New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Arra emlékeztek, hogy Burress 4 éve 21-17-t tippelt? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Nem kötözködni akarok, de Oher és The Blind Side.

Egyébként jó a film, nekem is nagyon tetszett. Nem a football a központi kérdés, hanem csak keretet ad a szegény, gettóból kikerülő srác NFL-be vezető útjának a történetéhez. Vittoreval annyiban nem értek egyet, hogy ha csak az lett volna a gazdag család célja, hogy benyomja a srácot az egyetemükre (asszem Ole Miss, mint Eli esetében), akkor csak pénzzel nyomták volna, és nem vették volna magukhoz az otthonukba a másik két gyerekük mellé, hogy családtagjuk lehessen. Erre jó példa volt a karácsonyi üdvözlőlapos jelenet. Aztán lehet, hogy a story fele sem történt meg a valóságban, de nem hiszem, hogy ennyit ferdítettek volna a történeten.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
BigRoby.hu 40
Aki nem látta és szereti az amerikai focit annak kötelező!
Michael Ohar Ravens OT-jának életrajzi filmje.

Én szeretem az amerikai focit, de ezt a filmet igazi fosnak tartom. Gyakorlatilag egyetlen értelme, hogy rámutatott, egyes zsetonos családok azért fogadnak örökbe tizenéves gyerekeket, hogy benyomják a kedvenc egyetemükre. A film kb 5%-ban szól Ohar-ról, semmi info arról, hogyan lett olyan, amilyen, mit csinált mielőtt S-Bullockék draftolták.vittore
Az már dokumentumfilm lenne 😊
Ha DVD-n nézted kár hogy kihagytad az extrákat, van egy-két nagyon jó riport Ohar-al ill. edzőkkel.

2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions

WE ARE ALL IN! Big Blue forever!
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan

Én szeretem az amerikai focit, de ezt a filmet igazi fosnak tartom. Gyakorlatilag egyetlen értelme, hogy rámutatott, egyes zsetonos családok azért fogadnak örökbe tizenéves gyerekeket, hogy benyomják a kedvenc egyetemükre. A film kb 5%-ban szól Ohar-ról, semmi info arról, hogyan lett olyan, amilyen, mit csinált mielőtt S-Bullockék draftolták.
több mint 14 éve
BigRoby.hu 40

A szív bajnokai (2009) The blind size => http://www.imdb.com/title/tt0878804/

2011-Super Bowl 46 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2007-Super Bowl 42 Winner (NFC Champions)-Eli Manning | 2000-NFC Champions-Kerry Collins | 1990-Super Bowl 25 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1986-Super Bowl 21 Winner (NFC Champions)-Phil Simms | 1956-NFL Champions | 1938-NFL Champions | 1934-NFL Champions

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
Jason Pierre-Paul pankrátornak áll
http://eye-on-football.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22475988/34808484?source=rss_blogs_NFL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kis csúszással elkészült az összegzés a védelemről is: katt

több mint 14 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
http://www.nfl.com/videos/new-york-giants/09000d5d826c94b4/SB-XLVI-Sound-FX-Giants-strike-first

Itt az első.
A többit a videó alatt megtalálod a Featured, illetve Films Sound FX alatt.

Időrendi sorrendben.

1. Giants strike first
2. Patriots fire back
3. A physical battle
4. A Giant drive
több mint 14 éve
Ezeket hol lehet megtekinteni?

több mint 14 éve
1. Wilfork-ot odahívták a bírók, hogy kikérjék a véleményét arról az offensive holding-ról, amelyet nem sokkal előtte rajta követtek el, és ami tönkre vágta Jacobs 10+ (20+?) yardos futását, plusz vele együtt az egyik drive-unkat. Wilfork azt mondta, hogy rossz bírói döntés volt.
Winters
Hát ez szomorú! Jobban szerettem volna továbbra is utálni a facemaskon benyúlogatásért.
Ha valaki nem emlékezne:
http://www.youtube.com/watch?v=PBTSugoc6rMvadibandi
A különbség ehhez képest az, hogy a mostani szituációról nem ő tehet, a bírók hozták meg a döntést.
Amit én ebből kiemelni akartam az az őszintesége, és a helyzet érdekessége, hogy a bírók meccs közben, nem sokkal a döntés után kétségbe vontak saját magukat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
2. Belichick a meccs hajrában azt mondta a védelemnek, hogy ez a meccs továbbra is Cruz-ról, és Nicks-ről szól, kényszerítsék Eli-t, hogy Manningham-nek dobjon.Winters
Azzal se jártak túl jól 😀

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1. Wilfork-ot odahívták a bírók, hogy kikérjék a véleményét arról az offensive holding-ról, amelyet nem sokkal előtte rajta követtek el, és ami tönkre vágta Jacobs 10+ (20+?) yardos futását, plusz vele együtt az egyik drive-unkat. Wilfork azt mondta, hogy rossz bírói döntés volt.
Winters
Hát ez szomorú! Jobban szerettem volna továbbra is utálni a facemaskon benyúlogatásért.
Ha valaki nem emlékezne:
http://www.youtube.com/watch?v=PBTSugoc6rM

több mint 14 éve
SoundFX-t érdemes végighallgatni, egy élmény.
Két érdekes jelenet is volt benne.

