New York Jets
"We're going to look at every avenue" Joe Douglas says when asked if the #Jets would consider trading for a quarterback.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 9, 2023
Megtartani LaFlort es Kubiakot vki advisor roleba idehozni...nem tartom jo otletnek.Reason why #Jets did not replace Greg Knapp/Matt Cavanaugh, who held that role in 2021, this offseason was because Robert Saleh wanted to "quiet" the room.
He seemed to admit that was a mistake — a mistake the Jets will fix this offseason.
Name I'd keep an eye on: Gary Kubiak
Wester
Reason why #Jets did not replace Greg Knapp/Matt Cavanaugh, who held that role in 2021, this offseason was because Robert Saleh wanted to "quiet" the room.
He seemed to admit that was a mistake — a mistake the Jets will fix this offseason.
Name I'd keep an eye on: Gary Kubiak
Lesz ez még így se!
Caught up w/ Carl Lawson.
Something few knew: He had to have a second surgery around this time last year on Achilles. Tweaked during rehab. Expected to miss chunk of season. Didn’t start really running ~ month before camp.
Fought back. Played all 17. 7 sacks. Remarkable. #Jets
Lesz ez még így se!
#Jets RB Breece Hall says he’s recovering at a faster rate than normal and believes he’ll be ready for the start of training camp pic.twitter.com/7U73ezZKTQ
Lesz ez még így se!
Alijah Vera-Tucker said he’ll be 100% ready to go for training camp. #Jets
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 9, 2023
Lesz ez még így se!
Összességében pedig JimmyG vagy Carr lesz opció. 😀Előző két szezont nem fejezte be, nekem túl risky de legalább itt van reward is ha bejön. Nekem Jimmy G aminél ledobja az agyam az ékszíjatJó de feltételezzük, hogy elérhető 😀Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Nem lesz elérhető 😀
Apex
Wester
Apex
Wester
Ja hát Gerappa nálam is big no-no.Előző két szezont nem fejezte be, nekem túl risky de legalább itt van reward is ha bejön. Nekem Jimmy G aminél ledobja az agyam az ékszíjatJó de feltételezzük, hogy elérhető 😀Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Nem lesz elérhető 😀
Apex
Wester
Apex
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Már az ötlettől felfordul a gyomrom, hogy egy 3000 yardot éppen alig passzoló, futkorászós QB-ért pickeket + nagy szerződést adjunk. Nem óhajtanám elpazarolni GW tehetségét + az OL blokkolni sem tud, power run meg többi hasonló gameplay-ekért nem fogom a szabadidőmet pazarolni.Wow ennyire negatív vagy az ötlettel kapcsolatban? Jó őszintén nekem se lenne a kedvenc útvonal(lsd. Watson, Wilson), de azért ha nálunk kötne ki azért instant kurvára váróssá tenné a kövi szezont, de nagy a risk nyilván.Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Valszeg abban a pillanatban engedem el a Jets-et, mint franchiset.
Apex
Beki
Apex
Wow ennyire negatív vagy az ötlettel kapcsolatban? Jó őszintén nekem se lenne a kedvenc útvonal(lsd. Watson, Wilson), de azért ha nálunk kötne ki azért instant kurvára váróssá tenné a kövi szezont, de nagy a risk nyilván.Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Valszeg abban a pillanatban engedem el a Jets-et, mint franchiset.
Apex
Beki
Előző két szezont nem fejezte be, nekem túl risky de legalább itt van reward is ha bejön. Nekem Jimmy G aminél ledobja az agyam az ékszíjatJó de feltételezzük, hogy elérhető 😀Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Nem lesz elérhető 😀
Apex
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
Jó de feltételezzük, hogy elérhető 😀Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Nem lesz elérhető 😀
Apex
Wester
Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Valszeg abban a pillanatban engedem el a Jets-et, mint franchiset.
Apex
Egyébként ti a Lamar dologhoz hogy álltok?Nem lesz elérhető 😀
Apex
Lesz ez még így se!
Errű ennyit 😀Ó hogy verjem bele, hát király...lesz jövőre egy full instabil játékos az LG szerepben. Nem értem amúgy hogy az istenbe ilyen fos idén, de tényleg erre még azt sem lehet mondani, hogy hát ahhoz képest mondjuk nem olyan jó, vagy kicsit gyengébb éve van, nem, konkrétan legalja teljesítményt nyújt, hihetetlen. Ja és akkor ráadásul Saleh-ék még neki kedveztek azzal, hogy ugyanazon a poszton játszhat és AVT-nek kellett váltania...szánalmas.Looks like Spotrac updated its figures on Tomlinson's contract to match what OTC says, my bad on that, I was off the mark. Based on these numbers they are probably stuck with him pic.twitter.com/Wm5piPV1Z5
— Michael Nania (@Michael_Nania) January 9, 2023
Beki
Szerkesztette: Apex
Errű ennyit 😀OTC > Spotrac amúgy isLooks like Spotrac updated its figures on Tomlinson's contract to match what OTC says, my bad on that, I was off the mark. Based on these numbers they are probably stuck with him pic.twitter.com/Wm5piPV1Z5
Beki
Lesz ez még így se!
Looks like Spotrac updated its figures on Tomlinson's contract to match what OTC says, my bad on that, I was off the mark. Based on these numbers they are probably stuck with him pic.twitter.com/Wm5piPV1Z5
Lesz ez még így se!
Nehéz kérdés mert túl sok volt az egyéb pozitívum a szezonban ami előrelépést jelent
Green is green
En akkor vagyok a fire everyone felfogas mellett, ha Haribo jonne a helyukre.Nem vagy vele egyedul, de mai es SEA szanalom utan nem tudom vedeni Saleh es bandajat. 😀Barmit is lep Woody tamogatom. Okadnom kell ettol a franchisetol.Mondjuk nekem általában Woody döntéseitől is 😀
Beki
Wester
Beki
Nem vagy vele egyedul, de mai es SEA szanalom utan nem tudom vedeni Saleh es bandajat. 😀Barmit is lep Woody tamogatom. Okadnom kell ettol a franchisetol.Mondjuk nekem általában Woody döntéseitől is 😀
Beki
Wester