.De ne feldjük, hogy a Dallas fal is milyen.Szóval ott egy Romo sérülés és season gone.
2.Dallas de mint írtam ez billeg.
3.Philly de szerintem jövőre lesznek igazán gondok velük.És idén is jó szereplés várok tölük.Sajna.
4 Redskins.Nem a csapat miatt hanem RGIII miatt.Mert vagy nem játszik,várnak és a meccsek meg ketyegnek.Vagy durr bele és akkor szerintem ez volt az utolsó szezonja.KIZÁRT dolog , hogy ne sérüljön meg erre a térdre 17 meccs alatt.Madden irta az NFL.com on a defence-ek új taktikáját a read option ellen.Olvassátok el, de röviden QB támadás,QB támadás,QB támadás.Márpedig ha így lesz akkor kettétörik a térdét mint a ropit.."Zsebírányitót csinálni belöle?Kiszámítható és a fal sem erre lett tervezve.
És még utoljára ,lehet , hogy túl optimista vagyok, de mi minnél mélyebbről tudunk lendületet venni.És ki higgyen a csapatban ha nem mi.Mi vagyunk a 12-ember mert ez a játék sem szimplán statisztika lásd Brady 6/199.És inkább az elején legyünk egy kicsit szétesve és onnan jövünk fel, mint tavaly elött.Vannak csapatok akik nyomás alatt teljesítenek a legjobban.Minnél nagyobb a nyomás annál jobbak.Én hiszek!! Mert én is egy 12. ember vagyok a pályán.We will see a Big Blue Storm this year, You will see...Go Giant
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Nálunk nem is annyira az O miatt van kérdés, sztem Chip azt megoldja, és van két kezdő bár más stílusú QB-nk, Inkább az lesz érdekes, hogy a védelem mire lesz képes. Egyenlőre nem látszik, hogy előre lépnénk benne sajnos, Úgyhogy kénytelenek leszünk Keegan féle Newcastlet játszani (a lényeg több gólt szerezzek mint ami amennyit kapok a védelem nem számít😛).
több mint 12 éve
Szerintem is a Dallas nyeri a csoportot, én is pont Romo és az elkapók, meg a nagyon erősnek tűnő LB sor miatt mondom azt, hogy behúzzák. A további sorrend megjósolhatatlan.
A Skinsnél sztem RGIII nem bírja végig a szezont, és a sorsolás a végén nagyon kemény lesz nekik. Lehet, hogy a végén kellene visszahozni a srácot, nem tudom. Képesek lehetnek megnyerni a csoportot, mert nem olyan rossz az a D mint ahogyan néhány helyen olvastam.
A Philly teljesen sötét ló. El tudom képzelni azt, hogy Vick megismétli a 2010-es szezonjukat és megint nagyon erősek lesznek, de lehet, hogy a 11-es nagybevásárláshoz hasonlóan, megint melléfognak ezzel a nagymértékű változtatással. Lehet, hogy nagyon fog ülni Kelly rendszere a játékosoknak, de lehet, hogy megint kút lesz a passzvédekezés, az O meg turnover gyár lesz.
Na és hát mi a liga "legkiegyensúlyozottabb" csapata. Megint a második fele lesz nehezebb a szezonnak, mint mindig. Én most pesszimista vagyok. Az utóbbi években megvolt a remek kezdés, mindig 6-2 körül álltunk félidőben, most nem érzem, hogy ekkora lendületet vennénk. Nagy rizikó ez a LB corp, egyszerűen nem értem, hogy mindenki látja, hogy ott a gáz, mégsem teszünk érte semmit. Nem draftolunk oda, nem jön FA oda (upgrade). A D line papíron erősödik, de JPP nem lesz a 2011-es formájában szerintem. Egy olyan teljesítmény meg szükséges a PO-hoz. A sérülések alapból jönnek, már előre tudni lehet, hogy mindig van egy fontos láncszem IR-en. Most azt érzem, hogy a passz játék jó lesz, de nem lesz elég Cruz egyedül, 1000 yard felett, a többiekben meg nem látok többet. Nicks sem az igazi. Mindegy, remélem a fiúk rámcáfolnak és egy jó teljesítménnyel rukkolnak elő a szezonban.
