New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Was told Jets also could talk with Frank Reich, depending what shakes out with his HC opportunities. NYJ will talk to a lot of candidates.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Jets interviewed #Browns WR coach/passing game coordinator Chad O'Shea for their offensive coordinator job today, per source.
több mint 1 éve
Apex
2 980
"Zach Wilson is not gonna be QB1 again in New York.. his approach was not well regarded by his teammates"@Schultz_Report #PMSLive pic.twitter.com/LIjR2l5FwS
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) January 20, 2023
Hát ha ez valós, akkor ZW tényleg igazán arconbaszhatja magát...gyökér
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Jets put in a request to speak to #Browns OL coach Bill Callahan for their offensive coordinator job recently, sources say, but Callahan signed an extension to remain in Cleveland. One of the best in the biz at that spot stays put.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, de ilyen Brissett és stb megoldások maradnának, ezért írtam amit. 😀Hat inkabb arra gondoltam, hogy akkor mi a terv qb fronton?Tenyleg egy felvetes, ha lecsuszunk konkretan mindenkirol akit emlitettunk, akkor mit tennetek?A GM mehet amerre lát az tuti, Saleh pedig viheti ameddig józan ész diktálja.
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Hat inkabb arra gondoltam, hogy akkor mi a terv qb fronton?Tenyleg egy felvetes, ha lecsuszunk konkretan mindenkirol akit emlitettunk, akkor mit tennetek?A GM mehet amerre lát az tuti, Saleh pedig viheti ameddig józan ész diktálja.
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tenyleg egy felvetes, ha lecsuszunk konkretan mindenkirol akit emlitettunk, akkor mit tennetek?A GM mehet amerre lát az tuti, Saleh pedig viheti ameddig józan ész diktálja.
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Tenyleg egy felvetes, ha lecsuszunk konkretan mindenkirol akit emlitettunk, akkor mit tennetek?
több mint 1 éve
Apex
2 980
Áh pedig azok a legjobbak 😀Áhh értem értem... nos azt alapból kihagyom ilyenkor, sztem most is így teszek 😀Nem is erre gondoltam inkább a kommentek közötti "szakmai" beszélgetésekre.twitter.com/NewEraNYJets/status/1616454535790137349Oké h Carrnak "acceptálnia" kell a tradet, kivéve ha ki nem vágják, onnantól megy ahova akar. 😀 Viszont azért lássuk be túl fényes opciói nincsenek: Colts, Commanders, Panthers és Jets kb.
Na pl. az ilyen fanokra gondolok xD. Az ilyeneknek amúgy mi a tervük ha lecsúszunk Carr-ról? Imádkoznak hogy Rodgers elérhető legyen? Leigazoljk Jimmy-t aki a Shanana féle rendszerben tele top fegyverekkel, top OL-el tudod korrekt-jó teljesítményt hozni? Ne értsen félre senki nem akarom körbeszopkodni Carr-t, mert nekem is vannak aggályaim felé, simán elsülhet ez nagyon rosszul, de az is tény, hogy amint leigazolnánk instant a franchise történetének 3. legjobb irányítójává válik és teljesen logikus lépés lenne az idehozatala. Meg azért vicces, hogy annak a franchise-nak a szurkolói akik eddig ZW, Darnold, Fitzpatrick, Geno, Sanchez, Petty, McElroy kaliberú irányítók játékát élvezhették az utóbbi 10-12 évben hányni tudnak egy Carr-tól, aki rengeteg statisztikai mutató alapján top 10, de minimum top 12 volt a karrierje során 😀
Apex
Coltsnál sztem nem kérnek a veterán QBkból mostanság, többi reális opció lehet.
Beki
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Áhh értem értem... nos azt alapból kihagyom ilyenkor, sztem most is így teszek 😀Nem is erre gondoltam inkább a kommentek közötti "szakmai" beszélgetésekre.twitter.com/NewEraNYJets/status/1616454535790137349Oké h Carrnak "acceptálnia" kell a tradet, kivéve ha ki nem vágják, onnantól megy ahova akar. 😀 Viszont azért lássuk be túl fényes opciói nincsenek: Colts, Commanders, Panthers és Jets kb.
