New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
34-es számban fog játszani, kivéve ha megegyezik Stevie Brownnal. Feagles anno így kapott egy nyaralást majd egy konyhafelújítást Manningtől illetve Burress-től 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 990
azt mondják: nem lesznek beilleszkedési gondjai,ismeri a játékrendszert, blokkolni is tud, ki tudja milyen erőben van, pár nap és meglátjuk...😊 nekem anno a kedvencem volt, ezért félek egy kicsit nehogy ........ 😊
több mint 12 éve
Na szép.
Leigazoltuk Jacobst.Winters
nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Asbee: szted 8. hétig kihúzza sérülés nélkül? én kötve hiszem...csebi
Majd kiderül, csak az edzők tudják milyen állapotban van. Brown elvben felépül addig és aktiváljuk (4-6 hetet írtak anno neki). Wilson és Cox alap hogy marad. Scott is jól mozgott legutóbb + fiatal, őt sem szabad kirakni azért, hogy Jacobs befejezze nálunk a szezont.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
Na szép.
Leigazoltuk Jacobst.Winters
nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Asbee: szted 8. hétig kihúzza sérülés nélkül? én kötve hiszem...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
8. hétig bizonyíthat, hogy rosteren tud-e maradni

több mint 12 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Na szép.
Leigazoltuk Jacobst.
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
punter fordult bele a játékosba

aki ilyet tud, top balett-táncos lehetne😀
több mint 12 éve
Tuckhoz annyit, hogy a helyén, amikor fenn volt Trattou, akkor többször láttam Romo közelében, ezért sem értem, hogy őt miért nem küldjük gyakrabban. az is luxus, hogy ilyen DT állománynál ott szerepeljen, mondjuk szerencsére, nem a védelem volt a legrosszabb...csebi
Egyértelmű passz szituációnál belefér a 3 DE, viszont máskor tényleg felesleges. Egy JPP-Tuck-Jenkins-Kiwanuka (esetleg az ő helyén Moore) sor nem néz ki rosszul 3rd & longnál 😀 Ha már DT-k, én Hankins-t eddig hiányolom. Volt olyan szakértő aki azt írta, hogy ő lehet az egyik legtöbbet szereplő újonc idén, de a preseasonban sokszor észrevehetetlen volt, most pedig a lehetőséget sem kapta meg...

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
azért visszagondolva, ne felejtsük el, hogy 2:40 körül -5nél egy nagyon fontos zászlót nem kaptunk meg, amit még a bíró hülyeséggel is magyarázott meg (ugye azért nem RTP, mert a punter fordult bele a játékosba...) a saját 38-on, ha azt megkapjuk, akkor ellenfél térfelén vagyunk, több mint 2 perc, és 3 időkéréssel, bőven lett volna esélyünk TD-re...

Tuckhoz annyit, hogy a helyén, amikor fenn volt Trattou, akkor többször láttam Romo közelében, ezért sem értem, hogy őt miért nem küldjük gyakrabban. az is luxus, hogy ilyen DT állománynál ott szerepeljen, mondjuk szerencsére, nem a védelem volt a legrosszabb...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Hypofx 310
Persze a turnover engem is felba...ott, de azert CRUZ hozta amit kellett. Preseason meccsnek jó lett volna ez, de .....na mindegy remelem a lenyeges meccsen dallas ellen nyerunk.

több mint 12 éve
Én személy szerint passzjátékért alapból jobban rajongok, bár ez nem sokat számít 😀 Ugyanakkor szerintem ez az offense inkább passzjátékra alkalmas. Támadófalon lesz még mit dolgozni és a sérültek is remélhetőleg minél előbb visszatérnek, de Eli egész jól tudja kompenzálni a fal hiányosságait, kegyetlen jól mozog a zsebben. Van 3 fasza elkapónk és 1 jó tight end. Használni kell őket.

Futójáték már más kérdés. Tavaly és idén is nagy volt a várakozás Wilsonnal szemben. Hihetetlen jó atletikus képességek, big play ability stb. Aztán jöttek a fumble-k. A labdavesztés viszont nem hiszem, hogy hosszú évekig probléma lesz vele kapcsolatban. Ezt orvosolni lehet. Bradshaw is szenvedett vele, majd sokat javult. Tiki Barberrel ugyanez volt. Tavaly volt Wilsonnak 71 labdacipelése és első meccsen hozta össze a fumble-t (talán a második snapből). Onnantól kezdve nem volt gond! A másik a blokkolási képessége. Ezen is lehet fejleszteni. Pont Barber nyilatkozta még az offseasonban, hogy anno rookie évében ő is nehezen vette fel a blitzeket, nem mindig tudta tartani az érkező embert. Az egyetemen sokszor 20-30 fonttal könnyebb játékosokkal álltak szembe, itt pedig jönnek a 250-260 fontos szörnyek is. Én úgy gondolom ez a két tényező lehet az, amit Wilsonnál orvosolni kell:

