New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Asbee! Pénteken draftolunk Giants ligában? Hánykor?Bocsi ha off, de jobbnak láttam ide írni, mint a fantasy topicba.
több mint 12 éve
Ebben nem értek egyet. Nekem is volt szallagszakadásom a bokámban és ilyen fűzős bokavédőt használva edzésen és meccsen nem volt vele gond. Igazából, amivel szerintem megelőzhető az a térdgép. AZ fogja annyira, hogy ne szakadjon, hanem max húzódjon. De ez viszont a mozgásban korlátoz kissé.Igen, én is ebben bíztam, hogy nem volt kontakt, hátha megússza egy húzódással. Egyébként ők nem hordanak valamilyen térd izület védőt a lábukon? Bár ezek szerint nem...én fel nem mentem volna a pályára ilyen nélkül, főleg, hogy két térdszallag szakadást is láttam edzésen.balu10Ilyen védő nincs.BIG DADDY
több mint 12 éve
Én saját magam tapasztaltam. Fociztam és egy lövés után egy lábra érkeztem (elég nagy volt még a lendület, ami vitt oldalra, de senki nem ért hozzám), részleges ACL szakadás lett a vége. Persze ez is csak egy diagnosztikai célú arthroscpos beavatkozás után derült ki, mivel az MR felvételen sem látszott. Elég könnyen sérülnek a szalagok.Ilyen védő nincs.Ha a tested felső tömege a saját lendületétöl csavarodik, akkor a leggyengébb ponton törik vagy szakad.Onnan tudom, hogy volt egy nagyon jó ismerősöm aki pályabringás volt.Nagy tehetség de súlyra a sprint miatt nagy izomtömeggel.Elment focizni.És egy körives rugásnál letapadt a a stopli és ugy ahogy van elszakitotta a saját térdét.Soha többet nem tudott ugyanazon a terhelésen tekerni.(1990)Azóta jobbak a műtéti feltételek de akkor is.Nincs védő!Gondold el izomra tudsz gyurni szallagra nem.Ha szakag első mindig szallag vagy izom.Aztán csont.BIG DADDYAkárhányszor nézem újra a Brown sérülést, ilyen szerencsétlen no contact ACL-t! Leragadt a lábfeje a talajra és a saját testének a mozgása csavarta meg a lábát.BIG DADDYIgen, én is ebben bíztam, hogy nem volt kontakt, hátha megússza egy húzódással. Egyébként ők nem hordanak valamilyen térd izület védőt a lábukon? Bár ezek szerint nem...én fel nem mentem volna a pályára ilyen nélkül, főleg, hogy két térdszallag szakadást is láttam edzésen.balu10
több mint 12 éve
Ilyen védő nincs.Ha a tested felső tömege a saját lendületétöl csavarodik, akkor a leggyengébb ponton törik vagy szakad.Onnan tudom, hogy volt egy nagyon jó ismerősöm aki pályabringás volt.Nagy tehetség de súlyra a sprint miatt nagy izomtömeggel.Elment focizni.És egy körives rugásnál letapadt a a stopli és ugy ahogy van elszakitotta a saját térdét.Soha többet nem tudott ugyanazon a terhelésen tekerni.(1990)Azóta jobbak a műtéti feltételek de akkor is.Nincs védő!Gondold el izomra tudsz gyurni szallagra nem.Ha szakag első mindig szallag vagy izom.Aztán csont.Akárhányszor nézem újra a Brown sérülést, ilyen szerencsétlen no contact ACL-t! Leragadt a lábfeje a talajra és a saját testének a mozgása csavarta meg a lábát.BIG DADDYIgen, én is ebben bíztam, hogy nem volt kontakt, hátha megússza egy húzódással. Egyébként ők nem hordanak valamilyen térd izület védőt a lábukon? Bár ezek szerint nem...én fel nem mentem volna a pályára ilyen nélkül, főleg, hogy két térdszallag szakadást is láttam edzésen.balu10
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Akárhányszor nézem újra a Brown sérülést, ilyen szerencsétlen no contact ACL-t! Leragadt a lábfeje a talajra és a saját testének a mozgása csavarta meg a lábát.BIG DADDYIgen, én is ebben bíztam, hogy nem volt kontakt, hátha megússza egy húzódással. Egyébként ők nem hordanak valamilyen térd izület védőt a lábukon? Bár ezek szerint nem...én fel nem mentem volna a pályára ilyen nélkül, főleg, hogy két térdszallag szakadást is láttam edzésen.
több mint 12 éve
Akárhányszor nézem újra a Brown sérülést, ilyen szerencsétlen no contact ACL-t! Leragadt a lábfeje a talajra és a saját testének a mozgása csavarta meg a lábát.
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Hogy ne offoljuk szét meccsnézéssel a topic-ot, ezért meccsnézéssel kapcsolatos infók mehetnek ide is. Tippjáték is ott fog majd futni idéntől, szóval érdemes rápillantani már most.AsbeeLehet, ez is off, meg egyéni szociális probléma, de én már öreg vagyok ahhoz, hogy ennyi különböző felületet kövessek. Nem akarok, Asbee, ellened beszélni, de én a blogodat és a bowl.hu-s fórumot tudom követni, ez az újabb, 3. helyszín nekem már sok. (És akkor ott van még fb is, amin keresztül a meccsnézős brigád közvetlenül is tudd egyezkedni.)
