New York Jets
Hát őszintén szólva még egy ilyen hulladék meccsre nem számítottam Wilsontól, ez minden szinten hulladék volt, MLF se volt toppon az fix, de ez...áhh. Nincs kifogás erre. Első helyért mentünk és ezt az okádék hulladékot tudtuk odabaszni a pályára támadás címszó alatt? D-t sajnálom kurvára...MLF-re azért nem verném rá, mert bazdki még én is látom az üres elkapókat
Apex
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Green is green
Jön Zappe és záptojást csinál belőletek 402 yard 4 TD 1 int 😉😉😉Elso INT utan majd lekapja ot BB 😀Vikings behúzta a Bills ellen. Szóval akkor jövő héten a csoportelsőségért játszunk, úgy hogy ideje lenne nyerni 2010 után Foxboroughban 😀Visszatér Mac "Grizzly" Jones és széttépünk benneteket.....
Apex
Vagy nem 😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
Beki
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
The Good Doctor, who opted out in ‘20 to fight on the front lines of the pandemic, could sign to the NYJ practice squad.
Remélem Herbig és Tomlinson nem sérült le... 😀
Elso INT utan majd lekapja ot BB 😀Vikings behúzta a Bills ellen. Szóval akkor jövő héten a csoportelsőségért játszunk, úgy hogy ideje lenne nyerni 2010 után Foxboroughban 😀Visszatér Mac "Grizzly" Jones és széttépünk benneteket.....
Apex
Vagy nem 😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
Vikings behúzta a Bills ellen. Szóval akkor jövő héten a csoportelsőségért játszunk, úgy hogy ideje lenne nyerni 2010 után Foxboroughban 😀Visszatér Mac "Grizzly" Jones és széttépünk benneteket.....
Apex
Vagy nem 😂😂😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Game winning play-t megcsinálta, megbocsájtva 😀Látszik is h Szósz mire számított, de kb egy rohadt testcsellel úgy megetette őt Diggs h élmény nézni 😀Ezzel kapcsolatban találtam egy kis érdekességet amúgy, durva 😀Áhh Szószt a hétvégén megégették csúnyán, neki lefőtt a kávé. 😕 XDThe Jets have 3 CBs with Top-15 coverage grades 👀 pic.twitter.com/EsMlN9us4T
— PFF (@PFF) November 9, 2022
Wester
Beki
The thing people need to understand about the catch Diggs got vs Sauce is that this is literally the FIRST TIME all season that Diggs didn't run a speed out off motion vs an off corner.
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) November 8, 2022
Sauce was squared up based on film study and Bills threw a counter punch. It happens. 🤷♂️ https://t.co/0wcbnKZCEd pic.twitter.com/VfkYgQLVch
Apex
Beki
Látszik is h Szósz mire számított, de kb egy rohadt testcsellel úgy megetette őt Diggs h élmény nézni 😀Ezzel kapcsolatban találtam egy kis érdekességet amúgy, durva 😀Áhh Szószt a hétvégén megégették csúnyán, neki lefőtt a kávé. 😕 XDThe Jets have 3 CBs with Top-15 coverage grades 👀 pic.twitter.com/EsMlN9us4T
Wester
Beki
The thing people need to understand about the catch Diggs got vs Sauce is that this is literally the FIRST TIME all season that Diggs didn't run a speed out off motion vs an off corner.
Sauce was squared up based on film study and Bills threw a counter punch. It happens. 🤷♂️ https://t.co/0wcbnKZCEd pic.twitter.com/VfkYgQLVch
Apex
Ezzel kapcsolatban találtam egy kis érdekességet amúgy, durva 😀Áhh Szószt a hétvégén megégették csúnyán, neki lefőtt a kávé. 😕 XDThe Jets have 3 CBs with Top-15 coverage grades 👀 pic.twitter.com/EsMlN9us4T
Wester
Beki
Áhh Szószt a hétvégén megégették csúnyán, neki lefőtt a kávé. 😕 XDThe Jets have 3 CBs with Top-15 coverage grades 👀 pic.twitter.com/EsMlN9us4T
Wester
The Jets have 3 CBs with Top-15 coverage grades 👀 pic.twitter.com/EsMlN9us4T
Lesz ez még így se!
Tény ami tény, hogy Solomon Thomas lesz a kezdő így, de mögöttük csak Shepherd lesz. Gondolom JFM berotál majd belülre.Saleh és Ulbrich:10 fős DL rotáció volt hétvégén is, nem hiszem h hoznánk bárkit.Rankins 4-6 hetig offKivancsi vagyok Linval Josephnek repul-e egy telefon, par hete volt nalunk visiten. Vagy valakit felhozunk PS-bol.
Beki
Apex
Beki
Apex
Saleh és Ulbrich:10 fős DL rotáció volt hétvégén is, nem hiszem h hoznánk bárkit.Rankins 4-6 hetig offKivancsi vagyok Linval Josephnek repul-e egy telefon, par hete volt nalunk visiten. Vagy valakit felhozunk PS-bol.
Beki
Apex
Beki
10 fős DL rotáció volt hétvégén is, nem hiszem h hoznánk bárkit.Rankins 4-6 hetig offKivancsi vagyok Linval Josephnek repul-e egy telefon, par hete volt nalunk visiten. Vagy valakit felhozunk PS-bol.
Beki
Apex
A sérülések nagyon nem kímélnek minket és így is stabil amit jól tudunk vagy még javul is (defense, futójáték, kreatív megoldások, spec team trükkök)
Az kijelenthető talán hogy brutálisan jó draftot hoztunk le, Jets mértékkel extrém sikeres lehet ez a class: az első 4 pick nagyon bejön, Gardnert lassan tényleg Revishoz lehet hasonlítani, de a kis Wilsonból is lehet WR1, Hall meg ugye állat volt, remélem innét folytatja jövőre
A fura az, hogy most már fájna a PO nem elérése, amire én nem is gondoltam... földön kell maradni és a következőre fókuszálni: vissza kell vágni és most végre nyerni kell BB ellen - ez most duplán fog számítani tekintve a váratlanul erős csoportot
Green is green
Tudom fokozni a Jags kapcsolatot, a HC Saleh is volt nálunk LB edző Gus Bradley idején!Ha már ex-jaguárok.2 fajta játékos létezik, aki jaguár volt, és aki az lesz 😀😀
iktriad
Am jó ez a Jets, hajrá. Go Sauce
zacknorb
Megmondtam nem? Nagyon szívesen 😀Hogy legyen egy kis segítség, a két backup safetynk lesz a kezdő. Hiába na, mi mindent megteszünk a fejlődés elősegítéséértNo akkor holnap lehet javítano/bizonyítani/csoportelsőséget átvenni a bilsz ellen 🤣🤣🤣Mar azt is fel sikerkent ertekelnem, ha 2 TDnyi kul vagy azalatt nyerne csak a Bills.
Remélem tisztességes meccset hozunk le, nem szaladunk bele valami méltatlan pofonba
Pityu Gyor
Nyilvan fokusz ugyis Wilsonon lesz, mert egy ujabb WTF teljesitmenyt nem nagyon fogadok el tole. Ideje lenne vegre ures elkapokat eltalalni, idiota INTeket elengedni es 100 yard koruli passzolt yardokbol is.
Beki
ThySoul
Ez egy nagyon szép csapatmunka volt! Z. Wilsont is mintha kicserélték volna! Most végre nem rohangált ész nélkül, sőt néha futott is ami lám hasznosnak bizonyult!
Nem hittem volna hogy a Jets legyőzheti ezt a Bills-t!
Nagy kár a múlt heti vereségért!