New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
WR coach közben el lett tiltva valami gambling policy miatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
WR coach közben el lett tiltva valami gambling policy miatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Igen, Carr tűnik egy optimális középútnak. Kérdés White-tal hogy terveznekÉn amúgy bedobnék egy nevet még.Tannehill-t es Gerappa-t is ugy fogadnam el, ha jonne melle egy midround QB, amugy meg Carr lenne a legidealisabb hozzank. Lamar nem tudom mennyire illene ebbe a rendszerbe, jo esellyel semennyire.
Ryan Tannehill.
Jó persze érte trade-elni kellene de szerintem megszerezhető lehet.
Nem fiatal, de 2-3év van még benne.
Nem tudom a Titans mennyire ragaszkodna hozzá egy jó ajánlat esetén.
Bazzani
Apex
Green is green
több mint 1 éve
Apex
2 980
Én amúgy bedobnék egy nevet még.Tannehill-t es Gerappa-t is ugy fogadnam el, ha jonne melle egy midround QB, amugy meg Carr lenne a legidealisabb hozzank. Lamar nem tudom mennyire illene ebbe a rendszerbe, jo esellyel semennyire.
Ryan Tannehill.
Bazzani
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Szerintem Lamar és az ő rendszere ad egy alapot egy csapatnak, viszont korlátjai is vannak ami a WR poszt a Ravensnen. Itt viszont rohadt jó a WR állomány ami szerintem kihozhatná belőle azt ami benne van?!Lamar szerintem akárhová megy nyom egy 2021 es Russel Wilsont. Így remélem marad ahol vanSzerintem teljesen más a kettő story. Én örülnék neki, épeszű franchise nem engedné el, de a Ravens mindig külön utakon jár.
laoce
Pityu Gyor
A liga felénél biztos jobb Lamar, bár elfogadom az ellentétes véleményeket, de szerintem lépni fog.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Én amúgy bedobnék egy nevet még.Ryan Tannehill.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Lamar szerintem akárhová megy nyom egy 2021 es Russel Wilsont. Így remélem marad ahol vanSzerintem teljesen más a kettő story. Én örülnék neki, épeszű franchise nem engedné el, de a Ravens mindig külön utakon jár.
laoce
Green is green
több mint 1 éve
Lamar szerintem akárhová megy nyom egy 2021 es Russel Wilsont. Így remélem marad ahol van
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Talán 3 út van elöttünk:Lamart hagyjuk abban a pillanatban engednem el a Jetset, Rogersre rovid tavon semmi szuksegunk. Carr vagy Gerappa az egyetlen realis opcio jelenleg.
1. megpróbálunk hozni egy drága, elitebb irányítót, mint Lamar, Rogers(most talán vonzóak vagyunk ez nagy előrelépés a korábbiakhoz), így viszont nem fogunk tudni erősíteni, megtartani (Mosley pl)
2. rábizzuk magunkat egy frissen draftoltra és épitjük a csapatot köré
3. marad White és/vagy egy közepes qb, mint Garoppolo ami amolyan köztes út, bűvészkedéssel legalább szinten tartani lehet a többi csapatrészt
Pityu Gyor
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Talán 3 út van elöttünk:1. megpróbálunk hozni egy drága, elitebb irányítót, mint Lamar, Rogers(most talán vonzóak vagyunk ez nagy előrelépés a korábbiakhoz), így viszont nem fogunk tudni erősíteni, megtartani (Mosley pl)
2. rábizzuk magunkat egy frissen draftoltra és épitjük a csapatot köré
3. marad White és/vagy egy közepes qb, mint Garoppolo ami amolyan köztes út, bűvészkedéssel legalább szinten tartani lehet a többi csapatrészt
Green is green
több mint 1 éve
Mormon Mahomes helyett Mormon JMR. You hate to see it :/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
Akkor Zach Wilsonnak lefőtt a kávé
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ennel a csapatnal sosem tudni.#Jets coach Robert Saleh on QB Zach Wilson, following his benching: “We haven't seen the last of him."Azt nem mondta, hogy nálatok.
Pofad lenne lapos bazdmeg. Ha meg egyszer ezt a kocsogot berakja kezdonek, mehet a picsaba.
Beki
Bazzani
több mint 1 éve
#Jets coach Robert Saleh on QB Zach Wilson, following his benching: “We haven't seen the last of him."Azt nem mondta, hogy nálatok.
Pofad lenne lapos bazdmeg. Ha meg egyszer ezt a kocsogot berakja kezdonek, mehet a picsaba.
