New York Jets
Mondjuk elegge furan jottek ki a hirek, kivancsi vagyok mi volt tenylegesen.Hmmmm..
Apex
So essentially the Jets were like a guy contemplating breaking up with his girlfriend, decided not to, but another dude slid in her DM’s, so then she dumped him?
— Cool Your Jets (@CYJpod) January 12, 2023
Do I have this right? https://t.co/A4fS7k8hTY
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Lesz ez még így se!
Cimini: Potential #Jets OC candidates:
Darrell Bevell - MIA QB coach/pass gm coord (at SEA w/ Saleh)
Nathaniel Hackett - ex DEN HC (at JAX w/ Saleh)
Greg Olson - Rams sr. asst (former Derek Carr OC)
Matt Nagy - KC (Sr. asst/QBs)
Gary Kubiak not expected to be candidate.
Breer:
Saleh will cast a wide net for new OC. Some names: Darrell Bevell, Brian Johnson, Kevin Patullo, Pep Hamilton.
Hughes: The name I've heard most in relation to a potential #Jets OC hire is #Dolphins QB coach Darrell Bevell.
Easy to connect those dots.
Lesz ez még így se!
Tippre meg Woody sajtotajekoztatoja elott ugyis repul.Megy LaFleur. Szerintem rossz döntésNevermind, Zack Blatt szerint kacsa
#Jets parting ways with offensive coordinator Mike LaFleur, according to league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 11, 2023
He ran their offense the past two seasons after previous stint as #49ers passing game coordinator @KPRC2
Wester
Mike LaFleur has NOT been fired as #Jets offensive coordinator, per source. The report out there is inaccurate.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 11, 2023
The team is still deliberating.
Wester
Just to clear up any confusion.
— New York Jets UK (@NYJetsinUK) January 11, 2023
CC: @NFL pic.twitter.com/y9PiRahLUm
Lesz ez még így se!
Megy LaFleur. Szerintem rossz döntésNevermind, Zack Blatt szerint kacsa
#Jets parting ways with offensive coordinator Mike LaFleur, according to league sources
He ran their offense the past two seasons after previous stint as #49ers passing game coordinator @KPRC2
Wester
Mike LaFleur has NOT been fired as #Jets offensive coordinator, per source. The report out there is inaccurate.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 11, 2023
The team is still deliberating.
Lesz ez még így se!
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
Elég izgalmas szituáció amúgy, ha Woody valóban utasította Saleh-t, hogy pattintsa ki MLF-et, de ő meg nem akarná. 😀 Ebben a helyzetben nem hiszem h a senior advisor roleba hozunk vkit téma megnyugtatná. Az tuti h OL coachot cserélni kell.Szerintem Woody csak simán egy teljes resetet akar O részről, nem gondolnám, hogy itt nagy tervek lennének ZW-vel a jövőben már csak a roster helyzetet nézve sem, legjobb játékosaink zöme rookie deal-en van, úgyhogy most kéne valamiféle PO push-t nyomni, ez egy developmental QB-val nettó öngyilkosság. Illetve az is tény, hogy MLF-et azért lehet bőven védeni, de legalább ugyanannyira támadni, legyen akármilyen fos helyzetben a támadoegység, azért 0 TD-t felrakni utolsó 3 meccsen nem éppen elit D-k ellen úgyhogy a szezonod múlik rajta, ezért mindenki kurvára felelős. Én személy szerint hasonlóan érzek vele kapcsolatban mint Beki nem bánom ha marad(ebben az esetben azért szeretnék egy veterán QB coach idehozatalát), de azt sem ha nem, az lenne a legjobb, ha OC-t direktbe a QB-hoz keresnénk, ezért lenne jó minél előbb tudni ki lesz az. Viszont ezt figyelembe véve Carr-nak szerintem pont passzolna a mostani rendszer, de LJ-vel már nagyon más a helyzet.Persze-persze, de maga a felutes, hogy a tulaj ki akarja vagni az egesz O# stabot fura. Mert vagy ZW volt a hibas (o volt) vagy az O# stab. Iden nem voltak meg a feltetelei, hogy megallapitsa mindketto koklerseget. Mukodott ez az O# 1-2 alkalommal ZW nelkul, amikor meg nem volt sok serult, nem?Sokra nem megy vele a tulaj, amíg a GM hoz másik QBt és a HC őt játszatja. Ha ZW vagy Lamar lesz a kezdő QB, én elengedem a Jets-et végleg."I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Mondjuk ennek van egy olyan kicsengese is, hogy ZW-t nem akarjak elengedni es inkabb az edzoket cserelik, mint ot.
