New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
overthecap.com/the-salary-cap-impact-of-trading-for-aaron-rodgersGondolom új szerződést kapna egy trade után nálatok.
Addig szép és jó h 2023-as cap number alacsony, de utána aztán évekig szar lehet a palacsintában.
Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
overthecap.com/the-salary-cap-impact-of-trading-for-aaron-rodgersAddig szép és jó h 2023-as cap number alacsony, de utána aztán évekig szar lehet a palacsintában.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
GBnél ha jól tudom az RZ playek planning részében volt csak szerepe.A Green Baynél nem a saját offenzét futtatta, hanem limitált szerepkörű OC volt, emiatt merültek fel kérdőjelek HC kinevezéskor annak ellenére hogy jó jelöltnek tűnt. Aztán Denverben elsősorban taktikailag bukott meg, teljesen ütődött módon hívott játékokat, gyenge volt a playbookja is. Pár hét alatt elvették tőle a clock managementet és a játékhívást is.Olyan Gase feelingem van ettol a hire-tol...Miért gondolod tutira rossz választásnak?
Apex
Ok, HC-ként megbukott, de tuti, hogy OC-ként is rossz?
Én nem követtem edzői pályafutását, nem tudom eldönteni, hogy mennyi köze volt ahhoz, hogy Bortles irányítónak tűnt, vagy hogy úgy hasított a GB-offense... de érdekelnek a bővebben kifejtett vélemények róla.
Zotya86
Abban bízhattok, hogy azzal hogy munkába állt lemondott a maradék Broncosos fizujáról. Ergo bizonyítani akar azonnal.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
A Green Baynél nem a saját offenzét futtatta, hanem limitált szerepkörű OC volt, emiatt merültek fel kérdőjelek HC kinevezéskor annak ellenére hogy jó jelöltnek tűnt. Aztán Denverben elsősorban taktikailag bukott meg, teljesen ütődött módon hívott játékokat, gyenge volt a playbookja is. Pár hét alatt elvették tőle a clock managementet és a játékhívást is.Olyan Gase feelingem van ettol a hire-tol...Miért gondolod tutira rossz választásnak?
Apex
Én nem követtem edzői pályafutását, nem tudom eldönteni, hogy mennyi köze volt ahhoz, hogy Bortles irányítónak tűnt, vagy hogy úgy hasított a GB-offense... de érdekelnek a bővebben kifejtett vélemények róla.
Zotya86
Abban bízhattok, hogy azzal hogy munkába állt lemondott a maradék Broncosos fizujáról. Ergo bizonyítani akar azonnal.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
A QB jelen esetben fontosabb mint az OC - ezen túl kellett esni, hogy léphessünk tovább. Ha nem találunk megfelelő qb-t akivel eredményesek leszünk már jövőre akkor repül Saleh, JD és kezdődik egy új 2-3 éves rebuild és megy a kukába minden pozitívum (újra). Az OC tök mindegy mert Zachból vagy egy újoncból nem lesz meg a PO.
Green is green
több mint 1 éve
Apex
2 980
Nem gondolom, hogy tutira rossz lesz, nem vagyok szakértő. Általában csak abból próbálom összeszedni a dolgokat és kialakítani a véleményem, hogy valamilyen szinten utánaolvasok, visszanézem mikor, hol, miket, miért ért el, illetve az általam hitelesnek gondolt emberek nézőpontjai alapján. Viszont azért amin a liga 80-90%-a röhög és szinte mindenkinek a korábban említett emberek közül negatív véleménye van, az kurva ritkán szokott jól elsülni. Persze én leszek a legboldogabb, ha ez a komment szarul fog kinézni jövő ilyenkor, de erre nagyon kicsi esélyt látok. Egyébként meg a Gase esetnél én az említett úriember pártját fogtam, bármily röhejes így ma már visszagondolni, de ott tanultam meg, hogy minden hiring-be belelehet magyarázni az értelmet, csak mint említettem ami általában szarul néz ki, az szar is lesz. Tévedni fogok remélem.Olyan Gase feelingem van ettol a hire-tol...Miért gondolod tutira rossz választásnak?
Apex
Zotya86
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Zotya86
200
Olyan Gase feelingem van ettol a hire-tol...Miért gondolod tutira rossz választásnak?
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Olyan Gase feelingem van ettol a hire-tol...
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
veterán QB meg bárki lehet ugye.lassan Zach is annak minősül ...
Beki
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem Rodgers miatt érkezik, ahogy Denverbe se azért jött, még ha elég clickbait is ezt állítani.A kiemelt részt említette Saleh is pár perce élő sajtótájékoztatóján. Az RB trió megvan jövőre, max még eldöntik h James Robinson marad-e. OL teljesen át fog alakulni, aztán a veterán QB meg bárki lehet ugye.
Hackettre nagy volt a kabát playhívó HC-ként, de játékosok a Rams meccsig kb. mellette voltak.
Emberileg egy elég pozitív beállítottságú figura, akiért könnyű szurkolni. Hátránya ennek az attitűdnek h nálunk túlságosan barátkozósra vette a figurát és talán nem tudott emiatt odab.szni amikor kellett volna.
