New York Jets

30 feliratkozó

8 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 696 — Jó ötletnek tűnt!
szerintem edzőnek visszajön rex, hozza magával tannenbaumot mint GM, mindenki boldog
trump comeback után minden valid
Kúrfürst briareos
Aztán vigyázz azzal hogy ilyeket kívánsz, nehogy nálatok is visszatérjen a Joe Philbin 😀
Wester
csak ha hozza magával jeff irelandet!!!!
amúgy jófej vagy h nem cam cameront kivántad vissza
Kúrfürst briareos
A jó öreg Gézát is mondhattam volna, de az mindkét franchise-nak elég volt szerintem

Lesz ez még így se!
9 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
szerintem edzőnek visszajön rex, hozza magával tannenbaumot mint GM, mindenki boldog
Kúrfürst briareos
Aztán vigyázz azzal hogy ilyeket kívánsz, nehogy nálatok is visszatérjen a Joe Philbin 😀
Wester
csak ha hozza magával jeff irelandet!!!!
amúgy jófej vagy h nem cam cameront kivántad vissza

9 órája
Kúrfürst briareos

Lesz ez még így se!
9 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life

16 órája
ZERO_L New England Patriots 4 539 — situational football
Make sense to me 🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
21 órája
Beki New York Jets 806
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_editorial_landscape_12_desktop/league/efyh8vazzpoc44skv0vx
Ben Johnson, Jesse Minter, Anthony Weaver among 22 young coaches to watch in 2025 NFL hiring cycle
For the eighth year in a row, Tom Pelissero compiles a thorough list of rising coaching prospects under the age of 45. Will the Dolphins' Anthony Weaver, Chargers' Jesse Minter or Lions' Ben Johnson become a head coach in 2025?
22 órája
Beki New York Jets 806
Baszki félelmetes h mindenki látja Woody-n kívül ezeket, tökéletes leírás (Fashanut is el tudom fogadni).
1 napja
Beki New York Jets 806
Nem lehetne elengedni vegre ezt az AR vitat? Tokom akar telefonrol oldalakat lapozni. Besult kesz pont.

Now that the #Jets GM search is underway, a look at potential candidates (* previous GM experience):

Ray Agnew, Lions, Asst GM
Mike Borgonzi, Chiefs, AGM
Trey Brown, Bengals, Sr. personnel exec
Ian Cunningham, Bears, AGM
Ed Dodds, Colts, AGM
*John Dorsey, Lions, Sr. personnel exec
* Brian Gaine, Bills, AGM
* Ryan Grigson, Vikings, Sr. VP of player personnel
* Phil Savage, Jets interim GM
1 napja
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2023 Wilson:
- EPA: 41. (-0.220)
- Success rate-ben: 40. (38.6%)
- Expected completion percentage: 38. (64.4)
- CPOE: 38. (-3.1)

2024 Rodgers:
- EPA: 21. (0.054)
- Success rate-ben: 21. (43.1%)
- Expected completion percentage: 17. (67.4)
- CPOE: 30. (-1.9)

(min 176 dropback volt a vonal)

Nem hoz top20-as teljesítmény se AR (ami kb a várható legrosszabb volt talán). Egy 20-25 közötti QB-ja most a ligának, ettől pedig jobb kellene tőle is az elvárások alapján mindenképp. De az, hogy Wilson jobb volt nála szimplán hülyeség. Csak ennyit szerettem volna.
alatriste
Milyen okból vártak jobbat?
Több helyen megbukott bohóc OC-val mentek neki a szezonnak, akit már az első Jets-es év után ki kellett volna vágn, mert annyira szégyen volt az a támadósor is(Broncosnál is ami alatta futott stb..).
Kiváncsi vagyok a véleményedre, hogyha szted AR mondjuk a Lionsba v a Vikings-ba lenne, akkor a két említett csapat gyengébb lenne, mint a mostani irányítókkal?Illetve, h a Jets jobb lenne-e Goff-al v Darndold-al mint AR-el?
Plusz,ha ezek a számok megvannak Mahomes-ről, akkor azt is betehetnéd 😀
köszi
Pep71
Mahot azért picit túl sok kritika éri. Így is baromi jó QB, csak most nem a többiek fölött van 1 polccal, hanem a legjobbak között/mögött picit. Vele unfair lesz az összehasonlítás, de ha kérted:
Maho idén:
- EPA: 12. (0.145)
- Success rate-ben: 6. (51.6%)
- Expected completion percentage: 5. (69.8)
- CPOE: 5. (4.6)