Bocs, tudd ezt be előrehaladott koromnak, és nem volt célom senkit sem lebeszélni.
több mint 12 éve
Hogy ne offoljuk szét meccsnézéssel a topic-ot, ezért meccsnézéssel kapcsolatos infók mehetnek ide is. Tippjáték is ott fog majd futni idéntől, szóval érdemes rápillantani már most.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Schedule alapján, első esélyes meccs a 2. fordulóban a Manning-Bowl, az 22:25-ös kezdés, (tavaly az volt a SportTV-s idősáv még gamepass sem kéne feltétlenül).G-menezt már twitteren írta galuska és az nfl csevegőben is volt róla szó, hogy biztosan adja a sport tv, én örülnék ha összejönne már erre valami 😊
több mint 12 éve
game pass nálam is szóba jött, de egyelőre nekifutok nélküle,Magam is kacérkodom a game pass előfizetéssel. Most éppen az egyhetes free trial-em töltöm. Meg tudnátok támogatni a döntésemet, ha cserébe néhány sört fizetnétek ezeken a közös meccsnézéseken 😊bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
kell egy gamepass előfizetés meg gép, a Grundon minden más adott ( remélem idén is)!
sajnos eltűnt egy csomó számom benne Nightboy-é is (meg a többieké) akinek szokott lenni !
Tehát akinek van kedve, ötlete, game pass-e ,száma jelentkezzen !
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.yooker
Azért Noel-től kérünk egy visszajelzést a Grund ügyében!G-men
amire nagyon muszáj majd felkelek , nappal úgysincs nyugtom mostanában hogy megnézzem!
ha Te belevágsz és megyünk az én söreimre számíthatsz... 😊
több mint 12 éve
igen, ebből a párosból egyértelműen Brewer a kérdőjel, Boothe játszott már párszor centerben, legutóbbi időben már gond sem volt (értsd: elrontott snap-ek, homály blokkok)Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀AsbeeSztem tuti ez lesz a befutó és nekem jobbnak is tűnik ez a verzió. Persze Brewerről sok infónk nincs még..Szesze
utóbbiról jut eszembe, nálam Cordle akkor kapta meg a cut-ot, amikor szombaton a 3rd vagy 4th & goal-nál azonnal lehasalt a snap után, majd kétségbeesetten próbált legalább egy lábat elkapni a fölötte repülő D-line játékosok közül, persze, sikertelenül.
több mint 12 éve
miért is találtam el?...Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?G-menpontosankristof
Most nem rémlik, ki(k), de talán van(nak), aki(k) kocsival szokott(tak) jönni, és arrafelé megy(nek) haza. Előtte majd úgyis pontosítunk.
Én már nagyon ki vagyok éhezve a focira, a Dallas elleni meccsre, de az pont SNF lesz, olyat még nem néztünk közösen, sajnos... Schedule alapján, első esélyes meccs a 2. fordulóban a Manning-Bowl, az 22:25-ös kezdés, (tavaly az volt a SportTV-s idősáv még gamepass sem kéne feltétlenül).
több mint 12 éve
Magam is kacérkodom a game pass előfizetéssel. Most éppen az egyhetes free trial-em töltöm. Meg tudnátok támogatni a döntésemet, ha cserébe néhány sört fizetnétek ezeken a közös meccsnézéseken 😊bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
kell egy gamepass előfizetés meg gép, a Grundon minden más adott ( remélem idén is)!
sajnos eltűnt egy csomó számom benne Nightboy-é is (meg a többieké) akinek szokott lenni !
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.yooker
Azért Noel-től kérünk egy visszajelzést a Grund ügyében!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?G-menpontosan
több mint 12 éve
Volt már ilyen. 2011-ben, amikor az Eagles top favorit volt (ugye, dream team...) Philly-ben volt a meccs, asszem 4. forduló, előző szezon végén ugye az a meccs, amire már Giants-szurkoló nem emlékszik 😊 Szóval minden ellenünk szólt. Lementünk a Sugárba, eaglesmcnabb képviselte a sasokat. Mi Giants-esek halál nyugodtak voltunk, kb 20-pontos vereséget várt mindenki, aztán mindenki tudja, mi lett a történet vége. Azért utólag is respect eaglesmcnabbnek, korrektül tűrte csapata vergődését.22.00 órás is szokott menni! yookertudom de sajna arról nem tudok visszabuszozni a koliba a világvégére, taxira meg nincs $.
viszont a Philly elleni két meccs egyaránt 19.00-kor kezdődik, oda akár Eagles szurkolókat is hívhatnánk 😊kristof
Kicsit off, de milyen koliba nem tudsz visszabuszozni éjszaka? Tarkarét?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
22.00 órás is szokott menni! yookertudom de sajna arról nem tudok visszabuszozni a koliba a világvégére, taxira meg nincs $.
viszont a Philly elleni két meccs egyaránt 19.00-kor kezdődik, oda akár Eagles szurkolókat is hívhatnánk 😊
több mint 12 éve
Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀AsbeeSztem tuti ez lesz a befutó és nekem jobbnak is tűnik ez a verzió. Persze Brewerről sok infónk nincs még..
több mint 12 éve
bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊kristof22.00 órás is szokott menni!
lehet az is megoldás hogy mindig 1-1 meccsre (napra) összedobunk éppen ha van ilyen pl.
több mint 12 éve
Közben elkezdtük próbálgatni Boothe-t centerként, a LG pedig Brewer lett. Nem tudom, hogy ez a jobb-e vagy az előző...😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bár most nincs annyi jelenésünk a 19.00 órás idősávban, közös meccsnézés remélem idén is lesz 😊
több mint 12 éve
evvan 😕 remélem ez lesz az első és az utolsó ilyen idén|8 😥ozibozimost nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕Szesze
több mint 12 éve
|8 😥most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕Szesze
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoresajnos nem is tudom élőben nézni, mert pont aznap persze olyan melóm van ami nem átrakható 😕
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézésvittoreés akkor legalább 😛 élőben hallhatod az új előadóval a sunday night football on nbc számot élőben
több mint 12 éve
most nézem a dallas meccset, hianyzott már az éjjel 2,30as meccsnézés