New York Giants
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Kb erről van itt szó már pár hete. Nem a jó irányba haladunk. A tulaj, az edzők, beteg a GM, az itt maradt játékosok több mint fele szinte meg van sértődve ha játszani is kéne, és még stb,stb. Ott meg egyenlőre irányított sajtóval, elterelik a figyelmet ezekről a dolgokról, és arról megy a disputa, hogy minden rendben lenne csak/devEli szar meg OBJ hisztis, meg stb és stb... holnap majd vlm más lesz terítéken.
😕
több mint 7 éve
meg lehet nézni, hogy a 3 elengedett pass rusherünk hány sacknél jár (csak Okwara van 2 v 3-nál), és mellette az egész csapat hol áll ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Na és az is nagyon bájos, hogy az ellenünk 63 yardról betaláló Gano-nak, a következő meccsén a csoportriválisunk ellen egy extra point is meghaladja a képességeit.
több mint 7 éve
Jó , hogy sikerült leigazolni Soldert, de közben Pugh, Richburg és Fluker is mehetett amerre akart . Ezért csak annyi történt, hogy 3 használható ember helyett van 2 a falban ennek eredménye , hogy talán minden idők legszarabb Giants fala állt fel Eli elé! Eddig csak Flowersre kellett kiemelten figyelnie most meg hát Solder nem rossz és Hernandez sem, de kb ennyi.Ezt már nyáron sem értettem nagyon, de akkor még nem tudtam, hogy milyenek lesznek az új emberek? Na most már viszont pláne nem értem. Az még mondjuk oké, hogy a nagy lóvét akaró, de sokat sérült Pugh - Richburg duót elengedték. Bár én legalább az egyiket itt tartottam volna. Az viszont totál érthetetlen, hogy a cseréből beugró, korrekt teljesítményt hozó Jonest, és az egyetlen értelmes futásblokkoló, de a mi átlagunknál amúgy sem gyengébb Flukert miért kellett elzavarni, amikor nagyjából minimálbéren voltak? Bezzeg Virágcsokort itt tartották. Ezek után elég pofátlanság lenne a vezetőség részéről mindent Eli-ra kenni, még ha tényleg el is járt az idő felette.
Isti81
több mint 7 éve
Emlékeim helyesek, azért a Steelers OFal sose volt egy average minőség, sőt top 10 mindig megvolt, sajnos igen ha már az öregebb irányítod mellett vagy akkor az O falnak kellene az első számú priornak lennie. PM is azért dobálhatott bátran, és a két SB nyero Giants csapat egyik erőssége és stabil pontja volt az Oline, O’hara, Snee, Diehl és a még sorolhatnánka Rams OL számomra - nyg szemmel - elképesztő. kb szarni van idő a qb-nekA Steelers fala is komoly. Tegnap még csak nyomást sem engedtek a 4. negyed közepéig, de talán utána sem, abban nem vagyok biztos.
vittore
Isti81
több mint 7 éve
Én inkább azt látom OBJ esetében, hogy: baszki, én lettem a legjobban fizetett WR és Eli "mindjárt befosok" Manning miatt nem kapok rendes, tökös paszt, amit régen meg simán behúztam! Azt is látni, hogy itt van Berkley és ő viszi a főszerepet a meccseken és nem ő! Zavarja, de nagyon! Picit primadonna, de messze nem azért, amilyen és amiért Dez volt.Olyan nyomás alatt gondolom te is "befosnál". Csak van annyi esze, hogy a labdát szinte azonnal eldobja, ha nem tenné lehet már 30 sack fölött járna.
juz3r
Azoknál a csapatoknál ahol jó a passzjáték ott az irányítót nem sackelik 20szor hat meccs alatt és nem kell ilyen nyomás alatt játszani.
Az ilyen "remek" fal mögött mint ami nálunk van nem csak a sackek a baj hanem állandóak a hitek és a siettetés. És igen még az is lehet, h 10ből 1szer sikerül úgy megvédeni, hogy talán több ideje van mint 3 mp, de elég csak megnézni ha nem ér oda hozzá vki akkor is a zseb szinte azonnal összeomlik és van legalább 3 gyenge falemberünk és a fal bal oldala is sebezhető. Kiszámíthatatlan az egész.
