New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem muszaj durva szerzodest adni pont neki. Nagyon mely FA safety class, rengeteg opcioval, aki upgrade Whitehead utan.Vagy valahogyan csinálunk Simmonsnak helyet?😄Ide nekem Kevin Byardot 😀How about Jordan Poyer 1 evre?
Wester
Beki
PuppPubi
több mint 2 éve
Vagy valahogyan csinálunk Simmonsnak helyet?😄Ide nekem Kevin Byardot 😀How about Jordan Poyer 1 evre?
Wester
Beki
több mint 2 éve
"I like our chances, & I feel like if I'm out there, we've always got a chance."Aaron Rodgers says we have a good group of talented young guys & our D is stacked, we just need to shore up OL & add WR
Aaron says Morstead & Zuerlein were incredible & he wants them back #Jets
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Fatukasit kivágta a JAX. Szerintetek visszajönne diszkont áron? Elmúlt 2 éve nem annyira sikerült jól, de QW mellé talán nem lenne rossz 😊Ha nem is pont ő, de a futást megfogó vaddisznót középre mindenképpen jó volna diszkont áron behúzni. 😀 csak nem szépíti a helyzetet h az egyetlen DT a rosteren jelenleg QW 😀
Zotya86
több mint 2 éve
Most olvasom, hogy Fatukasit kivágta a JAX. Szerintetek visszajönne diszkont áron? Elmúlt 2 éve nem annyira sikerült jól, de QW mellé talán nem lenne rossz 😊
több mint 2 éve
The #Jets have “zero” interest in a reunion with recently-released safety Jamal Adams, multiple sources told @SNYtv, despite social media rumblings that Adams wants to come back to #NYJ.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 5, 2024
Adams finished 2023 with a PFF grade of 54.9, which ranked 95th among safeties who played…
Hála az égnek, nem kell ide az a díva
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
FloresR
373
Ha valakit igazolnak nem lesz olcsó egyikseIsmet atnezve C, OG es OT FA classt... kezdek egyeterteni azzal h AVT legyen RT, Tippmann egyik OG poszt es van 4 vallalhato C perpill, mig OG fronton bo valasztek.Láttam olyan koncepciókat, hogy C-t igazoljunk, Tippmann menjen RG-be és AVT RT-be, mert belső falembereket könnyebb szerezni FA-n, mint T-t.Teljesen érthető move, az egyetlen ami Tomlinson mellett szólt, hogy nem volt sérült, minden más ellene. Uzomah a következő és 30 misivel neki lehet rugaszkodni FA kezdeti szakaszának, nagyon átalakítások sem kellenek, bár Mosley szerződéséhez hozzányúlnék mindenképpen.The #Jets are releasing guard Laken Tomlinson, per source.Meglepődtem rajta, de érthető. Az esély megvan a fal rendberakására, kiváncsi leszek mit alkot JD
Move saves around $8.1M on the cap.
Beki
Wester
Remélem JD-knek konkrét tervük van, mert 3 új OL emberkét (LT, LG, RT) megint összevadászni és még WR2 is kell...
Beki
Wester
UStadium listaja:
The guard market is loaded in FA.
Our top OGs:
Michael Onwenu
Robert Hunt
Kevin Dotson
Kevin Zeitler
Damien Lewis
Jonah Jackson
Dalton Risner
Graham Glasgow
John Simpson
Jon Runyan
Ezra Cleveland
Nick Allegretti
Beki
több mint 2 éve
The Jets are releasing TE C.J. Uzomah, according to a source. The move clears $5.3 million in cap space.
több mint 2 éve
Ismet atnezve C, OG es OT FA classt... kezdek egyeterteni azzal h AVT legyen RT, Tippmann egyik OG poszt es van 4 vallalhato C perpill, mig OG fronton bo valasztek.Láttam olyan koncepciókat, hogy C-t igazoljunk, Tippmann menjen RG-be és AVT RT-be, mert belső falembereket könnyebb szerezni FA-n, mint T-t.Teljesen érthető move, az egyetlen ami Tomlinson mellett szólt, hogy nem volt sérült, minden más ellene. Uzomah a következő és 30 misivel neki lehet rugaszkodni FA kezdeti szakaszának, nagyon átalakítások sem kellenek, bár Mosley szerződéséhez hozzányúlnék mindenképpen.The #Jets are releasing guard Laken Tomlinson, per source.Meglepődtem rajta, de érthető. Az esély megvan a fal rendberakására, kiváncsi leszek mit alkot JD
Move saves around $8.1M on the cap.
