New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
De azért nem értem,mert a csapattársai miért mondanák neki,hogy Elizabeth?vagy ez így vicces?
több mint 12 éve
De az az öccse!ZoliZoltánHát, ha a 37 nagyobb mint a 32, akkor igazad van. Ja, nem.😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
De az az öccse!
több mint 12 éve
Eli Manningre és bátyjára célzott (utóbbi ellen a védelem készül).vicces lehet az öltözői hangulat: "szétcsapjuk a bátyádat, Elizabeth!" 😛vittoreEnnek se fule se farka...ZoliZoltán

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
vicces lehet az öltözői hangulat: "szétcsapjuk a bátyádat, Elizabeth!" 😛vittoreEnnek se fule se farka...
több mint 12 éve
És Jacobsnak örülök hogy visszajött,mert a Wilson gyerek elég érdekes.Rem nem válik hatalmas bust-á.Kicsit még a cowboys ellen nem voltunk ott fejben,főleg Eli nem és össze kell magát szednie,mert így elég pocsék idényünk lesz.
több mint 12 éve
Rem a következő meccseken összesen nem lesz 6 turnoverünk,mert ez nevetséges.A támadófalnak meg nagyon összekell magát kapnia,mert Eli-nak nem volt ideje,és a futás meg semmi nem volt.
Így esélytelenek leszünk a Broncos ellen,bár nekik se ment a futás,így azon a meccsen egy nagy légiparádét várok.
több mint 12 éve
vicces lehet az öltözői hangulat: "szétcsapjuk a bátyádat, Elizabeth!" 😛
több mint 12 éve
Nah hát a Jacobs tippem akkor bejött 8-) én nagyon örülök neki és sztem a pályán is jó lesz + Wilsonnak is sokat segíthet majd, főleg mentálisan.Ha a D a Denver ellen is jó lesz akkor tényleg elkezdhetünk bizakodni, de azért az meglepő lenne ha csak megközelítenék a Dallas elleni teljesítményüket.. azért a reménykedésre legalább már okot adtak.
Remélem Eli összeszedi magát, mert hasonló balfaszkodásokkal esélyünk se lesz az fix.
több mint 12 éve
Mi a véleményetek a PHI-WAS meccsről?érdeks volt nagyon a meccs!az elején tátottam csak a szám
RGIII-ből szerintem az elején nagyon hiányzott a mecccsrutin, aztán a végére összekapta magát, bár annyit azért nem futott úgy, mint tavaly, érthető módon. Mivel szerintem így azért nem is voltak annyira hatásosak, kíváncsi vagyok, mikor erőltetik bele az edzők, (vagy ő saját magát) hogy kezdjen el rendesen futni. Ennek meg előbb vagy utóbb, de sérülés lesz a vége.
A Philadeliphia őszintén szólva meglepett, de nyilván azért is lehettek ennyire jók az elején, mert Kellyből annyira nem tudtak felkészülni. A kérdés szerintem itt is áll, hogy Vick az ilyen kamikaze futásaival meddig bírja, ha Foles jön, a szezonjuk megy.Hysterycs
a Philly off-on illetve RGIII-n is!
továbbra is úgy gondolom hogy hiába jött bele, Griffinnel lesznek még gondok idén!
a Philly off tempója (ami ahogy olvasom ennél csak gyorsabb lesz ) az viszont nagyon durva!már a Dallas tempóját sem bírtuk sokszor igazán pedig...
meglepett hogy egyből ilyen hatékonyan vették át az új stílust...
és tuti hogy a csoportmeccsekre jönnek majd a legszivatósabb playek!szóval kössük fel a gatyát!
több mint 12 éve
jó lesz ide jacobs,kell egy nagy állat (hangos) ebbe az offensebe..azért remélem sokat nem fog játszani😊
több mint 12 éve
nem tudok komolyan venni olyan embert akinek chip a beceneve
több mint 12 éve
Mi a véleményetek a PHI-WAS meccsről? RGIII-ből szerintem az elején nagyon hiányzott a mecccsrutin, aztán a végére összekapta magát, bár annyit azért nem futott úgy, mint tavaly, érthető módon. Mivel szerintem így azért nem is voltak annyira hatásosak, kíváncsi vagyok, mikor erőltetik bele az edzők, (vagy ő saját magát) hogy kezdjen el rendesen futni. Ennek meg előbb vagy utóbb, de sérülés lesz a vége.
