NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gondolom a Jackson-Reid vitára célzott. De szerintem ezt megoldják házon belül.Engem is érdekelne milyen belső problémáink vannak.BleedingGreenNa ma duplán szurkolhatok a Houston-nak:Üdv! Belső probléma alatt a qb kérdést értetted vagy van valami más is ( remélem van 😊 ) ?? Kösz!
1. Kedvenc AFC-s csapat
2. Ha a philly kikap, akkor a belső problémáik is valószínűleg mélyülni fognak, ami sokat segítene abban, hogy megverjük őket 2 hét múlva.Winters
a Texans D-nek megint nagy napja kell hogy legyen mert off. csata esetén elbuknak az biztos!
A. Samuel játszik majd?
Jók ezek a hétközi meccsek,de kelhet fel fél hatkor
hogy pörgetve megnézzem a meccset és még nyolcra beérjek melóba is....yooker
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Google-ban rákeresel arra, amit szeretnél betenni aláírásnak, aztán ha megtaláltad és megfelelő a mérete, akkor bemásolod a linket közé. Előbb-utóbb sikerülni fog. 😊Idáig magam is eljutottam de értelmezni nem tudtam. Ilyen Giant-es bart szeretnék meg valami képet.Vorangeenem akarok hülye lenni, de ilyen aláírást hogy tudok csinálni?VorangeeFőoldal/Fórum/Profil/AláírásSzesze
több mint 15 éve
Engem is érdekelne milyen belső problémáink vannak.Na ma duplán szurkolhatok a Houston-nak:Üdv! Belső probléma alatt a qb kérdést értetted vagy van valami más is ( remélem van 😊 ) ?? Kösz!
1. Kedvenc AFC-s csapat
2. Ha a philly kikap, akkor a belső problémáik is valószínűleg mélyülni fognak, ami sokat segítene abban, hogy megverjük őket 2 hét múlva.Winters
a Texans D-nek megint nagy napja kell hogy legyen mert off. csata esetén elbuknak az biztos!
A. Samuel játszik majd?
hogy pörgetve megnézzem a meccset és még nyolcra beérjek melóba is....yooker

több mint 15 éve
Na ma duplán szurkolhatok a Houston-nak:Üdv! Belső probléma alatt a qb kérdést értetted vagy van valami más is ( remélem van 😊 ) ?? Kösz!
1. Kedvenc AFC-s csapat
A. Samuel játszik majd?
hogy pörgetve megnézzem a meccset és még nyolcra beérjek melóba is....
több mint 15 éve
Idáig magam is eljutottam de értelmezni nem tudtam. Ilyen Giant-es bart szeretnék meg valami képet.nem akarok hülye lenni, de ilyen aláírást hogy tudok csinálni?VorangeeFőoldal/Fórum/Profil/AláírásSzesze
több mint 15 éve
Na ma duplán szurkolhatok a Houston-nak:Ha a philly kikap az mindig nagy öröm, belső problémák nélkül is!!
1. Kedvenc AFC-s csapat
Tehát Hajrá Texans!
több mint 15 éve
Na ma duplán szurkolhatok a Houston-nak:1. Kedvenc AFC-s csapat
2. Ha a philly kikap, akkor a belső problémáik is valószínűleg mélyülni fognak, ami sokat segítene abban, hogy megverjük őket 2 hét múlva.
több mint 15 éve
nem akarok hülye lenni, de ilyen aláírást hogy tudok csinálni?VorangeeFőoldal/Fórum/Profil/Aláírás
több mint 15 éve
nem akarok hülye lenni, de ilyen aláírást hogy tudok csinálni?
több mint 15 éve
Azért kérdeztem igen 😊Én vagyok a képen és egy szezont játszottam a Pécs Gringos-ban mint Strong Safety.
több mint 15 éve
Szesze!Tulajdonképpen már szentlőrinci 😊 Nem ismerős, magyar (pécsi) focit még életemben nem láttam, ha egyáltalán ezért kéne felismernem 😊
Te látom pécsi vagy. Nem ismerős a képem?Vorangee
több mint 15 éve
Meg vannak olyan csapatok, akiknek működik a saját szurkolói honlapjuk.Sziasztok!Üdv a csapatban!
Még nem írtam ide, egy másik fórumon egy szintén Giants szurkoló ajánlotta az oldat.
Kérdésem az lenne mi a helyzet Kiwanuka-val? Faragóék azt mondták, hogy szerződést bontottak vele, de a hivatalos honlapon még a sérült listán szerepel a neve. Akkor most mi a helyzet?