Beki
Wester
Remélem JD-knek konkrét tervük van, mert 3 új OL emberkét (LT, LG, RT) megint összevadászni és még WR2 is kell...
Beki
Wester
UStadium listaja:
The guard market is loaded in FA.
Our top OGs:
Michael Onwenu
Robert Hunt
Kevin Dotson
Kevin Zeitler
Damien Lewis
Jonah Jackson
Dalton Risner
Graham Glasgow
John Simpson
Jon Runyan
Ezra Cleveland
Nick Allegretti
Szerkesztette: Beki
több mint 2 éve
Amúgy drafton mögöttünk van a Vikings, Broncos, Raiders trió, ebből meg lehet egy letrade opció is, ha valamelyikük beugrana a másik elé QB-ért.
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ahogy alakulnak a WR fizetések, Lazard évi 11 milliója lassan WR3 pénz 😀Mivel Pittmann ma taget kap, igy tuti nagyobb lovet akaszt le majd Ridley is pl. Valszeg nem ebben a savban fogunk mi kutakodni. 😅
Wester
több mint 2 éve
Ahogy alakulnak a WR fizetések, Lazard évi 11 milliója lassan WR3 pénz 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mike Evans marad 2 évig Tampában, őt lehúzhatjuk a lsitáról.
több mint 2 éve
Mikor indulnak be az igazolások a piacon?Tampering period az marc 11. amcsi ido szerint deltol asszem, hivatalos alairasok pedig onnantol, amit KeyG emlit.
FloresR
több mint 2 éve
Mikor indulnak be az igazolások a piacon?Mar. 13 at 4 p.m. ET
FloresR
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
FloresR
373
Mikor indulnak be az igazolások a piacon?
több mint 2 éve
The #Jets are expected to be active in the guard market next week, ESPN.
több mint 2 éve
Ez a valoszinu forgatokonyv es jovore ismet QB, HC es GM sem lesz szezon vege utan.Evans jó lesz MVS-nek.Ide nekem Kevin Byardot 😀Elotte Mike Evansnek jobban orulnek, aztan tied lehet Byard 😂
Wester
Beki
KeyG
több mint 2 éve
Első a fal, ha az rendben lesz azért lesz egy-két ember aki eltudja kapni a labdát, kistúlzással azért volt már ennél rosszabb elkapó sora ARodnak. Nyilván jó lenne egy fasza WR is, de a falat gyorsan meg kéne oldani. A piacot nézve én már egy Leno, Dotson (vele biztos befürödnénk😅) párossal kiegyeznék és akkor még egy RT a draftról.
több mint 2 éve
Evans jó lesz MVS-nek.Ide nekem Kevin Byardot 😀Elotte Mike Evansnek jobban orulnek, aztan tied lehet Byard 😂
Wester
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ide nekem Kevin Byardot 😀Elotte Mike Evansnek jobban orulnek, aztan tied lehet Byard 😂
Wester
több mint 2 éve
Ide nekem Kevin Byardot 😀Te kis huncut! 😉
Wester

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nálam (a személyiség miatt) Darnold elöbbre van és anno valamivel olcsóbb is volt. De hátha, végülis szokott lenni majdénmegmutatom edző aki belevág ilyenekbeDarnold kapcsán sem gondoltam volna anno, hogy annyi picket be lehet érte gyűjteni 😊#Jets GM Joe Douglas says they’ve given Zach Wilson permission to seek a trade.Lesz ilyen hülye franchise a ligában?
Beki
Pityu Gyor
Oké, ZW őt is alulmúlja, de azért hátha sikerül 😊
Zotya86
Green is green