New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Apex
2 980
Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀Mondjuk ez Fields-el is kotelezo meccs kene, hogy legyen talent alapjan. Mondjuk a pats elleni ket meccs is az kellett volna, hogy legyen, es jott is volna, ha a QB play legalabb egy UDFA szintet megutott volna.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sziámiáú megsérült bemelegítésnél, így Nathan Peterman kezd. Hihetetlen szerencsénk van bassza meg idén a csere QBkal és ilyen Wilson félék miatt még PO sem lesz meg. 😀
több mint 2 éve
Közben James Robinson, aki egészséges elvileg, inaktív.
Beki
#Jets inactives
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 27, 2022
QB Zach Wilson
WR Jeff Smith
TE Kenny Yeboah
RB James Robinson
DL Sheldon Rankins
CB Bryce Hall
S Tony Adams
Not really sure why James Robinson is a healthy scratch...
Nem akarjátok ideadni azt az 5. kört érte. 😀 Még 185 futott yard kéne hozzá. Igaz, majd a Jags meccsen fut belőle legalább 100-at.
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Közben James Robinson, aki egészséges elvileg, inaktív.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
1:05-től ez is érdekesFrom @NFLGameDay: Along with @MikeGarafolo, a discussion of what's next for the #Jets and QB Zach Wilson... while trying to figure out what went wrong. pic.twitter.com/wMRXCkjxM1
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 27, 2022
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
"he's not confident in what he's doing" 😀 fogalmaazunk úgy h nem is tudja mit kell csinálni + nem is képes kivitelezniFrom @NFLGameDay on #Jets QB Zach Wilson’s mechanics in need of fixing before he steps back on the playing field again this season. pic.twitter.com/sdvuLqCpHk
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) November 27, 2022
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Ugy fest Sziamiau kezd Bearsnel ma.Én megmondtam előre 😊 így verhetőek lennének a csikágóiak, jó lenne kihasználni!!
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ugy fest Sziamiau kezd Bearsnel ma.
több mint 2 éve
Fields, Jones, Mills biztosanDe amúgy tényleg hihetetlen, hogy egyszer nem tudunk belenyúlni a jo QB-ba bazmeg 😀Azért a 2021-es drafton nehéz lett volna belenyúlni:
Apex
- Zach Wilson
- Trey Lance
- Justin Fields
- Mac Jones
- Kyle Trask
- David Mills
- Ian Book
- Sam Ehlinger
Melyik lenne előrelépés? 😀
Gulyasg
A többiek nagyrésze nem játszott annyit h érdemben kiderüljön. (Ian és Sam azért nem valid opciók, őket amúgy is 2.-3. számúnak húzták)
Liverpool Fc
több mint 2 éve
deyell
11 702
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?nekem Jimmy Clausen jut eszembe róla, de ezt már a draft előtt is írtam. kinézetre és mentalitásra is
Gulyasg
choose life
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Engem a srác nem Geno-ra, hanem egyre jobban Manzielre emlékeztet... ugyanaz az arrogáns pöcsfej kezd lenni
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Akkor JD-t még azelőtt bassza ki Woody, mintsem ez ötlet szintjén is felmerüljön. 😀Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?Aztán az is lehet jövőre megint ő lesz itt 😀
Gulyasg
Wester
több mint 2 éve
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?Aztán az is lehet jövőre megint ő lesz itt 😀
Gulyasg
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Gulyasg
3
Nekem Wilsonról egy korábbi nagy tehetség jut eszembe, aki leszerepelt nálunk, Geno Smith. Hasonlóan nagy volt az arc, a hibákat ő sem ismerte el, aztán ki is ütötte egy csapattárs 😀 "Ik Enemkpali". Csak nekem tűnik hasonlónak a szitu?
