New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Ami a látottakkal kapcsolatban elkeserít, hogy a FO nagyon elkúrta a RB sort. Nem jellemző rájuk. A LB sort megint homálynak láttam, Mundy rengeteget ütközött Murray-jel.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Egy futót tuti igazolni fogunk, mert Wilson most jó időre elvesztette a bizalmát, Scott pedig egyedül kevés lesz. Próbajátékon járt nálunk Jonathan Dwyer, Beanie Wells és Leon Washington (igaz őt visszavitte a Patriots), lehet választani, hogy előbbi kettőből ki lenne a szimpatikusabb. Asbee
Nekem ebből inkább Wells a szimpatikus és akkor McBride cut, hogy legyen neki hely, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki is érkezni fog, mert nem tehetjük meg, hogy Wilsont ne tegyük pályára! Szerintem a kövi meccsen is ő fog kezdeni.

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Akármennyire is fájó ez a vereség, azért én nem vagyok annyira elkeseredve. Nah jó azért ez nem teljesen igaz, mert amit Wilson művelt, az kritikán aluli volt. 7 futásból mindössze 19 yard és 7 lehetőségből 2x sikerül fumblet összehoznia!
Elinek is az első 2 INT az nagyon c'mon man, de a 450 passzolt yard és a 4 TD azért biztató a jövőre nézve. Illetve az is, hogy mindhárom WR-ünk 100 yard felett végzett! Azért lesz mire építkezni a jövőben is, de az idén sem a futójáték lesz! A falnak is fel kell javulnia, hogy Elinek ne kelljen ennyire sietnie. Pugh meglepően jó volt és Boothe és Beatty is jó teljesítményt nyújtott. Viszont Brewer sem volt jó, Snee meg még rosszabb! Nagyon hiányzik Baas!
A védelem egész jó volt, gondoljunk csak bele 15 pontot kapott magától, abból az egyiknél kb. a 20 yardosunkon kapta a lasztit a Boys. Amu remélem nem esik ki sokáig, mert Ross elég gyenge volt. Mundy-Rolle párosból is az utóbbi volt a gyengébb, ennyi misstacket is rég láttunk tőle! Azért a DE-ektől többet várok a jövőben, mert ez a 1.5 sack tőlük nem nagy szám és nyomás is ritkán volt. Viszont az LB sor elég jól játszott, főleg a várakozásokhoz képest!
Összességében továbbra is úgy gondolom, hogy a 0-1 (és talán 0-2) ellenére is PO-ért fogunk harcolni idén!
GO GIANTS!

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ennyi labdaeladással nem lehet meccset nyerni. Eli-ra a pickek ellenére sem lehet panasz, a 3-ból kb másfél volt az övé (az elsőnél lehet Beatty-nek blokkolnia kellett volna Ware-t). Wilson elég nagy pofával vágott neki idei évnek is, ez nagyon visszaütött. Punt returnnél pedig nem szabad olyan hülyeséget csinálni, amit McBride csinált. Igaz ott Randle-nek kellett volna jeleznie, hogy mindenki takarodjon el a labda közeléből. Azt jó volt látni, hogy a passzjáték ennyire működött és hogy Nicks vissza tudott térni régi formájába. Az O line átlagos volt (bár a futójátékot nem nagyon segítették) és néha kicsit nagy volt a nyomás Manningen, de egy felforgatott sortól ennyi belefér. Külön piros pont Pugh-nak, újoncként teljesen rendben volt. Egy futót tuti igazolni fogunk, mert Wilson most jó időre elvesztette a bizalmát, Scott pedig egyedül kevés lesz. Próbajátékon járt nálunk Jonathan Dwyer, Beanie Wells és Leon Washington (igaz őt visszavitte a Patriots), lehet választani, hogy előbbi kettőből ki lenne a szimpatikusabb. Jacobs szvsz nem tér vissza, tavaly alig játszott és most kihagyta training campet is. Nem lenne őt értelme visszahozni. Michael Turner nem kellett senkinek, ő sem NFL szint már.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
na nézzük: tetszettek
1: Pough játéka, ezzel tutira kiszorította Diehl-t egy életre
2: futás elleni védelem, 100 alatt tartottuk őket, úgy hogy menet közben 2 LB is kidőlt egy rövid ideig, a fánkok jók voltak középen
3: sec, 244 yardot passzolt Romo, bár 2. félidőben már nem erőltette a sérülés miatt, de Thomas, Mundy, Rolle és Ross játéka tetszett, meg a herceg is jó volt a sérüléséig
4: Eli alapvetően jó volt, az első play övé volt, 2.nál is vigyázhatott volna jobban, de kb 0 futással a háta mögött 3 szép drive-t vezetett a 2. félidőben, meg az elsőben
5: alapvetően a védelem, soknak tűnik a 36 pont de ebből vvolt egy 3andout a saját 15-n, 2 védő TD

amik nem:
na ez sok lesz
1: Wilson...
2: az LB sérülések...
3: Hynoski sem volt ma elemében
4: JPP még nagyon nem egészséges
5: Kiwi kb egyáltalán játszott? mondjuk vszeg ő törte el Romo bordáit, de azt leszámítva nem jutott a közelébe
6: Baas nagyon kell, mert Brewer nem az igazi LG-ben...
7: McBride... ezért felesleges volt őt megtartani Bosworth helyett... bőven elég lenne 5 cb a rosteren