Azért vártak jobbat mert Rodgers a valaha volt legjobb QB akit játszani láttak sokan. Közéjük sorolom magamat is. Maho ad összességében hasonló érzést. Nem 1-1 meccseket, esetleg 1 kifutott szezont nézve hanem, hogy 3-4-5+ éveken át azt érzem, hogy tényleg ő a legjobb bármi történik.

Ezek mellett, hogy Rodgers egy csodája ennek a sportnak egy istentelenül fafejű hülye pöcs. Ezt tudtuk mi is. Miatta van itt Hackett, holott a Balmazújvárosi U16-ot se bíznám rá. AR-t viszont nem tudtad megszerezni csak ezzel a "csommaggal" együtt.
A Jets a liga egyik legrosszabbul működő franchise-a. A sztory amik kijöttek most az elmúlt napokban, hát wow. Woody egy méreg, saját maga mérgezi a saját csapatát. Említve volt itt a beszélgetésben, hogy nem véletlen, hogy Rodgers itt tudott kikötni mert a "csomagját" itt nem volt kompetens személy aki megvétózza. Ez a Jets hibája de inkább mondom úgy, hogy Woodyé, aki nem hagy másra döntéseket és incompetens személy létére irányít egy csapatot.

Lions v Vikings kapcsolat jó, mert mindkét helyen a HC a lényeg nem a QB. De a kérdésedre a válasz Rodgers 2020, 2021-es szezonja. Ahol szintén egy top HC-val (O oldali)-val dolgozott együtt és képesek voltak ráeröltetni, hogy a rendszerben játszon ne a saját elképzelése szerint. Mi lett az eredmény? 2db MVP cím.

MVP kaliber már nem lenne mert ahhoz már öreg, de hogy a top10-es produktum meglenne ha ő csak játszana és csinálná azt amit egy jó edző kitalál neki az biztos.

Le lehet váltnai AR-t, le is fogják, jöhet majd új GM, HC de amíg Woody beleszól mindenbe addig változás akkor se lenne ha Reid kézenfogva sétálna ide be Mahova. Jobbak lennének de nem jönne el a kánaán. Annyi szerencséje lehet a Jetsnek, hogy hátha ismét elmegy Angliába nagykövetnek akkor talán nem lesz ideje foglalkozni a csapattal.

Liverpool Fc
1 napja
2023 Wilson:

2024 Rodgers:
- Success rate-ben: 43.1%

Nem hoz top20-as teljesítmény se AR (ami kb a várható legrosszabb volt talán). Egy 20-25 közötti QB-ja most a ligának, ettől pedig jobb kellene tőle is az elvárások alapján mindenképp. De az, hogy Wilson jobb volt nála szimplán hülyeség. Csak ennyit szerettem volna.
alatriste
Wilson egyértelműen rosszabb volt. Viszont ha már ZW, Colts elleni meccsen Rodgers pont úgy nézett ki mint egy hatékonyabb Wilson, aki az utolsó évében félt turnovert dobni ezért csak rövid passzokat próbált. Különbség az hogy Rodgersnek azért ez nagy százalékban sikerült, ZW-nek még ez is gondot okozott

Lesz ez még így se!
1 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 591
2023 Wilson:

