New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Egyébként tavalyi Eli statok az előszezonból:
1. vs Jaguars: 4/8 60 yard 0 TD 0 INT
2. vs Jets: 7/14 62 yard 0 TD 1 INT
3. vs Bears 17/21 148 yard 1 TD 0 INT
4. vs Patriots 4/8 29 yard 0 TD 0 INT

Szóval a Bears meccset leszámítva kb. semmiben nem volt jobb az előző előszezonunk. Én egyenlőre nem aggódom, majd max a Boys meccs után, de addig sok minden változni fog (remélem).balu10
nekem is eszembe jutott egy ilyen összehasonlítás, de
akkor már a tavaly előtti lenne az érdekes igazán,mert akkor ment egész évben brutál jól a passzjáték és vitt minket Po-ba, tavaly visszaesett Eli is azért...!
szerk: megnéztem és hálistennek nem villogott ott sem ! 😊
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Egyébként tavalyi Eli statok az előszezonból:
1. vs Jaguars: 4/8 60 yard 0 TD 0 INT
2. vs Jets: 7/14 62 yard 0 TD 1 INT
3. vs Bears 17/21 148 yard 1 TD 0 INT
4. vs Patriots 4/8 29 yard 0 TD 0 INT

Szóval a Bears meccset leszámítva kb. semmiben nem volt jobb az előző előszezonunk. Én egyenlőre nem aggódom, majd max a Boys meccs után, de addig sok minden változni fog (remélem).

több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
As reported, the Giants cut veteran LB Aaron Curry today. They also said goodbye to 14 others…

As per the Giants the other players released were: fullback Ben Guidugli; wide receivers Brandon Collins (who faces a four-game NFL suspension at the beginning of the season) and Terrence Sinkfield; tight ends Jamie Childers and Chase Clement; offensive linemen Michael Jasper and Austin Holtz; linebackers Jake Muasau and Etienne Sabino; defensive tackle Frank Okam; and defensive backs Laron Scott, Junior Mertile and Alonzo Tweedy.

Curry... 😀 😀Asbee
Curry cuttot nem értem, szerintem nem volt olyan rossz, hogy roster helyet nem ért volna. Akkor ki lesz a 6. LB a rosteren a kezdőn és J.Williams-Herzlich duón kívül?

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
As reported, the Giants cut veteran LB Aaron Curry today. They also said goodbye to 14 others…

As per the Giants the other players released were: fullback Ben Guidugli; wide receivers Brandon Collins (who faces a four-game NFL suspension at the beginning of the season) and Terrence Sinkfield; tight ends Jamie Childers and Chase Clement; offensive linemen Michael Jasper and Austin Holtz; linebackers Jake Muasau and Etienne Sabino; defensive tackle Frank Okam; and defensive backs Laron Scott, Junior Mertile and Alonzo Tweedy.

Curry... 😀 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
TT szerintem nem lesz safety. Egyelőre csak azt akarják, hogy maradjon egészséges és megnézik hogy tud teljesíteni. Safety-k között Rolle és Mundy lesz a kezdő. Rajtuk kívül ott van Sash, 4 meccs után Hill és az újonc Taylor, aki lehet szintén megy IR-re...Esetleg max viszünk eggyel több CB-t és néha Ross lesz a safety.

Preseason meg kell, ez nem is kérdés. Kb. olyan ez, mint felkészülési mérkőzések más sportokban, csak kicsit szervezettebb keretek között működik. Nem jön ez rosszul az újonnan draftoltaknak, a sok UDFA-nak, illetve a roster helyekért küzdőknek. A kezdő játékosoknak is jól jön, mert fel tudják venni a ritmust szeptemberre. Meccsen játszani azért más, mint edzésen.

több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
... akkor tényleg semmi értelme a preseasonnak, ....Szesze
és akkor hol sérülne le a kezdő FS-nk??
😕😕
több mint 12 éve
Stevie Brown hivatalosan is ACLAsbee
lehet, TT megy safety-be?
több mint 12 éve
ozibozi New York Giants 20 985
"Tom Coughlin said their could be some changes coming to the OLine. I would assume that means Jim Cordle is on the hot seat and they may be looking outside of the organization for a replacement. The other thought is moving Boothe to center."
több mint 12 éve
Stevie Brown hivatalosan is ACL

