New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rhodesnál szerintem nem a játéka vagy az egészsége a gond, inkább a fizetési igényeit nem tudnánk kielégíteni.
több mint 12 éve
Nekem nem kéne egy ilyen "nagy nevű" kiöregedett játékos sem. Van 4 futónk, megoldják ők. Nem raknám ki egyiket sem egy ilyen játékosért cserébe.AsbeeEgyetértekl Wilson szerintem simán megoldja goal line-t is, tegnap is látszott, hogy nem csak sebességel dolgozik, tud ő futni a dagadtak között is. Pláne ha Brown 5-6 meccs után visszatér, teljesen felesleges.
Ha már FA, szerintem egyértelműen safety kéne nekünk, múltkor is írtam, lehet hogy még párszor fogom is, hogy Kerry Rhodest legalább egy próbajátékra behívhatnánk. Vagy Quintin Mikell aki még talán szóba jöhet, bár passz ellen lehet hogy ő sem lenne hasznunkra.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
és mi van vele? mikor játszhat?yookerTalán jövő héten már igen
Nem tudom nem bedobni: Michael Turnernek nincs csapata. Brown helyén goal-line backnek megnyugtatóbb lenne mint a mostani játékosaink.SzsziszkaNekem nem kéne egy ilyen "nagy nevű" kiöregedett játékos sem. Van 4 futónk, megoldják ők. Nem raknám ki egyiket sem egy ilyen játékosért cserébe.
több mint 12 éve
és mi van vele? mikor játszhat?Moore mekkora szerepet kaphat a szezon során?undisputedlyLegjobb esetben rotációban lehet benn szvsz. 1 meccset játszott csak, így nem lehet megmondani hol is tart pontosan.Asbee
több mint 12 éve
Oké,köszi 😊Moore mekkora szerepet kaphat a szezon során?undisputedlyLegjobb esetben rotációban lehet benn szvsz. 1 meccset játszott csak, így nem lehet megmondani hol is tart pontosan.Asbee
több mint 12 éve
Nem tudom nem bedobni: Michael Turnernek nincs csapata. Brown helyén goal-line backnek megnyugtatóbb lenne mint a mostani játékosaink.
több mint 12 éve
Az ilyen meccsek után szokott felhangzani a megyei bajnokik után:Mondjuk az ilyen ítéleteket nem értem mint Amu pickje. Az ítélet INT volt és nem volt megdönthetetlen bizonyíték. Tavaly hasonló esetnél Dez Bryant ujja egyértelműen pályán kívül volt, de itt nem volt rá egyértelmű bizonyíték, hogy kilógott. Ez pedig nem az óvoda, olyan nincs, hogy "hát úgy nézett ki mintha..."
"Semmi baj sincs gyerekek,
a bíró vert meg titeket!"
Félreértés elkerülése végett: nem arra célzok, hogy nincs baj a játékunkkal, csak arra, hogy az eredmény alakulásában nagy szerepe volt a durva hazai pályának. Ha csak a DPI-k meg- és meg nem ítélését veszem ide, már az 1TD plusz ide, 1TD minusz oda. De ott volt még Amu end zone INT-je, illegal block in the back visszahordásnál stb. Mindegy, ebből a szempontból is hangolódni kell az alapszakasz meccsekre.G-men
több mint 12 éve
Andre Brown lábtörésjjncaaAz fasza...
Akkor lehet, hogy Scott-nak ezzel lesz meg a roster helye (meg a TD-s drive-ban mutatott játékával) Cox elképesztő fogalmatlan játékokat produkált.
több mint 12 éve
Az ilyen meccsek után szokott felhangzani a megyei bajnokik után:"Semmi baj sincs gyerekek,
a bíró vert meg titeket!"
Félreértés elkerülése végett: nem arra célzok, hogy nincs baj a játékunkkal, csak arra, hogy az eredmény alakulásában nagy szerepe volt a durva hazai pályának. Ha csak a DPI-k meg- és meg nem ítélését veszem ide, már az 1TD plusz ide, 1TD minusz oda. De ott volt még Amu end zone INT-je, illegal block in the back visszahordásnál stb. Mindegy, ebből a szempontból is hangolódni kell az alapszakasz meccsekre.
több mint 12 éve
Moore mekkora szerepet kaphat a szezon során?undisputedlyLegjobb esetben rotációban lehet benn szvsz. 1 meccset játszott csak, így nem lehet megmondani hol is tart pontosan.
több mint 12 éve
Amúgy nem értem mi a faszt keresett Brown a pályán a második negyed végén. Ez szerintem balfaszság volt Coughlinéktól. Már Amu majdnem-pickjénél is anyáztam, hogy minek tartjuk fent az egyetlen fasza cornerünket. Az első félidőt néztem, meg egy kicsit a másodikból, ismét szarok voltunk. A Pats cseréi ellen csak harmadikra jött össze egy jó drive, a védelem sem volt mindig a helyzet magaslatán. Offensben a pozitívum, hogy a fal valamivel jobban muzsikált így Bootheal Centerben, Wilson meg ismét megmutatta, hogy remek futó. Ja, meg végre volt red zone td. Eli offon, Myers egy elkapás után semmi, asszem false startja volt...Védelemnél tetszett a pass rush, meg ismét a szokatlan felállások, ha JPP visszatér és formába kerül itt brutálisak lehetünk.futás ellen sem volt nagy vész. A legaggasztóbb a safety helyzet, szerintem fogalmunk sincs, hogy oldjuk meg Stevie hiányát. Webstert is össze vissza fogják szopatni, ugyanúgy ahogy tavaly, egyszerűen lassú már. Herzlichnél tetszett az INT, az már nem amikor a goal lineról nem tudta kiütni a futót.
