New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nna ez egy igazi szarkupac volt. ráadásul undorító módon lejtett a hazai pálya
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 991
basszus
több mint 12 éve
egyetértek. a phily meccset neztem. sztem egy fos a védelmük
több mint 12 éve
nagyon nyugodtan felszabadultan játszhatunk,mivel az összes csoport rivális leszopott,így semmi teher nem kell hogy nyomja őket az eredmény miatt 😊
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
ha egy dolgot lehetne kérni, akkor marha jó lenne ha nem ragadnánk
be megint a meccs elején mint általában szoktuk...
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 778 — Lucas Scott
most este amúgy jön vki a grundra?csebi
naná.
10-re ott lesztek?G-men
igen, sztem ott leszek! Yooker is azt írta!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
naná.
10-re ott lesztek?
több mint 12 éve
alap!
több mint 12 éve
most este amúgy jön vki a grundra?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
A hétvégi meccs okán, a 4 td passz és 450 yard ellenére, a meccs végi gw driveban hajított picksix, meg a Ware passz miatt, a hét első felében Elisha vagy hasonló a neve, de a hét végi győzelem után megint a ( ELIte ) néven szólítjuk majd.😊gyurczi
aki elisházik BÁRMIKOR, az még most váltson kedvenc csapatot.noel
Sajnálom, ha érzékenyen érint a dolog, de annyi helyen olvastam az ellenfelek szurkolóitól, hogy már nem is tűnik fel, és ezért ki is veszett belőle számomra minden sértő jelleg, fel sem veszem bárki mondja. Ráadásul semmivel sem gázosabb, mint amikor valaki anyázza a saját csapat játékosát, akár jogosan akár nem.
A mondat második felét meg nem is értem, hogyan gondoltad. Jobb is.gyurczi
borzalmas ez a kurva internet. kéne valami általános sarcasm sign, hogy ne legyen sértődés. eszedbe ne jusson már, hogy megkérdőjeleztem a vallásod...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tippjáték 2. forduló

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Gyanús, hogy Connor IR után Kiwi megy vissza LB-be...ironroy
Azt mondják nem

több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
A hétvégi meccs okán, a 4 td passz és 450 yard ellenére, a meccs végi gw driveban hajított picksix, meg a Ware passz miatt, a hét első felében Elisha vagy hasonló a neve, de a hét végi győzelem után megint a ( ELIte ) néven szólítjuk majd.😊gyurczi
aki elisházik BÁRMIKOR, az még most váltson kedvenc csapatot.noel
Sajnálom, ha érzékenyen érint a dolog, de annyi helyen olvastam az ellenfelek szurkolóitól, hogy már nem is tűnik fel, és ezért ki is veszett belőle számomra minden sértő jelleg, fel sem veszem bárki mondja. Ráadásul semmivel sem gázosabb, mint amikor valaki anyázza a saját csapat játékosát, akár jogosan akár nem.
A mondat második felét meg nem is értem, hogyan gondoltad. Jobb is.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
AP helyett AB 😀
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/LB-Dan-Connor-placed-on-Injured-Reserve/ff52d65c-89f2-48f6-ac5f-01e13ad641fc
több mint 12 éve
naná hogy gyengültünk ez nem kérdés velünk készült
jobb volt mint Herzlich... sajnos!
Acho gyerek rosterre kerül??
több mint 12 éve
Számottevően nem gyengültünk egyikük távozásával/sérülésével semAsbee
azért mégiscsak egy kezdő esett ki...kristof
Talán a csapat leggyengébb kezdőjeAsbee
azért ez merész kijelentés tőled... nem véletlen, hogy Herzlich nem lett kezdő, "csak" annyi volt a feladata, hogy kb olyan jó legyen, mint Connor, ez sem jött össze neki, első meccsen jól mozgott, sztem igenis gyengültünk a kiesésével...

több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Gyanús, hogy Connor IR után Kiwi megy vissza LB-be...
több mint 12 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
aki elisházik BÁRMIKOR, az még most váltson kedvenc csapatot.
több mint 12 éve
azért mégiscsak egy kezdő esett ki...kristof
Talán a csapat leggyengébb kezdője

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért mégiscsak egy kezdő esett ki...
több mint 12 éve
Számottevően nem gyengültünk egyikük távozásával/sérülésével sem

több mint 12 éve
bosworth meg már oda 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dan Connor IR, túl nagy volt a depth a linebacker sorban ...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
ELIzabeth 😉trii
Ezt tudom!De ezzel spanolják az öcsit(A Giants-esek),hogy lelányozzák?
vagy most látva az új hsz-eket(valószínűleg le voltam maradva...)a cowboy cumi után elizabethezik?ZoliZoltán
azért Elizabethezik a bennfentesek mert ő lánynak született, csak később átoperálták hogy a fater büszke legyen rá. de ezt csak kevesen tudják. most már te isvittore
😊 ritka bamba feje lett! sokat fizettek érte? :-P
több mint 12 éve
A Philadeliphia őszintén szólva meglepett, de nyilván azért is lehettek ennyire jók az elején, mert Kellyből annyira nem tudtak felkészülni. A kérdés szerintem itt is áll, hogy Vick az ilyen kamikaze futásaival meddig bírja, ha Foles jön, a szezonjuk megy.Hysterycs
Láttam én már Reid alatt is Philly "csodameccset", eszméletlen parádéval, aztán a következőp fordulóban ahogy jött a csoda, úgy tovább is állt. Imádom nézni Kelly offense-ét, mert őrült, de rövidebb jövőt jósolok neki, mint a read option-nak. A Washington már a második félidőben is alaposan lelassította őket.

Volt egy hír arról, hogy Chip akkor se engedi Vick-nek áthívni a playt, ha úgy látná, hogy jó lenne. Ha ez igaz, akkor Chip hamar rá fog jönni, hogy az falanak futás lesz. Azért az NFL védelmek és védelmi guruk nem hülyék, 1-2 hét, és jönnek a playhívás előtti fake védelmi felállások, aztán snap előtt hirtelen teljesen átrendeződnek. Érdekes lesz nagyon, de amennyire tátva maradt a szám pár napja, hosszabb távon annyira szkeptikus vagyok, hogy ez így eredményes is maradhat.peterk2005
azért egy "sima" read option jóval kevesebb variációs lehetőséget tartogat (és még nem fulladt ki azért ez sem) mint az ha
alapjaiban felforgatja valaki az egész támadósort elkapóstól, falastul, mindenestül...
tehát az 1-2 hetet mindenképpen túlzónak érzem , még sokáig Chip lehet előnyben a védelmekkel szemben!