2024 Rodgers:

alatriste
Milyen okból vártak jobbat?
Több helyen megbukott bohóc OC-val mentek neki a szezonnak, akit már az első Jets-es év után ki kellett volna vágn, mert annyira szégyen volt az a támadósor is(Broncosnál is ami alatta futott stb..).
Kiváncsi vagyok a véleményedre, hogyha szted AR mondjuk a Lionsba v a Vikings-ba lenne, akkor a két említett csapat gyengébb lenne, mint a mostani irányítókkal?Illetve, h a Jets jobb lenne-e Goff-al v Darndold-al mint AR-el?
Plusz,ha ezek a számok megvannak Mahomes-ről, akkor azt is betehetnéd 😀
köszi
1 napja
alatriste Green Bay Packers 11 304 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2023 Wilson:

2024 Rodgers:

Liverpool Fc
1 napja
Őszintén sajnálom JDt (meg titeket) így valóban nem lehetett egyszerű... Ugye közvetlenül tőlünk èrkezett hozzátok ès nálunk más poziba jó munkát végzett. Előtte Baltimoreban is volt scout, ha jól emlékszem, ott is szerettèk.....
dande2
Ettől függetlenül a kirúgását megérdemelte már az előző évei alapján is, de ebben az évben kap egy pici felmentést

Lesz ez még így se!
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 650 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszintén sajnálom JDt (meg titeket) így valóban nem lehetett egyszerű... Ugye közvetlenül tőlünk èrkezett hozzátok ès nálunk más poziba jó munkát végzett. Előtte Baltimoreban is volt scout, ha jól emlékszem, ott is szerettèk.....
1 napja
Apex New York Jets 2 980
Athletic cikkből:

The coaches had been called in to explain what happened with their units during the 10-9 home loss to the Broncos. During the meeting, Johnson suggested to the coaches that they bench Aaron Rodgers in favor of Tyrod Taylor because he felt Rodgers’ performance was holding the team back. The coaches and Douglas, stunned at the suggestion, talked him out of it and convinced Johnson to stay the course and that benching Rodgers, with his pedigree, four games into the season would not sit well with the locker room. The coaches also felt it would embarrass Rodgers. The idea of benching the future Hall of Famer sounded so absurd that one coach asked whether the owner was serious — multiple sources from that meeting believed he was.

Huffnak akart szerződést ajánlani JD, de Woody megvétózta. Volt egy Lazard - Jeudy csere is, de azt se engedte.

Ezt az egoista pöcst:
Johnson explained that he felt the Jets had the most talented roster the franchise had assembled in his 25 years as owner and he wanted to find a spark before it was too late, promoting Ulbrich to interim head coach. The line about the roster talent was presumably an endorsement of the work Douglas had done over the past few years, but multiple sources within the organization viewed it as more of an endorsement of the roster that Johnson felt that he had built.

Ez is szép:

By January, Douglas seemed to have even less control. That’s when he fired assistant general manager Rex Hogan, a move that shocked many in the organization because of how close Douglas and Hogan — and their families — were. Multiple team sources theorized that Johnson forced Douglas’s hand; in the aftermath, Douglas told Jets staffers that “Woody should just fire me now.” In February, director of player personnel Chad Alexander left for an assistant GM job with the Los Angeles Chargers; Johnson didn’t allow Douglas to replace either of them. From then on, many in the Jets organization described Douglas as a shell of himself.

Nem mondok meglepőt, de így nem lehet értelmes GM munkát végezni.
Wester
Atyavilag

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
1 napja
Pityu Gyor New York Jets 976
Vrabel nekem szimpi opció lenne HCnek, de nyilván felülről kellene kezdeni: GM, illetve előtte újraírni (tisztázni) a tulaj-GM feladat és felelősségköröket...

