New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hopp úgy néz ki megváltunk David Carrtól is

Vagy kiszorította őt Painter, vagy marad Manning és Nassib

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Marvin Austint trade-elni próbáltuk, valószínűleg cut lesz belőle

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Elkezdődött: tweetje alapján megváltunk Sash-től. Repült Barden és Caldwell is.

Csatlakozott hozzájuk Matt McCants és Charles James is. Nagyon remélem utóbbi megy PS-be...Asbee
Barden? nem hiszem el!
mi lesz velünk így??
igazán megpróbálhattuk volna safety poszton! 😊yooker
3. körös pick a kukában, nagyszerű...ironroy
megnéztem hogy mennyire szoktunk betalálni ebben a körben mostanában, és hát döcögős
Beckum,Barden ,Alford (?)kuka
Tuck,MM, bevált!
akikről még nem tudjuk pontosan (csak sejtjük...) az Hosley és Jernigan!

érdekes hogy Shiancoet is mi drattoltuk aki nem nyomta rosszul a Vikesnál, miután elment!

második körben már egy kicsivel jobbak vagyunk::
Sinorice Moss, Sintim, ,Austin kuka és
a jók pedig TT,Snee,SS,Webster,Osi szerk: Joseph,Beatty meg kimaradt elsöre pedig erősen húzzák felfelé ezt a kört!

ami biztató idénre és Wilsonra is hogy elsőben nem nagyon hibázunk!
Amu (kicsit megelőlegezve),JPP,Nicks,kiwi,Kenny,és még az öreg Ross sem volt olyan gáz sztem!

szóval összességében nem rossz ez!
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

Csatlakozott hozzájuk Matt McCants és Charles James is. Nagyon remélem utóbbi megy PS-be...Asbee
Barden? nem hiszem el!
mi lesz velünk így??
igazán megpróbálhattuk volna safety poszton! 😊yooker
3. körös pick a kukában, nagyszerű...
több mint 12 éve

Barden? nem hiszem el!
mi lesz velünk így??
igazán megpróbálhattuk volna safety poszton! 😊
több mint 12 éve
Elkezdődött: tweetje alapján megváltunk Sash-től.Asbee
szép a safety depth...kristof
Valaki tuti jönni fog. Mondjuk szvsz ha valaki annyira szar, hogy nem segítene, akkor ne tartsuk azért rosteren, hogy eggyel többen legyünk vele.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elkezdődött: tweetje alapján megváltunk Sash-től.Asbee
szép a safety depth...
több mint 12 éve

Csatlakozott hozzájuk Matt McCants és Charles James is. Nagyon remélem utóbbi megy PS-be...

több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
azért elég jól tudja a stáb kit lehet elengedni,kit érdemes
megtartani!csak az elmúlt évekből
S. Smith( tényleg vele mi van? visszavonult?),Jacobs,Boss,Ballard (mondjuk ó nagyon tropa volt tényleg)
Kenny,sztem Mario is ide tartozik mert elég sokat bajlódik sérüléssel a Friscoban is!Hirtelen ők jutottak eszembe!
Idén meglátjuk Bradshawt (bár nagyon szurkolok neki ,mert nagy kedvencem) , és szerintem (sajnos) Nicks sorsa is hasonló lesz idény után...yooker
Nickssel kapcsolatban bennem is ez az érzés kezd erősödni, de ne legyen igazunk!Hysterycs
mondjuk ha egészséges marad idén (de jó lenne) , akkor meg a pénz miatt nem fogjuk tudni megtartani sajnos...yooker
Ha nagyon akarnánk, szerintem meg tudnánk, de az tuti, hogy túl sok pénzt vinne el és ha mondjuk Randle is szépen fellép a szezon során Nicks&Cruz mellé, akkor felesleges is lenne hatalmas összeget áldozni még egy elkapóra. Inkább egy jó MLB kellene... 😊

