New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Én örülnék Jacobsnak, egyrészt rövid yardos szituknál még mindig jól lehetne használni, másrészt a leader skillje kurva jól jönne elsősorban pont a vélhetően kissé szétesett Wilsonnak, de úgy globál az egész csapatnak is.SzeszeHát nem tudom, a pályán sokat nem tudna hozzátenni szerintem, egyrészt a kora miatt, másrészt meg jó ideje nem játszott. De cáfoljon rám.
Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
A legelső INT-nél egyből az ugrott be, (amelett, hogy ejj, de jól kezdődik a szezon 😊) hogy félelmében Eli (min.3 Cowboys védő rohant felé) megint eldobálta a labdát, csak hogy ne legyen sack, egyenesen Ware kezébe. Aztán persze lehet Beattynek kellett volna blokkolni Waret, csak régebben azért ez a fajta idiotizmus nem volt ritka Elitól.
több mint 12 éve
Én örülnék Jacobsnak, egyrészt rövid yardos szituknál még mindig jól lehetne használni, másrészt a leader skillje kurva jól jönne elsősorban pont a vélhetően kissé szétesett Wilsonnak, de úgy globál az egész csapatnak is.
több mint 12 éve
Jacobs és McGahee jön próbajátékra
több mint 12 éve
Semmi baj nem volt Tuck játékával, sőt. Sokkal többet ment futás ellen védekezni, mint szokott de teljesen jó volt ez így, igazából az egész védelem teljesen jól muzsikált úgy ahogy volt, ilyen szintű védekezéssel normális körülmények között simán hozni kellett volna ezt a meccset, csak sajnos off oldalon nem beszélhettünk normális körülményekről..Aki visszanézi a meccset légyszi nézzen már rá Tuckra. Volt egy csomó szerelése és csomószor mintha nem az irányítót rohamozta volna. Igaz streamekből ezt nehéz megállapítani, de kicsit fura ez a stat, meg hogy csomószor tök hátul volt a play végénél.Asbeeegy Tuck szintű játékos (főleg úgy, hogy a sec viszonylag jól állt a lábán...) miért nem az irányítót rohamozza? szépek ez a 8 takle meg minden, de én tőle hitet, knockdownt, sacket várok...csebi
több mint 12 éve
Ha futót hozunk az nem Wilson miatt lesz, hanem mert nem akarják Scottra bízni a backup szerepkört. Ez most egy ritka szerencsétlen meccs volt a részéről, de engem Eli első negyedbeli bénázása sokkal jobban bosszant.. hiába vannak marha jó képességei, sosem lesz igazán elit QB, mert mindig benne voltak/lesznek a játékában ezek a kritikus szintű balfaszkodások, 2 évvel ezelőttig töretlen volt a fejlődése, akkor még lehetett bízni benne, h szép lassan levetkőzi ezeket és akkor tényleg elit lesz majd, mint akár Peyton, de sajnos ez sosem fog bekövetkezni.
több mint 12 éve
Pedig már elhittem, mikor kb. 3 perc volt vissza, hogy most újra jön a jól ismert Eli GW drive. De nem az jött...Ezt a fejetlenség, Eli és Scott számlájára lehet írni. Az, hogy a győzelmi lehetőség még ilyenkor is megvolt, 6 TO után, egyértelműen a D érdeme. Engem is megleptek, lényegesen rosszabb teljesítményt vártam tőlük. Mundy sem tűnt akkora kutyaütőnek (bár igazán bevihette volna az endzoneba a lasztit 😊), mint a Steelersben, az LB sor is tűrhető volt, ahhoz az apokalipszishez képest, amit a játékuktól vártam. (Connor sztem jobb volt kicsit, mint utána Herzlich). Ross az Ross, a muffed punt, és Wilson hatalmas WTF. Eli meg a szezonok többségében versenyben van az egy idényben dobott legtöbb INT terén. Ez ismét egy erős bekezdés volt a részéről...Ugyanakkor mivel előre vereségnek könyveltem el ezt a meccset, összességében én sem csalódtam akkorát, bár a meccset szerintem inkább mi vesztettük el, mint a Cowboys nyerte meg, nem kisebbítve a teljesítményüket.
Ja és remélem nem hozzuk vissza Jacobsot, meg egyáltalán semmilyen futót, Wilsonnak meg kell tanulnia megtartania azt a rohadt labdát.
több mint 12 éve
Aki visszanézi a meccset légyszi nézzen már rá Tuckra. Volt egy csomó szerelése és csomószor mintha nem az irányítót rohamozta volna. Igaz streamekből ezt nehéz megállapítani, de kicsit fura ez a stat, meg hogy csomószor tök hátul volt a play végénél.Asbeeegy Tuck szintű játékos (főleg úgy, hogy a sec viszonylag jól állt a lábán...) miért nem az irányítót rohamozza? szépek ez a 8 takle meg minden, de én tőle hitet, knockdownt, sacket várok...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen aki totál felbaszta magát 😊 Felháborító, h képesek vagyunk 6 turnovert összehozni egy ilyen jelentőségű meccsen. Eli-t azért ne dícsérjük már baszki, megint olyan homály módon kezdett mint az előző két évben is számtalanszor, csak most a GW TD helyett egy pick6 jött.. kurvára elegem van már abból, h minden meccset szarul kezdünk nem is tudom mióta és ebben marha nagy szerepe van Eli-nak is. Wilson 2 fumblija is vicc, a punt-nál beszívott TD-ről meg ne is beszéljünk.. Persze voltak jó dolgok, például a komplett védelem sokkal jobban játszott, mint ami elvárható volt, ez bőven elég lett volna a győzelemhez, ha 6 helyett mondjuk "csak" 4x adjuk el azt a kurva labdát, emiatt is ennyire bosszantó ez az egész.
