New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. B
2. D
3. D
4. D
5. A
6. C
7. C
8. A
9. D
10. C
11. A
12. C
több mint 15 éve
yooker New York Giants 7 486 — Expect the Best !
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? C
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? D
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C
több mint 15 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? C) 271-350
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? D) 4
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? D) 4
10. Hány sacket szedünk be? B) 1
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 966 — Giants fan
1. B
2. C
3. C
4. D
5. B
6. C
7. C
8. C
9. C
10. B
11. B
12. B
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Tippjáték 15. forduló

1. B
2. D
3. C
4. D
5. B
6. B
7. C
8. C
9. D
10. B
11. B
12. C
több mint 15 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
1. Mi lesz a végeredmény? B
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? C
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? D
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? B
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A
9. Hány sacket szerzünk? C
10. Hány sacket szedünk be? C
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. C
2. C
3. C
4. C
5. A
6. C
7. C
8. A
9. C
10. C
11. A
12. B

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 15. forduló - tippelni a meccskezdésig. Tegnap este nem ment a bowl.hu, úgyh mára maradt, remélem azért még mindenkinek lesz ideje tippelni. (van pár kisebb változtatás)

1. Mi lesz a végeredmény? B) 6-13 ponttal nyerünk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen?D) 351-400
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? B) 221-270
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? C) Rolle
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks
9. Hány sacket szerzünk? E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? C) 2
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? C) 2 Szesze
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal kikapunk D) kikapunk
és mi van ha 1-5 ponttal nyerünk??? 😀ironroy
az 1-5 ponttal nyerünk akart lenni, csak kapkodtam... persze vadibandi nyilván épp az 1-5ös zakóra tippelt és már nem lesz gépközelben, h javítson. Na mindegy, akkor gondolom D-re módosul.Szesze
Na éppen még javítom! Remélem szerencsét hoz, ha zakóra tippelek! 😊vadibandi
remélem nem ebből szerzed az 1 pontodat 😊
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
nesze! rosszabb vagy, mint a főnököm 😊Szesze
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal kikapunk D) kikapunk
az 1-5 ponttal nyerünk akart lenni, csak kapkodtam... persze vadibandi nyilván épp az 1-5ös zakóra tippelt és már nem lesz gépközelben, h javítson. Na mindegy, akkor gondolom D-re módosul.Szesze
Na éppen még javítom! Remélem szerencsét hoz, ha zakóra tippelek! 😊

több mint 15 éve
Ha nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊vadibandi
az 1-5 ponttal nyerünk akart lenni, csak kapkodtam... persze vadibandi nyilván épp az 1-5ös zakóra tippelt és már nem lesz gépközelben, h javítson. Na mindegy, akkor gondolom D-re módosul.
több mint 15 éve
1. D
2. B
3. B
4. B
5. B
6. B
7. D
8. D
9. C
10. B
11. A
12. A

több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ha nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊vadibandi
és mi van ha 1-5 ponttal nyerünk??? 😀
több mint 15 éve
nesze! rosszabb vagy, mint a főnököm 😊
több mint 15 éve
Tippjáték 15. forduló - tippelni a meccskezdésig. Tegnap este nem ment a bowl.hu, úgyh mára maradt, remélem azért még mindenkinek lesz ideje tippelni. (van pár kisebb változtatás)

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 13 ponttal nyerünk B) 6-13 ponttal nyerünk C) 1-5 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 351-400 E) 400+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 351-400 E) 400+
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty B) Cofield C) Goff D) Bulluck
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Ross C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Nicks B) Manningham C) G. Jennings D) D. Driver
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Szerez ellenünk sacket C. Matthews? A) igen B) nem
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
több mint 15 éve
Ha nem lesz kint egy órán belül a tipp-kérdéssor, akkor csak beírok néhány betűt összevissza, mert holnapig nem leszek gépközelben. 😊

több mint 15 éve
Hmm, most olvasom némileg meglepődve, hogy elvileg a 3. legjobb csapat vagyunk a ligában kickoff coverage terén.
Ami már nem meglepő viszont, hogy punt coverage terén, pedig a 31-ek vagyunk.