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
#Jets coach Robert Saleh on QB Zach Wilson, following his benching: “We haven't seen the last of him."Pofad lenne lapos bazdmeg. Ha meg egyszer ezt a kocsogot berakja kezdonek, mehet a picsaba.
több mint 1 éve
Sok sikert a QB kereséshez az offseasonban, remélem sikerül megtalálni a megfelelő embert. Strevelert lehet bent tartanám az utolsó 2 meccsre. ÉLETET lehelt az offensebe.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Fantasztikus megvan a negyedik egyforma képességű qb-nk... fos, hogy bármennyire is sokat léptünk előre a szezonban de az egész szájíz megint a szokásos
Green is green
több mint 1 éve
Hát akkor ennyi volt a szezon. Wilson takarodj, OL nem létezik zsinórban a 3. meccsen és a védelem is tré volt. Streveler vicces volt, de komolyan nem lehet venni. Majd jövőre ( se ). Jó duma, hogy csak egy irányító kell, de eddig se sikerült találni lol.
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Remek hír nektek, rossz hír nekünk: Big news: #Jets DL Quinnen Williams WILL play tonight vs the #Jaguars, sources tell @SNYtv
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) December 22, 2022
Williams has team-high 11 sacks this year. Was just voted to Pro Bowl.
RB Zonovan Knight also good to go.
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
Hát én megpróbálom... nyilván ha nem nyernénk akkor nincs PO. Abban "bízom" hogy a rájátszást majd olyan Jetsesen bukjuk el majd: nyerünk most meg jövő héten aztán a célegyenseben a miami üt majd el minket csakhogy jobban fájjon
Green is green
több mint 1 éve
Apex
2 980
Named to the Pro Bowl: DT Quinnen Williams, CB Sauce Gardner, LB C.J. Mosley and ST Justin Hardee. #JetsSzegeny Reed 😕
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Named to the Pro Bowl: DT Quinnen Williams, CB Sauce Gardner, LB C.J. Mosley and ST Justin Hardee. #Jets
több mint 1 éve
Se a régi ismerős Fatukasi, se az idei 1/1-es Travon Walker nem lesz nálunk. Az két remek futás elleni védő mínusz. Esni is fog, ami jó a futójátéknak. Minden készen áll egy tökéletes James Robinson revenge game-re, ha Saleh benevezi a meccsre...Azt elertek ismet h hiaba leszek szabin, ezek miatt en tuti nem hajnalozok. 😀Basszus, így már biztos nyerni fog a Jets. :/
Beki
Én még erősen dillemmába vagyok, hogy nézzem-e vagy sem. Mondjuk azért nem semmi micsoda leolvadást produkálunk, 6-3ból lett 7-7, persze lehet mondani, hogy hát "sZezon elŐTt eNnEK iS öRüLtÜNK voLnA!!!", de azért a játékot tekintve változnak az elvárások és elég nagy csalódás, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, sőt jó eséllyel elbukjuk a PO-t...Amúgy számomra még mindig hihetetlen, hogy mindenki azt mondta ZW-ről, hogy a legtehetségesebb QB nálunk Namath óta, az utóbbi 10-12 év legjobb O-ja van körülötte(leszámítva talán 15), egy szintén teljesen jó OC és mégis fosabb QB teljesítményt én nem nagyon láttam még senki mástól, pedig aztán voltak itt Petty meg McElroy féle tehetséges úriemberek. Most vagy tényleg ennyire szarik az egészbe vagy nem tudom.Kíváncsi vagyok, hogy akárcsak egy Wentz/Heinecke szintű QB-val hol lenne a Jets? Lehet komoly SB contender lenne. Pl. Garoppolo helyében mindent megtennék, hogy ide kerüljek jövőre. Ő ráadásul ismeri jól a divíziót is. 😀
Apex
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Apex
2 980
Én még erősen dillemmába vagyok, hogy nézzem-e vagy sem. Mondjuk azért nem semmi micsoda leolvadást produkálunk, 6-3ból lett 7-7, persze lehet mondani, hogy hát "sZezon elŐTt eNnEK iS öRüLtÜNK voLnA!!!", de azért a játékot tekintve változnak az elvárások és elég nagy csalódás, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, sőt jó eséllyel elbukjuk a PO-t...Amúgy számomra még mindig hihetetlen, hogy mindenki azt mondta ZW-ről, hogy a legtehetségesebb QB nálunk Namath óta, az utóbbi 10-12 év legjobb O-ja van körülötte(leszámítva talán 15), egy szintén teljesen jó OC és mégis fosabb QB teljesítményt én nem nagyon láttam még senki mástól, pedig aztán voltak itt Petty meg McElroy féle tehetséges úriemberek. Most vagy tényleg ennyire szarik az egészbe vagy nem tudom.ZW kezd Jags ellen.Azt elertek ismet h hiaba leszek szabin, ezek miatt en tuti nem hajnalozok. 😀
PO esélyek:
Apex
Beki