New York Jets
Barmit is lep Woody tamogatom. Okadnom kell ettol a franchisetol.Mondjuk nekem általában Woody döntéseitől is 😀
Beki
Lesz ez még így se!
"If Jets designate Tomlinson as post June 1 cut they save $13.1M in space and take $4.3M dead money hit this year & $4.3M in 2024. You can definitely move on from himNo brainer igy
Would you rather have Tomlinson at $17.4m or pay Tomlinson $4.3m to not be here & open $13.1m extra? Easy choice"
Apex
Lesz ez még így se!
Would you rather have Tomlinson at $17.4m or pay Tomlinson $4.3m to not be here & open $13.1m extra? Easy choice"
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Szerkesztette: dande2
ha eldurran az agya, akkor simán rámehet Jimbora. És igazából nem mondhatnánk rá, hogy nem érthető, meg ilyenek.Emlékeim szerint Woody nagy rajongója Harbónak, de úgy gondolom, hogy Saleh és JD is kap még egy évet, de assistant coachok és az OC repül.New York Jets owner Woody Johnson was livid after last week's ugly loss to the Seattle Seahawks, team sources said.még a végén leraboljátok SP-t vagy Jimbot.Woody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
— Casey Halpern (@CaseyHalp) January 8, 2023
Woody Johnson may just go full scorched earth. No one is safe. pic.twitter.com/XBByeYgqb2
Beki
Amadeus von Dollárbaloldal
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
Emlékeim szerint Woody nagy rajongója Harbónak, de úgy gondolom, hogy Saleh és JD is kap még egy évet, de assistant coachok és az OC repül.New York Jets owner Woody Johnson was livid after last week's ugly loss to the Seattle Seahawks, team sources said.még a végén leraboljátok SP-t vagy Jimbot.Woody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
Woody Johnson may just go full scorched earth. No one is safe. pic.twitter.com/XBByeYgqb2
Beki
Amadeus von Dollárbaloldal
New York Jets owner Woody Johnson was livid after last week's ugly loss to the Seattle Seahawks, team sources said.még a végén leraboljátok SP-t vagy Jimbot.Woody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
Azt volna jó tudni h kire/mire és miért ideges Woody. 😀 Az offense teljesítményre vagy h ismét nem sikerült egy rookie QBt nevelgetni stb. Mindenesetre LaFlőrt sztem kirúgatja Saleh-val.New York Jets owner Woody Johnson was livid after last week's ugly loss to the Seattle Seahawks, team sources said.Szerintem hiba lenne, de ismerjük Woody-tWoody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
Beki
Wester
New York Jets owner Woody Johnson was livid after last week's ugly loss to the Seattle Seahawks, team sources said.Szerintem hiba lenne, de ismerjük Woody-tWoody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
Beki
Lesz ez még így se!
Woody bátyó ideges úgy fest.“There’s going to be something. The dust is kicking up there with the New York Jets” - @mortreport
Rehabbing at the facility, Becton looks "slim," said one teammate, who predicted the 6-foot-7, 380-pound tackle will be a comeback-player-of-the-year candidate.
Lesz ez még így se!
Jó látni azért, hogy Trevorka az egyik legígéretesebb fiatal QB-nak tűnik a ligában, miközben ZW már jövőre nem lesz a csapatnál jó eséllyel. No nem baj legalább megvertük anno a Rams-et LETS FUCKING GOOOO....valaki öljön meg plsPedig nem mondhatjuk h ne tettünk volna meg mindent a tankolásért... az a Raiders elleni vereség... 😀
Apex
With the Titans' loss last night, the highest the Jets can now go is the 11th pick. They can get there with a loss and wins by CLE (@ PIT) and NO (vs. CAR)
If the Jets win, the lowest they can fall is the 16th pick
Semmi értelme nem volt konkrétan és jó nem azt mondom, hogy TL garantáltan franchise qb lesz mert még mindig kicsi a sample size, meg jövőre ha szerzünk egy értelmes QB-t és összepakolunk egy normális szezont(mindkettőre reálisan azért bőven van esély talán először jó hosszú idő óta), akkor azért nem fog ez annyira fájni, de jelenleg kegyetlen szar érzés belegondolni most hol lehetnénk ha TL nálunk köt ki...Meghát na, ez mind szép és jó, hogy ennyi potenciál van ebben a keretben, de ezt jó lenne eredményekben is látni meg így is a kövi év mindenképpen boom or bust szezon lesz és belegondolni is rossz, hogy mi fasz lesz, ha jövőre nem sikerülnek a dolgok. The cycle continues...Jó látni azért, hogy Trevorka az egyik legígéretesebb fiatal QB-nak tűnik a ligában, miközben ZW már jövőre nem lesz a csapatnál jó eséllyel. No nem baj legalább megvertük anno a Rams-et LETS FUCKING GOOOO....valaki öljön meg plsUgyanezen gondolkoztam, ráadásul culture építő szerepe se nagyon volt, mert a csapat magja kicserélődött teljesen
Apex
Wester
Ezzel nem értek egyet.. én örülök hogy nem lett nyeretlen szezonunk az a legnagyobb szégyen szerintem. Tetszettek volna az elvtársak jobban megnézni Zach személyiségét. A liga mostani top irányítoinak nagy része nem 1/1 volt.. ja és amilyen a Jets mi Zachet vittük volna 1/1re is 🤣🤣Jó látni azért, hogy Trevorka az egyik legígéretesebb fiatal QB-nak tűnik a ligában, miközben ZW már jövőre nem lesz a csapatnál jó eséllyel. No nem baj legalább megvertük anno a Rams-et LETS FUCKING GOOOO....valaki öljön meg plsUgyanezen gondolkoztam, ráadásul culture építő szerepe se nagyon volt, mert a csapat magja kicserélődött teljesen
Apex
Wester
Green is green
Jó látni azért, hogy Trevorka az egyik legígéretesebb fiatal QB-nak tűnik a ligában, miközben ZW már jövőre nem lesz a csapatnál jó eséllyel. No nem baj legalább megvertük anno a Rams-et LETS FUCKING GOOOO....valaki öljön meg plsUgyanezen gondolkoztam, ráadásul culture építő szerepe se nagyon volt, mert a csapat magja kicserélődött teljesen
Apex
Lesz ez még így se!
Green is green
Total: 22
Run: 25
Pass: 15
Scoring: 27
Jets Defensive Rankings
Total: 4
Run: 16
Pass: 2
Scoring: 4
1 ev vetmin, semmi egyeb ne jojjon szoba.Whitenak 5 torott bordaja van. OL fasza munkat vegzett vele.Mondjuk ennek tukreben en visszahoznam backupnak artol fuggoen.
Beki
Apex