New York Jets
Nem hiszem h a D# visszaesik, ha csak nem lesz sok sérülés. Kezdők többsége visszatér, mellett kezdő DT és depth, LBk és FS kell. Tudjuk h jelen állás szerint veterán QB és OL lesz a prió, védelmet lehet draftról is pumpálni.Ha jó az O és nem jutunk PO-ba, akkor a D brutálisan visszaesett. Én ezt nem igazán látom jönni 😀Teny, hogy van csabitobb lehetoseg elotte, de ha OC-kent letudna tenni egy fasza teljesitmenyt az asztalra es ennek ellenere sem jutnank PO-ba, akkor szerintem bejatszhatja magat HC-nak, ezert lenne jo mihamarabb pontot tenni a QB kerdesre, pl. Carr-ral azert sokkal kevesbe lenne zsakbamacska az allas. Meg hat gondolom Woody nem sajnalna a lovet tole xd legalabbis az interju alapjan nagyon nyerni akar az oregNyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) January 16, 2023
Őt is adnám
Apex
Beki
Apex
Wester
Ja csak shit happens, megint lesérül itt a fél világ, aztán repülsz mindenkivel együtt. Megértem, ha valaki inkább biztosabb helyre menne. Meg emellett az az esély is megvan, hogy nem sikerül irányítót szeretni a jobbak közül.Hat igen, de akkor meg fixen marad, szoval igazabol ertem ezt a "hol rizikosabb az allas" dolgot, de bro ha jo vagy akkor azert ebbol az alapanyagbol(qb mielobb!!!) osszetudsz hozni egy korrekt-jo O-t. Foleg hogyha a D csak megkozeliti jovore az idei teljesitmenyet akkor azert nem kell csodat sem tenni O reszrol.Ha jó az O és nem jutunk PO-ba, akkor a D brutálisan visszaesett. Én ezt nem igazán látom jönni 😀Teny, hogy van csabitobb lehetoseg elotte, de ha OC-kent letudna tenni egy fasza teljesitmenyt az asztalra es ennek ellenere sem jutnank PO-ba, akkor szerintem bejatszhatja magat HC-nak, ezert lenne jo mihamarabb pontot tenni a QB kerdesre, pl. Carr-ral azert sokkal kevesbe lenne zsakbamacska az allas. Meg hat gondolom Woody nem sajnalna a lovet tole xd legalabbis az interju alapjan nagyon nyerni akar az oregNyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
Beki
Apex
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
Hat igen, de akkor meg fixen marad, szoval igazabol ertem ezt a "hol rizikosabb az allas" dolgot, de bro ha jo vagy akkor azert ebbol az alapanyagbol(qb mielobb!!!) osszetudsz hozni egy korrekt-jo O-t. Foleg hogyha a D csak megkozeliti jovore az idei teljesitmenyet akkor azert nem kell csodat sem tenni O reszrol.Ha jó az O és nem jutunk PO-ba, akkor a D brutálisan visszaesett. Én ezt nem igazán látom jönni 😀Teny, hogy van csabitobb lehetoseg elotte, de ha OC-kent letudna tenni egy fasza teljesitmenyt az asztalra es ennek ellenere sem jutnank PO-ba, akkor szerintem bejatszhatja magat HC-nak, ezert lenne jo mihamarabb pontot tenni a QB kerdesre, pl. Carr-ral azert sokkal kevesbe lenne zsakbamacska az allas. Meg hat gondolom Woody nem sajnalna a lovet tole xd legalabbis az interju alapjan nagyon nyerni akar az oregNyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
Beki
Apex
Wester
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Ha jó az O és nem jutunk PO-ba, akkor a D brutálisan visszaesett. Én ezt nem igazán látom jönni 😀Teny, hogy van csabitobb lehetoseg elotte, de ha OC-kent letudna tenni egy fasza teljesitmenyt az asztalra es ennek ellenere sem jutnank PO-ba, akkor szerintem bejatszhatja magat HC-nak, ezert lenne jo mihamarabb pontot tenni a QB kerdesre, pl. Carr-ral azert sokkal kevesbe lenne zsakbamacska az allas. Meg hat gondolom Woody nem sajnalna a lovet tole xd legalabbis az interju alapjan nagyon nyerni akar az oregNyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
Teny, hogy van csabitobb lehetoseg elotte, de ha OC-kent letudna tenni egy fasza teljesitmenyt az asztalra es ennek ellenere sem jutnank PO-ba, akkor szerintem bejatszhatja magat HC-nak, ezert lenne jo mihamarabb pontot tenni a QB kerdesre, pl. Carr-ral azert sokkal kevesbe lenne zsakbamacska az allas. Meg hat gondolom Woody nem sajnalna a lovet tole xd legalabbis az interju alapjan nagyon nyerni akar az oregNyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
Beki
Nyilván hülye lenne idejönni, amikor Saleh alatt inog a szék és előtte megpróbáltuk ráerőltetni h Gase OC-ja legyen. 😀One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
HCnak interjuztuk par eve, nagyon szurkoltam neki, de inkabb Gaset valasztottuk.... tuti jó lenneOne college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Apex
One college coach I'm hearing has garnered NFL OC interest from teams this cycle: Georgia offensive coordinator Todd Monken. Has had a successful run with the national champion Bulldogs and is also former OC of Bucs and Browns.