Valamint a practice csapatban van egy Giguere nevű játékos aki kanadai. Róla mit tudtok? Én még nem láttam játszani, de nagyon kíváncsi lennék rá. Lehet köze a híres hoki kapushoz?
Go Giants!Vorangee
Öröm, hogy szépen gyarapszik a magyar Giants-szurkolók tábora.
A csapatfórum hozzászólások alapján holtversenyben 4. helyen állunk a Bengals-osokkal (csak a PAts, a Steelers meg az Eagles van előttünk). Persze a hózzászólások száma nem feltétlenül mutatja a szurkolók számát, hiszen vannak grafománok, mások meg ritkábban irogatnak, de azért erős korreláció van.G-men

több mint 15 éve
Sziasztok!Üdv a csapatban!
Még nem írtam ide, egy másik fórumon egy szintén Giants szurkoló ajánlotta az oldat.
Kérdésem az lenne mi a helyzet Kiwanuka-val? Faragóék azt mondták, hogy szerződést bontottak vele, de a hivatalos honlapon még a sérült listán szerepel a neve. Akkor most mi a helyzet?
Valamint a practice csapatban van egy Giguere nevű játékos aki kanadai. Róla mit tudtok? Én még nem láttam játszani, de nagyon kíváncsi lennék rá. Lehet köze a híres hoki kapushoz?
Go Giants!Vorangee
Öröm, hogy szépen gyarapszik a magyar Giants-szurkolók tábora.
A csapatfórum hozzászólások alapján holtversenyben 4. helyen állunk a Bengals-osokkal (csak a PAts, a Steelers meg az Eagles van előttünk). Persze a hózzászólások száma nem feltétlenül mutatja a szurkolók számát, hiszen vannak grafománok, mások meg ritkábban irogatnak, de azért erős korreláció van.
több mint 15 éve
Én annak idején tulképp a Rangers miatt lettem Giants fan. Nagy NHL rajongó voltam régebben. Amikor Brian Leetch eligazolt a Rangerstől Torontóba akkor az akkora csapás volt nekem (ő volt az isten 😊 ), hogy gyakorlatilag azzal egyidőben abbahagytam az NHL nézést. Aztán jött az NFL, ahol végül is a Rangers-ből kifolyólag választottam anno a Giantset 😊Kiwanuka IR-en van, nem bontottunk vele szerződést, hanem idén lejár neki és egyelőre nem történt hosszabbítás. Kérdéses, h mi lesz vele, JPP idei érkezése (és újonc viszonylatban jó szereplése) miatt könnyen lehet, h jövőre tényleg nem nálunk játszik majd.Látom a jégkorongban is otthon vagy. 😊 Nekem is egyből JS Giguere jutott az eszembe. Amúgy van itt valaki, akinek a Rangers a kedvenc csapata? Csak mert idén eddig elég jól megyünk, pedig nincs se Drury, se Prospal. Nincs mese, idén Stanley-t kell nyernünk. 😉
Giguere számomra ismeretlen volt, de utánanéztem 2008ban szerződtette undraftedként a Colts, előtte a CFLben szerepelt. Ott is max a practice squadig jutott hol kirakták, hol visszavitték, idén waiverre került onnan szedtük fel Okt 19én a sok WR sérültünk miatt. Nagyon meglepő lenne, ha valaha játéklehetőséghez jutna nálunk 😊 (azt, h köze van-e a kapushoz nemtom, de 8 év van köztük, így nem valószínű), Mindenesetre elsőre elég fogós kérdést sikerült feltenned 😀
szerk: jah és egyébként üdv a csapatban 😊Szesze
Kiwanuka pedig szerintem nem fog más csapattól jobb szerződést kapni (már persze ha lesz szezon), tőlünk kap majd egy 1 éves szerződést a sérülés miatt.Badman
több mint 15 éve
Ja és otthon vagyok hokiban is, nekem az az első, de ott nem new yorki csapatnak szurkolok hanem a Detroit Red Wingsnek!
több mint 15 éve
Köszönöm az üdvözlést!Hát akkor most megnyugodtam! Én nagyon szeretném ha maradna Kiwanuka! Az egyik kedvencem a csapatban, bár elismerem Umenyiora jobb nála.
