Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 22 005 — Giants fan
Játszunk még a Bears, Jax, Lions, Cards, Tennesse ötössel akiknél mind jobbak vagyunk mondjuk 4 győzelem + 1 "upset" akármelyik meccsen a maradék 5 csoporton kívűli meccsből, akkor sweepel minket a csoport ... ne haragudj de ez LOL 😀 nem lesz 0-6 a csoportmérlegünk.
Philli is játszik a Lionsal, a Bearsel, a Jaxel... ja és minket ugye te már sweepeltél a csoportból tehát őket is veritek oda vissza..
Ez már 4 győzelem tőletek + a tegnapi. Ezek sztem valóságtól teljesen elrugaszkodott számok.
Sztem
NYG- 10-6
DAL - 10-6 v 9-7
WAS 9-7 bár ők sötét ló vsz
Philli is jó egy 8-8raBlevi
Jól van azért ne szívd mellre, vittore nem szereti a papírforma tippeket 😊
szerk: azért ezek most tényleg nagyon durva tippek, asszem én is kikadtam volna a helyedben 😀
(mondjuk a Titans-nél nem biztos, h élből jobbak vagytok amúgy)Szesze
Ja, az tényleg necces de emiatt irtam 4 győzelmet 5 csapat ellen csak nekem meglepő volt a 5-11 meg a 4-12, vannak jobb csapatok az NFC-ben ez tény. Egy 8-8ra is csak pilláztam volna tőlünk, de arra azt mondom h elvakult Giants fan 😛.
Nem tudom mit lehet várni összeségében a csoporttól, de azt mondom bármi lehet, meglepne ha bárki 4 győzelem felett zárna csoporton belül.
Sztem a Giants és a Cowboys még mindig a legesélyesebb a csoportgyőzelemre, annak ellenére hogy most nyaltunk 😊 😛 😉Blevi
Én is így vagyok vele kb, de azért még meg kell majd néznem a Redskins elleni meccseteket.
több mint 15 éve
keresnem kell egy helyet ahol bevesznek olyan fogadást hogy az eagles+dallas összesen nem nyer 10 meccset, vagy ami ennek a 2 csapatnak nem a legrosszabb scenáriója: összesen 15 nyert meccs alatt zárnak 😀vittore
szerintem bármelyik fogadóiroda szívesen veszi, ha megkeresed őket ezzel, főleg ha sok pénzt teszel rá 😊
több mint 15 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
keresnem kell egy helyet ahol bevesznek olyan fogadást hogy az eagles+dallas összesen nem nyer 10 meccset, vagy ami ennek a 2 csapatnak nem a legrosszabb scenáriója: összesen 15 nyert meccs alatt zárnak 😀
több mint 15 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
de. schedule alapján. mégpedig azzal alátámasztva, amit korábban is írtam, hogy a fél liga nagyon ellépett az nfc east-tőlvittore
Játszunk még a Bears, Jax, Lions, Cards, Tennesse ötössel akiknél mind jobbak vagyunk mondjuk 4 győzelem + 1 "upset" akármelyik meccsen a maradék 5 csoporton kívűli meccsből, akkor sweepel minket a csoport ... ne haragudj de ez LOL 😀 nem lesz 0-6 a csoportmérlegünk.
Philli is játszik a Lionsal, a Bearsel, a Jaxel... ja és minket ugye te már sweepeltél a csoportból tehát őket is veritek oda vissza..
Ez már 4 győzelem tőletek + a tegnapi. Ezek sztem valóságtól teljesen elrugaszkodott számok.
Sztem
NYG- 10-6
DAL - 10-6 v 9-7
szerk: azért ezek most tényleg nagyon durva tippek, asszem én is kikadtam volna a helyedben 😀
(mondjuk a Titans-nél nem biztos, h élből jobbak vagytok amúgy)Szesze
Ja, az tényleg necces de emiatt irtam 4 győzelmet 5 csapat ellen csak nekem meglepő volt a 5-11 meg a 4-12, vannak jobb csapatok az NFC-ben ez tény. Egy 8-8ra is csak pilláztam volna tőlünk, de arra azt mondom h elvakult Giants fan 😛.
Nem tudom mit lehet várni összeségében a csoporttól, de azt mondom bármi lehet, meglepne ha bárki 4 győzelem felett zárna csoporton belül.
Sztem a Giants és a Cowboys még mindig a legesélyesebb a csoportgyőzelemre, annak ellenére hogy most nyaltunk 😊 😛 😉
több mint 15 éve
de. schedule alapján. mégpedig azzal alátámasztva, amit korábban is írtam, hogy a fél liga nagyon ellépett az nfc east-tőlvittore
Sztem
NYG- 10-6
DAL - 10-6 v 9-7
(mondjuk a Titans-nél nem biztos, h élből jobbak vagytok amúgy)
több mint 15 éve
Sztem
NYG- 10-6
DAL - 10-6 v 9-7
Philli is jó egy 8-8ra
több mint 15 éve
de. schedule alapján. mégpedig azzal alátámasztva, amit korábban is írtam, hogy a fél liga nagyon ellépett az nfc east-től
több mint 15 éve
ez a tippsor még nem volt:

