New York Jets
Huffnak sok izmot kell még szerintem magára szednie, hogy teljeserteku 4-3 DE legyen. Ami nem is baj, mert ebben a pass-happy ligában kellenek az "egydimenzios" speed rusherek is. Azért tettem idézőjelbe, mert szerintem 1-2szer bull rush-sal is nyert már repet idén, úgyhogy lehet még ott potenciál.Hmm ez a cikk mondjuk valóban érdekes. Lehet csak szemre nem érződik, hogy akkora impactje lenne, Huff-ot mondjuk én ettől függetlenül megnézném nagyobb snapszámmal.White-al egyébként megint megvoltam elégedve, hatalmasat küzdött a csávó, jó pár big time throw megint ott volt, saját hibájából INT közeli playre nem is emlékszem és azért ez egy top D ellen volt(tudom stat alapján nem ott vannak, de most először a legegészségesebbek, főleg coverage-ben). Ja és úgy passzolt ezen D ellen majd 300 yardot, hogy 3-4 driveban ott se volt, kizárt dolog ezek után, hogy ZW kezdjen akármikor is a továbbiakban. Szóval én kezdek meggyőzve lenni a jövőt illetően vele kapcsolatban. Viszont van jó pár játékos akitől én simán megválnék jövőre. Berriost amennyire támogattam tavaly, legalább annyira nem akarom jövőre itt látni, kurvára nem ér ennyit. Lawson dettó ugyanez, nem mondom, voltak jobb meccsei, de ez nem 15 millás teljesítmény plusz ha ő vagy Huff között kéne választanom, hát én inkább megfizetném Huffot és megkapná a full starter szerepet. Whitehead-nél is ennyi pénzért lehet találni jobb SS-t, Joyner harmat gyenge játékát nagyon jól elrejti a séma, illetve a többi tehetséges játékos, szóval ő mindenképp cut nálam. Egyelőre nagyjából ennyi jut eszembe, szívem szerint Tomlinsont is kivágnám a picsába, de az esélytelen. Ja meg hát of course Mann, de azt nem kell magyarázni.Lawson végtelenül alulértékelt jelenleg:
Apex
Updated True Sack Rate is now up. 549 sacks by 100 pass-rushers studied, charted and graded to determine the most skilled & efficient sack artists in the NFL through 13 weeks with the top 27 overall leaderboard attached.
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) December 8, 2022
Full analysis: https://t.co/zAOqPKH5JM pic.twitter.com/Rxzb8M2usB
Huff meg szerintem nem alkalmas full-time pozícióra, mert ő egyrész csak a pass rush-ban használható és ráadásul ott is egy ilyen jó burst-el rendelkező speed rush guy, amivel pont úgy tud hatékony lenni, hogy keveset játszik és ezért folyamatosan 100%-on tudja nyomni az összes snapjében. Mondjuk szituációs pass-rusherként liga legjobbja
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
Jelenleg amúgy úgy látom, hogy nagyon sok kérdés nincs QB fronton: White teszi a dolgát h megtartsa a kezdő poziját, beképzelt 1/2 resetje meg tippre pont annyira halad, mint a fejlődése.
Hmm ez a cikk mondjuk valóban érdekes. Lehet csak szemre nem érződik, hogy akkora impactje lenne, Huff-ot mondjuk én ettől függetlenül megnézném nagyobb snapszámmal.White-al egyébként megint megvoltam elégedve, hatalmasat küzdött a csávó, jó pár big time throw megint ott volt, saját hibájából INT közeli playre nem is emlékszem és azért ez egy top D ellen volt(tudom stat alapján nem ott vannak, de most először a legegészségesebbek, főleg coverage-ben). Ja és úgy passzolt ezen D ellen majd 300 yardot, hogy 3-4 driveban ott se volt, kizárt dolog ezek után, hogy ZW kezdjen akármikor is a továbbiakban. Szóval én kezdek meggyőzve lenni a jövőt illetően vele kapcsolatban. Viszont van jó pár játékos akitől én simán megválnék jövőre. Berriost amennyire támogattam tavaly, legalább annyira nem akarom jövőre itt látni, kurvára nem ér ennyit. Lawson dettó ugyanez, nem mondom, voltak jobb meccsei, de ez nem 15 millás teljesítmény plusz ha ő vagy Huff között kéne választanom, hát én inkább megfizetném Huffot és megkapná a full starter szerepet. Whitehead-nél is ennyi pénzért lehet találni jobb SS-t, Joyner harmat gyenge játékát nagyon jól elrejti a séma, illetve a többi tehetséges játékos, szóval ő mindenképp cut nálam. Egyelőre nagyjából ennyi jut eszembe, szívem szerint Tomlinsont is kivágnám a picsába, de az esélytelen. Ja meg hát of course Mann, de azt nem kell magyarázni.Lawson végtelenül alulértékelt jelenleg:
Apex
Updated True Sack Rate is now up. 549 sacks by 100 pass-rushers studied, charted and graded to determine the most skilled & efficient sack artists in the NFL through 13 weeks with the top 27 overall leaderboard attached.
