New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
...dande
Ez nem ide való, ott az NFC East topic, ott lehet kellene harcolni.
Nem tehetnek egyes Giants szurkolók arról, hogy egyszerűen nem szimpatikus nekik egy-két játékos, csapat. Ez mindig elő fog jönni. Nem nektek magyarországi fanoknak szól, nem kell úgy mellre szívni. Egyébként azt viszont nem értem, hogy ti az Eagles topicban ugyanígy egymásnak mentetek, ment a játékos anyázás az eredményközvetítőben. Ha ott ti így nyomjátok, akkor az egyik rivális csapat szurkolóinak az ilyen hasonló megnyilvánulásain nem értem miért kell kiakadni. Peace

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
NightBoY New York Giants 616
Egyetértek, Vick nem cigó. Ő csak egy kis túlértékelt szadista. De ez is lejárt lemez már mondjuk ne is menjünk bele. A dream team phillyben minden évben megmutatja mennyire jó 😊

You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
itten tessék jelentkezni:  www.facebook.com/events/106556379501707
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 387 — Így remélem megfelelek nektek.....
Első mondatod értelmetlensége alapján mondom: szerintem neked jobban ment az ősember nyelv. Hagyd a picsába a magyart, maradj ennél: ÜÜÜ, ÜÜ, Ü-ÜÜÜ!vittore
Az előbb telóról írtam, azért volt benne annyi elütés de szerintem a többségnek így is volt értelmi képessége hogy felfogja miről van szó, némelyeknek ezek szerint nem.

1. Iszonyúan bosszant nyilván egyrészt saját szerencsétlenségünk.

2. Még jobban viszont néhány Giants fan megnyilvánulása akik úgy tesznek mintha csapatuk oly módon alázna mindenkit, mint Guardiola első évében tette a Barca amikor valóban öröm volt nézni a játékukat. S elfelejtitek, hogy kb egy field goalnak vagy bemozdulásnak köszönhetitek, hogy tavaly nem ti mentetek a levesbe hanem mi. S jöttök kárörvendeni az eredménykövetőnkbe és cigózzátok le a játékosainkat sérüléseket kívánva (soha nem piszkáltam vagy említettem így mondjuk pl: nyeszlett Eli zúzzuk le stb...). Teszitek ezt, ahelyett, hogy valóban annak örülnétek, hogy nektek az elmúlt kb 10 évben kétszer is megadatott az ami kb másik 27 csapatnak és szurkolóinak nem, hogy SB győzelemnek örvendhettetek.

3. Kb az Nfl illetve Bowl.hu indulása óta itt vagyok de Philly fanok részéről szinte kivétel nélkül mindig mértéktartás volt a jellemző, ha mást tapasztaltunk abban igyekeztünk igazítani az illetőt, még a Miracle 2 idején is pontosan tudtuk mit hol hogyan kezeljünk. Ezt várnám a többi fantól is lehet hiába.

Remélem sikerült mindenki értelmi színvonalának megfelelően megfogalmaznom ami bennem volt, s akinek nem inge ne vegye magára, de némelyek átgondolhatnák mikor mit hogyan és milyen gyakran írogatnak. Elfogadom lehet én vagyok túl érzékeny de van egy pont ahol némileg betelik a pohár. Kösz a türelmet.
több mint 13 éve
grund bólintott. biztosítanak ülőhelyet, stabil internetet és projektort vetítővászonnal. sőt, megkért, hogy járjunk oda rendszeresen. szerintem még valami italakciót is meg tudok majd oldani. jupí. akkor szólok a barnáknak is, hogy hetedikén vasárnap a grundon sírnak. (:noel
na ! alakul a létszám !helyes!!
ha lesz utána valami jó kis 10 órás meccs arra lehet
maradni??

yooker
szerintem simán.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee majd gondolom play off-ra!! 😉
yooker
Akár mehetek majd valamelyik alapszakasz meccsre is, attól függ hogy alakul majd. Hétfőm az amúgy is tökéletesen szabad 😀 De hosszútávon mindenképp Bp-n szeretnék elhelyezkedni, kérdés mikorra tudom leszervezni gyakornokit...Meccsnézések hiányoznak már.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Első mondatod értelmetlensége alapján mondom: szerintem neked jobban ment az ősember nyelv. Hagyd a picsába a magyart, maradj ennél: ÜÜÜ, ÜÜ, Ü-ÜÜÜ!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 387 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cigó a tudod ki jó lenne ha Giants fanok visszavennének az arculból. Amennyi mázlitok volt tavaly inkább nem dumálnék s csendben örvendenék h nekünk összejönnek dolgol más szerencsétlenledéseinek köszönhetően. Köszi
több mint 13 éve
Szerintem mindegy, hogy nyerünk, vagy nem, a lényeg, ütni kell a cigót a 7-es mezben 😀) A D-Line miatta tartalékolt az első 3 meccsen.

Az Eagles elleni meccsel kapcsolatban:
kizártnak tartom, hogy ellenünk is úgy játszanak, mint tegnap. Ebből a szempontból, sajnos, tegnap ellőtték ezt a formájukat. Az első három meccs mindegyikén szarul játszottak, félek, hogy ellenünk fognak megtáltosodni. Abban reménykedem, hogy a D-line folytatja az éledezést, és hasonló nyomást tud majd kifejteni, mint tegnap a Cards.G-men
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Azért már most, így a 3. forduló után kijelenthető, hogy idén is jó kiegyensúlyozott lesz a div. Talán a Redskins kicsit még kilóg lefelé, sőt a védelmük egyértelműen gyengébbnek tűnik, mint tavaly, de emellett nagyjából bárki bárkitől képes kikapni. Az fog dönteni, hogy ki balfaszkodik kevesebbet a 4 csapat közül. Ebből a szempontból nagyon fontos lenne, ha idén nem követnénk el azt a csúfságot, hogy kétszer kiszívunk az indiánoktól.