több mint 12 éve
3.vajon mennyi köze volt a passzjátékunk feljavulásának ahhoz hogy Claiborne lesérült? vagy csak a fal 2. félidei javulása hozta?yookerDallas D átállt preventre, ami ugye leginkább a győzelemtől óvja meg a csapatokat. szerencsére volt elég előny. ott maradt a pálya közepe tök üresen, kötelező volt kihasználni, Elisha meg azért van olyan szinten, hogy be tudja dobni oda a labdát.
ugyanez miatt csinált Austin 10, Witten pedig 8 elkapást - Bryantre állandóan legalább két ember vigyázott, pálya közepére pedig maradt egy safety, hogy kisegítse a linebacker-sornak nevezett... csoportot (bocs, nem akartam becsmérelni, mégiscsak vendég vagyok). Wittennek konkrétan az egész karrierje alatt nem volt ennyi tiszta elkapása button hook route után, pedig túlvan már 800 elkapáson és 9000 yardon is.
több mint 12 éve
Tippjáték 1. forduló végeredmény
több mint 12 éve
én sem robbanok szét az idegtől a vereség ellenére , mert tényleg javultunk több dologban is ami tavaly nem ment !sok mindent leírtatok így csak 1-2 észrevétel!
1.remélem JPP ilyen korai szerepeltetése nem üt majd vissza később
azt az oldalvonal melletti masszírozós jelenetet kifejezetten rossz volt nézni... várhattunk volna még 1-2 fordulót hogy aztán tényleg ne legyen baj és 100% legyen és maradjon!
2. mi a f@sz van már Moore-val mikor játszhat??
3.vajon mennyi köze volt a passzjátékunk feljavulásának ahhoz hogy Claiborne lesérült? vagy csak a fal 2. félidei javulása hozta?
4.kicsit aggódom Wilson miatt, és nem csak a fumblik miatt!
sztem elképzelhető hogy Scott kezd a jövő héten!
több mint 12 éve
JPP meg lehet hogy gyengének tűnt és árnyéka volt önmagának, de azért kegyetlen nagyot küzdött. Oldalvonal mellett egyszer mutatták, hogy masszírozzák a vállát és látszott rajta, hogy kegyetlenül fáj mindene. Ennek ellenére megvolt a sack és Tuck mellett egyedül ő nyújtott igazán értékelhetőt DE-k között. 1-2 hét és újra a régi lesz.
több mint 12 éve
Hypofx
310
Hát ez a turnover ez KILLER. megneztem coach filmen Tuck mintha más feladatot kapott volna.
több mint 12 éve
ez több, mint valószínű (=tuti), de akkor meg nekünk lett volna elég egy FG a végére, és azt az 50 yardot szerintem megcsinálta volna Romo. JPP meg soha többet nem fog ellenünk mezőnygólt blokkolni 😊mikor lefeküdtem aludni, akkor bennem is felrémlett, hogy elég sok TO van a meccsünkön... itt sztem ha nincs a pick six, sztem végigvittük volna!csebiAzért az se rossz, hogy 6 TO mellett meccseben voltunk, szinte végig. Tudom, hogy a sportban nincsen ha, de ha Mundy beviszi, vagy Scott odafigyel, és tudja mi a play, akkor "simán" nyerhettünk volna.üdv.
De mind1, jön a jövő heti Denver elleni. Ha Amu játszik, akkor akár lehet esélyünk egy szoros meccsre és általában az ilyen tuti vereséges meccseken szoktunk jól játszani...balu10
Titeketet nem emlékeztetett a tavalyi meccsre, ugyanitt?
6 turnover volt nálunk (4 int, 2 fumble), aztán a végén mégis csak azért nem sikerült nyerni, mert Bryant egy ujjperce nem fért bele az end zone-ba.
úgy látszik, ebben a stadionban a 6 turnover ennyire elég...slowmotion
több mint 12 éve
Aki visszanézi a meccset légyszi nézzen már rá Tuckra. Volt egy csomó szerelése és csomószor mintha nem az irányítót rohamozta volna. Igaz streamekből ezt nehéz megállapítani, de kicsit fura ez a stat, meg hogy csomószor tök hátul volt a play végénél.
több mint 12 éve
mikor lefeküdtem aludni, akkor bennem is felrémlett, hogy elég sok TO van a meccsünkön... itt sztem ha nincs a pick six, sztem végigvittük volna!Azért az se rossz, hogy 6 TO mellett meccseben voltunk, szinte végig. Tudom, hogy a sportban nincsen ha, de ha Mundy beviszi, vagy Scott odafigyel, és tudja mi a play, akkor "simán" nyerhettünk volna.üdv.