Green is green
1 napja
Beki New York Jets 806
Hala egnek am legjobbkor fogunk GM es HCt keresni, amikor ligaban lesz uresedes rendesen es a listak legaljan leszunk.
1 napja
Beki New York Jets 806
De cseszem a nezeset ennek a ven fasznak... akkor miert nem megy at CEO/GMbe, mint Dallasban csinaljak, ha ennyire ert hozza...
Remeljul tenyleg takarodik angol foldre 4-5 evig ismet. Christopher leg szerenyebb es hagyja majd dolgozni oket, mert Woodynak teljes kontrollt at kell adnia.
1 napja
Ez még kimaradt geci:
On Sunday, the Jets benched starting safety Tony Adams at the behest of Johnson, according to a team source. Johnson also wanted the Jets to practice during their bye week, which didn’t go over well with some of the locker room’s leaders.

Nem véletlenül csekkolt ki mentálisan az egész védelem.

Woody Johnson Owner-GM-Coach

Lesz ez még így se!
1 napja
Athletic cikkből:

The coaches had been called in to explain what happened with their units during the 10-9 home loss to the Broncos. During the meeting, Johnson suggested to the coaches that they bench Aaron Rodgers in favor of Tyrod Taylor because he felt Rodgers’ performance was holding the team back. The coaches and Douglas, stunned at the suggestion, talked him out of it and convinced Johnson to stay the course and that benching Rodgers, with his pedigree, four games into the season would not sit well with the locker room. The coaches also felt it would embarrass Rodgers. The idea of benching the future Hall of Famer sounded so absurd that one coach asked whether the owner was serious — multiple sources from that meeting believed he was.

Huffnak akart szerződést ajánlani JD, de Woody megvétózta. Volt egy Lazard - Jeudy csere is, de azt se engedte.

Ezt az egoista pöcst:
Johnson explained that he felt the Jets had the most talented roster the franchise had assembled in his 25 years as owner and he wanted to find a spark before it was too late, promoting Ulbrich to interim head coach. The line about the roster talent was presumably an endorsement of the work Douglas had done over the past few years, but multiple sources within the organization viewed it as more of an endorsement of the roster that Johnson felt that he had built.

Ez is szép:

By January, Douglas seemed to have even less control. That’s when he fired assistant general manager Rex Hogan, a move that shocked many in the organization because of how close Douglas and Hogan — and their families — were. Multiple team sources theorized that Johnson forced Douglas’s hand; in the aftermath, Douglas told Jets staffers that “Woody should just fire me now.” In February, director of player personnel Chad Alexander left for an assistant GM job with the Los Angeles Chargers; Johnson didn’t allow Douglas to replace either of them. From then on, many in the Jets organization described Douglas as a shell of himself.

Nem mondok meglepőt, de így nem lehet értelmes GM munkát végezni.

Lesz ez még így se!
1 napja
Apex New York Jets 2 980
Ki nem találjátok ki bújt elő az égő szemétdomb aljáról, most hogy kirúgták JD-t.

És kileakelte a telefonszámát is gec.

Wester
Igazi egy legalja féreg az ember, nem tudok erre mást mondani.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
1 napja
Ki nem találjátok ki bújt elő az égő szemétdomb aljáról, most hogy kirúgták JD-t.

És kileakelte a telefonszámát is gec.

Lesz ez még így se!
1 napja

Lesz ez még így se!
1 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 591
Mindenki hibás csak a nagy Rodgers nem, jajj istenem.......
KeyG
Neki is kiáll a lóláb nyugi