Beki
undisputedly
Beki
Szoval az, hogy az Ox stabot hibaztatja, lehet azt jelenti, hogy ZW-t szerinte ok nem hoztak olyan helyzetbe, hogy sikeres legyen, nem pedig ZW hozta olyan helyzetbe a coaching stabot, hogy nehez volt nyerni.
undisputedly
Apex
Nyílván ezek után gondoltam.Felesleges DeHop-ot vagy LT-t hozni, amíg ZW féle bohóc a QB-d. Előbb OC és QB helyzet kerüljön tisztázásra, minden további roster gimnasztika csak utána.Hát ha LJ nem opció, akkor Hopkins talán célpont lehet, esetleg Tunsil?Woah mama: @Connor_J_Hughes believes this could be the year that #Jets GM Joe Douglas ‘hits the big trade’ 👀 + ‘this is gonna be the year that we see NYJ make a really really big splash’ 💦 : 🎥 Can’t Wait Pod #TakeFlight @ZackBlatt @TimMMcMaster @Marissa_Morris pic.twitter.com/TzCTmw9Qko
— Paul Andrew Esden Jr (@BoyGreen25) January 11, 2023
Beki
Apex
Beki
Felesleges DeHop-ot vagy LT-t hozni, amíg ZW féle bohóc a QB-d. Előbb OC és QB helyzet kerüljön tisztázásra, minden további roster gimnasztika csak utána.Hát ha LJ nem opció, akkor Hopkins talán célpont lehet, esetleg Tunsil?Woah mama: @Connor_J_Hughes believes this could be the year that #Jets GM Joe Douglas ‘hits the big trade’ 👀 + ‘this is gonna be the year that we see NYJ make a really really big splash’ 💦 : 🎥 Can’t Wait Pod #TakeFlight @ZackBlatt @TimMMcMaster @Marissa_Morris pic.twitter.com/TzCTmw9Qko
Beki
Apex
Hát ha LJ nem opció, akkor Hopkins talán célpont lehet, esetleg Tunsil?Woah mama: @Connor_J_Hughes believes this could be the year that #Jets GM Joe Douglas ‘hits the big trade’ 👀 + ‘this is gonna be the year that we see NYJ make a really really big splash’ 💦 : 🎥 Can’t Wait Pod #TakeFlight @ZackBlatt @TimMMcMaster @Marissa_Morris pic.twitter.com/TzCTmw9Qko
Beki
Woah mama: @Connor_J_Hughes believes this could be the year that #Jets GM Joe Douglas ‘hits the big trade’ 👀 + ‘this is gonna be the year that we see NYJ make a really really big splash’ 💦 : 🎥 Can’t Wait Pod #TakeFlight @ZackBlatt @TimMMcMaster @Marissa_Morris pic.twitter.com/TzCTmw9Qko
Kérdés ki jönne MLF helyére? Melyik veterán név jönne ide, úgy hogy Saleh-vel együtt repülhet jövőre, ha úgy alakulnak a dolgok?Hátrányból indulnánk a most HC-t kereső csapatokhoz képest, kivéve ha nem Kubiak az OC kiszemelt.
Wester
Lesz ez még így se!