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Igen, kirakták a töküket az asztalra - jó döntés - ne feledjük lépéskényszerben vannak, mert Zach az ő választásuk. Idén ezt el kell dönteni: gondolom még visszakapja a kormánybotot és figyelik észhez tért-e. Plusz ezzel rendet lehet tenni az öltözőbenAzt nem értem miért White, ha biznak a srácban akkor év elején miért nem ő kezdett Flacco helyett? No mind1. Ez adhat amugy egy plusz löketet a csapatnak
Green is green
több mint 2 éve
Nekem azt mutatja h nincs egészséges felelősségtudata, legalábbis a saját szerepét nem látja a kudarcban, hárít, másra mutogat. Ez pedig azért baj, mert a fejlődésnél sztem alapvető h lásd h miben kell fejlődni."Why now? Why me? I want to play." - Robert Saleh on Zach Wilson's initial reaction to when the jets coach told him he was getting benched.Ez mondjuk elég standard reakció egy játékostól.
ThySoul
Wester
Ha nem egy nárcisztikus pöcs, akkor ez a padozás helyre rázhatja, ha szerencsétek van, akkor ez egy olyan pofon neki, ami után többet tesz majd bele és akkor nem vész el a tehetsége.
Ha meg nem ismeri fel ezután sem h többet kell letennie az asztalra, valamint vállalnia kell a saját hibái után a felelősséget, akkor meg el kell passzolni valahova, most még azért sztem egy második/harmadik kört akár kaphattok is érte.
Közben két hír is kijött:
Wilson nem csak padozni fog, hanem inaktív lesz a meccsen
www.nbcsports.com/chicago/bears/jets-qb-zach-wilson-inactive-vs-bears-mike-white-named-starter
Ugyanakkor a jetses karrierjének még nincs vége:
Jets’ HC Robert Saleh on QB Zach Wilson, who has been benched: “Zach's career here is not over.”
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 23, 2022
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Chris Simms (még mindig) nagy Zach Wilson hivőNekem megmaradt valahol vagy itt a fórumon vagy FK-n írta valakiJa en is ugy emlekszem, hogy ezt Trevorrol mondtakSajnálom hogy így alakult,megérdemeltetek volna egy normális qbt. De azon még mindig nevetek hogy valaki szerint Luck óta a legjobb qb prospect volt a drafton..Én azt csak Trevornal olvastam, Wilsonra a mormon Mahomes volt mondva 😀
kapitnono
Wester
Apex
kapitnono
Ha már 1/2-es megabust QB-k:
több mint 2 éve
Nekem megmaradt valahol vagy itt a fórumon vagy FK-n írta valakiJa en is ugy emlekszem, hogy ezt Trevorrol mondtakSajnálom hogy így alakult,megérdemeltetek volna egy normális qbt. De azon még mindig nevetek hogy valaki szerint Luck óta a legjobb qb prospect volt a drafton..Én azt csak Trevornal olvastam, Wilsonra a mormon Mahomes volt mondva 😀
kapitnono
Wester
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ja en is ugy emlekszem, hogy ezt Trevorrol mondtakSajnálom hogy így alakult,megérdemeltetek volna egy normális qbt. De azon még mindig nevetek hogy valaki szerint Luck óta a legjobb qb prospect volt a drafton..Én azt csak Trevornal olvastam, Wilsonra a mormon Mahomes volt mondva 😀
kapitnono
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
"Why now? Why me? I want to play." - Robert Saleh on Zach Wilson's initial reaction to when the jets coach told him he was getting benched.Ez mondjuk elég standard reakció egy játékostól.
ThySoul
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Zach Wilson. A hisztis óvodás aki megbaszta anyádat.
több mint 2 éve
Sajnálom hogy így alakult,megérdemeltetek volna egy normális qbt. De azon még mindig nevetek hogy valaki szerint Luck óta a legjobb qb prospect volt a drafton..Én azt csak Trevornal olvastam, Wilsonra a mormon Mahomes volt mondva 😀
kapitnono
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Salehnek helyén vannak a golyói, tetszik.Wilson meg ha nem címeres fasz (mondjuk perpill úgy tűnik), akkor ez helyrerázza az agyát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
"Why now? Why me? I want to play." - Robert Saleh on Zach Wilson's initial reaction to when the jets coach told him he was getting benched.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Fant és CDavis újra edz