több mint 12 éve
Hát ez megint úgy volt szar ahogy volt.. Ha ezek után jók leszünk élesben akkor tényleg semmi értelme a preseasonnak, de én ebben nem hiszek. Ami hiányosságok itt látszanak azok minimum ilyen szinten jelentkezni fognak a tétmeccseken is. Egyedül azzal kapcs vagyok optimista, h Eli csak nem fog ilyen mérhetetlenül szarul játszani a későbbiekben is, mert ez vmi katasztrófa amit előad és kurvára nem csak a falon múlik a dolog, totál indiszponált benyomást kelt.Szesze
pont ő az akiről nem hiszem el hogy mindössze ennyit fog nyújtani a szezonban...
de sokakról sajnos igen!
Dallas ellen egyből sok minden kiderül majd, nálam idén ők a csoport favoritok....
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát ez megint úgy volt szar ahogy volt.. Ha ezek után jók leszünk élesben akkor tényleg semmi értelme a preseasonnak, de én ebben nem hiszek. Ami hiányosságok itt látszanak azok minimum ilyen szinten jelentkezni fognak a tétmeccseken is. Egyedül azzal kapcs vagyok optimista, h Eli csak nem fog ilyen mérhetetlenül szarul játszani a későbbiekben is, mert ez vmi katasztrófa amit előad és kurvára nem csak a falon múlik a dolog, totál indiszponált benyomást kelt.
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 773 — Lucas Scott
gyerekek ez simán lehet tankolás év... rámegyünk az 1/1-re 😀
komolyra fordítva, timing offense-ben nem jó, fal nagyon gyenge, nincs futójáték.
Jernigen cut lesz (3. körös draft pick, csak jelzem, hogy Mason Fostert hozhattuk volna...és akkor nem lett volna Jones draft sem 4. körben ...)
ja amúgy kicsit off
és igent mondott... 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Brown kiesése sztem komoly gond. Nagyon drukkolok, h ne kelljen túl sokat kihagynia. Kicsit se lennék nyugodt, ha Mundyval v. Sash-el kéne pályára lépnünk. Persze azon a poszton sérül kezdő, ahol az egyik legvékonyabb a roster. A D-ben bármelyik poszton könnyebben pótolnánk egy kiesőt. Ha Brown sérülése komoly, én lehet vmi mozdítható S után néznék.Szsziszka
sok esélyt nem látok erősítésre a poszton Brown kiesésével.
Mundyt nagyon leírja mindenki pedig azért csak a Steelerstől érkezett, hátha ragadt rá valami!yooker
Ha jól tudom tavaly kb kezdő közelében kezdte Steelers-ben, majd egyre esett vissza nála a játszott snapek száma. Ezért kételkedem eléggé benne...De azért csak jobbak leszünk így is mint anno a Rouse-C.C. Brown párossal 😀

több mint 12 éve
Brown kiesése sztem komoly gond. Nagyon drukkolok, h ne kelljen túl sokat kihagynia. Kicsit se lennék nyugodt, ha Mundyval v. Sash-el kéne pályára lépnünk. Persze azon a poszton sérül kezdő, ahol az egyik legvékonyabb a roster. A D-ben bármelyik poszton könnyebben pótolnánk egy kiesőt. Ha Brown sérülése komoly, én lehet vmi mozdítható S után néznék.Szsziszka
sok esélyt nem látok erősítésre a poszton Brown kiesésével.
Mundyt nagyon leírja mindenki pedig azért csak a Steelerstől érkezett, hátha ragadt rá valami!
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Hill szerintem is jó lehetne, csak jó lenne már elkerülni ezeket az eltiltásokat. Kennyvel nem lennénk sokkal előbbre, ő is állandóan sérült. Ha FA-t hoznánk én Kerry Rhodesnak örülnék.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
elég szar a söprögető (😛) helyzet, ha Brown kidől Rolle mellett eleinte senki értékelhető nem lesz, ha Phillipset ki is vágja az Eagles, az nem véletlenül fog megtörténni, ott sincsenek jobb állapotok szóval csak a nagyon szar térde vezethet odáig, akkor meg itt sem lenne segítség.
több mint 12 éve
Ahogy kinézett a sérülés, meg ami pletyka megy, szerintem valószínű ACL lesz ebből. Állítólag Phillips-et az Eagles kirakja majd, de így nagyon vészmegoldás lenne ő. 4 meccses eltiltása ellenére én Will Hillben látom a legtöbbet. De majd kiderül...

több mint 12 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Brown kiesése sztem komoly gond. Nagyon drukkolok, h ne kelljen túl sokat kihagynia. Kicsit se lennék nyugodt, ha Mundyval v. Sash-el kéne pályára lépnünk. Persze azon a poszton sérül kezdő, ahol az egyik legvékonyabb a roster. A D-ben bármelyik poszton könnyebben pótolnánk egy kiesőt. Ha Brown sérülése komoly, én lehet vmi mozdítható S után néznék.
több mint 12 éve
szerintem se vészes a szitu, belenéztem a Dallas meg a 'FILI ' meccseibe,és összességében ott sem sokkal jobb a helyzet,rengeteg a hiba,bár feltűnő volt Romo meg az elkapók nagyon együtt voltak,és a magabiztosság is végig érezhető volt rajtuk .(inkább most ,mint 2 hét múlva)😊
több mint 12 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nagyon negatív mindenki, szerintem azért nincs óriási baj. Az OL tényleg szar volt, Baas visszatérésére nagyobb szükség lesz, mint gondoltam, de azért ne felejtsük el, hogy ebben a felállásban nem sokat gyakoroltak a srácok, szezonkezdetre sokat javulhatnak, még ha ez is marad a felállás, bár kétlem, hogy Cordle kezdő marad. A TE játék tényleg nagyon hiányzik, remélem Myers mutat valamit ha megkezdődik a szezon. Ettől függetlenül én nem féltem az O-t, szerintem rendben leszünk.