És idénre vonatkozóan is az az érzésem, hogy nem lesz NFC east-es a WC-helyeken.

Az Eagles elleni meccsel kapcsolatban:
kizártnak tartom, hogy ellenünk is úgy játszanak, mint tegnap. Ebből a szempontból, sajnos, tegnap ellőtték ezt a formájukat. Az első három meccs mindegyikén szarul játszottak, félek, hogy ellenünk fognak megtáltosodni. Abban reménykedem, hogy a D-line folytatja az éledezést, és hasonló nyomást tud majd kifejteni, mint tegnap a Cards.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
grund bólintott. biztosítanak ülőhelyet, stabil internetet és projektort vetítővászonnal. sőt, megkért, hogy járjunk oda rendszeresen. szerintem még valami italakciót is meg tudok majd oldani. jupí. akkor szólok a barnáknak is, hogy hetedikén vasárnap a grundon sírnak. (:noel
na ! alakul a létszám !helyes!!
ha lesz utána valami jó kis 10 órás meccs arra lehet
maradni??
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
én is adom a grundot...

látva ezt a ravens-pats meccset nem tudom, hogy fogom még kibírni ezt a játékvezetést... nevetséges egyszerűen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Jövök én is. :]
több mint 13 éve
NightBoY New York Giants 616
Vadibandi biztios jön a 7 órásra, majd felcsörgöm.

You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
akkor mégegyszer megkérdezem. beszéljek a grund tulajával, hogy esetleg odamennénk megnézni a browns meccset két hét múlva és izzítsa a projektort? van rá igény, vagy csak yooker meg én vagyunk rápörögve a közös meccsnézésre? meg akkor már fel kéne dobni a browns fórumban is...noel
engem is érdekel, sztem kérdezd.G-men
Nigtboy hozná a gépet meg az előfizetését így őt is
lehet számolni ! ez eddig 4 ugye és még beeshet egy-két ember! pl.Salander , Ironroy , Vadibandi (nagyon el vagy tűnve ejnye! ) , BigRoby (őt felhívom ) Veletek mi újság??

+ persze aki még nem volt de lenne kedve , lehetősége az se habozzon !!

yooker
grund bólintott. biztosítanak ülőhelyet, stabil internetet és projektort vetítővászonnal. sőt, megkért, hogy járjunk oda rendszeresen. szerintem még valami italakciót is meg tudok majd oldani. jupí. akkor szólok a barnáknak is, hogy hetedikén vasárnap a grundon sírnak. (:
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
akkor mégegyszer megkérdezem. beszéljek a grund tulajával, hogy esetleg odamennénk megnézni a browns meccset két hét múlva és izzítsa a projektort? van rá igény, vagy csak yooker meg én vagyunk rápörögve a közös meccsnézésre? meg akkor már fel kéne dobni a browns fórumban is...noel
engem is érdekel, sztem kérdezd.G-men
Nigtboy hozná a gépet meg az előfizetését így őt is
lehet számolni ! ez eddig 4 ugye és még beeshet egy-két ember! pl.Salander , Ironroy , Vadibandi (nagyon el vagy tűnve ejnye! ) , BigRoby (őt felhívom ) Veletek mi újság??

+ persze aki még nem volt de lenne kedve , lehetősége az se habozzon !!

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
engem is érdekel, sztem kérdezd.
több mint 13 éve
a 19,00 órás meccsek nekem annyira nyomorult párosítások, hogy egyik se érdekel. hátradőlve nevetek, ha kiszopnak az nfc east-es bandák 😀
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Most nézem a Panthers elleni meccseteket.
Nem tudom eldönteni,hogy most ti vagytok ennyire jók...Manning...vagy ők voltak ilyen szarok...
mint kés a forró vajon...ZoliZoltán
Szerintem is mindkettő. Ritka gyengén játszottak, de azért csak mi vagyunk a címvédők. 😊balu10
mindkettő, de inkább az utóbbi 😊
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nem tudom eldönteni,hogy most ti vagytok ennyire jók...Manning...vagy ők voltak ilyen szarok...
Szerintem is mindkettő. Ritka gyengén játszottak, de azért csak mi vagyunk a címvédők. 😊

több mint 13 éve
mindkettő 😀

több mint 13 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
mint kés a forró vajon...
több mint 13 éve
akkor mégegyszer megkérdezem. beszéljek a grund tulajával, hogy esetleg odamennénk megnézni a browns meccset két hét múlva és izzítsa a projektort? van rá igény, vagy csak yooker meg én vagyunk rápörögve a közös meccsnézésre? meg akkor már fel kéne dobni a browns fórumban is...
több mint 13 éve
mondjuk Vick és Cam stílusa nem épp hasonló most már...készülni sem kell amilyen pechesek vagyunk lesérül ellenetek...Janek
Tavaly mondjuk kissé alattomosak is voltak a védőink vele szemben

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 888 — Apu ökölbeszorított keze
mondjuk Vick és Cam stílusa nem épp hasonló most már...készülni sem kell amilyen pechesek vagyunk lesérül ellenetek...