New York Jets
Azt gondoltam rövid pórázon kezd majd a Bears ellen. WowÉn is olyasmire számítottam h félidőben vágják csak a padra.
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Lesz ez még így se!
Breaking: During a team meeting minutes ago, Jets players were informed that Zach Wilson is not starting Sunday's game vs. the Chicago Bears, sources tell @AdamSchefter. pic.twitter.com/Upid9yVOjq
— ESPN (@espn) November 23, 2022
XDDDDD
Nem irták, én mondom h pihenni fogÉs ráadásul elvileg nyerhető meccs jönne, odaát Fields se lesz...Sehol nem írták h Fields nem lesz, day-to-day
Pityu Gyor
Beki
Green is green
Nem is csodálom, mert a korábban bedobált videós brainfartokra sem a szél, sem MLF playcallja kifogás. Ez egyedül egy Zach Wilson nevű megye 2-es QBn múlott. Ezek a dolgok hétről-hétre előjönnek tőle, amilyen arrogáns pöcs, vagy nem képes vagy nem akarja ezeket elhagyni.Nem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Wester
Lehet a film megnézése után Saleh-ék is agyérgörcsöt kaptak a látottaktól. xdNem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Wester
És ráadásul elvileg nyerhető meccs jönne, odaát Fields se lesz...Sehol nem írták h Fields nem lesz, day-to-day
Pityu Gyor
Green is green
Nem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
#Jets HC Robert Saleh confirmed that Zach Wilson is aware that he isn’t guaranteed to start vs #Bears + when asked if Mike White would be the guy if ZW is benched he said, ‘everyone is on the table’ seemingly opening door for both Joe Flacco & Chris Streveler 😳: 🎥 @nyjets pic.twitter.com/IFuOXjSXdS
— Paul Andrew Esden Jr (@BoyGreen25) November 21, 2022
Lesz ez még így se!
Robert Saleh on the QB situation: “We’re keeping everything on the table.”
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 21, 2022
Not committing to Zach Wilson as the starter. #Jets
Lesz ez még így se!
Elbaszta volna és ráfogta volna a szélreElsőnél nem értem mi indokolta, hogy nem állt bele teljesen a dobásba, miért kell itt bohóckodni. Másodiknál meg én is ordítottam TV előtt h üresen van Mims, ami 3 összetevős:Atyaég..Erről beszéltem, hogy én még én is láttam a pályán az üres elkapókat csak a jó öreg Zekk nem
Not only did Wilson throw an easy INT here but Conklin was WIDE open. This has to be at least 5 yards of separation. And Wilson airmails the hell out of it.
— Michael Nania (@Michael_Nania) November 21, 2022
Wasted opportunity + gift-wrapped turnover all in one
Guys were open in this game. A lot. pic.twitter.com/cHUwkPbVaN
Apex
WesterI'm out on Zach Wilson after seeing this one.
Wide. Open. Denzel. Mims. Touchdown. Missed. pic.twitter.com/wd2lxee73G
Apex
1. ZW vakon volt így mindegy
2. vajon pontosan oda tudta volna dobni?!
3. fakezű Mims el tudta volna kapni?
Beki
Lesz ez még így se!
Elsőnél nem értem mi indokolta, hogy nem állt bele teljesen a dobásba, miért kell itt bohóckodni. Másodiknál meg én is ordítottam TV előtt h üresen van Mims, ami 3 összetevős:Atyaég..Erről beszéltem, hogy én még én is láttam a pályán az üres elkapókat csak a jó öreg Zekk nem
Not only did Wilson throw an easy INT here but Conklin was WIDE open. This has to be at least 5 yards of separation. And Wilson airmails the hell out of it.
Apex
WesterI'm out on Zach Wilson after seeing this one.
Apex
1. ZW vakon volt így mindegy
2. vajon pontosan oda tudta volna dobni?!
3. fakezű Mims el tudta volna kapni?
Davist tartanám, ha lesz új QB nem árt a sok célpont lehetőség ha vki sérülne + Berrios is vmiért DC alján van. Mosleynál ne felejtsd h JD is alakított gariba tartalmat. 😀Jövőre valszeg C. Davis repül ( ezért ragaszkodtunk ennyire Mimshez ), azzal jön még majd 10 millió, azzal kb lesz 27 misi. Abból drafttal együtt lehet valamit kezdeni. Mosley szerződés kurvára fáj ( köszi Maccagnan ), de azt a 6 misit amit a kivágásával nyernénk, kb arra se lenne elég, hogy helyére jöjjön valaki. plusz a védelem vezére, szerintem marad.Lényegében elvesztegetünk 1 évet feleslegesen, mert nincs normális QBnk, azért ez annyira nem rózsás. 😀 Jövőre szerencsére a keret többségének van szerződése, de C és RT nem lesz pl.Egy szó, mint száz, ma ismét csodaszép napra ébredhettünk Jets drukkerként:Azért szerencsére nem ennyire vészes a helyzet. Wilson is lesz ennél elfogadhatóbb, a Pats ellen kurvára nem megy neki. Viszont amig a higfos és az elfogadható teljesitmény között ingázik, addig nem lesz belőle FR QB, szóval ettől még jövőre kéne valaki.
Beki
Wester
Beki
Nyilván a jelenleg nézve tényleg benne lehetne egy PO-run egy közepes irányitóval, de a szezon előtti várakozásokhoz bőven túlteljesítünk. Ráadásul azért ez nem egy 2015, ahol a sok veterán összejött aztán nyomtak egy jó szezont, de kvázi tudni lehetett, hogy nem fenntartható a dolog. Itt azért most a keret magját az előző két draft játékosai alkotják, szóval hosszútávon jók lehetünk.
Wester
Amúgy kíváncsian várom h mikor kezdik ki ZW-t. Jelzőket már nem aggato rá itt, mert engem minősít csak.
Atyaég..Erről beszéltem, hogy én még én is láttam a pályán az üres elkapókat csak a jó öreg Zekk nem
Apex
Wester
I'm out on Zach Wilson after seeing this one.
Atyaég..Erről beszéltem, hogy én még én is láttam a pályán az üres elkapókat csak a jó öreg Zekk nem
Apex
Lesz ez még így se!