Kb. ennyi ami eszembe jutott nagyon össze kell kapniuk magukat a fiúknak, de én hiszek bennük.
Ja, Robinson is mankóval hagyta el a stadiont, Lehet, hogy Larry Donnel befér az 53-ba?
Sash meg agyrázkódás, lassan nem marad safety a csapatban...
több mint 12 éve
Moore mekkora szerepet kaphat a szezon során?Hány DT 53-ban maradásával számoltok a mostani 6-ból?DoMÉn max 5-el számolok. Austin szvsz nem fogja megérni a következő szűkítést, szerintem Patterson előtte van. Austinnak azért volt lehetősége bizonyítani és nem sokat mutatott. Viszont a DE-eknél sem lesz könnyű dönteni, de szerintem a Tuck-JPP-Kiwi-Moore 4-es mellett, senki nem fog maradni! Nagyon maximum Ojomo, de én úgy gondolom ő se...balu10
több mint 12 éve
Hypofx
310
háát nem ájultam el megint, ez a preseason elég felemás......arra "jó" hogy leseruljenek a fontos jatekosok masra nem
több mint 12 éve
Andre Brown lábtörésjjncaaHát ez nem a Brownok előszezonja...
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Andre Brown lábtörés

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Remélem olyat raktok majd ki, akinek már van elég accrued season-je, hogy ne kerüljön waiverre, mert ott a Patsnek nem lesz sok esélye.Köszönöm a válaszokat! A Steelers elleni meccseteket láttam, ott nekem is feltűnt, hogy három nagy ember van a 4-tagú falban és öten állnak a LOS-nál (34-ish, 43 under). A Patsnek nagyon vékony a DT depth-je, ezért érdeklődtem, hogy ki maradhat ki. Patterson nagyon jó lenne. 😉 10 DL-men talán még éppen beleférhet az 53-as keretbe.DoMsztem bármelyik kiesővel jól járnátok ti is meg mások is, kb biztos vagyok benne, h ha kirakunk vkit akkor arra többen is rámozdulnak egybőlSzesze
több mint 12 éve
Austin és Patterson is egész korrekt volt eddig a preseasonban, nem mutattak kiugró pozitív teljesítményt, de olyan rosszak sem voltak. Majd a mai meccs eldönti...Talán az Austinnak kedvez, hogy fiatalabb és Reese draftolta őt. Ha szerződése végéig maradhatott pl. Beckum és Barden, akkor szvsz Austin is kap majd még egy esélyt. Bár akárki kerülne rosterre, egyikük sem lenne kulcsjátékos idén.
több mint 12 éve
Köszönöm a válaszokat! A Steelers elleni meccseteket láttam, ott nekem is feltűnt, hogy három nagy ember van a 4-tagú falban és öten állnak a LOS-nál (34-ish, 43 under). A Patsnek nagyon vékony a DT depth-je, ezért érdeklődtem, hogy ki maradhat ki. Patterson nagyon jó lenne. 😉 10 DL-men talán még éppen beleférhet az 53-as keretbe.DoMsztem bármelyik kiesővel jól járnátok ti is meg mások is, kb biztos vagyok benne, h ha kirakunk vkit akkor arra többen is rámozdulnak egyből
több mint 12 éve
Köszönöm a válaszokat! A Steelers elleni meccseteket láttam, ott nekem is feltűnt, hogy három nagy ember van a 4-tagú falban és öten állnak a LOS-nál (34-ish, 43 under). A Patsnek nagyon vékony a DT depth-je, ezért érdeklődtem, hogy ki maradhat ki. Patterson nagyon jó lenne. 😉 10 DL-men talán még éppen beleférhet az 53-as keretbe.
több mint 12 éve
Austin már azzal bizonyított számomra eleget, hogy a kezdő jets qb-t kiütötte... én megadnám neki az 53. helyet
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Hány DT 53-ban maradásával számoltok a mostani 6-ból?DoMÉn max 5-el számolok. Austin szvsz nem fogja megérni a következő szűkítést, szerintem Patterson előtte van. Austinnak azért volt lehetősége bizonyítani és nem sokat mutatott. Viszont a DE-eknél sem lesz könnyű dönteni, de szerintem a Tuck-JPP-Kiwi-Moore 4-es mellett, senki nem fog maradni! Nagyon maximum Ojomo, de én úgy gondolom ő se...
több mint 12 éve
Hány DT 53-ban maradásával számoltok a mostani 6-ból?DoMÉn nem lepődnék meg akkor sem ha maradna mind mert Jenkins sokszor DE-t játszott eddig, de ha vki kiesik akkor az sztem szinte biztos, h Patterson lesz.
több mint 12 éve
Hány DT 53-ban maradásával számoltok a mostani 6-ból?DoMÉpp most olvastam, hogy Patterson és Austin egy helyért csatázik, Rogers helye meg biztos, de nem olyan rég még Pattersont mondták biztosnak. Az elmúlt évek futás elleni szerencsétlenkedései miatt szerintem megtartunk ötöt, és a Pats ellen eldől, hogy ki megy ebből a trióból.
több mint 12 éve
Hány DT 53-ban maradásával számoltok a mostani 6-ból?
több mint 12 éve
Asbee! Pénteken draftolunk Giants ligában? Hánykor?délután 7
Bocsi ha off, de jobbnak láttam ide írni, mint a fantasy topicba.Szsziszka