-Fumble problémák
-Blokkolási képesség javítása

Ha ezekben előrelép, akkor nem kérdés, hogy kiváló futó lesz belőle. Ilyen gyors RB régen volt a csapatunkban (ha volt egyáltalán) és igaz hogy alacsony, de erős játékos (érdemes megnézni mekkora bicepsze van) nehéz szerelni. Ha kap maga mellé egy megbízható társat, akkor fog még nekünk szép pillanatokat okozni.

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én Eli miatt nem aggódom, össze fogja szedni magát, főleg jövő héten Peyton ellen. DE az egyértelműen látszik, hogy nem jó a legtöbb esetben a game plan!. Az első 1-2-3 drive mindig totál homály és amikor elkezdjük végre azt játszani, amibe a legjobbak vagyunk (passzjáték + hosszú passzok néhány futással kiegészülve), akkor megindul a szekér. És nem csak a legvégén ment a passzjáték, hanem az egész második félidőben.balu10
Sokat segítene Elinak is ha működőképes futójátékot sikerülne végre előadnunk.
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én Eli miatt nem aggódom, össze fogja szedni magát, főleg jövő héten Peyton ellen. DE az egyértelműen látszik, hogy nem jó a legtöbb esetben a game plan!. Az első 1-2-3 drive mindig totál homály és amikor elkezdjük végre azt játszani, amibe a legjobbak vagyunk (passzjáték + hosszú passzok néhány futással kiegészülve), akkor megindul a szekér. És nem csak a legvégén ment a passzjáték, hanem az egész második félidőben.

több mint 12 éve
Ojomo waive, ha nem kell senkinek megy vissza PS-ba, holnap jöhet a RB igazolás

több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 990
most mondták az NFL network-ön Jacobs holnap edzésre megy,mert Dwyert valószínű visszaigazolja a Pittshburg,(sérülések miatt valószínű)a New England is ezt teszi ,a többiek akik voltak vagy nem egészségesek,vagy nem rövid yardosok,mint Jacobs.(állítólag nekünk a rövid yardra kéne az öreg) Meglátjuk
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
esti meccset nézitek? kíváncsi vagyok a másik két bandáravittore
én is kíváncsi vagyok, de majd csak felvételről
több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
esti meccset nézitek? kíváncsi vagyok a másik két bandára
több mint 12 éve
Az uccsó int-nél is a kommentátorok mintha arról beszéltek volna, hogy főleg Eli hibája volt. Ha azt vesszük, hogy Scott a rosterért küzdött, sztem sokat nem mehetett az első csapattal a tc-k alatt, majd Wilson f...sága miatt bedobják kezdőnek, és a kiélezett végső drive-ban Eli áthívja a play-t, nem csodálom, hogy azt se tudta merre forduljon. Tuck sztem is jól játszott, Jákobnak meg nagyon örülnék. Egyszerű mint a faék, de nagy kedvencem volt.
A védelem nagyon kellemes meglepetés volt. Azt hittem,hogy Romoék szétpasszolnak minket, és a futást is jobban nyelni fogjuk. A D-line-t sikerült felturbózni, így LB sornak is könnyebb dolga van. Néha azért rossz volt nézni amit a LB-ek műveltek. Mundy is jó volt.
A meccs közben folyamatosan az ugrott be, hogy most ne másoljuk a 4 évvel ezelőtti szezont, amikor Eli átment Int gyárba a wr-ek hathatós közreműködésével.gyurczi
Hát Scott nem az első csapattal edzett, nem volt meg az összhang, kb ennyi. Talán hiba volt Wilsont teljesen kivonni a játékból nem is csak ezért.Asbee
Túl nagy hiba nem volt, mert a fumblik nélkül se ment neki a futás sajna.. Scott sokkal használhatóbbnak tűnt, ettől persze még maradni kell Wilsonnál ez nem kérdés
több mint 12 éve
Az uccsó int-nél is a kommentátorok mintha arról beszéltek volna, hogy főleg Eli hibája volt. Ha azt vesszük, hogy Scott a rosterért küzdött, sztem sokat nem mehetett az első csapattal a tc-k alatt, majd Wilson f...sága miatt bedobják kezdőnek, és a kiélezett végső drive-ban Eli áthívja a play-t, nem csodálom, hogy azt se tudta merre forduljon. Tuck sztem is jól játszott, Jákobnak meg nagyon örülnék. Egyszerű mint a faék, de nagy kedvencem volt.
A védelem nagyon kellemes meglepetés volt. Azt hittem,hogy Romoék szétpasszolnak minket, és a futást is jobban nyelni fogjuk. A D-line-t sikerült felturbózni, így LB sornak is könnyebb dolga van. Néha azért rossz volt nézni amit a LB-ek műveltek. Mundy is jó volt.
A meccs közben folyamatosan az ugrott be, hogy most ne másoljuk a 4 évvel ezelőtti szezont, amikor Eli átment Int gyárba a wr-ek hathatós közreműködésével.gyurczi
Hát Scott nem az első csapattal edzett, nem volt meg az összhang, kb ennyi. Talán hiba volt Wilsont teljesen kivonni a játékból nem is csak ezért.