Nekem a legfontosabb a győzelem mellett, (lehet, hogy még fontosabb) hogy élvezzem a meccseinket és játszunk, küzdjünk jól. A lényeg, hogy ne legyen már egy meccsünk sem olyan kilátástalan fos, mint tavaly a Cinci elleni, amikor fájt nézni a csapatot.
A sorsolás nem biztos, hogy könnyű, mert a Philly, a Chiefs alaposan lehúzza, de ezek a csapatok jóval erősebbek lehetnek mint tavaly. Az NFC North brutál, mind Po-ért küzd, az AFC-s csapatoknál a Bolts új edzőkkel nagyot javulhat, meg hát a jó öreg Peyton. Nem lesz ez könnyebb sokkal mint tavaly
Mi ugyanúgy megnyerhetjük a csoportot mint a többiek, de ehhez nem elég Eli, Cruz meg JPP. A többieknek is villantaniuk kell, mert csak akkor lesz egyáltalán pozitív a mutatónk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Ki hogy érzi hogyan fog alakulni idén a csoport?Az a baj, h én még magunkat is nagyon nehezen tudom megítélni, nemhogy a többieket pedig Dallasnak és Phillynek is megnéztem mindegyik pre meccsét + Redskinsnek is kettőt. Jelen pillanatban amúgy én is így látom az esélyeket kb, de ilyen közel egál szintű csapatoknál 1-1 sérülés annyira meghatározó tud lenni (ráadásul kb borítékolható h lesznek is ilyenek sajnos), h kb megtippelhetetlen h mi lesz..
Nyilván szoros lesz, de az a menő aki ezt meg tudja tippelni , nem azt hogy Buffalo vagy NE? 😊
Nálam :
1. Dallas
idén leküzdik a chokerségüket és a nagyon komoly passzjáték mellé jön egy megfelelő futás is Murrayvel! Lee pedig a D-nek fogja megadni azt a szükséges +-t ami tavaly hiányzott!
2. Giants
bár sokat fogunk szenvedni a monitor előtt azért ide befutunk méghozzá a front7 és a preseasonben már életjeleket mutató runD valamint természetesen az Off segítségével! a sorsolás miatt WC is lesz nagy örömünkre!I Believe in Eli!!!
3. Redskins
őket csakis az RGIII. faktor miatt tettem ilyen hátra !amíg egészséges lesz menni fognak utána nem annyira!Shanahan kinyírja...
4.Philly
annyi minden új dolog van, plussz Vick (bár ahogy én láttam nagyon vigyáz magára) vagy Foles kevésnek tűnik!
a játékosok évekig fognak birkózni... 😊yooker
A Skins idén se lesz számunkra kedvező matchup, mert jól fognak futni mi pedig továbbra is gondban leszünk futás ellen, így megint az lesz a kérdés, h mennyire megy majd a passzjáték ellenük.. a Dallas ellen absz ki-ki meccsek várhatók, de mivel per pill ők kicsit egységesebbnek tűnnek, így nem örülök, h épp velük kezdünk. A Philly elleni meccseken pontháborúra számítok amiből azért illene nekünk jobban kijönni. Erős körbeveréseket várok csoporton belül és szoros befutót. A tippem per pill nekem is az, mint neked.