Kicsit erős a kontraszt, főleg úgy, hogy tök ugyanaz a csapat áll fel mindkét esetben a Dodge-Tynes duót leszámítva.Winters
Eléggé logikátlan, lévén h a kickoff coverage-t sokkal nehezebb megoldani elvileg.. Feagles baromi jól ki tudta rúgdosni oldalra a labdákat anno, így rengetegszer jött az ellenfél minden kockázat nélkül 10-20 yardon belülről. Dodge nagyobbat tud rúgni (már amikor..), de ezt még meg kell tanulnia, mint ahogy az múlt héten is látszott...
több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Hmm, most olvasom némileg meglepődve, hogy elvileg a 3. legjobb csapat vagyunk a ligában kickoff coverage terén.
Ami már nem meglepő viszont, hogy punt coverage terén, pedig a 31-ek vagyunk.

Kicsit erős a kontraszt, főleg úgy, hogy tök ugyanaz a csapat áll fel mindkét esetben a Dodge-Tynes duót leszámítva.
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát én is nagyon várom a holnapi meccset. Ha kikapunk, sokkal obban fog fájni a múltheti utolsó 8 perc. Megint megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény. Remélem vért isznak a srácok és TC továbbra is veretlen marad a lembón a Giants-el. Az biztos, hogy az esetleges jó játék számomra sem lesz vigasztaló akkor, ha kikapunk.

Azért bízok a csapatban. Meg van az esély. Jó lenne, ha a bűvös 7-es számot elérnénk az ellen QB-k leamortizálásában. Akkor tuti mienk a meccs.gyurczi
Na igen. Inkább nyerjünk szar játékkal, minthogy jó játékkal kikapjunk. Persze szar játékkal úgyse lehetne nyerni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
gyurczi New York Giants 2 662 — Giants fan
Hát én is nagyon várom a holnapi meccset. Ha kikapunk, sokkal obban fog fájni a múltheti utolsó 8 perc. Megint megjósolhatatlan, hogy mi lesz a végeredmény. Remélem vért isznak a srácok és TC továbbra is veretlen marad a lembón a Giants-el. Az biztos, hogy az esetleges jó játék számomra sem lesz vigasztaló akkor, ha kikapunk.

Azért bízok a csapatban. Meg van az esély. Jó lenne, ha a bűvös 7-es számot elérnénk az ellen QB-k leamortizálásában. Akkor tuti mienk a meccs.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 15 éve
Egész héten csak a holnapi meccset vártam/várom. 😊

Annyit kérnék a Jézuskától így utólag, hogyha ki is kapunk, azért legalább egy szoros meccsel ajándékozzon meg, mert ennyit megérdemlünk mi, lelkes szurkolók 😊Winters
hát ha kikapunk akkor nekem kb tökmind1, h mennyire. Egyetdül az idegesítene fel , ha nem küzdenénk eléggé, de erre igen csekély az esély 😊
több mint 15 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Egész héten csak a holnapi meccset vártam/várom. 😊

Annyit kérnék a Jézuskától így utólag, hogyha ki is kapunk, azért legalább egy szoros meccsel ajándékozzon meg, mert ennyit megérdemlünk mi, lelkes szurkolók 😊
több mint 15 éve
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.rattlesnk
Pl Jared Allen Top1 pass-rusher 😊
Ware szintén elit, a Philly meg eleve blitzekre alapuló védekezést játszik.
Matthews sztem semmiképp sem Top3 pass-rusher, de így Raji-val együtt tényleg veszélyes, fiatal páros, akik később gyaníthatóan még jobbak lesznek, de az OL eddigi teljesítménye optimizmusra ad okot.
több mint 15 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Szerintem Matthews Top 3 Pass-rusher, de persze ez szubjektív. Plusz szerintem meg pont hogy nem volt dolga a falnak idén olyan baromi jó pass rusherekkel. Főleg az utóbbi hét meccsen. Maximum Ware, de szezon első felébe ő se villogott.rattlesnk
Azért az edzéseken baromi jó pass rusherek ellen dolgoznak a srácok 😉

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ha megduplázzuk nem fog annyira virgonckodni, a packers dline többi tagját meg elvileg tudni kéne tartani
én egyedül rodgerstől fosok de bizakodó vagyok még így is a meccsel kapcsolatban