Giguere-ről gondoltam hogy nem egy Nicks, de ha valaki odakerül a Giants-hez meg a Colts-hoz akkor csak nem lehet akkora szerencsétlenség nem? Én szurkolok neki! Attól hogy 8 év van közte és Jean-Sebastian között még lehetnek mondjuk unokatesók.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kiwanuka IR-en van, nem bontottunk vele szerződést, hanem idén lejár neki és egyelőre nem történt hosszabbítás. Kérdéses, h mi lesz vele, JPP idei érkezése (és újonc viszonylatban jó szereplése) miatt könnyen lehet, h jövőre tényleg nem nálunk játszik majd.Látom a jégkorongban is otthon vagy. 😊 Nekem is egyből JS Giguere jutott az eszembe. Amúgy van itt valaki, akinek a Rangers a kedvenc csapata? Csak mert idén eddig elég jól megyünk, pedig nincs se Drury, se Prospal. Nincs mese, idén Stanley-t kell nyernünk. 😉
Giguere számomra ismeretlen volt, de utánanéztem 2008ban szerződtette undraftedként a Colts, előtte a CFLben szerepelt. Ott is max a practice squadig jutott hol kirakták, hol visszavitték, idén waiverre került onnan szedtük fel Okt 19én a sok WR sérültünk miatt. Nagyon meglepő lenne, ha valaha játéklehetőséghez jutna nálunk 😊 (azt, h köze van-e a kapushoz nemtom, de 8 év van köztük, így nem valószínű), Mindenesetre elsőre elég fogós kérdést sikerült feltenned 😀
szerk: jah és egyébként üdv a csapatban 😊Szesze
Kiwanuka pedig szerintem nem fog más csapattól jobb szerződést kapni (már persze ha lesz szezon), tőlünk kap majd egy 1 éves szerződést a sérülés miatt.
több mint 15 éve
Sziasztok!Kiwanuka IR-en van, nem bontottunk vele szerződést, hanem idén lejár neki és egyelőre nem történt hosszabbítás. Kérdéses, h mi lesz vele, JPP idei érkezése (és újonc viszonylatban jó szereplése) miatt könnyen lehet, h jövőre tényleg nem nálunk játszik majd.
Go Giants!Vorangee
szerk: jah és egyébként üdv a csapatban 😊
több mint 15 éve
Sziasztok!Még nem írtam ide, egy másik fórumon egy szintén Giants szurkoló ajánlotta az oldat.
Go Giants!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, h a kulcs-sérültjeink elkezdtek edzegetni a héten. Diehl, O'hara, Smith is edzésbe állt, bármég nagyon limitáltan, a Redskins ellen vszínű még egyikük sem játszik, de 2 hét múlva lehet h lehet már rájuk számítani. Nicks állapota is javul szerencsére. Ross hátsérüléssel küszködik, neki is bizonytalan a játéka, Andrews dettó, nem lepne meg ha őt már nem látnánk idén a pályán.Szeszezsir. a skinst nélkülük is verni kéne a lényeg h 2 hét múlva jól legyen a nagyrészük 😊
több mint 15 éve
Jó hír, h a kulcs-sérültjeink elkezdtek edzegetni a héten. Diehl, O'hara, Smith is edzésbe állt, bármég nagyon limitáltan, a Redskins ellen vszínű még egyikük sem játszik, de 2 hét múlva lehet h lehet már rájuk számítani. Nicks állapota is javul szerencsére. Ross hátsérüléssel küszködik, neki is bizonytalan a játéka, Andrews dettó, nem lepne meg ha őt már nem látnánk idén a pályán.
több mint 15 éve
Off: Az NFL.com honlapján lehet szavazni a rookie of the weekre, és ezen a héten ott van JPP is. 😀 Szerintetek van esélye a Deffensive Rookie of the Year-re? D részről nem nagyon lehet nagy teljesítményeket hallani az újjoncoktól, kivéve Suh-t, így talán van esélye, de a Top 5-be szeritnem tuti benne lesz.balu10Sztem még a hetire se nagyon van esélye, nemhogy az évesre, azt Suh-nak már most oda lehetne adni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Off: Az NFL.com honlapján lehet szavazni a rookie of the weekre, és ezen a héten ott van JPP is. 😀 Szerintetek van esélye a Deffensive Rookie of the Year-re? D részről nem nagyon lehet nagy teljesítményeket hallani az újjoncoktól, kivéve Suh-t, így talán van esélye, de a Top 5-be szeritnem tuti benne lesz.balu10semmi esélye kb. Suh és Berry is bőven előtte van, hogy csak a nagyokat említsük
több mint 15 éve
Off: Az NFL.com honlapján lehet szavazni a rookie of the weekre, és ezen a héten ott van JPP is. 😀 Szerintetek van esélye a Deffensive Rookie of the Year-re? D részről nem nagyon lehet nagy teljesítményeket hallani az újjoncoktól, kivéve Suh-t, így talán van esélye, de a Top 5-be szeritnem tuti benne lesz.