A Philadeliphia őszintén szólva meglepett, de nyilván azért is lehettek ennyire jók az elején, mert Kellyből annyira nem tudtak felkészülni. A kérdés szerintem itt is áll, hogy Vick az ilyen kamikaze futásaival meddig bírja, ha Foles jön, a szezonjuk megy.
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
Jacobs azt mondta az interjúban, hogy bevethető állapotban van, vasárnaptól kezdve kész újra bármit megtenni a csapatért a pályán és azon kívül is. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a konkrét szerepe a csapatban, azt mondta, az, hogy nyerjünk. 😊
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
34-es számban fog játszani, kivéve ha megegyezik Stevie Brownnal. Feagles anno így kapott egy nyaralást majd egy konyhafelújítást Manningtől illetve Burress-től 😀AsbeeBurress nem fizette ki az új konyhát, csak beígérte... inkább lőfegyverre költötte azt a pénzt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
nem lesz ez rossz húzás , tényleg dobhat a csapaton és ha még futni is fog egy keveset azmeg külön jó lesz! 😊
különösen várom már ezt a Denver meccset mert komoly értékmérő lesz ez a deffense számára ! én a Dallas off-t is a liga elejére várom és őket egészen jól tartottuk , de ha a teljesen egyértelműen ligaelit Denver ellen is versenyben tartanak minket akkor az biztató lehet a szezonra nézve!
az első két meccsre ezzel együtt zacskót számoltam , de marhára nem
mindegy hogy hogyan is fog kinézni a dolog!
több mint 12 éve
én örülök jacobsnak. szép nagy ökör, átmegy árkon-bokron, ha van lendülete.
több mint 12 éve
34-es számban fog játszani, kivéve ha megegyezik Stevie Brownnal. Feagles anno így kapott egy nyaralást majd egy konyhafelújítást Manningtől illetve Burress-től 😀
több mint 12 éve
azt mondják: nem lesznek beilleszkedési gondjai,ismeri a játékrendszert, blokkolni is tud, ki tudja milyen erőben van, pár nap és meglátjuk...😊 nekem anno a kedvencem volt, ezért félek egy kicsit nehogy ........ 😊
több mint 12 éve
Majd kiderül, csak az edzők tudják milyen állapotban van. Brown elvben felépül addig és aktiváljuk (4-6 hetet írtak anno neki). Wilson és Cox alap hogy marad. Scott is jól mozgott legutóbb + fiatal, őt sem szabad kirakni azért, hogy Jacobs befejezze nálunk a szezont.Na szép.nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Leigazoltuk Jacobst.Winters
Asbee: szted 8. hétig kihúzza sérülés nélkül? én kötve hiszem...csebi
több mint 12 éve
Na szép.nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Leigazoltuk Jacobst.Winters
Asbee: szted 8. hétig kihúzza sérülés nélkül? én kötve hiszem...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
8. hétig bizonyíthat, hogy rosteren tud-e maradni
több mint 12 éve
punter fordult bele a játékosbaaki ilyet tud, top balett-táncos lehetne😀
több mint 12 éve
Tuckhoz annyit, hogy a helyén, amikor fenn volt Trattou, akkor többször láttam Romo közelében, ezért sem értem, hogy őt miért nem küldjük gyakrabban. az is luxus, hogy ilyen DT állománynál ott szerepeljen, mondjuk szerencsére, nem a védelem volt a legrosszabb...csebiEgyértelmű passz szituációnál belefér a 3 DE, viszont máskor tényleg felesleges. Egy JPP-Tuck-Jenkins-Kiwanuka (esetleg az ő helyén Moore) sor nem néz ki rosszul 3rd & longnál 😀 Ha már DT-k, én Hankins-t eddig hiányolom. Volt olyan szakértő aki azt írta, hogy ő lehet az egyik legtöbbet szereplő újonc idén, de a preseasonban sokszor észrevehetetlen volt, most pedig a lehetőséget sem kapta meg...