Wester
Menjen is, geci ugyanez a csapat - Rodgers tavaly egy szerethető QB nélkül, full potenciál team volt, egy baszó D-vel.
Már Sexy Rexy idejében is sokat néztem Jets fele a Ravens kötödés miatt, de ilyen keret az elmúlt 20 évben amióta követem a ligát nem volt, és Rodgers nem hozza a tavalyi Zach Wilson számokat.
KeyG
Milyen egyszeru jatek a futball, nem hozza a ZW szamokat. Apple to apple..
JéBé
A keret jobb, megkapta az embereket akiket kért, Hackett is maradhatott egy ideig amíg kurva gyorsan meg nem unták, itt van Adams és Lazard is akik elvileg értik őt ja és az O fal is jobb. Kit lehetne még itt elővenni aki nem Rodgers? Alá raktak mindent és kiderült, hogy ez már nem megy neki. Ez van.
KeyG
Goff-ról is elmondták ezt..meg még pár QB-ról 😀 aztán egy jó csapatban, jó OC alatt mégis megy? Micsoda meglepetés..megnéznem itt Lámárt..vagy Mahomes szezonja se valami fényes, aztán a csapata mégis "egész" jól áll. Ez csapatsport..
Pep71
Goff? Goff kurva jó irányító de ő mozog ott, hogy lehet-e vele nyerni Bowlt vagy nem? Szerinted McVay és rendszere nem jó? Cseréltek 1-1-ben Staffordra és bajnok lett a Rams. Goffal várjunk még.
Lamar és Mahomes jó lenne itt, Rodgers egyszerűen kiöregedett és látom Packers fan vagy, de ezt kell fogadni.
KeyG
Mahomes idén kb Rodgers szinten mozog..csak ott van csapat is..
Goff-ot pont azért mondtam példának, h a Rams ki akarta dobni, mert nem volt jó nekik, most egy még McVay-nél is jobb rendszerben, vele is milyen jók.
Szerintem, ha Goff és AR meg lenne cserélve, akkor is ugyanolyan jó lenne a Lions és ugyanilyen sz.r a Jets..
Pep71
Én nem tudom megállípatni McVay vagy Johnson rendszere a jobb, de McVaynek vannak már eredményei és ezt nem lehet tőle elvenni. Én McVayt mondom, de várjuk meg mi lesz BJ-vel ha nem lesz előtte 5 ilyen jó falember.
Rodgers témát meg azért szeretném lezárni, mert a személyissége az rohadt sokat rányom erre a csapatra. ( kurva negatív )
Nem csapat már az, ami tavaly úgy hogy nem játszott, csapat volt.
KeyG
Azért a fal munkájához is van köze egy OC-nek, nem elég annyi, h jók a playerek.
Ha, most megkérdeznél egy NFL GM-et, hogyha választhatna akkor Goff vs BJ-t vinné a csapatába, szted kit választanának? Na a Jets-ben hol van ilyen szakember(offensb-ben)? Volt, a védelemben, erre őt elküldték 😀
Nyílván, Rodgers nagyon hülye volt, leírtem már rengetegszer, h ő a mai NFL-ben, azt hitte, h nem kell OC(mmint nem a haver kamuból), majd megoldja..jól sikerült 😀, de ehhez kell egy balf.sz franchise is , aki azt mondja, h oké, gyere AR, jó lesz ez így 😀
érdekes, h a pont a Jets-nél tudta ez megjátszani, nem a komolyabb csapatoknál..így már érthető is, h miért pont ide jött, mert itt engedték ezt meg neki.
Ettől függetlenül, egy normális OC alatt(és nem GM-et is játszva), sztem simán jó lenne még AR.
Én csak abból indulok ki, h Love csak idén több olyan "teljesen WTF kinek szánhatta ezt" dobást nyomott, amennyit AR egész GB pályafutása alatt.
Pep71
1) Mahomes statokban nagy átlagban középszerű. Abban viszont elit, h a szoros állásnál megnyeri a meccset és nem hibázik. Rodgers ebben sem jó. Kiélezett helyzetben nem tudja átlendìteni a csapatot, pedig a státusza erre predesztinálná.

2) A KC védelme jó, az O fluktuál, mert sérült. Ha nem lenne sérült, akkor lenne begyakorlottság és nem improztatná Reid sem PM-et.
A Jets védelme amúgy jó, sőt elit....volt ameddig bele nem szartak AR arcába...ameddig ki nem rúgatta Saleht (lehet szépíteni, h nem tudta/nem v szerepe, de az öltöző tudja)

3) értem, h szted Rodgers kevésbé hibás, mint bárki és a franchise balfasz, csak akkor nem értem, h miért kellett a Packers GM-jét, Gutekunstot köpködni, h ezt nem engedte Aaronnak ("nem becsülte meg a klubikont" pörgő lemez)