Jó , hogy sikerült leigazolni Soldert, de közben Pugh, Richburg és Fluker is mehetett amerre akart . Ezért csak annyi történt, hogy 3 használható ember helyett van 2 a falban ennek eredménye , hogy talán minden idők legszarabb Giants fala állt fel Eli elé! Eddig csak Flowersre kellett kiemelten figyelnie most meg hát Solder nem rossz és Hernandez sem, de kb ennyi.
Nem tudom mit lehetne így várni amíg kb bárhonnan várhatja, h ledarálják addig nem tud kimozogni sem és nem dajkálhatja a labdát amíg őnagysága lerázza az embert odadobja közelre ahol általában Barkley van.
Ahhoz, hogy a hosszú passzok eredményesek legyenek ahhoz az kell, hogy a fal védje az irányítót adjon időt amíg kiderül az, h mehet a hosszú passz Odellnek. Az edzőknek kellene valamit kitalálni, hogy a gyenge falat semlegesítsék nem Elinak, nem Eli az OC még tudtommal. Ő csak megcsinálja azt amit az edzők akarnak .
AZ edzők feladata lenne, hogy kitaláljanak valamit, hogy Beckham hatásos legyen.
Én kedvelem Beckhamet, de ez már tényleg csapatmorál romboló. Annyi pénzért amit ő kap elvárható lenne egy kis türelem, de ha már kinyitjaa száját akkor legalább utána , ne menjen el rajta 14 pont.
Szerkesztette: Isti81
több mint 7 éve
Picit off, de valahol olvastam egy tweetet ha Chucky így folytatja a munkát Oaklandben/Vegasban akkor Carr-t kilapatolhatnank egy jó trade-el onnan és nem kell QBra “pazarolni” a picket mivel a 2019-es felhozatal úgy se valami bő 😁 nyilván tudom tweetet bárki generálhat, csak egy picit(nagyon) fáj, hogy még csak 6 hét ment le de már a jövő offseasonrol beszélünk.Másik off amit nem igazán láttam itt megemlítve, az a D részletes helyzete. Úgy látom már meccsek óta, hogy a D legnagyobb problémája a coverage megoldása, valamit rengeteg miss tackle van. Csapat szinten, Collins is, Ogletree, Jenkins a legfontosabb pozíciókban, ami eddigi szezonokban nem volt feltűnő. A futasokat jól tömjük, Vernon üde színfolt volt egyébként, rá számíthatunk, hogy egy pár meccsig meg tart a lendülete. Viszont Jackrabbiten azt látom, hogy elment a kedve az egésztől, és már nagyon kifele kacsintgat, nincs tűz, nincs akarat benne, így pedig szanaszét fognak passzolni minket. Pedig a Carolina meccsig bezáróan ESPN statisztikák szerint top 5ben védekeztünk RB/TD és WR/TD-vel szemben. És ez az ami igazából a leginkább zavar, hogy nincs csapatunk, a játékosok, leszarjak egymást, nem egymásért játszanak, a kohézió legkisebb szilánkja sem fedezhető fel, és ez nagyon faj, hogy ezt látom nálunk 😟
Szerkesztette: Rodaron
több mint 7 éve
Én inkább azt látom OBJ esetében, hogy: baszki, én lettem a legjobban fizetett WR és Eli "mindjárt befosok" Manning miatt nem kapok rendes, tökös paszt, amit régen meg simán behúztam! Azt is látni, hogy itt van Berkley és ő viszi a főszerepet a meccseken és nem ő! Zavarja, de nagyon! Picit primadonna, de messze nem azért, amilyen és amiért Dez volt.