1, reds 10-6
2, nyg 9-7
3, dallas 5-11
4, phily 4-12vittore
Ezt azért te sem gondolod komolyan.....
több mint 15 éve
ez a tippsor még nem volt:

1, reds 10-6
2, nyg 9-7
3, dallas 5-11
4, phily 4-12
több mint 15 éve
mi lehetett a gond a mi futásunkkal? Boss kiesése? vagy OL probléma?
a philyvel érdemes vigyázni, 0 teher van rajtuk

én se láttam a skins mecset, csak az előzetes elemzést, az espn-n ott volt AP, vele kapcsolatban 2 dolog:
1, sajnos látszik rajta, hogy sokat ütközött fejjel, voltak gondjai tökegyszerű szavak előbányászásával a memóriából (vagy csak izgult)
2, kérdezték mit vár a Giantstól, konkrétan úgy szólt a kérdés, hogy DAL-NYG battle lesz-e a playoff helyért, AP szerint DAL-WSH végez az első két helyen

a redskins 7 ponton tartotta a dallast, az szép. lehet hogy ua a dallas problémája mint a texans elleni preseason meccsen, konkrétan halálgyenge az OL-ukvittore
Hát amit az első félidőben előadtunk futás címszó alatt az nehezen megmagyarázható.. A meccs kezdeti részében a Panthers DL elég domináns volt, de azért ez akkor is túlzás. Én igazából nem értem, h miért kell variálni azzal, h Jacobs kezd a meccseken és a tankszerű játékával lefárasztja az ellenfél védőit, majd jön Bradshaw abban a periódusban amikor az ő stílusa már jobban érvényesül. Tavaly elég szar volt a futás, de nem hiszem, h az alapkoncepcióval volt a gond, inkább az OL és Jacobs sérüléséből fakadt a probléma. Boss kiesése nagy érvágás volt, de azért nem annyira, h ezzel mindent meg lehessen magyarázni. Második félidőre ráadásul helyre is állt a futás (végül csak összejött 118 yard), pedig elvileg akkor nagyrészt már vezettünk, így az lett volna a logikus, ha akkor gyengül be, hisz jobban számít az ellenfél is rá.. Az is lehet, h a Panthers D is elfáradt eddigre. Én bízom benne, h ez a félidő csak egy egyszeri kisiklás volt. Amúgy ha jól láttam akkor volt olyan, h Boss kiesése után Beatty jött be TE posztra a futást támogatni.
Philly sztem eléggé szét van esve, legalább is e GB elleni meccs alapján ez jött le nekem, persze azért ebből még nem feltétlen kell messzemenő következtetéseket levonni, de nyilvánvalónak tűnik, h McNabb pótlása nem lesz zökkenőmentes.
Nekem inkább a Was a sötét ló... eddig ők nagyon kellemes ellenfelek voltak nekünk (szemben a Phillyvel), most lehet h fordul a kocka
több mint 15 éve
mi lehetett a gond a mi futásunkkal? Boss kiesése? vagy OL probléma?
a philyvel érdemes vigyázni, 0 teher van rajtuk

én se láttam a skins mecset, csak az előzetes elemzést, az espn-n ott volt AP, vele kapcsolatban 2 dolog:
1, sajnos látszik rajta, hogy sokat ütközött fejjel, voltak gondjai tökegyszerű szavak előbányászásával a memóriából (vagy csak izgult)
2, kérdezték mit vár a Giantstól, konkrétan úgy szólt a kérdés, hogy DAL-NYG battle lesz-e a playoff helyért, AP szerint DAL-WSH végez az első két helyen

a redskins 7 ponton tartotta a dallast, az szép. lehet hogy ua a dallas problémája mint a texans elleni preseason meccsen, konkrétan halálgyenge az OL-uk
több mint 15 éve
Kicsit kitekintve, a csoportriválisok meccsei is parádésan alakultak.vadibandi
Hát igen.. a Philly nekem nagyon gyengének tűnt, visszaestek támadásban és védekezésben is, ez nekünk mindenképpen jó. A Dallas-Was meccset nem láttam, de majd megpróbálom megnézni, mindenesetre váratlan a Dallas veresége az biztos.