4) Sztem egy fr QB sem ment le emberileg még ilyen mélyre Watson mellett mint AR és nem okozott ekkora kárt (mostanában)

- BigBen, a kedvencem közel járt hozzá (Fichtner mint OC, Todd Haley balhé, mondjuk ő sem v egy rózsabimbó), de ő még tudott teljesíteni is, lásd 5000 y season, persze néha a fegyver csöve ott is visszafelé sült el
Willie Parker
AR is hibás(akkor is fogtam a fejem,hogy pont a Jets, de most már látjuk miért), mégis a Jets volt az a csapat, ahol ezeket megengedték neki, valószínű ezért jött ide. 50-50ben hibásak.., ahogy mondod visszafelé sült el 😀 barom volt AR, de ettől még, miért ne lehetne, egy olyan csapatban, ahol nem engedik meg neki, h GM legyen meg OC is, hanem csak QB. Majd kiderül lát-e benne fantáziát még valaki, talán most már ő is belátja, hogy nem ő az isten, ha meg nem, akkor meg is érdemli, hogy beégjen újfent.
Mahomes-nál érdekes ki lehet magyarázni. Reid egy maga többet ér, mint bármelyik elkapó. Szted hol játszana inkább bármelyik QB most? A KC-ben így, h ennyi sérült van vagy a Jets-ben, ahol nincs ennyi sérült, de normális OC sincs, nem, hogy egy Reid szintű korszakos zseni..
Gute meg nem azért volt szidva, mert AR-t nem engedte GM-kedni, hanem mert sose akart all-int nyomni, ameddig lett volna sansz SB win-re, plusz nem volt normális D#sem(bottom10 vagy rosszabb volt mindig. és Pettine-t is nagyon későn váltották le). Egyébként Justin Jefferson-t emlegette AR a draft előtt,h annyira nem lenne rossz, ha esetleg ő jönne GB-be 😀 kár, h a Jets-nél nem megy neki ennyire(vicc rész 😀 )
Amúgy várjunk még ezzel a Gute dologgal, mert Love idén nagyon messze van a tavalyi szezon felétől berobbanó formájától, illetve pass rush nem létezik, Gary kb láthatatlan, Jaire kitömve, de állandóan sérült és az egész D# nem javult sokat, hiába az új DC, ráadásul a Lions és a Vikings is nagyon jó, úgyhogy GB-ben sem egyszerű a helyzet, viszont MLF telitalálat volt, az biztos.
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 376
Mindenki hibás csak a nagy Rodgers nem, jajj istenem.......
KeyG
Neki is kiáll a lóláb nyugi

