New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrIgen! Cseréljük el Wilsonra 😊
Wester
Green is green
több mint 1 éve
A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek Carr
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
kinéz neki egy Rosen féle karrier.A srác jelenleg a CFL-ben sem lenne kezdő. Nincs az isten, hogy az NFLben bárki elvigye kezdőnek.Ahhoz szerintem tul sokat kellene fizertni erte h csak a padon legyen.Amúgy én minden gondolkodás nélkül elvinném a Lionsba. Lenne rá két év, hogy felépítsük Goff mögött. Most olyan kultura kezd kialakulni nálunk, hogy talán Wilson is megváltozna jellemileg.De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Es kulon zaradek a szerzodesben h a MILF-ektol tavol kell tartani 😉
Nem latom amugy h ki probalkozna meg vele komolyabban van olyan csapat ahol a skillsetje kihasznalhato es a sema miatt nincs akkora teher rajta?
Akkor lehetne egy olyan feltamadasa mint Goffnak.
Lúdas Solymi
Persze csak ha olcsó.
Bazzani
Lúdas Solymi
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Apex
2 980
Az a poén amúgy, hogy vannak jópáran akik Saleh-t hibáztatják, hogy ez így alakult ZW-vel, mert hogy az 5-2es QB-t leültette és ezzel elvette az önbizalmát. Nem tudom ezek az emberek miért kapnak még fizetést, de komolyan. Én, aki azért jó sokáig védte ZW-t(talán túl sokáig is), is azt gondoltam a 2. Pats meccs után, hogy ilyen rossz teljesítményt Jets QB-tól még nem láttam, ami azért valahol külön bravúr, és hogy ezek után lehet elkéne gondolkozni, hogy megéri-e vele a továbbiakban számolni. De nem hát nyílván Saleh volt a fasz, amiért egy PO race közepén leülteti a 70 yard-ot passzoló irányítót, akivel Moore-nak és Wilson-nak is egyértelműen a fasza kivolt. White meg persze szar, mert csak 1-2es mérleget hozott, igaz minden más statisztikai mutatóban körbehugyozta Wilsont, dehát az nem számít.Jets say QB Zach Wilson will be inactive Sunday at Seattle.Nagyon helyes es oromteli h Saleh es stabja ismet jo dontest hozott.
KeyG
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Jets say QB Zach Wilson will be inactive Sunday at Seattle.Nagyon helyes es oromteli h Saleh es stabja ismet jo dontest hozott.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 517
Jets say QB Zach Wilson will be inactive Sunday at Seattle.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Remelem Flacco lesz QB2. Ha barmi tortenik es POra vagyunk, nem johet szoba h ZW aktiv legyen.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Doctors cleared Jets’ QB Mike White today for contact and he now is expected to start Sunday vs. Seattle.LETS GOOOOOO
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 517
Doctors cleared Jets’ QB Mike White today for contact and he now is expected to start Sunday vs. Seattle.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 022
Hat ez az, sztem ezert a penzert kuka a gyerek.A srác jelenleg a CFL-ben sem lenne kezdő. Nincs az isten, hogy az NFLben bárki elvigye kezdőnek.Ahhoz szerintem tul sokat kellene fizertni erte h csak a padon legyen.Amúgy én minden gondolkodás nélkül elvinném a Lionsba. Lenne rá két év, hogy felépítsük Goff mögött. Most olyan kultura kezd kialakulni nálunk, hogy talán Wilson is megváltozna jellemileg.De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Nem latom amugy h ki probalkozna meg vele komolyabban van olyan csapat ahol a skillsetje kihasznalhato es a sema miatt nincs akkora teher rajta?
Lúdas Solymi
Persze csak ha olcsó.
Bazzani
Lúdas Solymi
Bazzani
több mint 1 éve
A srác jelenleg a CFL-ben sem lenne kezdő. Nincs az isten, hogy az NFLben bárki elvigye kezdőnek.Ahhoz szerintem tul sokat kellene fizertni erte h csak a padon legyen.Amúgy én minden gondolkodás nélkül elvinném a Lionsba. Lenne rá két év, hogy felépítsük Goff mögött. Most olyan kultura kezd kialakulni nálunk, hogy talán Wilson is megváltozna jellemileg.De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Lúdas Solymi
Persze csak ha olcsó.
Bazzani
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 022
Ahhoz szerintem tul sokat kellene fizertni erte h csak a padon legyen.Amúgy én minden gondolkodás nélkül elvinném a Lionsba. Lenne rá két év, hogy felépítsük Goff mögött. Most olyan kultura kezd kialakulni nálunk, hogy talán Wilson is megváltozna jellemileg.De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Lúdas Solymi
Persze csak ha olcsó.
Bazzani
több mint 1 éve
Amúgy én minden gondolkodás nélkül elvinném a Lionsba. Lenne rá két év, hogy felépítsük Goff mögött. Most olyan kultura kezd kialakulni nálunk, hogy talán Wilson is megváltozna jellemileg.De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Lúdas Solymi
Persze csak ha olcsó.
több mint 1 éve
Win out és egy Pats loss kell még nekünk amúgyNa loss nem gond a Patsnek jelenleg😁
Wester
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Win out és egy Pats loss kell még nekünk amúgyDe szep is lett volna ha csak egyszer verjuk a Patset...
Wester
több mint 1 éve
Win out és egy Pats loss kell még nekünk amúgy
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 880
twitter.com/nathanias/status/1607120408368807936?s=20&t=b7UNd1iycOKJtt8q_PLp3wNa elvileg megvan az esély az újabb csalódásra 😀Faszom, nem erdekel hogyan, de valahogy drotozzak ossze White bordait Vasarnapra.
Wester
Apex
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Kenopenzt a dokiknak.Na elvileg megvan az esély az újabb csalódásra 😀Faszom, nem erdekel hogyan, de valahogy drotozzak ossze White bordait Vasarnapra.
Wester
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Na elvileg megvan az esély az újabb csalódásra 😀Faszom, nem erdekel hogyan, de valahogy drotozzak ossze White bordait Vasarnapra.
Wester
több mint 1 éve
az uttsó heti roncsderbit már mindenki nagyon várja
több mint 1 éve
Na elvileg megvan az esély az újabb csalódásra 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Szerintem épeszű Darnoldèrt sem adott volna semmit. ZW se ér egy picket se ebben egyetértünk, de lesz olyan nagyarcu GM/HC a 32ből nála is aki meg akarja majd mutatniDarnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki
Green is green
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 022
De gondolom az is jovo evi 😀Darnoldban vmivel tobb tehetseg szorult tradeje elott, de az olyan bekepzelt fasztarisznya, mint ZW, akinek egy jo offenseben sem megy... max kondis 7. kor.Lesz olyan hülye majdénmegmutatom edző aki 3. kört is ad..7. Körről 6.ra?Egyetértek. Kivéve ha ZW árát akarjuk flejebb vinni egy tradehezHozzateszem, ha fordulo eredmenyei utan akkor is ZW kezd, ha White-ot dokik nem engedik jatszani, nalam Salehnek lefott a kave.Ha nincs White teljesen mindegy ki kezd szvsz.
Beki
Wester
Pityu Gyor
Adirotor
Pityu Gyor
Beki