Emberileg meg kell jegyezni azt is h nem volt makacs/hiú, próbált változtatni (clock management, majd playhívás leadása), azonban ezek a változtatások túl későn érkeztek és túl kevésnek bizonyultak h megmentsék. Ugyanakkor ez egy pozitív személyiségjegy, lehet abban bízni h másodszor nem követi majd el ezeket a hibákat.
Amikor kirúgtuk, akkor drasztikusan megemelkedett a szerzett pontjaink száma és hirtelen RW-sem egy mosott szarnak tűnt, de ez az új edző miatti bizonyítási vágynak is betudható, ha optimista Jets szurkoló szeretnék lenni.
GB-ben nem hívott playeket, de korábban a Jaguarsban igen, Bortles ismert menetelésében ő is szerepet vállalt. A korábbi playhívós helyein egy erősen futásra építő playbookot tolt, nálunk Denverben ez nem volt megfigyelhető (de az RB1-ünk viszonylag korán kidőlt, az RB2-őnk meg a fumblijai miatt volt idén emlékezetes).
Sok sikert neki, remélem nálatok bizonyít!
Általános Doktor
több mint 1 éve
RB2-őnk meg a fumblijai miatt voltígy helyesebbidénemlékezetes
Általános Doktor
több mint 1 éve
Sztem nem Rodgers miatt érkezik, ahogy Denverbe se azért jött, még ha elég clickbait is ezt állítani.Hackettre nagy volt a kabát playhívó HC-ként, de játékosok a Rams meccsig kb. mellette voltak.
Emberileg egy elég pozitív beállítottságú figura, akiért könnyű szurkolni. Hátránya ennek az attitűdnek h nálunk túlságosan barátkozósra vette a figurát és talán nem tudott emiatt odab.szni amikor kellett volna.
Emberileg meg kell jegyezni azt is h nem volt makacs/hiú, próbált változtatni (clock management, majd playhívás leadása), azonban ezek a változtatások túl későn érkeztek és túl kevésnek bizonyultak h megmentsék. Ugyanakkor ez egy pozitív személyiségjegy, lehet abban bízni h másodszor nem követi majd el ezeket a hibákat.
Amikor kirúgtuk, akkor drasztikusan megemelkedett a szerzett pontjaink száma és hirtelen RW-sem egy mosott szarnak tűnt, de ez az új edző miatti bizonyítási vágynak is betudható, ha optimista Jets szurkoló szeretnék lenni.
GB-ben nem hívott playeket, de korábban a Jaguarsban igen, Bortles ismert menetelésében ő is szerepet vállalt. A korábbi playhívós helyein egy erősen futásra építő playbookot tolt, nálunk Denverben ez nem volt megfigyelhető (de az RB1-ünk viszonylag korán kidőlt, az RB2-őnk meg a fumblijai miatt volt idén emlékezetes).
Sok sikert neki, remélem nálatok bizonyít!
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Hátha feléleszti egy újabb Wilson karrierjét....ja nemMiért gondolja azt már második éve egy GM/HC hogy ha elhozzák Hacketett akkor majd ő odacsábítja Rodgerst?Wilson&Hackett best duó
Ha nem emiatt nevezték ki akkor az csak még nevetségesebb.
alatriste
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jön Wentz? 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
“We went into this feeling we needed to hire an experienced guy. When you look at this team, we are going to have a revamped OL, an experienced QB…it was important to have a guy who has done this before.”
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Feeling around NFL was Nathaniel Hackett was going to sit out '23 — took a beating in Denver. Going right back in opens him up to immense criticism if not perfect.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 26, 2023
Because of that: Hard to imagine Hackett signs on without understanding of the QB he'll be working with #Jets
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Jets announce they have hired Keith Carter as their OL coach & run game coordinator.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 26, 2023
This cannot be overlooked.
Carter had four teams in on him. He picked the Jets.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Insiderek szerint 15 jelölttel dumált Saleh a process során.
több mint 1 éve
Miért gondolja azt már második éve egy GM/HC hogy ha elhozzák Hacketett akkor majd ő odacsábítja Rodgerst?Wilson&Hackett best duó
alatriste
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Részvétem srácok...
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Miért gondolja azt már második éve egy GM/HC hogy ha elhozzák Hacketett akkor majd ő odacsábítja Rodgerst?Rapoport szerint ő volt a No 1. választás, így ez van. Hamarosan megkezdődik a QB futam Carr-al, kellett addig az OC. Ha valóban Hackett volt a top választás, nem volt értelme húzni.
alatriste
több mint 1 éve
Miért gondolja azt már második éve egy GM/HC hogy ha elhozzák Hacketett akkor majd ő odacsábítja Rodgerst?Ha nem emiatt nevezték ki akkor az csak még nevetségesebb.
Liverpool Fc
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Official isWe've hired Keith Carter as our offensive line coach and run game coordinator.We've hired Nathaniel Hackett as our offensive coordinator.
— New York Jets (@nyjets) January 26, 2023
📰 https://t.co/nP2ldF4SfL pic.twitter.com/ZhuJdZWBz6