New York Jets
Whitenak 5 torott bordaja van. OL fasza munkat vegzett vele.Mondjuk ennek tukreben en visszahoznam backupnak artol fuggoen.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Whitenak 5 torott bordaja van. OL fasza munkat vegzett vele.Az nagyon durva...
Beki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
LDT az RG, Ogbuehi LT es Remmers RT igy tippre 😀Duane Brown, George Fant and Nate Herbig have all been ruled out. Wow.
— Brian Costello (@BrianCoz) January 6, 2023
Ezt csak most látom 😀
Wester
Duane Brown, George Fant and Nate Herbig have all been ruled out. Wow.
— Brian Costello (@BrianCoz) January 6, 2023
Ezt csak most látom 😀
Lesz ez még így se!
Saleh says Flacco is like a Ford pick-up truck: May not appreciate him in September, October, etc., but you really appreciate him when the weather turns nasty. #Jets
— Rich Cimini (@RichCimini) January 6, 2023
az olasz pick-up
Flakon kezderről Szily Laci cinkes interjúja jut eszembe. aki tudja az tudja.
Wester
Ő mindig ugyanannyira motiváltOh, hogy verjem bele. Gondolom extra motivált lesz egy tétnélküli, lufasz meccsen...Flakon kezdBiztos örül neki xD
Wester
Apex
Szokol
Oh, hogy verjem bele. Gondolom extra motivált lesz egy tétnélküli, lufasz meccsen...Flakon kezdBiztos örül neki xD
Wester
Apex
Flakon kezdBiztos örül neki xD
Wester
Any way somebody can hook me up with a Hamlin jersey to wear for pregame this week ? My fanatics jersey won’t be here in time.
— SAUCE (@iamSauceGardner) January 4, 2023
és a Fanatics co-ownere egyből válaszolt, hogy megoldják, hogy ott legyen
Sauce ezt megköszönvén írta, hogy a Jets facilitybe tökéletes, ha küldik
Nem tudom nekem tetszett a sajttája, nem bullshitelt legalábbLaFleur on Wilson: "In hindsight, it probably would have benefitted [him] just to sit back and learn a little bit and watch a veteran do it and just kind of grow in this league, kind of in the backseat watching and getting better in practice."Valszeg amúgy igaza van, de bro ilyet ne mondjál már mikor rezeg alattad a léc, jesus.
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
LaFleur on Wilson: "In hindsight, it probably would have benefitted [him] just to sit back and learn a little bit and watch a veteran do it and just kind of grow in this league, kind of in the backseat watching and getting better in practice."Valszeg amúgy igaza van, de bro ilyet ne mondjál már mikor rezeg alattad a léc, jesus.
Beki
Továbbra is látszik h nem a WRekkel és a playcallal van a legnagyobb baj.
Kicsit olyan feelingje van ennek a nyilatkozatnak, mint aki be van szarva h veszélyben van az állása és nem akar kikapni egy UDFA QBtól.#Jets not planning to give young/seldom-used players a chance to play for evaluation purposes, Saleh says. He's playing to win, will defer to vet/established players to finish season strong.
— Rich Cimini (@RichCimini) January 4, 2023
Mondjuk ezzel nagyon nem értek egyet
Apex
#Jets not planning to give young/seldom-used players a chance to play for evaluation purposes, Saleh says. He's playing to win, will defer to vet/established players to finish season strong.
— Rich Cimini (@RichCimini) January 4, 2023
Mondjuk ezzel nagyon nem értek egyet
Illetve tuti lett, hogy 19 órás sávban játszunk a Phins ellen vasárnap.Na akkor jöhet vissza ZW uccsó meccsre 😀
Beki
Nyilván meg lehet kérdezni Davis és Lawson ügynökeit h mit szólnának egy olyan paycuthoz h mondjuk Davisnél felezzük a fizut, de azt full gariba meg is kapja. Lawsont azért nem feltétlenül csesztetném, mert szükség van rá a rotációban, meg azért 7 sacket csak összevakart eddig. JFM-nek meg nem árt, ha berotál majd középre ismét (függetlenül h nem jártam utána hány DT snapje van idén). Többivel majd ráérünk, ha sikerül leakasztani a QB-t, de ha Carr-ról lemaradunk, ilyen Geno féle opciók maradnak csak ismét... függően h Gerappával mit tervez a Frisco.Nézegetve amúgy jövő évi cap számokat és h mennyit lehet spórolni...Azért lehet ebben az évben is játszani a szerződésekkel, szóval meglehet ezt okosba csinálni. Én pl. Davis-t nem vágnám ki, de módosítanék a szerződésen az fix(hasonlóan állok Lawsonhoz is), Berriost én is repíteném ez nem kérdés Whitehead-el együtt. Akiket én fontosnak tartok visszahozni: CMG, Quincy, Huff, Rankins. Plusz mégegy kezdő Safety-t lekéne akasztani FA-n, szerintem kilehet ezt gazdálkodni okosan, dehát meglátjuk majd. Illetve azért JD draftjai az első évet leszámítva(Covid-os év) egész jól sikerültek, szóval arra is lehet azért alapozni.