több mint 12 éve
Ki hogy érzi hogyan fog alakulni idén a csoport?Nyilván szoros lesz, de az a menő aki ezt meg tudja tippelni , nem azt hogy Buffalo vagy NE? 😊
Nálam :
1. Dallas
2. Giants
3. Redskins
4.Philly
a játékosok évekig fognak birkózni... 😊
több mint 12 éve
Pont ezt írtam nem sokkal korábban. Oké, hogy tavaly is szar volt az előszezonban, de aztán az alapszakaszban sem volt valami fene jó, és nem jutottatok rájátszásba, szal ne ez legyen már a kiindulási pont, hogy akkor nincs semmi gond, mert tavaly is ez volt, és akkor utána milyen jó lett 😊Egyébként tavalyi Eli statok az előszezonból:nekem is eszembe jutott egy ilyen összehasonlítás, de
1. vs Jaguars: 4/8 60 yard 0 TD 0 INT
2. vs Jets: 7/14 62 yard 0 TD 1 INT
3. vs Bears 17/21 148 yard 1 TD 0 INT
4. vs Patriots 4/8 29 yard 0 TD 0 INT
Szóval a Bears meccset leszámítva kb. semmiben nem volt jobb az előző előszezonunk. Én egyenlőre nem aggódom, majd max a Boys meccs után, de addig sok minden változni fog (remélem).balu10
akkor már a tavaly előtti lenne az érdekes igazán,mert akkor ment egész évben brutál jól a passzjáték és vitt minket Po-ba, tavaly visszaesett Eli is azért...!
szerk: megnéztem és hálistennek nem villogott ott sem ! 😊yooker
Ettől függetlenül jó lesz, meg ti is valszeg, de ez már más kérdés

több mint 12 éve
Valószínű, hogy Paysinger, Connor, Rivers lesz a 3 kezdő LB. Nickelben ketten lemennek és valaki helyett bejön Williams. Maradék két helyre meg ott lesz Herzlich és Bosworth.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a máshonnan kivágott játékosok most még szerződtethetők, ugye?31.-én van a második keretszűkítés, de sztem akkor is max. Bosworth helyett jöhet valaki
nem vagyok nyugodt az LB poszt miatt.vittore
több mint 12 éve
a máshonnan kivágott játékosok most még szerződtethetők, ugye?miért?
nem vagyok nyugodt az LB poszt miatt.vittore
tudnánk olyat hozni aki megnyugtatna? 😊
több mint 12 éve
a máshonnan kivágott játékosok most még szerződtethetők, ugye?nem vagyok nyugodt az LB poszt miatt.
több mint 12 éve
hivatalos honlapon is azt írják, hogy Bosworth beelőzte a cserecsapat SLB-posztján Curry-t, ezért is vágták ki utóbbit már mostKönnyen lehet, h Bosworth.SzeszeAs reported, the Giants cut veteran LB Aaron Curry today. They also said goodbye to 14 others…Curry cuttot nem értem, szerintem nem volt olyan rossz, hogy roster helyet nem ért volna. Akkor ki lesz a 6. LB a rosteren a kezdőn és J.Williams-Herzlich duón kívül?balu10
As per the Giants the other players released were: fullback Ben Guidugli; wide receivers Brandon Collins (who faces a four-game NFL suspension at the beginning of the season) and Terrence Sinkfield; tight ends Jamie Childers and Chase Clement; offensive linemen Michael Jasper and Austin Holtz; linebackers Jake Muasau and Etienne Sabino; defensive tackle Frank Okam; and defensive backs Laron Scott, Junior Mertile and Alonzo Tweedy.
Curry... 😀 😀Asbee
több mint 12 éve
Hypofx
310
Meglátjuk a nyitó meccsen, de csak Cruzra es Nicksre nem lehet épteni...
több mint 12 éve
Könnyen lehet, h Bosworth.As reported, the Giants cut veteran LB Aaron Curry today. They also said goodbye to 14 others…Curry cuttot nem értem, szerintem nem volt olyan rossz, hogy roster helyet nem ért volna. Akkor ki lesz a 6. LB a rosteren a kezdőn és J.Williams-Herzlich duón kívül?balu10
As per the Giants the other players released were: fullback Ben Guidugli; wide receivers Brandon Collins (who faces a four-game NFL suspension at the beginning of the season) and Terrence Sinkfield; tight ends Jamie Childers and Chase Clement; offensive linemen Michael Jasper and Austin Holtz; linebackers Jake Muasau and Etienne Sabino; defensive tackle Frank Okam; and defensive backs Laron Scott, Junior Mertile and Alonzo Tweedy.
Curry... 😀 😀Asbee