Hotty Toddy!
több mint 7 éve
Senki sem hulye ott az NFL-ben sem, tizcsilliard jatekos latja, ha valami fos a csapatanal, megsem hisztizik ligaszerte mindenki. Es nem, egyaltalan nem eros Bryanttel az osszehasonlitas, mert ugyanigy kezdodott. Utana lehet olvasni, meg lehet nezni a videokat, nyilatkozatokat, stb.és még öngól is volt épp a Panthers meccs előtt, ahol muffolt egy puntot, amiből TD-lett majd endzone-ban droppolt, ez így 14 pont azon a meccsen ahol 2-vel kaptunk ki.
Es amugy meg mi az, hogy „gyozni jottem, csereljetek, bla bla, luzer banda, bla bla”? Azert most oszinten, szerinted ha igaza is van valakinek, attol meg nem lenne elkepesztoen para, ha igy allna hozza?
Eleg sok zsenit lattam mar az NFL-ben, akik hiaba voltak zsenik, be nem allt a pofajuk, es annyira atestek a lo tuloldalara, ami mar nem volt elfogadhato. Repultek is.
De tok vicces, hogy itt egyvalaki sosem hibas, es az az allandoan fesztivalozo OBJ. Ha o cirkuszol, akkor mutassunk ra, hogy azert van, mert nyerni akar, es mert szegeny annyira akar, de a gonosz, rossz csunya bacsik korulotte mindig elkurjak a csapatepitest.
Odell Beckham ezekkel a hisztijeivel semmivel sem jobb, mint Moss volt egyebkent. Aki teszem hozza, megitelesem szerint sokkal nagyobb zseni volt, megis meg a Pats is elpasszolta, holott ott aztan tenyleg mindent megdontott, es szetalazta a ligat.
En amondo vagyok, hogy lehet valaki barmekkora zseni, meg hisztizhet, cirkuszolhat, de egy hatar van. Beckham pedig szerintem ezt a hatart most atlepte, amikor nyilvanosan megkerdojelezte Elishat. Mert lehet, hogy igaza volt, de ettol fuggetlenul a cipojet sem surolhatja a ket bajnoki cimet nyero Manningnek, arrol nem is beszelve, hogy tegye meg azt a franchise-ert azt, amit Manning, aztan majd dobalozhat es fikazhat masokat.
Ez egy fereg dolog volt, foleg annak tudataban, hogy az elso ket idenye utan megallas nelkul Manning segget nyalta OBJ. Es ha valakivel gondod van, akkor tovabbra is megkeresed ot/a stabot/a vezetoseget, nem pedig kiallsz az ujsagirok ele, es nyilvanosan elkezded osztani az eszt. A problemam nekem ezzel van. Mert ezzel szerintem messzire ment OBJ, lehet barmennyire is jo, lehet barmennyire is jo ember, meg akarhatja barmennyire is a gyozelmet. Ez nem errol szol, hogy o most azert cirkuszol-e, mert hogy o jot akar es hasonlok.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Senki sem hulye ott az NFL-ben sem, tizcsilliard jatekos latja, ha valami fos a csapatanal, megsem hisztizik ligaszerte mindenki. Es nem, egyaltalan nem eros Bryanttel az osszehasonlitas, mert ugyanigy kezdodott. Utana lehet olvasni, meg lehet nezni a videokat, nyilatkozatokat, stb.Es amugy meg mi az, hogy „gyozni jottem, csereljetek, bla bla, luzer banda, bla bla”? Azert most oszinten, szerinted ha igaza is van valakinek, attol meg nem lenne elkepesztoen para, ha igy allna hozza?
Eleg sok zsenit lattam mar az NFL-ben, akik hiaba voltak zsenik, be nem allt a pofajuk, es annyira atestek a lo tuloldalara, ami mar nem volt elfogadhato. Repultek is.
De tok vicces, hogy itt egyvalaki sosem hibas, es az az allandoan fesztivalozo OBJ. Ha o cirkuszol, akkor mutassunk ra, hogy azert van, mert nyerni akar, es mert szegeny annyira akar, de a gonosz, rossz csunya bacsik korulotte mindig elkurjak a csapatepitest.
