New York Jets

30 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
OG Nate Herbig erkezett claim utjan.
Beki
Jó move!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
OG Nate Herbig erkezett claim utjan.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nézegetem a képeket, amit a csapat tett ki nemrég és Wilson mintha néhány kilónyi izmot magára pakolt volna.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
JD adott pár interjút előző napokban, 2 infó:
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
Beki
Nekem a Stingley-s rész az ilyen kitérő válasznak tűnt, mert nem akart az általunk nem kiválasztott játékosokról infót adni.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
JD adott pár interjút előző napokban, 2 infó:
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
több mint 2 éve

Az egész cikk itt van, a második rész szól rólunk:
 www.si.com/nfl/2022/05/02/nfl-draft-howie-roseman-eagles-daily-cover

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Am GVR-t igazán kivághatnánk LDT meg jöhetne vissza cserébe.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Snacks Harrison nem akar visszaterni, csak hogy bebiztositsa a run d-t? 😂

több mint 2 éve
Pityu Gyor New York Jets 978

steelwolf
Én megvettem, már szurkolok neki 😁😁

Green is green
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Illinois defensive back Tony Adams' undrafted deal with New York Jets includes $10,000 signing bonus, and $100,000 of his base salary guaranteed, per a league source #Jets
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

The full terms of the Sam Darnold to Carolina trade:

Jets receive:
38th overall - used to trade up for Breece Hall

111th overall - OT Max Mitchell

226th overall (2021) - used trade w/ KC, used 207th pick on J. Marshall

Panthers receive:
QB Sam Darnold
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
UDFA-k:
Florida A&M DT Savion Williams
N.C. State RB Zonovan Knight
IU-Pennsylvania WR Irvin Charles
Middle Tennessee State LB D.Q. Thomas
Kent State WR Keshunn Abram
East Carolina S D.J. Ford
Illinois CB Tony Adams
Coastal Carolina DT D.J. Brewer
North Carolina A&T WR Ron Hunt
Beki
Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Beki
DQ Thomas a legnagyobb király, ő lesz a legjobb játékos a draft classban!!! | Kedvenc csapataim ne tessék nézni. |
Wester
Simán van esélye rostert fogni amúgy, nem nagy was ist das leverni a Nasirildeen-Sherwood duót.
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 623
Jó, idén felugrok megint a bandwagonra de ez az utolsó alkalom!
több mint 2 éve
Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎
Szerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽‍🦯
Poginho
3bol 3? nem rossz
nemkismiska
Poginho
Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Apex
Háát... ha Ruckert helyett mondjuk Leo Chanelt választjuk, akkor 100%-ban egyetértek veled. Így azt mondom, hogy LB poszton nagyon vékonyak vagyunk. Oké, prioritásban nyilván kb. leghátul van a LB, de azért hasznosabb lett volna ide erősíteni 3. kör végén, mint hozni egy TE3-at (még ha tök jó sztori is, hogy elhoztuk a Jets-drukker srácot - aki egyébként a 4. körben is simán benn lett volna)
Zotya86
Kezdőkre gondoltam elsősorban, ott meg azért Mosley fasza, Quincy meg kezdőszint, de tény ott a tavalyi rookiek-nak előrébb kéne lépniük azért. Kwon-t leigazolhatnák.
Apex
Ráadásul a mai NFL-ben a harmadik LB sokszor pályán sincs, most összeadogattam a Quincy és Mosley kivüli snap százalékokat tavalyról és 51.65%-ban a snapeknek volt rajtuk kivül LB a pályán ( ez nyilván nem teljesen pontos mert Quincy se volt végig kezdő ). A másik oldalról nézve pedig MCII aki ugye nagyrészt slot cornert játszott, ő 65.26%-ban volt pályán ( ugye legtöbbször a nickel corner a 3. LB helyett van fenn ).

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
UDFA-k:
Illinois CB Tony Adams
Beki
Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Beki
DQ Thomas a legnagyobb király, ő lesz a legjobb játékos a draft classban!!! | Kedvenc csapataim ne tessék nézni. |

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎
Szerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽‍🦯
Poginho
3bol 3? nem rossz
nemkismiska
Poginho
Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Apex
Háát... ha Ruckert helyett mondjuk Leo Chanelt választjuk, akkor 100%-ban egyetértek veled. Így azt mondom, hogy LB poszton nagyon vékonyak vagyunk. Oké, prioritásban nyilván kb. leghátul van a LB, de azért hasznosabb lett volna ide erősíteni 3. kör végén, mint hozni egy TE3-at (még ha tök jó sztori is, hogy elhoztuk a Jets-drukker srácot - aki egyébként a 4. körben is simán benn lett volna)
Zotya86
Kezdőkre gondoltam elsősorban, ott meg azért Mosley fasza, Quincy meg kezdőszint, de tény ott a tavalyi rookiek-nak előrébb kéne lépniük azért. Kwon-t leigazolhatnák.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
UDFA-k:
Illinois CB Tony Adams
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
UDFA-k:
Illinois CB Tony Adams
több mint 2 éve
Zotya86 New York Jets 200
De hogy ne tűnjek olyan negatívnak, és valami pozitívat is mondjak: az 1. kör legnagyobb nyertese nálam a Jets, szerintem mindhárom választás qrvajó volt! 😊
A folytatásból egyértelműen a 4/111-es Mitchell-pick tetszik a legjobban, de bízom benne, hogy a Hall-lal megerősített RB-tandemünk is bivaly lesz 😊
több mint 2 éve
Zotya86 New York Jets 200
Poginho
3bol 3? nem rossz
nemkismiska
Poginho
Apex
több mint 2 éve
Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.
Beki
jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Wester
Megértem h LB pick nem volt, mert pl Kwon Alexander nemrég volt viziten, de baszki ennyi edget h a picsába fognak rotálni?!
Beki
JFM megy DT-be szerintem majd többet
Wester

Saleh olvassa a fórumot

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Úgy néz ki mi befejeztük mára, az egész Jets Beat a mennyekben, hogy hamar mehetnek haza 😀

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.
Beki
jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Wester
Megértem h LB pick nem volt, mert pl Kwon Alexander nemrég volt viziten, de baszki ennyi edget h a picsába fognak rotálni?!
Beki
JFM megy DT-be szerintem majd többet

Lesz ez még így se!