New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tökéletesen fogja mutatni a franchise állapotát majd 😀 Carr kapcsán lépéseket sem teszünk, Rodgers beint, JimmyG-ért meg FAn vagy sikerül felüllicitálni többi csapatot, vagy... többi részt nem kommentelem 😀Carr vizital Sainstnel, allitolag 3. kort ker erte a Raiders.Marad Jimmy G nekünk figyeljétek meg... zachhez ő is előrelépés persze 😕
Beki
Pityu Gyor
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Carr vizital Sainstnel, allitolag 3. kort ker erte a Raiders.Marad Jimmy G nekünk figyeljétek meg... zachhez ő is előrelépés persze 😕
Beki
Green is green
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Carr vizital Sainstnel, allitolag 3. kort ker erte a Raiders.
több mint 1 éve
Rodgers az az eletkor, amit nőben szeret ZW, hátha tőle tud tanulni 😊Pedig ismerve ezt a rohadt csapatot tuti az lesz h Carrt skipeljuk, Rodgers beint, aztan gyoker Woody vigyoroghat es jon megint mindenki kivagasa. Bar mondjuk ez a ZW nevelgetese egy veteran mogott is kicseszi a biztositekot...mit tanulna a bekepzelt kis pocs Rodgers mogott pl, amit eddig 2 ev alatt nem jott ossze?Ettol fosok en is..de akkor szerintem en el is engedem a csapatot, kurvara nem vagyok ra kivancsi, hogy ez az idiota GM-et probal jatszani. Egyebkent barmennyire is szar dontes volt Gase idehozatala anno, ezzel egyutt is CJ merfoldekkel alkalmasabbnak tunt a csapat vezetesere.Sztem Woody faszsaga miatt Rodgersre reszelik a repat a csapatnal.Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan RodgersAzert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Pedig ismerve ezt a rohadt csapatot tuti az lesz h Carrt skipeljuk, Rodgers beint, aztan gyoker Woody vigyoroghat es jon megint mindenki kivagasa. Bar mondjuk ez a ZW nevelgetese egy veteran mogott is kicseszi a biztositekot...mit tanulna a bekepzelt kis pocs Rodgers mogott pl, amit eddig 2 ev alatt nem jott ossze?Ettol fosok en is..de akkor szerintem en el is engedem a csapatot, kurvara nem vagyok ra kivancsi, hogy ez az idiota GM-et probal jatszani. Egyebkent barmennyire is szar dontes volt Gase idehozatala anno, ezzel egyutt is CJ merfoldekkel alkalmasabbnak tunt a csapat vezetesere.Sztem Woody faszsaga miatt Rodgersre reszelik a repat a csapatnal.Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan RodgersAzert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ettol fosok en is..de akkor szerintem en el is engedem a csapatot, kurvara nem vagyok ra kivancsi, hogy ez az idiota GM-et probal jatszani. Egyebkent barmennyire is szar dontes volt Gase idehozatala anno, ezzel egyutt is CJ merfoldekkel alkalmasabbnak tunt a csapat vezetesere.Sztem Woody faszsaga miatt Rodgersre reszelik a repat a csapatnal.Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan RodgersAzert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sztem Woody faszsaga miatt Rodgersre reszelik a repat a csapatnal.Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan RodgersAzert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 1 éve
Jó nagy hülyeség lenne, inkább egy biztos Carr, mint egy bizonytalan RodgersAzert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Azert irtam mert mi tuti h Rodgersre varunk es ezaltal Carrt skipeljuk.Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Wester
több mint 1 éve
Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.Ez csak annyi, hogy nem ad a Raidersnek több időt, hogy trade-t találjon
JimmyG lesz ebbol 🤣
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Carr also said Thursday that he has no intention of extending the Feb. 15 trigger date on his contract, the date by which more than $40 million in guarantees kick in.JimmyG lesz ebbol 🤣
több mint 1 éve
Apex
2 980
Kíváncsian várom amúgy, hogy Mosley szerződésével mit akarnak kezdeni, mert a 21 misis cap hit elég durva. Június előtti cuttal 6 misit spórolnánk, post-June cut esetén 17 misi. Ha nem megy bele paycutba, utóbbival élnék mint a huzat.Yep, paycut mindenkepp kene. Jo lenne tartani, mert jo szezomt hozott(bar azert a second team all pro tulzas), de nem minden aron.
