New York Giants
50 feliratkozó
több mint 8 éve
OMG elsírom magam 😀 Ha nem tartjuk meg Beckhamet, akkor kit? Melyik játékos lehet az akinek a személyével el lehet adni a népnek, hogy minél hamarabb vissza akarunk találni a helyes útra? Az ilyen klasszisokat nem szokták elengedni és a végén mindig találnak egy olyan megoldást ami mindkét félnek megfelelő. Kissé alábecsüljük a skill pozíciókat... Antonio Brown évi 17 millió dolláros szerződést kapott (igaz elég alacsony garantált tartalommal). Ahogy telnek az évek úgy nő a fizetési plafon is, így egyértelmű, hogy ennél többet akar Beckham. Olyan 18-19 millió dollár/év környékén lehet gondolkodni. De inkább neki adom oda ezt a pénzt akiről tudom, hogy bármelyik 8 yardos slantből képes 78 yardos TD-t csinálni minthogy hozzak egy olyan szabadügynököt kicsit olcsóbban, de a képességéhez képest így is drágán akinek rizikós lenne a megszerzése. Ha egy top 5 RB-ről, LT-ről, LB-ről, CB-ről beszélnénk akkor is ugyanezt mondanám, hogy meg kell tartani. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el Gettlemanről, hogy Kuechly-vel ő hosszabbított szerződést, ugyancsak nem kis összegért. Így az sem igaz, hogy nyugodt szívvel engedi el a jó játékosokat, akit meg kell fizetni azt valószínűleg meg is fogja.
több mint 8 éve
Szerintetek a spec team hànyadik a ligàban visszahordott yardokban és kisérletekben?Ok, hogy nem volt ki probàlkozzon, de szànalmas volt nézni, hogy csak azért nem a 25-ről indultunk mert hibàzott az ellenfél.
A védőfal négyest még egy évig megnézném, utàna lehet cut aki nem ér annyit. Collins alap hogy Giants. A védelem többi része màr ti is irtàtok bizonytalan, ide kellene egy linebacker.
Offense, egy évet adnék Elinek és a draftról hoznék egy futót. Mindenki isteníti Barkleyt. Vele lehetne színezni és Gallman, Dwarka is besegíthet. Elkapók szinten Obj, 87,88 jók vagyunk. Itt Beckham lesz a kulcskérdés, mennyiért marad.
A fal erősítés, center még kérdéses, de remélem a jók maradnak a szarok meg cserélődnek.
A két rugó helyett meg Roberto Carlos is jobb. Vagy Beckham. 😁
több mint 8 éve
Mi a megfelelő cél? Az 1/1?Btw a draftja idején Gettleman azt nyilatkozta róla, hogy ő az egyetlen WR a class-ból aki teljes route tree-t tud futni, szóval papíron komálja őt. De kár hergelni magunkar bármi miatt is, először álljon munkába, addig minden csak spekuláció.
A jelenlegi keretből nálam a támadóknál Beckham, a védőknél Collins jelentik a jövőt, mindketten top 5 játékosok a posztjukon. Valamelyikükkel már a szezon során szerződést kell hosszabbítani, mert franchise taget csak egy játékos kaphat, utána pedig nehéz ügy lenne. Ha úgy alakul el lehet majd köszönni (bár ezek is fájóak) pl. Pugh-tól, Shepardtól, DRC-től, Thompsontól, az előző offseasonban elengedhettük Hankins-t, de OBJ azért magasabb szintet képvisel hozzájuk képest, olyat amilyenből 5 évente egy érkezik posztonként a ligába.
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...Pár éve azon nyekeregtünk,hogy Eli magának kell hogy dobáljon,mert nincs aki elkapja a passzokat.Most végre (nem pillanatnyilag,hanem általánosan) van aki elkapja és szabaduljunk meg tőle?Rendben,de passzorientált ligában szükség van egy wr1-re,tehát ki lenne az helyette?Persze most felesleges ezen kattogni,mivel egy éve még van Beckhamnek és ki tudja hogy tér vissza,stb..
yooker
több mint 8 éve
Egy elkapónak nem is,de OBJ a franchise arca,ráadásul mivel Eli után bárki is lesz a QB az nem terheli lényegesen a sapkát,bele kell hogy férjen!Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
Turóczi Szabolcs
több mint 8 éve
Tudom hogy ez itt tabu de én megfelelő célokért cserébe gond nélkül meg tudnék válni OBJ - tol...