Odell Beckham ezekkel a hisztijeivel semmivel sem jobb, mint Moss volt egyebkent. Aki teszem hozza, megitelesem szerint sokkal nagyobb zseni volt, megis meg a Pats is elpasszolta, holott ott aztan tenyleg mindent megdontott, es szetalazta a ligat.
En amondo vagyok, hogy lehet valaki barmekkora zseni, meg hisztizhet, cirkuszolhat, de egy hatar van. Beckham pedig szerintem ezt a hatart most atlepte, amikor nyilvanosan megkerdojelezte Elishat. Mert lehet, hogy igaza volt, de ettol fuggetlenul a cipojet sem surolhatja a ket bajnoki cimet nyero Manningnek, arrol nem is beszelve, hogy tegye meg azt a franchise-ert azt, amit Manning, aztan majd dobalozhat es fikazhat masokat.
Ez egy fereg dolog volt, foleg annak tudataban, hogy az elso ket idenye utan megallas nelkul Manning segget nyalta OBJ. Es ha valakivel gondod van, akkor tovabbra is megkeresed ot/a stabot/a vezetoseget, nem pedig kiallsz az ujsagirok ele, es nyilvanosan elkezded osztani az eszt. A problemam nekem ezzel van. Mert ezzel szerintem messzire ment OBJ, lehet barmennyire is jo, lehet barmennyire is jo ember, meg akarhatja barmennyire is a gyozelmet. Ez nem errol szol, hogy o most azert cirkuszol-e, mert hogy o jot akar es hasonlok.
több mint 7 éve
A csapat jövője OBJ, Barkley, Collins + néhány fő, nem ezek a könnyen pótolható emberek akik most vezetik a klubot...Rossz irányba mennek a dolgok és nem OBJ miatt itt sajnos. Nincs rend az öltözőben sem , nincs tekintélye, mert ezek ott belülről látják azt amit mi kívülről...számomra ez derül ki ezekből a szitukból. Fel lehet fogni bomlasztóan is és segélykiálltásnak is. Kapott érte büntetést is ahogy illik. ( amúgy azt is el tudom képzelni —a megjelenés időzítése miatt—hogy a menedzsere intézte/tanácsolta mint első lépést arra :Ha a Giantsnek inkább ezek kellenek, akkor engem nyugodtan el is cserélhettek, mert én győzni jöttem, nem pedig ezzel a lúzer brigáddal vegetálni)
Viszont ha nem lesz vlm változás akkor mi szívjuk évekig a legnagyobbat: a szurkerek
több mint 7 éve
én Stezzel értek egyet. ne mondja azt senki nekem, hogy OBJ főleg az Eli nyilatkozataival nem káros téma az öltözőben. kb az interjú megjelenésének a napján csak ezzel kellett foglalkoznia a csapatnak, pedig matchday volt. Shurmurnek is a töke ki volt ezzel látszott a meccs utáni sajtótájékoztatón. lehet picit erős a Dez összehasonlítás, de hosszútávon oda fog jutni. Kritizálja a play hívást, a routekokat, és a qb-t is. Ez azért bomlasztó az én szememben. Attól mert még korszakos zseni (azért Dez a maga idején szintén tudott pusztítani valljuk be csak néha rossz helyre tette le az ujját) nem biztos, hogy karaktere megfelelő.