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Rodgers azt mondta tegnap, hogy valszeg néhány hét lesz még, amíg dönt a jövőjéről.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Kíváncsian várom amúgy, hogy Mosley szerződésével mit akarnak kezdeni, mert a 21 misis cap hit elég durva. Június előtti cuttal 6 misit spórolnánk, post-June cut esetén 17 misi. Ha nem megy bele paycutba, utóbbival élnék mint a huzat.Át kell alakítani.. nekem Mosley nagyjából bizonyított érdemes pepecselni vele
Beki
Green is green
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Where the #Jets rank in yearly QB spending (this explains some things. Probably will be a lot higher in '23):2013: 7
2014: 28
2015: 29
2016: 26
2017: 25
2018: 20
2019: 24
2020: 23
2021: 27
2022: 20
Source: Over the Cap
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsian várom amúgy, hogy Mosley szerződésével mit akarnak kezdeni, mert a 21 misis cap hit elég durva. Június előtti cuttal 6 misit spórolnánk, post-June cut esetén 17 misi. Ha nem megy bele paycutba, utóbbival élnék mint a huzat.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The NFL informed teams today that the 2023 salary cap will be a record $224.8 million per clubKb 2.5 misivel leszünk cap felett kezdésnek
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Pauline szerint amúgy a 3 fő veterán QB célpont: Áronka, Carr és Gerappá.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Mondjuk Zach-el egylapon emliteni akarkit elegge serto 😀“I need to know that the Packers are willing to trade Aaron Rodgers for that to even be an option, and that’s the problem with discussing the Rodgers thing,” Rapoport said. “It’s fun and I think your callers are gonna have a blast and I’m sure when I get off this, my brother’s gonna text me and say, ‘Are we getting Aaron Rodgers?’ I don’t know that it’s viable yet. I really don’t. Now, they may try. I don’t even know if they’re gonna try. I would imagine they will because Joe Douglas swings big, but I don’t know that, I would say Jimmy Garoppolo is probably a better chance right now than Aaron Rodgers, and if that was the case, I think that would be pretty good too."Jets ez benne van a pakliban... elhozzuk Jimmyt, megtartjuk Whitet és meg draftolunk is valakit, így Zachhel együtt lesz 3-4 egyforma képességű (értsd= használhatatlan) irányítónk 🤣
Mar kezdodik... JimmyG es a pretty good too esete... 🤣
Baszkikam ebbol akkora pofaraeses lesz QB fronton h elmeny lesz nezni.
Beki
Pityu Gyor
Viccet felreteve, ha JD az eszere hallgat, akkor itt Carr-nak kene jovore iranyitania, messze a leglogikusabb lepes. Egyebkent meg a Hackett hiring ahogy a cikkben is irtak nem gondolnam, hogy kizarna ot, egyreszt ugyanugy system fit, masreszt McDaniels utana lehet pont egy Hackett fele szemelyiseg jot tenne neki. Rodgers szitu egyszeruen tul bizonytalan.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
“I need to know that the Packers are willing to trade Aaron Rodgers for that to even be an option, and that’s the problem with discussing the Rodgers thing,” Rapoport said. “It’s fun and I think your callers are gonna have a blast and I’m sure when I get off this, my brother’s gonna text me and say, ‘Are we getting Aaron Rodgers?’ I don’t know that it’s viable yet. I really don’t. Now, they may try. I don’t even know if they’re gonna try. I would imagine they will because Joe Douglas swings big, but I don’t know that, I would say Jimmy Garoppolo is probably a better chance right now than Aaron Rodgers, and if that was the case, I think that would be pretty good too."Jets ez benne van a pakliban... elhozzuk Jimmyt, megtartjuk Whitet és meg draftolunk is valakit, így Zachhel együtt lesz 3-4 egyforma képességű (értsd= használhatatlan) irányítónk 🤣
Mar kezdodik... JimmyG es a pretty good too esete... 🤣
Beki
Green is green
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
“I need to know that the Packers are willing to trade Aaron Rodgers for that to even be an option, and that’s the problem with discussing the Rodgers thing,” Rapoport said. “It’s fun and I think your callers are gonna have a blast and I’m sure when I get off this, my brother’s gonna text me and say, ‘Are we getting Aaron Rodgers?’ I don’t know that it’s viable yet. I really don’t. Now, they may try. I don’t even know if they’re gonna try. I would imagine they will because Joe Douglas swings big, but I don’t know that, I would say Jimmy Garoppolo is probably a better chance right now than Aaron Rodgers, and if that was the case, I think that would be pretty good too."Mar kezdodik... JimmyG es a pretty good too esete... 🤣
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Nagyon fasza kis helyzet egy jó manager csak ilyenről álmodik: egy HOF kiöregedő nagyon drága és költséges 1-2 évre vagy egy közepes korú nem olyan drága és költséges akiben van valamennyi potenciál és előrelépés ő is. Ehhez jön a time pressure Carr esetében. Az eltradelés (feltételezve h Rogers el akar jönni) mindkét franchisenak érdeke, viszont többen akarják őket. Ilyenkor elválik a közepes a zsenitől ebből kell tudni főzniÉn nagyon kedveltem mindig is Rogerst, ám max egy első kört adnék érte és a cikkkel egyetértve inkább már Carr lenne a logikus - sajnos azonban JD és Saleh szerintem utolsó esélyét kapta, ők nem a franchise érdekét nézik hanem csak egyet előre. Félek felrakjuk a házat Rogersre
Green is green
több mint 1 éve
Apex
2 980
Egész jó kis összefoglaló a mostani helyzetrőljetsxfactor.com/2023/01/28/ny-jets-rodgers-carr/
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem, ugyanez lenne igaz Carr kapcsán is.overthecap.com/the-salary-cap-impact-of-trading-for-aaron-rodgersGondolom új szerződést kapna egy trade után nálatok.
Addig szép és jó h 2023-as cap number alacsony, de utána aztán évekig szar lehet a palacsintában.
Beki
Rolni