Lawson 15.3M / 15M
CDavis 11.1M / 10.5M
JFM 12.4M / 5.2M
Mosley 21.4M / 6.5M
Whitehead 10.2M / 7.2M
Berrios 8.2M / 5M
DBrown 11.5M / 5.2M
Jelenleg 16 misi cap spacen csücsülünk.
Jelentősebb UFA-k: McGovern, Fant, Rankins
Legnagyobb gond h DT poszton lejárós Rankins, Shepherd, Solomon Thomas -> ergo egyedül QW marad az egyetlen a poszton... LB poszton Kwon és Quincy is lejárós szintén
OL-ben akinek szerződése lesz jövőre:
LT: Brown
LG: Tomlinson
C: ?
RG: AVT
RT: Becton, Mitchell
Needek (nem fontossági sorrendben): QB, C, OL depth, kezdő DT és depth, kezdő L és depth, FS
Fentiekkel csak azt szeretném szemléltetni, hogy elég nagy kakiban vagyunk azért JD ökör szerződés kialakításainak az idei FA után. FA-n minimális mozgásterünk lesz, nagyobb contractos vet QB után kb semmi. Mindenesetre Davist és Berriost úgy basznám ki, mint macskát sz*rni. Őket a legkönnyebb pótolni talán.
Beki
Apex
Felsoroltjaidnál meg nyilván minden az áron múlik. Quincy és Rankins is elkérhet 3-4-5 misit sztem rotációs emberkeként, McGovern már nehezebb eset.
Nézegetve amúgy jövő évi cap számokat és h mennyit lehet spórolni...Azért lehet ebben az évben is játszani a szerződésekkel, szóval meglehet ezt okosba csinálni. Én pl. Davis-t nem vágnám ki, de módosítanék a szerződésen az fix(hasonlóan állok Lawsonhoz is), Berriost én is repíteném ez nem kérdés Whitehead-el együtt. Akiket én fontosnak tartok visszahozni: CMG, Quincy, Huff, Rankins. Plusz mégegy kezdő Safety-t lekéne akasztani FA-n, szerintem kilehet ezt gazdálkodni okosan, dehát meglátjuk majd. Illetve azért JD draftjai az első évet leszámítva(Covid-os év) egész jól sikerültek, szóval arra is lehet azért alapozni.
Lawson 15.3M / 15M
CDavis 11.1M / 10.5M
JFM 12.4M / 5.2M
Mosley 21.4M / 6.5M
Whitehead 10.2M / 7.2M
Berrios 8.2M / 5M
DBrown 11.5M / 5.2M
Jelenleg 16 misi cap spacen csücsülünk.
Jelentősebb UFA-k: McGovern, Fant, Rankins
Legnagyobb gond h DT poszton lejárós Rankins, Shepherd, Solomon Thomas -> ergo egyedül QW marad az egyetlen a poszton... LB poszton Kwon és Quincy is lejárós szintén
OL-ben akinek szerződése lesz jövőre:
LT: Brown
LG: Tomlinson
C: ?
RG: AVT
RT: Becton, Mitchell
Needek (nem fontossági sorrendben): QB, C, OL depth, kezdő DT és depth, kezdő L és depth, FS
Fentiekkel csak azt szeretném szemléltetni, hogy elég nagy kakiban vagyunk azért JD ökör szerződés kialakításainak az idei FA után. FA-n minimális mozgásterünk lesz, nagyobb contractos vet QB után kb semmi. Mindenesetre Davist és Berriost úgy basznám ki, mint macskát sz*rni. Őket a legkönnyebb pótolni talán.
Beki