több mint 7 éve
a Rams OL számomra - nyg szemmel - elképesztő. kb szarni van idő a qb-nek
több mint 7 éve
Tipikus win-win szitu... 😀😀😀jelige: szart szarértna de ha ő lesz a csereérték ?Az ESPN NFL Sunday Countdown műsorában már kezdődik a fikció gyártás, hogy Elit eltradeljük a Jaguarsba és összeáll a Tom Coughlin & Manning páros még egy Super Bowl erejéig 😵🔫Ha tényleg Flowers lesz a jaguár LT, akkor nincs az a pénz, amennyiért Eli odamenne. 😊
ironroy
vanek úr
ozibozi
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
jelige: szart szarértna de ha ő lesz a csereérték ?Az ESPN NFL Sunday Countdown műsorában már kezdődik a fikció gyártás, hogy Elit eltradeljük a Jaguarsba és összeáll a Tom Coughlin & Manning páros még egy Super Bowl erejéig 😵🔫Ha tényleg Flowers lesz a jaguár LT, akkor nincs az a pénz, amennyiért Eli odamenne. 😊
ironroy
vanek úr
ozibozi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
na de ha furfangosan virág lesz a csereérték, mert tegnap óta megvilágosodtak itt ? ? akkor már mehet is...😊Az ESPN NFL Sunday Countdown műsorában már kezdődik a fikció gyártás, hogy Elit eltradeljük a Jaguarsba és összeáll a Tom Coughlin & Manning páros még egy Super Bowl erejéig 😵🔫Ha tényleg Flowers lesz a jaguár LT, akkor nincs az a pénz, amennyiért Eli odamenne. 😊
ironroy
vanek úr
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Az ESPN NFL Sunday Countdown műsorában már kezdődik a fikció gyártás, hogy Elit eltradeljük a Jaguarsba és összeáll a Tom Coughlin & Manning páros még egy Super Bowl erejéig 😵🔫Ha tényleg Flowers lesz a jaguár LT, akkor nincs az a pénz, amennyiért Eli odamenne. 😊
ironroy
több mint 7 éve
OBJ az első rookie éve után mentora volt mindenkinek aki igányelte, egész idáig soha senkivel, még egy szertárossal sem volt konfliktusa (csapaton belül), de soha, az edzők, játékos társai tisztelik, Ő a Franchise, sőt külföldön /USA kívül/ az egész NFL arca, nagykövete A gyerekként rászakadó népszerűségét jobban viselte mint pár 30 felé tartó sorstársa, Dívaként nyilvántartva sosem volt olyan gondja mint az ucsó éveit taposó A.Brown, Dez, stb, stb Mellesleg a szerződésekor adott egy komoly helyi discountot a csapatnak, ahol qrvára átverték, hogy nem rebuild meg elküldés (JPP, Kennard stb) lesz, hanem komoly játékosok jönnek majd.... és még sokat le lehetne írni OBJ szemüveg nélkül is simán, de össze kell rakjam a Fantasy csapatokat.
több mint 7 éve
Nem bizony. Azert majd neha probalj meg tovabb latni az OBJ-szemcsinel, mert egeszen fantasztikus, hogy az egyebkent teljesen hasonlo Dez-sztorira Giants-fankent egybol megy az oltas, mig Beckham a kisertetiesen hasonlora pedig kis tulzassal maga a hos. De igen, ertem, Dez mas. 8DAham, ertem. Oke.nem baj az
Stez
ozibozi
O kocsog.
Egyebkent pedig sosem voltam sem Giants-, sem OBJ-hater (foleg, miutan emberunket en meg birom is, tekintve, hogy egy zseni), bar elhiszem, hogy neked egyszerubb erre mutogatni. Csak olyan ez, mint amikor orszagunk Scholesa kapura lo a valogatottban – nagy helyzet, szep probalkozas, bedobas.
több mint 7 éve
ebből a hszből semmi más nem látszik, csak ami az elmúlt 4 év alatt is folyamatosan jött onnan, ahonnan a haterségnek az irigységgel, tájékozatlansággal kevert "most aztán végre itt az idő megint" típusú hozzászólásai is 'gyüttek'.Gantlemann nem volt hülye..minek húzott volna 1/2-ön irányítót mikor övé lesz jövőre az 1/1 😊 ..nem is lehet más cél ebben a szezonban.Csak kerdes, hogy itt a 2019-es top kubek mennyire hajaznak majd Bortlesek szintjehez, vagy mennyire mondjuk Wentzhez vagy Luckhoz. 8) Mert az igen nagy pech lesz, ha a Giantse lesz az 1/1, de egyik iranyitoban sem latjak majd az igazi kincset, muszajbol nem fognak kubet huzni. Ha ez motivalta volna a vezetoseget, akkor azt mar iden megtette volna, de most is amiatt hagytak ki, mert senkiben sem lattak a szamukra kello fantaziat.
gordon
Mas.