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
első indulatból csak annyit, hogy a védelemben (elsősorban a secondary) és a támadósorban is voltak biztató jelek, ugyanakkor rengeteg a hiányosság is. hat turnoverrel persze csoda, hogy ennyi ideig meccsben voltunk. előzetesen sokkal többet vártam a cowboystól, bár a várható 0-2-es kezdés nem könnyíti meg a diven belüli helyzetünket sajnos 😕
több mint 12 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
ez a nemmindegy. három másodperces interception. van valami stat, hogy ezzel rekordot állítottunk-e fel?
több mint 12 éve
Moore, Ojomo, Nassib, Hankins, Baas, Diehl, Robinson inaktív, JPP játszik!

több mint 12 éve
iason New York Giants 58
Nagyon nagy üdvözlet minden Big Blue fannak! A szokásos fél év hallgatás után visszajöttem, most hogy kezdődik a szezon. Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon a veretlenségünk Dallasban!
több mint 12 éve
Sugar#26 New York Giants 75
OFF lesz egy kicsit, bocs 😊
Pár barátommal csináltunk egy 10 csapatos fantasy ligát, de sajnos nem tudtuk betölteni, így csak 9-en vagyunk. Ha valakinek lenne kedve csatlakozni nagyon szívesen látnánk. A draft még nem ment le a 2. héttől kezdjük megmérettetést 😀

Akit érdekel valamilyen formában jelezzen legyen szíves 😀
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noel
Vasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...noel
gondolom nem ígértél azért " telt házat"! tavaly sem voltunk soha 6-7 embernél többen !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 1. fordulóAsbee
véletlenül kétszer küldtem el a kommentem, az egyiket töröld már pls
a hetedik kérdésnél nincs -1 opció
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristof
A bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?jjncaa
ez a jövőheti Broncos@Giants meccsre vonatkozik
több mint 12 éve
Tippjáték 1. forduló

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊kristof
A bowl.hu-s műsor után mehetünk akár oda is meccset nézni mi is, nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én egyelőre talánra tettem magam, de 90%, hogy tudok menni 😊
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.noel
Vasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvszAsbee
persze, persze, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy befoglalom egy barátom cirka 150 férőhelyes bárját, aztán odamegyünk 10-en. ezért mondtam, hogy a jövőre tekintve értelmesebb lenne egy kisebb hely, ami amúgy is nyitva van hajnali hatig. ha meg is jelenünk mondjuk 20-30 fővel (utópia), a dani csak azt látja a facebookon, hogy 5 résztvevő van. persze ne legyen igazam...
több mint 12 éve
Vasárnap most még lesz egy meccsünk, most még arra koncentrál egyelőre mindenki szvsz

több mint 12 éve
'trel New York Giants 3
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trel
 bowl.hu/hol_es_hogyan_nezzunk_meccseketjjncaa
nagy köszi,nagy köszi
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is'trel
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Hol és hogyan nézzünk meccseket? | Bowl.hu
Az ESPN America megszűnésével jókora űr keletkezett a hazai NFL és NCAA közvetítéseknél, de opciókból így sincs hiány, akár az interneten, akár a tévén szeretnénk a profi és/vagy az egyetemi liga mérkőzéseit követni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
'trel New York Giants 3
sziasztok! figyu ,ha hétfőn napközben akarom megnézni a dallas meccset, tudtok ajánlani oldalt,ahol le tudom tölteni,vagy online megnézni? lehetőleg úgy,hogy közben nem tudom meg az eredményt😀 kösz előre is
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
mér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)G-men
eddig 5-en 6-an vagyunk ! ott megbeszéljük majd mi legyen,de szívesen kipróbálom ezt helyet is!
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
mér, én megyek jövő vasárnap.
ilyen lanyha az érdeklődés?
(amúgy nekem jobb a belváros...)
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
hát relatíve simán kellene vernünk a Dallast ahhoz hogy reális esélyt

lehessen adni majd ez ellen a Broncos ellen!yooker
nyugi, a ravens ellen bemutatták az összes létező passzjátékukat, így a sec kellően fel tud készülni. Én sokkal jobban félek a futós csapatoktól meg a mobilos irányítóktól. És különben is ezeket a zéró sanszos meccseket szoktuk nyerni... A kóvbojok ellen nem bízom ilyesmiben.
több mint 12 éve
srácok, ha ekkora 'sikere' lesz a közös meccsnézésnek a jövőben is a grundon, javaslom, hogy költözzünk beljebb a városba egy kisebb helyre. a lost in budapestben is lehet nézni mindent nagyban, központi helyen van és meglehetősen olcsó. plusz, olyan sültkrumplit csinál az angol tulaj, hogy csak néztek majd, mint a bagoly.