2. Belichick a meccs hajrában azt mondta a védelemnek, hogy ez a meccs továbbra is Cruz-ról, és Nicks-ről szól, kényszerítsék Eli-t, hogy Manningham-nek dobjon.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
Ha Eli nem elit irányító...vittore
http://www.nytimes.com/2004/12/19/magazine/19MANNING.html
😛 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Wyatt!
Bocsi a melegebb éghajlatra küldésért! Én sem vágtam ezt a Sobri témát!
Üdv: Balu10

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛vittore
Látom, te is megragadtad a lényeget 😀 Sebaj. De azért mutass egy olyan Pats drukkert, aki ne ismerné el, hogy Eli elit QB-vá nőtte ki magát.FViktor93
hát azért ha visszaolvasol akkor találsz ilyeneket.. (és most nem Wyatt műtrollkodására gondolok 😊 ) Mondjuk ez a téma kb annyira lerágott csont már mint Sobri bannolása, úgyh ugorgyunk.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛vittore
Látom, te is megragadtad a lényeget 😀 Sebaj. De azért mutass egy olyan Pats drukkert, aki ne ismerné el, hogy Eli elit QB-vá nőtte ki magát.
több mint 14 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Ha Eli nem elit irányító, akkor még nagyobb szégyen, hogy már megint nem a Patz nyerte a döntőt 😀 Legközelebb kitől fognak kikapni? Kiszel Tündétől? 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
On: Sullivant a QB edzőt Tampaban OC állás miatt interjúztatják!ironroy
Már ki is nevezték.
több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Offtopic: Sracok, sracok, nem merultok bele elegge forumba. 😊

Ettol fuggetlenul sem kellett volna foglalkozni vele, mert igy csak megerosodik a fejukben hogy nem a "ne etesd a trollt" a megoldas. Ervelni kell meg leszarni ha gyoker... Ha spammel az mas teszta.

Hogy valami hozzaadott ertek is legyen:

2008: +30.6
2009: +26.2
2010: +2.8
2011: -18.7

Snee szamai a PFF-on. Meglatszik hogy joval tobb paneltyje volt mind eddig barmikor, de en meg bizok benne... Baas teljesitmenye a SB ig nem volt kielegito, neha Boothe jatszott Centert, raadasul McK elegge alulmult mindenkit a lineban (talan csak a serult, ide oda pakolt Diehlt nem). Sneenek kb konstans szet kellett volna szakadnia hogy mindket iranyba besegitsen. Igy sokkal konyebb valakit megverni.
több mint 14 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Nem várható el mindenkitől, h minden egyes topikban írtakkal tisztában legyen.
Ha csak arra ment kia a dolog h Wyatt bebizonyítson vmit a többi hardcore fórumozónak, akkor ezek szerint bejött. Mindenesetre én sem vágtam h ennek mögöttes oka van. Az meg sztem normál h vki nemtetszését nyilvánítja ki ha a kedvenc csapatát/játékosát fikázzák (pláne az adott csapat topikjában). Az más kérdés h a nemtetszés nyilvánításnak is kultúrált keretek közt kéne maradnia. Remélem én sem lőttem túl a célon, szóval peace!
És visszanézve Wyatt tényleg az elsők közt gratulált és nem fikázott senkit.
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
OFF: Baxátok meg de baromira elvagytok és ezt az egész őrületet egy "ban" generálta, még a végén mártírt csinálnak a srácból...
NagyRobynak teljesen igaza volt, ki védi meg a csapatot/játékost ha nem a saját szurkolója?
Viszont furcsa is volt Wyatt semmiből történő "kirohanása", amikor emlékeztem rá, minket tartott esélyesnek és végig korrektül viselkedett.
On: Sullivant a QB edzőt Tampaban OC állás miatt interjúztatják!
több mint 14 éve
BigRoby.hu 40
Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a hsz-ed eléggé bicskanyitogató volt, ha ezt egy tesztnek szántad akkor nem mentem át rajta és miért is mentem volna, minden előzmény nélkül a draftról beszélgetünk erre jön egy ilyen hsz. ami kimondottan provokáló szerintem.BigRoby.hu
ezek szerint akkor jól csináltaSzobi22
Egy szóval sem mondtam, hogy nem de csak azután jöttem rá miért csinálta miután végig olvastam (sajnos) a másik topicot, mint írtam nem igazán olvasgatok más topicot.

több mint 14 éve
BigRoby.hu 40
Hogy Te mekkora kis buzernyák lehetsz 😀
Nekünk marad az ünneplés neked meg a savanyú szőlő szopogatása, mondjuk megértelek mind a két csatát megnyertük ami volt a két irányító között :cool:

Ilyen védelem??? Azokról a 2 max 3 mp-kről beszélsz amennyi ideje volt néha passzolni ... ellenben Brady papával akinek néha még 10 mp fölötti ideje is volt és így sem tudta megnyerni 😉
Nem az O-falra hanem a DEFENSE-re értette szerintem Wyatt
Szánalmas vagy kisgyerek, menjél inkább vissza a saját topicba és forrongjál ott.BigRoby.hu
ThundersNFL
jó, hát attól, hogy valaki focis fórumra jár, nem jelenti azt, hogy érti is, mi mit jelent 😊
bigroby: védelem=a csapatnak az a része, amelyik a másik csapat támadóit próbálja megállítani.
amire te gondolsz, az a passprotection (ami egyébként nem volt rossz idén, ahogy én láttam)Szobi22
"ha nem lett volna ilyen védelem mellette, idén nem nyert volna ..."
Remélem sikerült ráveztnem mit miért írtam.
14 év alatt csak sikerült annyit magamra szedni, hogy tudom mi a védelem, azért köszi. 😉

De az is köztudott, hogy az SB-ket a D# nyeri 😊