Őt is adnám
Draft utánig a Jets tuti nem vár QBra, vagy ha igen, akkor max rábasztunk dolog miatt.draft után nem teljesen de amúgy hagy bőven jaNektek nem világi szopás cap szempontjából, ha lelép?Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Illene is a hagyományokhoz. Én adnám. 😊
Beki
alatriste
Wester
alatriste
draft után nem teljesen de amúgy hagy bőven jaNektek nem világi szopás cap szempontjából, ha lelép?Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Illene is a hagyományokhoz. Én adnám. 😊
Beki
alatriste
Wester
Liverpool Fc
Nektek nem világi szopás cap szempontjából, ha lelép?Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Illene is a hagyományokhoz. Én adnám. 😊
Beki
alatriste
Lesz ez még így se!
Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Illene is a hagyományokhoz. Én adnám. 😊
Beki
Liverpool Fc
The #Jets plan to speak with #Dolphins pass game coordinator and quarterbacks coach Darrell Bevell for their vacant OC job, sources say. Bevell has served as OC for three different teams and could serve as a key veteran voice.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 16, 2023
Even though I had a 3.5 cumulative GPA after my 3rd year in college, I never got to get my degree because I wanted to leave early & purse my dream of playing in the NFL…… With that being said, I’m back enrolled in classes and on course to graduate in the summer🙏🏾🙏🏾🙏🏾
— SAUCE (@iamSauceGardner) January 15, 2023
Ez az EMBER egy kincs
"They've already sent out [interview requests] to coaches over a huge vast landscape." - VSIN's Mike Lombardi on the Jets' offensive coordinator search which is underway.
— Dan Leberfeld (@jetswhispers) January 14, 2023
Viszont a realitás max Carr lesz vagy valamelyik 49ers qb vagy Tannehill...
Green is green
Hát akkor mindenki monnyon leVegeredmeny: null km-es OC es Minshew/ZW csata TCben.Hát akkor abban az esetben unpopular opinion coming: inkább LJ-t akarnám 😀😀😀Ha Carrt mashova tradelik, utana ugyis imadkozhatunk h vki elerheto legyen. 😀Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Ő is jó lenne abszolút, viszont ugyanaz a probléma az ő helyzetével, mint LJ-vel, legalábbis abból a szempontból, hogy fasz tudja mi lesz vele és akkor inkább kockáztatsz, kivársz, hogy hátha elérhető lesz?
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Vegeredmeny: null km-es OC es Minshew/ZW csata TCben.Hát akkor abban az esetben unpopular opinion coming: inkább LJ-t akarnám 😀😀😀Ha Carrt mashova tradelik, utana ugyis imadkozhatunk h vki elerheto legyen. 😀Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Ő is jó lenne abszolút, viszont ugyanaz a probléma az ő helyzetével, mint LJ-vel, legalábbis abból a szempontból, hogy fasz tudja mi lesz vele és akkor inkább kockáztatsz, kivársz, hogy hátha elérhető lesz?
Beki
Apex
Beki
Apex
Majd a Pats drukkerekkel kovetheted eredmenykovetoben, en nem kinzom magam onnantol ezzel a csapattal. 🤣I just want to see the world burn. Már csak a reakciók miatt megérné 😀2 évre ő is jó lenne, ráadásul valószínűleg pénzben a legolcsóbb megoldás lenne🤮🤮🤮Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Hear me out: Brady
Beki
Wester
Beki
Wester
Apex
Wester
I just want to see the world burn. Már csak a reakciók miatt megérné 😀2 évre ő is jó lenne, ráadásul valószínűleg pénzben a legolcsóbb megoldás lenne🤮🤮🤮Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Hear me out: Brady
Beki
Wester
Beki
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
2 évre ő is jó lenne, ráadásul valószínűleg pénzben a legolcsóbb megoldás lenne🤮🤮🤮Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Hear me out: Brady
Beki
Wester
Beki
Wester
No wayAmugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Hear me out: Brady
Beki
Wester
2 évre ő is jó lenne, ráadásul valószínűleg pénzben a legolcsóbb megoldás lenne🤮🤮🤮Amugy csak elmeleti szinten tegyuk fel: Rodgers tavozni szeretne GB-bol, o mondjuk 2 evre?Hear me out: Brady
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!