D oldalon pedig volt azért jó néhány pozitívum is, persze lehet azt mondani, hogy gyenge volt az ellenfél, de szerintem sokat javulhatunk tavalyhoz képest. Amu állat lesz idén, ez szerintem egyértelmű, TT is egészen sokat és bátran játszott, nagyon szurkolok neki a visszatéréshez. Marvin Austin is mutatott végre valamit, így talán rosteren marad, neki is örülnék ha összeszedné magát a sok sérülése után. Fewell jóval kreatívabbnak tűnik, Tuck INTje szép volt, mondjuk azért nem szeretném sokat zónázni látni.
Tuck amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal jobb kondícióban van, mint az utóbbi években? Szeintem jóval szálkásabb, remélem a játékán is látszik majd a jobb forma.

Brown viszont hatalmas veszteség lehet, de még csak találgatnak, ma lesz MRI. Reménykedjünk, hogy nem ACL.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom, de valami nem stimmel Offense. Eli is mintha lassabban reagálna. ÉrdekesHypofx
Csak előszezon. Tavaly még rosszabbul kezdett! Nem lesz semmi gond belőle. Cruz visszatér, az OL összeáll, lesz ideje és akkor nem lesz gond. Látszott rajta végig, hogy sietett, mert érezte, hogy Crodle sokáig nem tudja megtartani az emberét és jön a nyomás.
Úgyhogy én változtatnék a kezdőn, mert Crodle rossz. Akkor inkább Brewer, vagy Mosley szvsz.balu10
Hát én remélem, hogy akkor a 2012-es szezonhoz hasonlóan folytatja is majd :d

több mint 12 éve
Tőlem meg a másnapos értékelő itt

Stevie Brown meg szinte tuti hogy ACL

több mint 12 éve
előszezon ide-oda ,de azért az is furcsa hogy 3 meccset sikerült értékelhető TE játék nélkül lehozni,amire pedig nagy szükség lenne,mert szerintem minden komolyabb ellenfél már felkészült a Cruz,Nicks nagyjáték útvonalakból...
több mint 12 éve
első ránézésre nem volt ez egy fényes teljesítmény az éjjell! Eli pl. 8/20!
Third Down Efficiency 3/18 - 16% Giants
Third Down Efficiency 6/15 - 40% Jets 😕
és kb. az összes D villanásunk Geno ellen volt....yooker
nyugodt lehetsz, nemcsak a statokra nézve, de a meccset élőben látva sem volt fényes teljesítmény😊
1. play TD, utána a kezdő O fos volt. A D hozta a labdákat, amikből sikerült 3 pontot villantani.
Cordle nagyon szar volt, de az egész oline csapnivalóan játszott. Eli-on végig azt éreztem, minél előbb el akarja dobni a lasztit, mert különben jön a sack. Mentek is a labdák összevissza. Aztán ha jó is lett a dobás (kb 3x a meccsen), a wr-ek bénáztak.

oké, hogy előszezon, de ezt a ...talicska jets-t 3 td-vel kellett volna verni. Ők mindent meg is tettek ezért...

mondjuk az edzők számára hasznos lehetett, 1-2 rosterposztot illetően tisztábban láthatnak. Pl Jernigan Továbbra sem tud bizonyítani, Torain a 3.rb, Scott cut-gyanús. Connor semmivel sem rosszabb, de sajnos nem is jobb Herzlichnél.

S. Brown-ért imádkozzunk!
több mint 12 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
persze ez még csak előszezon, de azt azért így három meccs után nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyelőre a div riválisaink mind előrébb tartanak, mint mi. red zone offense továbbra is ergya, az o-line kritikán aluli és a védelem sem hasít. én annyira nem vagyok optimista, de adja az ég, hogy az első hétre már vért akarjanak inni a srácok

ja és egy újabb remek hír, stevie brown is megsérült, ráadásul lehet, hogy komolyabban:

www.nj.com/giants/index.ssf/2013/08/giants_stevie_brown_suffers_knee_injury_and_it_could_be_serious.html