Wester
Menjen is, geci ugyanez a csapat - Rodgers tavaly egy szerethető QB nélkül, full potenciál team volt, egy baszó D-vel.
Már Sexy Rexy idejében is sokat néztem Jets fele a Ravens kötödés miatt, de ilyen keret az elmúlt 20 évben amióta követem a ligát nem volt, és Rodgers nem hozza a tavalyi Zach Wilson számokat.
KeyG
Milyen egyszeru jatek a futball, nem hozza a ZW szamokat. Apple to apple..
JéBé
A keret jobb, megkapta az embereket akiket kért, Hackett is maradhatott egy ideig amíg kurva gyorsan meg nem unták, itt van Adams és Lazard is akik elvileg értik őt ja és az O fal is jobb. Kit lehetne még itt elővenni aki nem Rodgers? Alá raktak mindent és kiderült, hogy ez már nem megy neki. Ez van.
KeyG
Goff-ról is elmondták ezt..meg még pár QB-ról 😀 aztán egy jó csapatban, jó OC alatt mégis megy? Micsoda meglepetés..megnéznem itt Lámárt..vagy Mahomes szezonja se valami fényes, aztán a csapata mégis "egész" jól áll. Ez csapatsport..
Pep71
Goff? Goff kurva jó irányító de ő mozog ott, hogy lehet-e vele nyerni Bowlt vagy nem? Szerinted McVay és rendszere nem jó? Cseréltek 1-1-ben Staffordra és bajnok lett a Rams. Goffal várjunk még.
Lamar és Mahomes jó lenne itt, Rodgers egyszerűen kiöregedett és látom Packers fan vagy, de ezt kell fogadni.
KeyG
Mahomes idén kb Rodgers szinten mozog..csak ott van csapat is..
Goff-ot pont azért mondtam példának, h a Rams ki akarta dobni, mert nem volt jó nekik, most egy még McVay-nél is jobb rendszerben, vele is milyen jók.
Szerintem, ha Goff és AR meg lenne cserélve, akkor is ugyanolyan jó lenne a Lions és ugyanilyen sz.r a Jets..
Pep71
Én nem tudom megállípatni McVay vagy Johnson rendszere a jobb, de McVaynek vannak már eredményei és ezt nem lehet tőle elvenni. Én McVayt mondom, de várjuk meg mi lesz BJ-vel ha nem lesz előtte 5 ilyen jó falember.
Rodgers témát meg azért szeretném lezárni, mert a személyissége az rohadt sokat rányom erre a csapatra. ( kurva negatív )
Nem csapat már az, ami tavaly úgy hogy nem játszott, csapat volt.
KeyG
Azért a fal munkájához is van köze egy OC-nek, nem elég annyi, h jók a playerek.
Ha, most megkérdeznél egy NFL GM-et, hogyha választhatna akkor Goff vs BJ-t vinné a csapatába, szted kit választanának? Na a Jets-ben hol van ilyen szakember(offensb-ben)? Volt, a védelemben, erre őt elküldték 😀
Nyílván, Rodgers nagyon hülye volt, leírtem már rengetegszer, h ő a mai NFL-ben, azt hitte, h nem kell OC(mmint nem a haver kamuból), majd megoldja..jól sikerült 😀, de ehhez kell egy balf.sz franchise is , aki azt mondja, h oké, gyere AR, jó lesz ez így 😀
érdekes, h a pont a Jets-nél tudta ez megjátszani, nem a komolyabb csapatoknál..így már érthető is, h miért pont ide jött, mert itt engedték ezt meg neki.
Ettől függetlenül, egy normális OC alatt(és nem GM-et is játszva), sztem simán jó lenne még AR.
Én csak abból indulok ki, h Love csak idén több olyan "teljesen WTF kinek szánhatta ezt" dobást nyomott, amennyit AR egész GB pályafutása alatt.
Pep71
1) Mahomes statokban nagy átlagban középszerű. Abban viszont elit, h a szoros állásnál megnyeri a meccset és nem hibázik. Rodgers ebben sem jó. Kiélezett helyzetben nem tudja átlendìteni a csapatot, pedig a státusza erre predesztinálná.

2) A KC védelme jó, az O fluktuál, mert sérült. Ha nem lenne sérült, akkor lenne begyakorlottság és nem improztatná Reid sem PM-et.
A Jets védelme amúgy jó, sőt elit....volt ameddig bele nem szartak AR arcába...ameddig ki nem rúgatta Saleht (lehet szépíteni, h nem tudta/nem v szerepe, de az öltöző tudja)

3) értem, h szted Rodgers kevésbé hibás, mint bárki és a franchise balfasz, csak akkor nem értem, h miért kellett a Packers GM-jét, Gutekunstot köpködni, h ezt nem engedte Aaronnak ("nem becsülte meg a klubikont" pörgő lemez)

4) Sztem egy fr QB sem ment le emberileg még ilyen mélyre Watson mellett mint AR és nem okozott ekkora kárt (mostanában)

- BigBen, a kedvencem közel járt hozzá (Fichtner mint OC, Todd Haley balhé, mondjuk ő sem v egy rózsabimbó), de ő még tudott teljesíteni is, lásd 5000 y season, persze néha a fegyver csöve ott is visszafelé sült el

Szerkesztette: Willie Parker