New York Giants

50 feliratkozó

több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.
Asbee
Volt aki viszont hamar távozott, nálunk sem váltja meg a világot...waive OL Martin Wallace.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Közben voltak kisebb változások és érkezett egy rookie WR Kevin Snead személyében aki nagyon gyorsan tud futni, aztán majd kiderül van-e más előnye is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 21 052
most látom, hogy Lynch mester madárnak (macinak) akarta nézni Reese-t, és ajánlott az első körért, egy másodikat, meg 2 negyedik kört.
(to trade your pick here, 23, for 34, 111 and 143?")

nyg.247sports.com/Bolt/Giants-turned-down-lowball-2017-NFL-Draft-trade-offer-from-49ers-52727930

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
David Diehl: Adam Bisnowaty has 'everything' Giants want in a lineman

www.nj.com/giants/index.ssf/2017/05/david_diehl_adam_bisnowaty_has_everything_giants_w.html
több mint 8 éve
 www.bigblueunbiased.com/new-york-giants-tryout-veterans-michael-brewster-nick-haag-report/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Blountról úgy néz ki lemondhatunk. Én azért nem sírom el magam ettől...
Asbee
Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊
Wyatt
A draft után is voltak olyan hírek, hogy ettől függetlenül érkezhet, de állítólag szeretnénk comp picket és ezért offolnánk Blountot. De ettől függetlenül is a fiataloknak adnám inkább a játékidőt, nem egy 30-on felüli SB győzelem után érkező futónak.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Asbee
Szerintem ettől még nem feltétlenül, csupán annyi, hogy beleszámít majd a kompenzációs pickekbe. Inkább a futódraftotok miatt mondtok le róla szerintem, Perkins és az újonc mellé nem is feltétlenül kell 😊

több mint 8 éve

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Mark Herzlich a TE ekkel keszul iden😊
Gerixx
még a végén kiderül hogy feleslegesen draftoltuk Engramet...😊
több mint 8 éve
Tiszta Nate Jackson feeling, remek storyval, de könyv nélkül...

több mint 8 éve
Nagyon drukkolok Herzlichnek, hogy az 53-as roasteren legyen és tuti több TD-t szerez akkor, mint Donell tavaly... neki egy volt!😂

több mint 8 éve
A végén veszek egy Herzlich mezt ha idén is rosterre kerül

több mint 8 éve
Gerixx New York Giants 332
Mark Herzlich a TE ekkel keszul iden😊
több mint 8 éve
Állítólag a 4-7. körben választott játékosok max 20-25 %-a van a pályán ilyen sokat 3 évig folyamatosan.
Devon Kennard 5. körös volt, és sérült is volt nemegyszer. Viszont jövőre már ő is szerződést szeretne.

Giants LB Devon Kennard earned a $1 million raise

www.nj.com/giants/index.ssf/2017/05/how_giants_lb_devon_kennard_earned_a_1_million_rai.html#incart_river_index

több mint 8 éve
az utolsó helyre rangsoroltak

www.nfl.com/news/story/0ap3000000806196/article/2017-nfl-draft-class-power-rankings-teams-2932
ozibozi
Ebbe a listába kicsit több energiát fektettek, itt 23. Nekem igazán csak a Davis Webb Pick tetszik, a többin látható a koncepció, hogy a kiszemelt játékosokrsa mennek, még ha nyújtózni is kell értük... vagy csak nagyon máshogy nézett ki a board.

truthgatefootball.wordpress.com/2017/05/05/nfl-draft-2017-overall-value-scores-for-all-32-teams/
gyeek
jó kis oldal, köszi
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan

www.nfl.com/news/story/0ap3000000806196/article/2017-nfl-draft-class-power-rankings-teams-2932
ozibozi
Ebbe a listába kicsit több energiát fektettek, itt 23. Nekem igazán csak a Davis Webb Pick tetszik, a többin látható a koncepció, hogy a kiszemelt játékosokrsa mennek, még ha nyújtózni is kell értük... vagy csak nagyon máshogy nézett ki a board.

truthgatefootball.wordpress.com/2017/05/05/nfl-draft-2017-overall-value-scores-for-all-32-teams/

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Szeintem győzzük meg Will Beatty-t, hogy tud ő még egy évet NFL szinten játszani, vagy hívjuk fel Jake Longot, hogy egy ilyen nagy múltú franchise hívására biztosan átgondolja azt a visszavonulás dolgot.

Viccet félretéve van egy Ryan Clady, aki 2015-öt kihagyta, tavaly IR-en kötött ki és 31 lesz. Ott a 32 éves Sebastian Vollmer aki 2016-ot hagyta ki. King Dunlap szintén 32 lesz és neki sem volt teljes szezonja. Austin Pasztor fiatal, de ő nem hiszem, hogy bármi upgrade-et jelentene Harthoz/Flukerhez képest. Bár magyar vezetékneve van, szóval biztos jobb lenne... Értem én az aggodalmakat, de ne lógjon a bilibe a kezünk, reális erősítést ilyenkor már nem nagyon lehet szerezni. Ráadásul akárki is érkezne max csere lenne + szvsz egyértelmű, hogy az edzői stáb ennek a garnitúrának szavazott még egy évet. Egyébként sem szeretnék 30 feletti, sérülésből visszatérő játékosokat. Érdemes megnézni a 2013-as Panthers elleni meccset (főleg Snee-t és Baas-t), az igazán csúnya dolgok akkor történtek.

több mint 8 éve
Csak kukázunk még valakit...

'whoever plays LT/RT has a tough year this season. Von Miller, Mack, Houston, Bosa, Michael Bennett, Brondon Graham, Solomon Thomas/Brooks, Jonathan Allen, Chandler Jones... Long road ahead'
ozibozi
nem lesz egyszerű ...
addig is lehet ezt nézegetni biztatásul:

youtu.be/VehxtjQmIHQ

+ mondjuk a mi ellenfeleinknek meg minden héten a Pierre Paul és Vernon páros ellen kell készülniük! 😊
több mint 8 éve
 www.bigblueunbiased.com/new-york-giants-sign-undrafted-free-agent-cb-dashaun-amos/

több mint 8 éve
Csak kukázunk még valakit...

'whoever plays LT/RT has a tough year this season. Von Miller, Mack, Houston, Bosa, Michael Bennett, Brondon Graham, Solomon Thomas/Brooks, Jonathan Allen, Chandler Jones... Long road ahead'

több mint 8 éve
Nekem ez a Gallman Pick is egyre jobban tetszik ...sokoldalú nagyon és még blokkolni is tud! Várom mit alkot majd!
több mint 8 éve
Közben próbálok kb minden meccsvideót megnézni az idei draft class-ról, aztán majd Lotus-szal csinálunk egy podcastet. Engramről előljáróban annyit, hogy a blokkolásra is rá lehet őt bírni, vannak play-ek amikor bizony ő is tisztította az utat. Tökéletes system fit lehet, nagyjából azt játszotta az egyetemen amit várunk egy tight endtől.

több mint 8 éve
Cruzra sztem sem lehet panaszunk, tőle a visszatérés is szép dolog. Gyakorlatilag minden egyes snap ajándék volt tőle. Alakulhatott volna jobban is rosszabbul is, de ettől függetlenül nagy sztori az övé 😊

több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Apró érdekesség:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hsxxejmb10jbecl9s3mn
2017 NFL Draft: Patriots lead top 7 undrafted free agent classes
The rich got richer after the draft ended on Saturday. The defending-champion Patriots lead Chad Reuter's list of NFL teams that came away with the best haul of undrafted free agents.