Huff meg szerintem nem alkalmas full-time pozícióra, mert ő egyrész csak a pass rush-ban használható és ráadásul ott is egy ilyen jó burst-el rendelkező speed rush guy, amivel pont úgy tud hatékony lenni, hogy keveset játszik és ezért folyamatosan 100%-on tudja nyomni az összes snapjében. Mondjuk szituációs pass-rusherként liga legjobbja
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
White-al egyébként megint megvoltam elégedve, hatalmasat küzdött a csávó, jó pár big time throw megint ott volt, saját hibájából INT közeli playre nem is emlékszem és azért ez egy top D ellen volt(tudom stat alapján nem ott vannak, de most először a legegészségesebbek, főleg coverage-ben). Ja és úgy passzolt ezen D ellen majd 300 yardot, hogy 3-4 driveban ott se volt, kizárt dolog ezek után, hogy ZW kezdjen akármikor is a továbbiakban. Szóval én kezdek meggyőzve lenni a jövőt illetően vele kapcsolatban. Viszont van jó pár játékos akitől én simán megválnék jövőre. Berriost amennyire támogattam tavaly, legalább annyira nem akarom jövőre itt látni, kurvára nem ér ennyit. Lawson dettó ugyanez, nem mondom, voltak jobb meccsei, de ez nem 15 millás teljesítmény plusz ha ő vagy Huff között kéne választanom, hát én inkább megfizetném Huffot és megkapná a full starter szerepet. Whitehead-nél is ennyi pénzért lehet találni jobb SS-t, Joyner harmat gyenge játékát nagyon jól elrejti a séma, illetve a többi tehetséges játékos, szóval ő mindenképp cut nálam. Egyelőre nagyjából ennyi jut eszembe, szívem szerint Tomlinsont is kivágnám a picsába, de az esélytelen. Ja meg hát of course Mann, de azt nem kell magyarázni.Lawson végtelenül alulértékelt jelenleg:
Apex
Lesz ez még így se!
White-al egyébként megint megvoltam elégedve, hatalmasat küzdött a csávó, jó pár big time throw megint ott volt, saját hibájából INT közeli playre nem is emlékszem és azért ez egy top D ellen volt(tudom stat alapján nem ott vannak, de most először a legegészségesebbek, főleg coverage-ben). Ja és úgy passzolt ezen D ellen majd 300 yardot, hogy 3-4 driveban ott se volt, kizárt dolog ezek után, hogy ZW kezdjen akármikor is a továbbiakban. Szóval én kezdek meggyőzve lenni a jövőt illetően vele kapcsolatban. Viszont van jó pár játékos akitől én simán megválnék jövőre. Berriost amennyire támogattam tavaly, legalább annyira nem akarom jövőre itt látni, kurvára nem ér ennyit. Lawson dettó ugyanez, nem mondom, voltak jobb meccsei, de ez nem 15 millás teljesítmény plusz ha ő vagy Huff között kéne választanom, hát én inkább megfizetném Huffot és megkapná a full starter szerepet. Whitehead-nél is ennyi pénzért lehet találni jobb SS-t, Joyner harmat gyenge játékát nagyon jól elrejti a séma, illetve a többi tehetséges játékos, szóval ő mindenképp cut nálam. Egyelőre nagyjából ennyi jut eszembe, szívem szerint Tomlinsont is kivágnám a picsába, de az esélytelen. Ja meg hát of course Mann, de azt nem kell magyarázni.Davis, Berrios, Lawson trióval 30 misit fel lehet szabadítani. JFM-et is csak az mentené meg h belül lehet használni. Whitehead maradjon, nem kell ennyi lyukat csinálni.