A Colts veresége is érdekes. Totálisan szarrá futották őket, vszínű nekünk is lesz keresnivalónk a futással ellenük. A védelmünk persze 100x nehezebb helyzetben lesz, mint a Panthers ellen, a két támadószekció között ég és föld a különbség. Jó értékmérő lesz az biztos, ha ott is helyt állnának a védők akkor nagyon bizakodóak lehetnénk a szezont illetőleg.
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Kicsit kitekintve, a csoportriválisok meccsei is parádésan alakultak.

több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Tippelde állása az első forduló után (légyszi a sajátját mindenki ellenőrizze és ha nem stimmel akkor szóljon. Chevy a 8. kérdésre elfelejtett tippelni, így adott egy kis előnyt 😊 )

1. Badman 7 pont
2. Asbee 6 pont
csebi 6 pont
G-men 6 pont
5. balu10 5 pont
ironroy 5 pont
Lance 5 pont
Szsziszka 5 pont
9. Chevy 4 pont
Szesze 4 pont
11. kristof 3 pont
vadibandi 3 pont

Második fordulóra a kérdések majd később, ha lesz időm.Szesze
na zsír! bár már nem emlékszem mire mentek a tippek, de visszenézem!
több mint 15 éve
Tippelde állása az első forduló után (légyszi a sajátját mindenki ellenőrizze és ha nem stimmel akkor szóljon. Chevy a 8. kérdésre elfelejtett tippelni, így adott egy kis előnyt 😊 )

1. Badman 7 pont
2. Asbee 6 pont
csebi 6 pont
G-men 6 pont
5. balu10 5 pont
ironroy 5 pont
Lance 5 pont
Szsziszka 5 pont
9. Chevy 4 pont
Szesze 4 pont
11. kristof 3 pont
vadibandi 3 pont

Második fordulóra a kérdések majd később, ha lesz időm.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
csak összefoglalót láttam, voltak szép dolgok, nagy passzok, 3 INT ellenére 31 pont, érdekes meccs lehetett összeségébn, kár hogy lemaradtam róla :S
több mint 15 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Na hogy tetszett a D ? 😊

Gratu a győzelemhez

üdv
HHelmut Zimmer
Nagyon nagy! Főleg h behúztam a Giants D/ST-t fantasyben! :cool:
Nagyon jó a passruh: volt pressure, voltak sackek. Jó coverage, int-ek! A d-line minden tagja kitett magáért, örülök h Osi újra kezd, nagyon jól játszott.
A futást is frankón megfogtuk, nem is akármilyen rb-ket!
Támadásban a 3 int nem kellett volna, de írtátok is h mindegyiket wr ütötte/ wr-től pattant védőhöz. Az 1. félidőben sokat dropoltak a wr-ek! 2. félidőre javult a játék. A futójáték nem volt rossz, mind2 back jól mozgott.
Nicks nagyon állat! Meg persze Eli-nak is high5 a 3 td passzért! (Ja és ő a fantasy qb-m 😉 )
Special teamünk viszont úgy volt szar, ahogy volt! Blokkolt puntunk egyik oldalon, másikon meg egymás kezéből ütik ki a returnereink. A végén már túl izgi volt a turnover battle.
El is felejtettem milyen király egy ilyen jó Giants-et nézni! Van miben javulni, de csak így tovább!