Szerintem Woody csak simán egy teljes resetet akar O részről, nem gondolnám, hogy itt nagy tervek lennének ZW-vel a jövőben már csak a roster helyzetet nézve sem, legjobb játékosaink zöme rookie deal-en van, úgyhogy most kéne valamiféle PO push-t nyomni, ez egy developmental QB-val nettó öngyilkosság. Illetve az is tény, hogy MLF-et azért lehet bőven védeni, de legalább ugyanannyira támadni, legyen akármilyen fos helyzetben a támadoegység, azért 0 TD-t felrakni utolsó 3 meccsen nem éppen elit D-k ellen úgyhogy a szezonod múlik rajta, ezért mindenki kurvára felelős. Én személy szerint hasonlóan érzek vele kapcsolatban mint Beki nem bánom ha marad(ebben az esetben azért szeretnék egy veterán QB coach idehozatalát), de azt sem ha nem, az lenne a legjobb, ha OC-t direktbe a QB-hoz keresnénk, ezért lenne jó minél előbb tudni ki lesz az. Viszont ezt figyelembe véve Carr-nak szerintem pont passzolna a mostani rendszer, de LJ-vel már nagyon más a helyzet.Persze-persze, de maga a felutes, hogy a tulaj ki akarja vagni az egesz O# stabot fura. Mert vagy ZW volt a hibas (o volt) vagy az O# stab. Iden nem voltak meg a feltetelei, hogy megallapitsa mindketto koklerseget. Mukodott ez az O# 1-2 alkalommal ZW nelkul, amikor meg nem volt sok serult, nem?Sokra nem megy vele a tulaj, amíg a GM hoz másik QBt és a HC őt játszatja. Ha ZW vagy Lamar lesz a kezdő QB, én elengedem a Jets-et végleg."I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Mondjuk ennek van egy olyan kicsengese is, hogy ZW-t nem akarjak elengedni es inkabb az edzoket cserelik, mint ot.
Beki
undisputedly
Beki
Szoval az, hogy az Ox stabot hibaztatja, lehet azt jelenti, hogy ZW-t szerinte ok nem hoztak olyan helyzetbe, hogy sikeres legyen, nem pedig ZW hozta olyan helyzetbe a coaching stabot, hogy nehez volt nyerni.
undisputedly
Persze-persze, de maga a felutes, hogy a tulaj ki akarja vagni az egesz O# stabot fura. Mert vagy ZW volt a hibas (o volt) vagy az O# stab. Iden nem voltak meg a feltetelei, hogy megallapitsa mindketto koklerseget. Mukodott ez az O# 1-2 alkalommal ZW nelkul, amikor meg nem volt sok serult, nem?Sokra nem megy vele a tulaj, amíg a GM hoz másik QBt és a HC őt játszatja. Ha ZW vagy Lamar lesz a kezdő QB, én elengedem a Jets-et végleg."I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Mondjuk ennek van egy olyan kicsengese is, hogy ZW-t nem akarjak elengedni es inkabb az edzoket cserelik, mint ot.
Beki
undisputedly
Beki
Sokra nem megy vele a tulaj, amíg a GM hoz másik QBt és a HC őt játszatja. Ha ZW vagy Lamar lesz a kezdő QB, én elengedem a Jets-et végleg."I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Mondjuk ennek van egy olyan kicsengese is, hogy ZW-t nem akarjak elengedni es inkabb az edzoket cserelik, mint ot.
Beki
undisputedly
"I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Mondjuk ennek van egy olyan kicsengese is, hogy ZW-t nem akarjak elengedni es inkabb az edzoket cserelik, mint ot.
Beki
"I hear the owner wants LaFleur gone and Saleh is digging in the trenches. It will be interesting to see how this plays out. I heard the owner wants to get rid of the entire offensive staff." - Former NFL GM Michael Lombardi on the GM Shuffle Podcast.Érthető Woody álláspontja, Lamarnak kell egy másik rendszer 😀
Beki
Mondjuk ez sok mindent megmagyaráz, így tartanám én is egyértelműen.Caught up w/ Carl Lawson.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 9, 2023
Something few knew: He had to have a second surgery around this time last year on Achilles. Tweaked during rehab. Expected to miss chunk of season. Didn’t start really running ~ month before camp.
Fought back. Played all 17. 7 sacks. Remarkable. #Jets
Wester