Na pl. az ilyen fanokra gondolok xD. Az ilyeneknek amúgy mi a tervük ha lecsúszunk Carr-ról? Imádkoznak hogy Rodgers elérhető legyen? Leigazoljk Jimmy-t aki a Shanana féle rendszerben tele top fegyverekkel, top OL-el tudod korrekt-jó teljesítményt hozni? Ne értsen félre senki nem akarom körbeszopkodni Carr-t, mert nekem is vannak aggályaim felé, simán elsülhet ez nagyon rosszul, de az is tény, hogy amint leigazolnánk instant a franchise történetének 3. legjobb irányítójává válik és teljesen logikus lépés lenne az idehozatala. Meg azért vicces, hogy annak a franchise-nak a szurkolói akik eddig ZW, Darnold, Fitzpatrick, Geno, Sanchez, Petty, McElroy kaliberú irányítók játékát élvezhették az utóbbi 10-12 évben hányni tudnak egy Carr-tól, aki rengeteg statisztikai mutató alapján top 10, de minimum top 12 volt a karrierje során 😀
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Nem is erre gondoltam inkább a kommentek közötti "szakmai" beszélgetésekre.twitter.com/NewEraNYJets/status/1616454535790137349Oké h Carrnak "acceptálnia" kell a tradet, kivéve ha ki nem vágják, onnantól megy ahova akar. 😀 Viszont azért lássuk be túl fényes opciói nincsenek: Colts, Commanders, Panthers és Jets kb.
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/NewEraNYJets/status/1616454535790137349Oké h Carrnak "acceptálnia" kell a tradet, kivéve ha ki nem vágják, onnantól megy ahova akar. 😀 Viszont azért lássuk be túl fényes opciói nincsenek: Colts, Commanders, Panthers és Jets kb.
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
twitter.com/NewEraNYJets/status/1616454535790137349Na pl. az ilyen fanokra gondolok xD. Az ilyeneknek amúgy mi a tervük ha lecsúszunk Carr-ról? Imádkoznak hogy Rodgers elérhető legyen? Leigazoljk Jimmy-t aki a Shanana féle rendszerben tele top fegyverekkel, top OL-el tudod korrekt-jó teljesítményt hozni? Ne értsen félre senki nem akarom körbeszopkodni Carr-t, mert nekem is vannak aggályaim felé, simán elsülhet ez nagyon rosszul, de az is tény, hogy amint leigazolnánk instant a franchise történetének 3. legjobb irányítójává válik és teljesen logikus lépés lenne az idehozatala. Meg azért vicces, hogy annak a franchise-nak a szurkolói akik eddig ZW, Darnold, Fitzpatrick, Geno, Sanchez, Petty, McElroy kaliberú irányítók játékát élvezhették az utóbbi 10-12 évben hányni tudnak egy Carr-tól, aki rengeteg statisztikai mutató alapján top 10, de minimum top 12 volt a karrierje során 😀
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ha FA kezdésig meglesz a vet QB, akkor izgalmas lesz h C, RT vagy FS-en lesz-e a nagyobb prió (értsd ahova nagyobb lóvé megy), mert meglátásom szerint olyan költekezés, mint tavaly, idén nem lesz.Ja ez is jogos mondjuk, de azért az is igaz, hogyha velük top 5 D volt, akkor mondjuk egy Poyer-rel Bates-sel LVE-vel mennyivel jobb lehetne. Ha lesz rá kialakítva cap, akkor én költenék rájuk.S és LB-t szerintem drafton kell megoldani, egyszerűen nem ér annyit a poszt jelenleg, hogy nagyobb kiadást adjuk érte, mikor azért a mostani szedett-vetett gárdával is top 5 D voltEnnyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
No it shouldnt...the line is set....maybe 5th or 6th priority...have so much invested in the o line its rediculous these dudes can't get it figured out...we need WR Safeties LBs...thats priority...guys that can run and cover...