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
S. Smith( tényleg vele mi van? visszavonult?),Jacobs,Boss,Ballard (mondjuk ó nagyon tropa volt tényleg)
Kenny,sztem Mario is ide tartozik mert elég sokat bajlódik sérüléssel a Friscoban is!Hirtelen ők jutottak eszembe!
Idén meglátjuk Bradshawt (bár nagyon szurkolok neki ,mert nagy kedvencem) , és szerintem (sajnos) Nicks sorsa is hasonló lesz idény után...yooker
Nickssel kapcsolatban bennem is ez az érzés kezd erősödni, de ne legyen igazunk!Hysterycs
mondjuk ha egészséges marad idén (de jó lenne) , akkor meg a pénz miatt nem fogjuk tudni megtartani sajnos...
több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Nickssel kapcsolatban bennem is ez az érzés kezd erősödni, de ne legyen igazunk!

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Idén meglátjuk Bradshawt + Osit (bár nagyon szurkolok neki ,mert nagy kedvencem) , és szerintem (sajnos) Nicks sorsa is hasonló lesz idény után...
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 988
Brown 4-6 hét. Mehet IR-re úgy, hogy 8. hétig vissza is jöhet, majd utána egy játékost kiszórhatunk. Nem kell sem Turner sem Jacobs senki. Pats kivágta Ballardot, de neki anno Super Bowlon nagyon szarrá ment a térde, NFL karrierje neki ennyi is volt szvsz. Őt sem hozzuk vissza, még ha valakiben mégis felmerült volna... 😊Asbee
Jacobs volt a kedvencem ... 😍 (Y)ozibozi
Jacobs már múlt időAsbee
ja-ja ezért a volt... 😕
több mint 12 éve
Brown 4-6 hét. Mehet IR-re úgy, hogy 8. hétig vissza is jöhet, majd utána egy játékost kiszórhatunk. Nem kell sem Turner sem Jacobs senki. Pats kivágta Ballardot, de neki anno Super Bowlon nagyon szarrá ment a térde, NFL karrierje neki ennyi is volt szvsz. Őt sem hozzuk vissza, még ha valakiben mégis felmerült volna... 😊Asbee
Jacobs volt a kedvencem ... 😍 (Y)ozibozi
Jacobs már múlt idő

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 988
Jacobs volt a kedvencem ... 😍 (Y)
több mint 12 éve
Brown 4-6 hét. Mehet IR-re úgy, hogy 8. hétig vissza is jöhet, majd utána egy játékost kiszórhatunk. Nem kell sem Turner sem Jacobs senki. Pats kivágta Ballardot, de neki anno Super Bowlon nagyon szarrá ment a térde, NFL karrierje neki ennyi is volt szvsz. Őt sem hozzuk vissza, még ha valakiben mégis felmerült volna... 😊

több mint 12 éve
egy héten belül másodszor olvasom ezt a marha jó kis poént tőled!látom nagyon a bögyödben van a csapat!vagyis a 2 gyűrű!
és ez Nekem pl. pont jó így! 😉yooker
😀 neeeem is. Nem sértésnek szántam, csak adta magát a dolog. A mázli a procedúra része - ezt mindenki tudja 😉 . Egyébként; egy külföldi fórumon olvastam egy nagyon nagy beszólást ezzel kapcsolatban: "A Cowboys a Giants szerencsétlenkedő ikertestvére" - úgyhogy Ti még mindig a jobbik végén álltok (egyelőre!)!toxique
Na erről egyből az Arnoldos Twins jutott eszembe! 😊
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Myers egy elkapás után semmi, asszem false startja volt...
Henderson
csak hogy egy kicsit szebb legyen!
Myers-nek 3 elkapást írnak 42 yardért nfl.com-on!yooker
Jogos, csak addig figyeltem őt amíg fent volt Eli. Bár most már abban sem vagyok biztos, hogy tőle nem kapott többet. 😀

A bírák nekem is szúrták a szemem, a dpiket nagyon viccesen fújták, de egy pre meccsen ezzel teljesen felesleges foglalkozni. És az is igaz, hogy a cserék ellen a kezdőknek nagyobb fölényt illett volna mutatni.