szerk.: most nézem h Szesze megelőzött az éjjel az elemzéssel...meg részletesebb is volt.
több mint 15 éve
majd vki lelkes fórumozó írhatna egy hosszabb összefoglalót mert csak az utolsó 5percet láttam, az viszont biztató volt. (fumblet leszámítva)kristof
A védelmünk az elejétől fogva jól funkcionált, szinte nyoma sem volt a tavalyi és az alapszakaszbeli szerencsétlenkedésnek, az első félidőben egy hiba volt mindössze (természetesen Goff hibázott), ebből beszedtünk egy hosszabb futást DeWill-től, de ezen kívűl szinte minden rendben volt. Félidőben mégsem mi vezettünk, ennek fő oka a spec team nagyon gyenge teljesítménye volt (210 yardot kaptunk a meccsen return-ből, ennek nagy részét az első félidőben), másrészt szerencsétlenek is voltunk több esetben, a WRek ekkor még dropoltak elég sokat, ebből INTek is születtek sajna. (Eli is benne volt ezekben részben, kissé magasak voltak a dobásai) A második félidőben viszont rendeződött szinte minden, az off összeállt, a deffense pedig egyre erősödött, mikor meglett a vezetés akkor pedig már hatalmas volt a dominancia, gyakorlatilag teljesen bedaráltuk őket a második félidőben.
Összességében sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk annál, mint amit személy szerint én vártam, ha nincsenek ezek a bosszantó hibák akkor még simább lehetett volna a meccs, de persze nem kell telhetetlennek lenni, ez egy nagyon bíztató teljesítmény volt.
Egyénekre lebontva Eli jó volt, a 3. INTje viszont nagy marhaság volt, de szerencsére fontos szitukban jól játszott és ez a lényeg. A WRek a kezdeti dropok után nagyon jók voltak. A Smith-Nicks-Manningham trió ligaelit lesz idén. A futás az első félidőben tragikusan ment, asszem mínuszban zártuk a félidőt. A másodikra aztán ez is bejavult, én nem igazán értettem, h Jacovsot miért nem használtuk többet, jobban örülnék ha ő lenne a kezdő, de végül is Bradshaw tudott javítani a második félidőre. Az OL megfelelő volt, az elején voltak gondjaik (azért elég erős a Panthers DL), de utána sallangmentesen lehozátk a meccset. (1 sacket kaptunk összesen, ott is Hedgecock-ot darálta le valamelyik DE).
A deffense nagyon tetszett. A DL nagyon domináns volt, főleg a vezetés megszerzése után volt mészárlás. Mindenkit ki lehet emelni szinte: Tuck-Osi-Kiwi mind nagyon jó volt még futás ellen is. Ami igazán pozitív meglepetés volt nekem az a Canty-Cofield kettős nagyon jó játéka, remélem így megy majd tovább is.. Az LB sor elvegetált, itt nem volt különösebben jó teljesítmény (Gofftól mondjuk MLBként a 2 tackle sokat mondó, de az említett hibáján kívül nem volt vészesen gyenge). A sec nagyon jó volt! Thomas volt sztem a meccs embere, de a többiek is mind hoztak vmi pluszt.
Egyedül a spec team volt fos, ha ilyen szarok lesznek akkor azokon meccsek mehetnek el a későbbiekben, úgyh remélem sikerül itt javítani valamit. (a második félidő már megtette). Jah és Dodge nagyon szar volt sajna.. talán belejön ő is, tavaly láthattuk, h mekkorát lehet szívni egy szar punterteljesítménnyel..
több mint 15 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
4 sack, 3 INT. Ilyet melyik tavalyi meccsen csináltunk?

Királyok voltunk összességében.
Special team szar volt, erre számítottunk, és hát a 3 INT ELi-nál is rosszul nézne ki, de aki látta a meccset, tudja, hogy egyik sem az övé volt.
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Na hogy tetszett a D ? 😊

Gratu a győzelemhez

üdv
HHelmut Zimmer
Eddig igencsak tetszik nekem :cool:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
Na hogy tetszett a D ? 😊

Gratu a győzelemhez

üdv
HHelmut Zimmer
Szkeptikus voltam nagyon, de óriási a fejlődés tavalyhoz képest (mondjuk volt honnan feljönni).
több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Na hogy tetszett a D ? 😊

Gratu a győzelemhez

üdv
HHelmut Zimmer
csak ennyit írok PERRY (L)
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 185 — Browns GM
majd vki lelkes fórumozó írhatna egy hosszabb összefoglalót mert csak az utolsó 5percet láttam, az viszont biztató volt. (fumblet leszámítva)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Na hogy tetszett a D ? 😊

Gratu a győzelemhez

üdv
H
több mint 15 éve
Winters New York Giants 273 — Giants fan
na bazeg.
Ennyi turnoverrel csak annak örülhetünk, hogy a Panthers-nél még nagyobb zavar volt mint nálunk.

Voltak azért nagyon jó dolgok, de majd erről bővebben holnap.