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Wester
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ja ez is jogos mondjuk, de azért az is igaz, hogyha velük top 5 D volt, akkor mondjuk egy Poyer-rel Bates-sel LVE-vel mennyivel jobb lehetne. Ha lesz rá kialakítva cap, akkor én költenék rájuk.S és LB-t szerintem drafton kell megoldani, egyszerűen nem ér annyit a poszt jelenleg, hogy nagyobb kiadást adjuk érte, mikor azért a mostani szedett-vetett gárdával is top 5 D voltEnnyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
No it shouldnt...the line is set....maybe 5th or 6th priority...have so much invested in the o line its rediculous these dudes can't get it figured out...we need WR Safeties LBs...thats priority...guys that can run and cover...
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Wester
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ezzel nem tudok vitatkozni specielS és LB-t szerintem drafton kell megoldani, egyszerűen nem ér annyit a poszt jelenleg, hogy nagyobb kiadást adjuk érte, mikor azért a mostani szedett-vetett gárdával is top 5 D voltEnnyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Wester
több mint 1 éve
S és LB-t szerintem drafton kell megoldani, egyszerűen nem ér annyit a poszt jelenleg, hogy nagyobb kiadást adjuk érte, mikor azért a mostani szedett-vetett gárdával is top 5 D voltEnnyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Előbb QB és utána az all-in többi része 😀Persze ez soktényezős, nyílván én sem mindenáron akarnám ezt így, de valami ehhez hasonló azért fasza lenne. Ha most nem nyomunk All-in offseasont akkor mikor? 😀Ennyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Persze ez soktényezős, nyílván én sem mindenáron akarnám ezt így, de valami ehhez hasonló azért fasza lenne. Ha most nem nyomunk All-in offseasont akkor mikor? 😀Ennyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ennyihez sztem durva cap gimnasztika kellene. Carr egy dolog, de Rankins és McG tuti 5-10 misi között elkérnek / év, DHopért nem adnék ki draft tőkét, ha csak nem Brandon Marshall ellenérték, Batesékre meg esély sincs.Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ja az is vicces, jó nem azt mondom, hogy nem férne el még egy WR, de az inkább all-in lenne, mondjuk gondolok most itt D-Hopra. Mert Davis solid, GW kurva jó, Moore meg szerintem szintén nagyon is jó és azért az, hogy ő milyen szinten kihasználatlan maradt a szezonban az elképesztő, nagyon nem ilyen statokkal kellett volna rendelkeznie a film alapján. Szóval ja, egyáltalán nem gondolom, hogy need, de mondjuk egy Davis + Berrios cut és helyükre D-hop, hmm. Ott már tényleg az lenne jövőre bárki is a QB, hogy kb. nem tud rossz ember felé dobni. Számomra egyébként egy álom offseason valahogy úgy nézne ki, hogy akiket még korábban említettem visszahozzuk(Huff, Rankins, CMG, talán még Quincy, de ő feláldozható szerintem), továbbá Carr, Monken, D-Hop, Bates/Poyer, LVE, Paris Johnson. Nyílván tudom ez biztos nem így fog kinézni, meg ehhez nem kevés cap gimnasztika kéne, sőt 100 hogy cap fölött lennénk, de úgy gondolom, hogy a sok fiatal miatt ez az időszak amit ki KELL használni, akárhogyan is.azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
azért az a we need WR... 😀Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Ennyi sokat költöttünk oda, jónak kell lennie PONT. Na jöhet a CB draft. REDICULOUS!!!jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
jetsxfactor.com/2023/01/20/one-tackle-enough-ny-jets/Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Komment:
több mint 1 éve
Reddit is vicces szokott lenni, de a legalja az a facebook. Ott azért vannak dolgok 😀Na hala egnek, akkor az LJ pletykakrol ennyit. Mar csak Bradyt kell elkerulni.Amugy vicces, hogy mennyi jets fan twitteren mar most panaszkodik meg sir, hogy same old jets stb. stb. Nem ertem az ilyen fanok vagy ennyire fiatalok, vagy ennyire hulyek, abszolut ez volt a varhato LJ-vel kapcsolatban. Meg ez az egesz QB mizeria, komolyan annyi retardalt fan postot eredmenyezett, hat eskuszom napi szinten mar lassan azert nezek fel twitterre, hogy rohogjek. 😀
Beki
Apex
Lesz ez még így se!