több mint 12 éve
Jacobs max a pályán kívül adhat hozzá valamit csapathoz. A Niners-be nem kellett, kirakták és eddig nem talált csapatot. Se minicamp, se OTA, se training camp semmi. Ha az eszünkre hallgatok McGahee, ha a szívemre akkor Jacobs.Asbee
Remélem Jacobs lesz és rátok cáfol a pályán (is) 😊 én simán el tudom képzelni, h felszívná magát nálunk, főleg mert a közönség is imádja nálunk. Teljesen más szitu lenne nála is, mint a 49ersnél.Szesze
Én is imádtam, az egyik kedvencem volt, de tényleg erősen kétlem azt, hogy a mostani Jacobs még közel olyan állapotban van és közel olyan teljesítményre képes, mint néhány évvel ezelőtt. Hozzáteszem, hogy az alternatíva sem sokkal jobb szerintem.Hysterycs
De itt most nem olyan szerepkörben lenne, mint akkor volt, így nem is az akkori Jacobshoz kell hasonlítani. Nekünk most absz egy kiegészítő játékos kell aki jó a short yardos szitukban, kb mint az a Jacobs aki anno Tiki mellett játszott még fiatal korában. A leader skill-je pedig hatalmasat dobhatna rajtunk. Nem véletlenül hívtuk próbajátékra.. ha nincs fizikálisan nagyon lepukkanva akkor tuti ő lesz a befutó sztem
több mint 12 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 128 — Giants & Steelers fan
Jacobs max a pályán kívül adhat hozzá valamit csapathoz. A Niners-be nem kellett, kirakták és eddig nem talált csapatot. Se minicamp, se OTA, se training camp semmi. Ha az eszünkre hallgatok McGahee, ha a szívemre akkor Jacobs.Asbee
Remélem Jacobs lesz és rátok cáfol a pályán (is) 😊 én simán el tudom képzelni, h felszívná magát nálunk, főleg mert a közönség is imádja nálunk. Teljesen más szitu lenne nála is, mint a 49ersnél.Szesze
Én is imádtam, az egyik kedvencem volt, de tényleg erősen kétlem azt, hogy a mostani Jacobs még közel olyan állapotban van és közel olyan teljesítményre képes, mint néhány évvel ezelőtt. Hozzáteszem, hogy az alternatíva sem sokkal jobb szerintem.

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
A meccs közben folyamatosan az ugrott be, hogy most ne másoljuk a 4 évvel ezelőtti szezont, amikor Eli átment Int gyárba a wr-ek hathatós közreműködésével.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Remélem Jacobs lesz és rátok cáfol a pályán (is) 😊 én simán el tudom képzelni, h felszívná magát nálunk, főleg mert a közönség is imádja. Teljesen más szitu lenne nála is, mint a 49ersnél.
több mint 12 éve
A legelső INT-nél egyből az ugrott be, (amelett, hogy ejj, de jól kezdődik a szezon 😊) hogy félelmében Eli (min.3 Cowboys védő rohant felé) megint eldobálta a labdát, csak hogy ne legyen sack, egyenesen Ware kezébe. Aztán persze lehet Beattynek kellett volna blokkolni Waret, csak régebben azért ez a fajta idiotizmus nem volt ritka Elitól.Hysterycs
Az egy totális bénázás volt, tökmind1, h mit kellett (volna) csinálnia Beattynek, kb odadobta a labdát az LT és Ware közé.. annyira egyik sem volt jó célpont. Sajnos ez az indiszponált kezdés nagyon gyakran köszön vissza az utóbbi években és most a meccsbe került, hiába volt relatíve kurva jó a deffense.
több mint 12 éve
Jacobs max a pályán kívül adhat hozzá valamit csapathoz. A Niners-be nem kellett, kirakták és eddig nem talált csapatot. Se minicamp, se OTA, se training camp semmi. Ha az eszünkre hallgatok McGahee, ha a szívemre akkor Jacobs.