.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
egy héten belül másodszor olvasom ezt a marha jó kis poént tőled!látom nagyon a bögyödben van a csapat!vagyis a 2 gyűrű!
😀 neeeem is. Nem sértésnek szántam, csak adta magát a dolog. A mázli a procedúra része - ezt mindenki tudja 😉 . Egyébként; egy külföldi fórumon olvastam egy nagyon nagy beszólást ezzel kapcsolatban: "A Cowboys a Giants szerencsétlenkedő ikertestvére" - úgyhogy Ti még mindig a jobbik végén álltok (egyelőre!)!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Hagyjad, csak a szezonnyitóig lesz nagy az arcuk 😉

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Trollkodjak kicsit? Na jó
Nem láttam a meccset, csak, hogy nálatok a kezdők játszottak, nálunk meg a 2-3. sor.Wyatt
A kezdők 1 negyedet vállaltak, a negyed végén az állás 7-0 volt a javunkra...

több mint 12 éve
Az ilyen meccsek után szokott felhangzani a megyei bajnokik után:

"Semmi baj sincs gyerekek,
a bíró vert meg titeket!"

Félreértés elkerülése végett: nem arra célzok, hogy nincs baj a játékunkkal, csak arra, hogy az eredmény alakulásában nagy szerepe volt a durva hazai pályának. Ha csak a DPI-k meg- és meg nem ítélését veszem ide, már az 1TD plusz ide, 1TD minusz oda. De ott volt még Amu end zone INT-je, illegal block in the back visszahordásnál stb. Mindegy, ebből a szempontból is hangolódni kell az alapszakasz meccsekre.G-men
Nem láttam a meccset, csak, hogy nálatok a kezdők játszottak, nálunk meg a 2-3. sor. És ezzel együtt lehet, hogy volt hazai pálya, de azért a 2. (3.) sort azért illene hátszéllel együtt is csapni 😊
Btw, tényleg semmi baj nincs, mert konkrétan az egész szezon legjelentéktelenebb meccséről van szó 😊Wyatt
Az lehetett a baj, szerintem, hogy kispados volt a legértékesebb Giants keyplaya: a "piszok nagy mázli". 😀 😛toxique
és ez Nekem pl. pont jó így! 😉
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

Félreértés elkerülése végett: nem arra célzok, hogy nincs baj a játékunkkal, csak arra, hogy az eredmény alakulásában nagy szerepe volt a durva hazai pályának. Ha csak a DPI-k meg- és meg nem ítélését veszem ide, már az 1TD plusz ide, 1TD minusz oda. De ott volt még Amu end zone INT-je, illegal block in the back visszahordásnál stb. Mindegy, ebből a szempontból is hangolódni kell az alapszakasz meccsekre.G-men
Nem láttam a meccset, csak, hogy nálatok a kezdők játszottak, nálunk meg a 2-3. sor. És ezzel együtt lehet, hogy volt hazai pálya, de azért a 2. (3.) sort azért illene hátszéllel együtt is csapni 😊
Btw, tényleg semmi baj nincs, mert konkrétan az egész szezon legjelentéktelenebb meccséről van szó 😊Wyatt
Az lehetett a baj, szerintem, hogy kispados volt a legértékesebb Giants keyplaya: a "piszok nagy mázli". 😀 😛
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Btw, tényleg semmi baj nincs, mert konkrétan az egész szezon legjelentéktelenebb meccséről van szó 😊

több mint 12 éve
Myers egy elkapás után semmi, asszem false startja volt...
Henderson
csak hogy egy kicsit szebb legyen!
Myers-nek 3 elkapást írnak 42 yardért nfl.com-on!