New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Mindenesetre remelem h Woody kiall es elmondja h 7-4-rol 7-9-re lezuhanni nem elfogadhato. Foleg 3 offseason alatt vilag penzet is kolthette JD.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ismet ott tartunk h no QB, ezer need es leg no love, ha csak nem vagunk ki vkiket, ezzel ujabb needeket csinalva.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Azért 6-3ról 7-9, nem semmi 😀 Ez a kettő teljesítmény eléggé zárójelbe teszi szinte az összes eddigi pozitívumot a coaching staff részéről, mert pl. itt a védelem is kurvára leszerepelt és egyáltalán nem tudták felhúzni a csapatot, meg úgy összegészében az egész csapat úgy nézett ki mintha zéró felkészülés történt volna, ami még a Jags-es rövid hétnél csak csak magyarázható, de itt rohadtul nem. A pozitívum összegészében, hogy azért az overall talent vonzó lehet akármelyik veterán QB-nak, viszont jövőre PO mandate lesz az FO-n és a coaching staff-on is az kurva élet.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
No trade-je is van ráadásul, szóval csak úgy nem tudják eltradelni bárhovaHa Carrnak van esze, hagyja h újratárgyalják, mert ekkora szerződést senki sem fog átvenni az idei éve után. Természetesen én is vhogy így gondoltam amúgy előző hsz-emben. 😊Tradet én nem feltétlen támogatnám csak ha újratárgyalják a szerződést. Az a szerződés túl nagy azért. Szerintem a Raiders ki fogja vágni és utána kéne lecsapni rá.Bízom benne, hogy így lesz és Carr kapcsán már elkezdték a felméréseket h megérné-e tradelni érte.www.nfl.com/news/jets-qb-zach-wilson-to-remain-in-team-s-plans-entering-year-3Szerintem mivel kivágni nem lehet, ezért projektnek megtartjuk, de kezdő nem lesz valszeg
Nyilván értéke sincs, minden héten inaktívként elfér. Tudom az insidereknek kb fingjuk sincs JD-ék valódi terveiről, de akinek a száját elhagyja a színfalak mögött h ZW-nek adjunk esélyt h kezdő QB legyen, azonnal ki kell b*szni.
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Ha Carrnak van esze, hagyja h újratárgyalják, mert ekkora szerződést senki sem fog átvenni az idei éve után. Természetesen én is vhogy így gondoltam amúgy előző hsz-emben. 😊Tradet én nem feltétlen támogatnám csak ha újratárgyalják a szerződést. Az a szerződés túl nagy azért. Szerintem a Raiders ki fogja vágni és utána kéne lecsapni rá.Bízom benne, hogy így lesz és Carr kapcsán már elkezdték a felméréseket h megérné-e tradelni érte.www.nfl.com/news/jets-qb-zach-wilson-to-remain-in-team-s-plans-entering-year-3Szerintem mivel kivágni nem lehet, ezért projektnek megtartjuk, de kezdő nem lesz valszeg
Nyilván értéke sincs, minden héten inaktívként elfér. Tudom az insidereknek kb fingjuk sincs JD-ék valódi terveiről, de akinek a száját elhagyja a színfalak mögött h ZW-nek adjunk esélyt h kezdő QB legyen, azonnal ki kell b*szni.
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 1 éve
Tradet én nem feltétlen támogatnám csak ha újratárgyalják a szerződést. Az a szerződés túl nagy azért. Szerintem a Raiders ki fogja vágni és utána kéne lecsapni rá.Bízom benne, hogy így lesz és Carr kapcsán már elkezdték a felméréseket h megérné-e tradelni érte.www.nfl.com/news/jets-qb-zach-wilson-to-remain-in-team-s-plans-entering-year-3Szerintem mivel kivágni nem lehet, ezért projektnek megtartjuk, de kezdő nem lesz valszeg
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Bízom benne, hogy így lesz és Carr kapcsán már elkezdték a felméréseket h megérné-e tradelni érte.www.nfl.com/news/jets-qb-zach-wilson-to-remain-in-team-s-plans-entering-year-3Szerintem mivel kivágni nem lehet, ezért projektnek megtartjuk, de kezdő nem lesz valszeg
Beki
Wester
több mint 1 éve
www.nfl.com/news/jets-qb-zach-wilson-to-remain-in-team-s-plans-entering-year-3Szerintem mivel kivágni nem lehet, ezért projektnek megtartjuk, de kezdő nem lesz valszeg
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
több mint 1 éve
nemkismiska
226
happy 2023
több mint 1 éve
Én megelegednek egy 100%-os mérleggel mondjuk február végéig 😀ZW mentes BUEK!Szó szerint ugyanezt akartam írni 😁😁
Beki
Pityu Gyor
Boldog új évet!