De mind1, jön a jövő heti Denver elleni. Ha Amu játszik, akkor akár lehet esélyünk egy szoros meccsre és általában az ilyen tuti vereséges meccseken szoktunk jól játszani...balu10
6 turnover volt nálunk (4 int, 2 fumble), aztán a végén mégis csak azért nem sikerült nyerni, mert Bryant egy ujjperce nem fért bele az end zone-ba.
úgy látszik, ebben a stadionban a 6 turnover ennyire elég...slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Azért az se rossz, hogy 6 TO mellett meccseben voltunk, szinte végig. Tudom, hogy a sportban nincsen ha, de ha Mundy beviszi, vagy Scott odafigyel, és tudja mi a play, akkor "simán" nyerhettünk volna.üdv.
úgy látszik, ebben a stadionban a 6 turnover ennyire elég...
több mint 12 éve
Ennyi to-nk nem lesz a jövőben, a játék pedig nem volt olyan borzasztó, szóval annyira nem szörnyű a helyzet sztem sem. Rb-t tuti hozunk. Wilsonnál én nem éreztem h arcoskodott volna szezon előtt, de 2 fumbli az mindenképp elfogadhatatlan. Ennek ellenére nincs más opciónk rb-k közt. Scott 3. évére kb annyit tett hozzá a csapat játékához, mint Jernigan wr-ként. A jó 40 yardos idején kívül sok pozitívumot róla sem nagyon lehet elmondani. Wilson túl tehetséges ahhoz h hosszabb ideig padozzon, én még mindig bízom benne. Csak remélni tudom, h ez a korai méretes pofon helyrerázza. Wells-szel az a baj h üveg. McGahee is fa, ő is megérne egy workoutut talán.
több mint 12 éve
Asszem a 2. Cruz TD-n bealudtam 😀 előtte rémlik hogy passzoknál gyenge volt az OL.Romo bordás-sackje tetszett, hárman értek oda rá. ritka eset volt hogy Williams keresztbe leültette a RT-t, majdnem ütközött is a másik LB-vel (?), szóval még erősen alakul az összhang. 6 turnover, pffff
több mint 12 éve
Azért az se rossz, hogy 6 TO mellett meccseben voltunk, szinte végig. Tudom, hogy a sportban nincsen ha, de ha Mundy beviszi, vagy Scott odafigyel, és tudja mi a play, akkor "simán" nyerhettünk volna. De mind1, jön a jövő heti Denver elleni. Ha Amu játszik, akkor akár lehet esélyünk egy szoros meccsre és általában az ilyen tuti vereséges meccseken szoktunk jól játszani...
több mint 12 éve
Nekem nem tűnk túl komolynak, nem volt elájulás, stb. Szerintem csak óvatosságból nem küldtük vissza, de szerintem abban egyetértünk, hogy legyen igazam 😀Amu csak agyrázkódás, jövő héten már pályán lesz!balu10Köszönjük a gyors diagnózist, nem is kell már ide csapatorvos... 😀Asbee
több mint 12 éve
Amu csak agyrázkódás, jövő héten már pályán lesz!balu10Köszönjük a gyors diagnózist, nem is kell már ide csapatorvos... 😀
több mint 12 éve
Amu csak agyrázkódás, jövő héten már pályán lesz!De McBride-ot nem fogjuk kirakni, mert secondary-ben összesen van 9 játékos, ráadásul Amu megsérült...AsbeeEgy futót tuti igazolni fogunk, mert Wilson most jó időre elvesztette a bizalmát, Scott pedig egyedül kevés lesz. Próbajátékon járt nálunk Jonathan Dwyer, Beanie Wells és Leon Washington (igaz őt visszavitte a Patriots), lehet választani, hogy előbbi kettőből ki lenne a szimpatikusabb. AsbeeNekem ebből inkább Wells a szimpatikus és akkor McBride cut, hogy legyen neki hely, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki is érkezni fog, mert nem tehetjük meg, hogy Wilsont ne tegyük pályára! Szerintem a kövi meccsen is ő fog kezdeni.balu10
több mint 12 éve
De McBride-ot nem fogjuk kirakni, mert secondary-ben összesen van 9 játékos, ráadásul Amu megsérült...Egy futót tuti igazolni fogunk, mert Wilson most jó időre elvesztette a bizalmát, Scott pedig egyedül kevés lesz. Próbajátékon járt nálunk Jonathan Dwyer, Beanie Wells és Leon Washington (igaz őt visszavitte a Patriots), lehet választani, hogy előbbi kettőből ki lenne a szimpatikusabb. AsbeeNekem ebből inkább Wells a szimpatikus és akkor McBride cut, hogy legyen neki hely, de nem vagyok benne biztos, hogy bárki is érkezni fog, mert nem tehetjük meg, hogy Wilsont ne tegyük pályára! Szerintem a kövi meccsen is ő fog kezdeni.balu10