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.Hát a srác azt hangoztatja hogy a legjobban fizetett akar lenni. Elnem tudom képzelni Gmanről hogy egy elkaponak 15m+ fizessen.
gabokocka
több mint 8 éve
Gratulálok Gettlemanhez! Nagyon jó GM,viszont fájni fog a szívetek 1-2 emberért. Tökös döntés volt ez a Giansttől nem hittem hogy beválallják őt.
több mint 8 éve
Wilks állítólag komoly jelölt. Viszont sztem OBJ-tól elköszönhettek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
logikus döntés volt Gettleman.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Már az is fura, hogy egyáltalán felmerül Fox neve. Azért remélem felelősségteljesebb döntés születik annál minthogy odaültessük valamelyik ivócimborát...
több mint 8 éve
John Fox remelem azert nem jelölt ,maradjon inkabb a helyen v nyugdíj.Bill O’Brien se biztos h marad Houstonba m állítólag rossz a kapcsolata a GM el .Raadasul o igen jo stábot is rakott össze magának ott,amit akar hozhatna is .Sok a spekuláció jelenleg.Jheten úgyis megkezdődnek az interjúk .
több mint 8 éve
John Fox pletykák, vagy akár annál is több már szárnyra is keltek. Tapasztalt stratéga, aki két csapatát is SuperBowlba vezette. Még pár nap és elérhető lesz.
több mint 8 éve
Accorsi is sokaig húzta ,szóval nem lehet tudni..Sztem Kevin Abrahms et sem szeretnénk elengedni .
több mint 8 éve
Ami engem aggaszt az az életkora. Vajon hány évre tervezünk vele?
több mint 8 éve
Szerettem volna kulsost ,d mint korábban is írtam Gettleman kiváló választás lehet.Bizonyitotta h tud csapatot építeni.Hisz abba h a mérkőzéseket az offensive es defensive line nyeri,illetve szereti nagy embereket Mind2 oldalon.O az aki 5.korbe is tud kezdo játékost talalni es free agency n is jól kukazik .Korabban is jöhetett volna,m o biztos nemadott volna JPP nek új szerződést .Sztem pár veterán retteghet 🙂A másik dolog amiert dijazom a kinevezését ,h van esély arra h Wilks legyen a HC.Az a megérzésem h Jim Schwartz is szoba jöhet ,amit szinten díjaznek.
Szerkesztette: Gerixx
több mint 8 éve
remélem kezdésnek mindenkit kibasz...😊+kíváncsi vagyok mit ajánl majd OBJ-nek...
biztonsági játéknak tűnik (de beválhat)remélem HC fronton nem valamelyik levitézlett veteránt hozzuk ide hanem ott már bevállalósabbak leszünk kicsit legalább
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
i told ya
több mint 8 éve
twitter.com/AroundTheNFL/status/946488635934654465twitter.com/RapSheet/status/946487985633202178
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nem tudom mennyire erdekel titeket a college football d ma este Boston College vs Iowa ...2.kor elején ha bent lenne Jorsey Jewell nagyon kedvező lenne a Giantsnek .Kedvenc LB em iden,aki sztem Day 1 starter lenne legtöbb csapatban,nemh nalunk.Eleg gyors ,jo run defender es cover skills e se rossz,de ami leginkább tetszik benne h sose adja fel,maximumon jatszik a mérkőzés minden pillanatában .Egy highlightot tuti visszanézek róla, sajna nincs időm minden bowl meccset megnézni + egyelőre még csak az irányítókra fókuszáltam főleg
Gerixx
több mint 8 éve
Kevin Abrams, interim GM, cap guru made a very intelligent decision today for cap purposes:Eli Apple's suspension should void his remaining two years of guaranteed money, which cuts his cap hit in half if he's released. - per James Kratch
Signing bonus isn't going anywhere, but salary should be voided. Cuts the cap hit in half, making it much easier to cut/trade Apple - per Dan Duggan
több mint 8 éve
Nem tudom mennyire erdekel titeket a college football d ma este Boston College vs Iowa ...2.kor elején ha bent lenne Jorsey Jewell nagyon kedvező lenne a Giantsnek .Kedvenc LB em iden,aki sztem Day 1 starter lenne legtöbb csapatban,nemh nalunk.Eleg gyors ,jo run defender es cover skills e se rossz,de ami leginkább tetszik benne h sose adja fel,maximumon jatszik a mérkőzés minden pillanatában .
több mint 8 éve
mondjuk ha valakit az anyja fuvaroz az edzésre is, az feltünhetett volna vlknek...😊Na jah, hisz "az Alma nem esik messze a fájától"!😂
ozibozi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
mondjuk ha valakit az anyja fuvaroz az edzésre is, az feltünhetett volna vlknek...😊