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Pityu Gyor
978
ZW mentes BUEK!Szó szerint ugyanezt akartam írni 😁😁
Beki
Green is green
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
ZW mentes BUEK!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Tuti marad, nem fogunk meg egy needet csinalni C es RT melle, foleg ha vmi jol fizetett veteran QB erkezik.Á látom már, ettől függetlenül szerintem maradni fog és reménykedünk abban, hogy feljavulThe Jets do have a slight out in this contract after the first year. If the Jets were to cut Tomlinson after 2022, and before the fifth day of the 2023 league year, they’d free $4.58 million with an $8.52 million dead charge.De ez az, hogy nem szabadul fel semmi, még el is megy pluszba 1 misi 😀Amennyi felszabadul, abból így is hozhatsz olyat aki ennél a legalja teljesítménynél többet tud nyújtani.Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Wester
Apex
Wester
Athletic infója alapján.
Apex
Wester
több mint 1 éve
Á látom már, ettől függetlenül szerintem maradni fog és reménykedünk abban, hogy feljavulThe Jets do have a slight out in this contract after the first year. If the Jets were to cut Tomlinson after 2022, and before the fifth day of the 2023 league year, they’d free $4.58 million with an $8.52 million dead charge.De ez az, hogy nem szabadul fel semmi, még el is megy pluszba 1 misi 😀Amennyi felszabadul, abból így is hozhatsz olyat aki ennél a legalja teljesítménynél többet tud nyújtani.Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Wester
Apex
Wester
Athletic infója alapján.
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
The Jets do have a slight out in this contract after the first year. If the Jets were to cut Tomlinson after 2022, and before the fifth day of the 2023 league year, they’d free $4.58 million with an $8.52 million dead charge.De ez az, hogy nem szabadul fel semmi, még el is megy pluszba 1 misi 😀Amennyi felszabadul, abból így is hozhatsz olyat aki ennél a legalja teljesítménynél többet tud nyújtani.Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Wester
Apex
Wester
Athletic infója alapján.
több mint 1 éve
De ez az, hogy nem szabadul fel semmi, még el is megy pluszba 1 misi 😀Amennyi felszabadul, abból így is hozhatsz olyat aki ennél a legalja teljesítménynél többet tud nyújtani.Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Amennyi felszabadul, abból így is hozhatsz olyat aki ennél a legalja teljesítménynél többet tud nyújtani.Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Wester
több mint 1 éve
Tomlinson fixen marad, több capet vesztünk ha cutoljukIgen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Igen, de azért a sérülések sem kíméltek minket, plusz az, hogy ZW felé zero respect van így rendszeresen jönnek a loaded box meg blitz packagek ellenünk, azért ez feltudja nagyítani a problémát, de tény nem játszottak jól decemberben. 3 kezdő azért szerintem már rosteren van jövőre én úgy gondolom, Brown ha nem is elit, de abszolút korrekt teljesítményt nyújt a szélen, McGovern-t mint mondtam én visszahoznám, simán liga első felébe tartozik a posztján, AVT-t meg nem kell magyarázni. Laken sajnos hatalmas nagy mellélövés volt, talán JD legszarabb igazolása, bár számomra érthetetlen miért ilyen fos idén, mikor scheme fit plusz jópár évnyi fasza teljesítmény van a háta mögött. Úgyhogy én tőle megválnék és hoznék FA-ről egy korrekt kezdőt, de akár LDT/Herbig is opció lehet. Első körben meg jöhet egy OT, a depth is így azért ott rendben lenne Becton-nal(+ Mitchell-el)akiről azért én még nem akarok lemondani teljesen, sőt jövőre, ha valamilyen csodafolytán nem sérül le, akkor ki is ütheti Brown-t a kezdőből.Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
Beki
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sajnos mi is tudjuk h hiaba a csillagaszati resource beleolve az OLbe, nem kis gondok vannak ott.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrAz biztos, hogyha ot elhoznank, akkor hatvanyozottan igaz, hogy a falat meg kell erositeni, Carr legjobb evei jo OL-ek mogott volt. Ugyhogy ebben az esetben jovore szerintem minimum 2 uj kezdo lesz az egysegben.
Wester
több mint 1 éve
Csak az a baj, hogy lehet Garettett kérik cserébe Zach helyett.A mai Raiders döntés fényében nagy valószínűséggel elérhető lesz a holtszezonban Derek CarrIgen! Cseréljük el Wilsonra 😊
Wester
Pityu Gyor