Egyebkent most egybol jon majd a fikazas es az osztas, de viccen kivul, en komolyan egyre inkabb velem felfedezni OBJ hisztijeiben Dez Bryantet. Van az a szint, amikor emberunk akarasa es nyerni vagyasa meg boven elfogadhato, de ezek a cirkuszai szerintem mar kezdenek atesni a lo masik oldalara. Es lehet, hogy egy zseni, de lassan el fog jutni odaig, hogy ha folytatja ezt, akkor az mar akar az oltozore is karos lehet.
Az NFL ilyen, itt siman lehet, hogy aki az egyik evben fossa ver mindenkit, a kovetkezoben mar a kozepmezonyben sincs. El kell tudni viselni a sikertelenseget es a szar korszakot. Nem masra kell mutogatni, mert attol nem lesz jobb. Ha valami bibi van, akkor egymas kozott el kell intezni, vagy beszelni a stabbal, edzokkel, tarsakkal, akarmi, de szamomra az, hogy a mediaban, interjuban elkezdunk mutogatni XY-ra, rohadt troger dolog, es ami fontosabb, hogy baromira nem profi.
Jelenleg Beckham pontosan ugyanugy bomlaszto, mint Bryant volt, es ez, amit csinal, ez egyaltalan nem segit a csapatan, hanem csak ront.
Elkepzelni sem tudom, micsoda pataliakat rendezett volna, ha kap egy olyan csapatot, mint amit Megatron anno a Detroittal. Pofazott barmikor is? Nem, soha. Az egy dolog, hogy sok ev utan megunta a szenvedes, es mivel jarni sem tudott normalisan, meg nem latta eselyet a gyurunek, visszavonult ido elott. De pofazni sosem pofazott, nem hisztizett, nem verte az asztalt, nem kritizalta XY-t. Meltosaggal viselte a zakokat.
Pontosan arra az utra lepett ra, mint amire az altalatok utalt Dez Bryant.
Stez
Dezt meg OBJ-t összehasonlítani??? kb nem is mondok erre semmit. Egy korszakos zseni, aki rookie kora óta, tehát nem már befutott playaként kb csak azt nem döntötte meg, amit a sérülése miatt nem tudott, vagy pedig egy qrva jó szezonokat produkáló, egy --őt érző-- Remek QB -val történő-- páréves jó kémiájának is köszönhető összehasonlítás? bocs, de vicc kategória. Az egyik kb Jerry Rice ellenfele a --korából is adódóan -- statokban, a csapatra gyakorolt hatásában a jelenlegi szinten, Dez pedig (még/már ugye) azért nincs is itt....
de vegyük az öltözőt, ott ez az összehasonlítás még viccesebb. Dez megosztó személyiségét meg OBJ leader pozícióját max Innen pestről a kispiszkos borozóból lehet így megítélni, de akik évtizedek óta olvassák a napi Giants híreket, nemcsak a haterek hangulat keltéséből v a twitterről akár a helyi ripostból, nso stb kategóriából tájékozódnak, ezen max csak somolyognak.
EL lehet itt terelni az igazi problémát -Eli, OBJ szintre- de attól pont látjuk, hogy ez a MARA sajna nem Wellington, ez az edző pont egy bajusz 2.0, és a GM felesleges takarítása is Kb eddig bírta a türelmet.
Nem az a gond hogy korszakos, vagy akárcsak nehezen kezelhető zsenik, vagy egyéniségek játszanak a csapatnál, hanem hogy olyanok vannak körülöttük, olyanok irányítják, akik a saját alkalmatlanságukat ezekkel a sztorikkal próbálják palástolni, és ezekkel akarnak időt nyerni, mert sajna kevesek ide...
van aki beveszi... Mi nem . 😕
több mint 7 éve
Az ESPN NFL Sunday Countdown műsorában már kezdődik a fikció gyártás, hogy Elit eltradeljük a Jaguarsba és összeáll a Tom Coughlin & Manning páros még egy Super Bowl erejéig 😵🔫