Apex
Így is ezernyi lyuk lenne, lóvé meg semmi:
Fentiek után: C, 2 WR, FS és DL rotációból Shepherd, Thomas és Rankins lejárós. Ja meg Quincy és Kwon is.
A rookie year for the ages.
— New York Jets (@nyjets) December 11, 2022
And @GarrettWilson_V isn't done yet. pic.twitter.com/o8GkAZfJHA
Szerkesztette: Apex
Ez a vereség kalkulálható volt - a rájátszás nem ezen múlhat. Viszont a sérüléshullám már nagyon sok 😕 tudunk valamit róluk?Úgy néz ki senki nem súlyos, kelleni is fognak, mert nem kutyaütő ez a Lions. Mondjuk azért azt reméltem a Phins megveri a Chargers-t, mert így tényleg egyre inkább az érződik, hogy az uccsó Miami meccs fog dönteni(bár odáig azért elkéne egyáltalán jutni). A lényeg, hacsak valami csodafolytán nem megy a Pats veretlenül az utolsó 5 meccsen, azzal, hogy a Phins 1 meccses távolságra maradt még mindig a saját kezünkben a sorsunk.
Pityu Gyor
Green is green
Green is green
Amugy nem mond hulyeseget Lafleur, meg jogos az ervelese a qb sneakkel kapcsolatban. Meg a fade routeot is abbol a szempontbol ertem, hogy GW taknyosra szopatta a Vikes DBket egesz meccsen, szoval 1v1 why not alapon. Csak szerintem kar volt White kezebol kivenni a dontes jogat korai rz-s downoknal screen meg gadget playekkel.3&goal szitut nézem vissza éppen. Utólagosan sajnos White is hibázott, mert amikor elkezdi bedobni a lasztit a sarokba, előtte GW megbotlott és vissza sem nyerte még az egyensúlyát mire a labda már úton volt, sztem látnia kellett.Mike LaFleur says he didn’t want to sneak on 3rd or 4th & 1 because of how close #Jets came to getting stuffed before (on the review). Vikings were really crashing the middle.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) December 8, 2022
He liked the RPO because it gave the Jets something if Vikings packed box
Beki
3&goal szitut nézem vissza éppen. Utólagosan sajnos White is hibázott, mert amikor elkezdi bedobni a lasztit a sarokba, előtte GW megbotlott és vissza sem nyerte még az egyensúlyát mire a labda már úton volt, sztem látnia kellett.Mike LaFleur says he didn’t want to sneak on 3rd or 4th & 1 because of how close #Jets came to getting stuffed before (on the review). Vikings were really crashing the middle.
He liked the RPO because it gave the Jets something if Vikings packed box
See how Mike White responds when Elijah Moore, making like a reporter, asks about the receiving corps. Funny. #jets pic.twitter.com/if7wIakmbj
— Rich Cimini (@RichCimini) December 8, 2022
Max Mitchell was placed on the NFI because doctors found he had blood clots, sources tell @SNYtv.
He is good & in good spirits. Grateful doctors caught them when they did.
This is not believed to be long-term, career-threatening issue. #Jets
Lesz ez még így se!
Ugy nez ki White-al nagyon erzik egymast, egy eros szezonzarassal akkor OROTY is lehet.Four-time belt winner, @GarrettWilson_V pic.twitter.com/8zqrizZlCy
— New York Jets (@nyjets) December 8, 2022
Beki
Four-time belt winner, @GarrettWilson_V pic.twitter.com/8zqrizZlCy
— New York Jets (@nyjets) December 8, 2022
LDT már aktív rosteren is van.OT Max Mitchell has been placed on the non-football injury list and is out for the season, Saleh announces.Nehogy már legyen depth.
WTF?
Beki
Apex
OT Max Mitchell has been placed on the non-football injury list and is out for the season, Saleh announces.Nehogy már legyen depth.
WTF?
Beki
WTF?
*Kyle Shanahan has entered the chat*eltradeljük szerintem majdRobinson RFA jövőre, csak megtartanám őt is. 😀Nice to have problem, amúgy megtartjuk a Hall, Carter, Bam triót és készEgyébként BAM mekkora király már eddig? 😀Főleg ha így folytatja, jövőre mi a picsafüstöt kezdesz a 4 futóval? xD
Apex
Beki
Wester
Beki
Wester