New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
hát ez elég csúnya szvsz :/kristofErről kérdezd Cruzt vagy Herzlichet. 😀 Elinak is minimum ez a második legszebb dolog a világon! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
hát ez elég csúnya szvsz :/kristofS akkor mit mondjon pl egy Eagles drukker 😉 tudom leginkább semmit 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát ez elég csúnya szvsz :/
több mint 14 éve
ha olyan formát hoz mint 2 éve, akkor megéri minden fillérjét, ha meg ahogy az utóbbi években, nos akkor is mivel gyakorlatilag nincs túl sok garantált pénze ha nem kerül rosterre.nyilván sokan így vagyunk vele , de úgy gondolom hogy jót fog tenni neki az új környezetBJ 49es lettJanek😕 nem örülök ennek, titkon reménykedtem benne, h sikerül visszahozni kevesebb pénzért. Az egyik kedvenc játékosom volt, szar lesz más mezben látni játszani 😕Szesze
és kihívások...
mellesleg annak azért örülök hogy egy felettébb szimpatikus csapatba került!!yooker
amúgy nem értem ma sem az igazolást, de végülis ar/értékben deal.
több mint 14 éve
ÓóóóAz a vicc, hogy szerintem mi is vagy 1,5 vagy szintén 2 milliót ajánlhattunk neki a cut előtt/után. Ez itt már inkább rajta múlt.
Kár h lelép Jacobs! Nagyon bíztam benne h visszahozzuk.
Állítólag 1 év 2 milla az új szerződése a Frisconál. Mondjuk ez nem tűnik soknak. Csodálkozom h ennyit nem adtunk neki.
Így viszont az rb corps nem vmi megnyugtató...legalábbis nekem. Pláne h mindig benne van a pakliban h AB-nek lesz vmi gond a lábával.Szsziszka
remélem a lelépett arcok nem kezdik fikázni Káflint és Elit 😀vittoreRoss és Manningham csupa jót mondtak a csapatról; Jacobsot még meglátjuk. :]
több mint 14 éve
ÓóóóMajd jöhet Turbin a harmadik kör végén 😛
Kár h lelép Jacobs! Nagyon bíztam benne h visszahozzuk.
Állítólag 1 év 2 milla az új szerződése a Frisconál. Mondjuk ez nem tűnik soknak. Csodálkozom h ennyit nem adtunk neki.
Így viszont az rb corps nem vmi megnyugtató...legalábbis nekem. Pláne h mindig benne van a pakliban h AB-nek lesz vmi gond a lábával.Szsziszka
több mint 14 éve
remélem a lelépett arcok nem kezdik fikázni Káflint és Elit 😀
több mint 14 éve
ÓóóóKár h lelép Jacobs! Nagyon bíztam benne h visszahozzuk.
Így viszont az rb corps nem vmi megnyugtató...legalábbis nekem. Pláne h mindig benne van a pakliban h AB-nek lesz vmi gond a lábával.
több mint 14 éve
Tavalyi run block mellett két ekkora fizetésű futó megtartása értelmetlen lett volna. Persze én is nagyon bírom Jákobot, de sajnos az üzlet az üzlet...
több mint 14 éve
nyilván sokan így vagyunk vele , de úgy gondolom hogy jót fog tenni neki az új környezetBJ 49es lettJanek😕 nem örülök ennek, titkon reménykedtem benne, h sikerül visszahozni kevesebb pénzért. Az egyik kedvenc játékosom volt, szar lesz más mezben látni játszani 😕Szesze
és kihívások...
mellesleg annak azért örülök hogy egy felettébb szimpatikus csapatba került!!
több mint 14 éve
BJ 49es lettJanek😕 nem örülök ennek, titkon reménykedtem benne, h sikerül visszahozni kevesebb pénzért. Az egyik kedvenc játékosom volt, szar lesz más mezben látni játszani 😕
több mint 14 éve
BJ 49es lettJanekmély nyomokat hagyhattunk bennük!
visznek akit csak tudnak!! 😀
több mint 14 éve
Hú!! Ha egyszer lenne rá időd , óriási anyag lenne.... :cool:Szerintetek van lehetőség az idei GW driveokat valahonnan összegyűjteni?Meg lehetne oldani :cool: Blogra meg kb hetente mennek fel videók SB legszebb Giants-es pillanatairól.Asbee
alapszakasz és PO is...
Mondjuk ez majdnem az összes győztes meccsünk ugye... 😊
Szívesen nézegetném őket még 1 párszor!
Köszi!
iason : a neten jó sok képet találsz borítóhoz ha rákeresel a csapatra...yooker
a blogot pedig természetesen rendszeresen látogatom !! 😉
több mint 14 éve
jó a video. Eli hihetetlen pozíciókból, futásból, esésből is sokszor jól passzol
több mint 14 éve
64 éve nem volt szerdán mérkőzés 😉A Cowboys ellen nyitjátok a szezont.vassadiÉs közben kiderült, hogy 78 éve nem nyertünk szerdai meccset. :]salander
több mint 14 éve
A Cowboys ellen nyitjátok a szezont.vassadiÉs közben kiderült, hogy 78 éve nem nyertünk szerdai meccset. :]
több mint 14 éve
A Cowboys ellen nyitjátok a szezont.
több mint 14 éve
Szerintetek van lehetőség az idei GW driveokat valahonnan összegyűjteni?Meg lehetne oldani :cool: Blogra meg kb hetente mennek fel videók SB legszebb Giants-es pillanatairól.
alapszakasz és PO is...
Köszi!
több mint 14 éve
Szerintetek van lehetőség az idei GW driveokat valahonnan összegyűjteni?Ha nem is GW driveok de rengeteg gyönyörű dolog lett itt összerakva:
alapszakasz és PO is...
Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=Q0hL3GfW_PU&feature=related
Érdemes végignézni, akár többször is 😛
több mint 14 éve
Szerintetek van lehetőség az idei GW driveokat valahonnan összegyűjteni?alapszakasz és PO is...
Köszi!
iason : a neten jó sok képet találsz borítóhoz ha rákeresel a csapatra...
több mint 14 éve
Tisztelt Giants Fanok!Elnézést, hogy egy kéréssel hozakodok itt elő, de talán valaki tud segíteni. Sikerült letöltenem és lemezre - egy lemezre - kiírnom a Giants 2007-es és idei Super Bowl győzelmét. /Éljenek az Óriások!/. Valaki tudna-e esetleg hozzávaló borítót vagy valamilyen oldalt ajánlani, ahol ilyet találhatnék. Köszönet minden segítségért! Iason
több mint 14 éve
Végül egy negyedik körös kompenzációs picket kaptunk, ami az ötödik legnagyobb a kiosztottak közül. A 4/131-et.A legtöbben egy ötödik és egy hetedik köröset jósoltak nekünk.