New York Jets
OG Nate Herbig erkezett claim utjan.Jó move!
Beki
Mekhi Becton is looking strong and healthy working with one of the best Oline coaches in the business. 🔥👀@BigDuke50 pic.twitter.com/9D5DDxet7O
— Optimistic Jets (@OptimisticJets) May 5, 2022
JD adott pár interjút előző napokban, 2 infó:Nekem a Stingley-s rész az ilyen kitérő válasznak tűnt, mert nem akart az általunk nem kiválasztott játékosokról infót adni.
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
Beki
Lesz ez még így se!
- Breece Hall 18. volt a boardunkon
- Stingley hasonló értékeléssel rendelkezett, mint Szósz
Thought this was pretty good insight into the pre-draft meeting btw the #Jets and @ii_jermaine with a fascinating nugget on practice routine down at U of Georgia @AlbertBreer @theMMQB pic.twitter.com/QPWsOy5eGE
— Damien Woody (@damienwoody) May 2, 2022
Az egész cikk itt van, a második rész szól rólunk:
www.si.com/nfl/2022/05/02/nfl-draft-howie-roseman-eagles-daily-cover
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
the Jamal Adams Trade officially is complete
— MR Sports👑 (@MRsports604) April 30, 2022
Seahawks received:
• S Jamal Adams
• 2022 4th CB Coby Bryant
New York Jets received:
• S Bradley McDougald (cut)
• 2021 1st OL Alijah Vera-Tucker
• 2022 1st WR Garrett Wilson #GoHawks #Seahawks #TakeFlight #Jets pic.twitter.com/FjkOCV74tI
The full terms of the Sam Darnold to Carolina trade:
Jets receive:
38th overall - used to trade up for Breece Hall
111th overall - OT Max Mitchell
226th overall (2021) - used trade w/ KC, used 207th pick on J. Marshall
Panthers receive:
QB Sam Darnold
Simán van esélye rostert fogni amúgy, nem nagy was ist das leverni a Nasirildeen-Sherwood duót.DQ Thomas a legnagyobb király, ő lesz a legjobb játékos a draft classban!!! | Kedvenc csapataim ne tessék nézni. |UDFA-k:Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Florida A&M DT Savion Williams
N.C. State RB Zonovan Knight
IU-Pennsylvania WR Irvin Charles
Middle Tennessee State LB D.Q. Thomas
Kent State WR Keshunn Abram
East Carolina S D.J. Ford
Illinois CB Tony Adams
Coastal Carolina DT D.J. Brewer
North Carolina A&T WR Ron Hunt
Beki
Beki
Wester
Ráadásul a mai NFL-ben a harmadik LB sokszor pályán sincs, most összeadogattam a Quincy és Mosley kivüli snap százalékokat tavalyról és 51.65%-ban a snapeknek volt rajtuk kivül LB a pályán ( ez nyilván nem teljesen pontos mert Quincy se volt végig kezdő ). A másik oldalról nézve pedig MCII aki ugye nagyrészt slot cornert játszott, ő 65.26%-ban volt pályán ( ugye legtöbbször a nickel corner a 3. LB helyett van fenn ).Kezdőkre gondoltam elsősorban, ott meg azért Mosley fasza, Quincy meg kezdőszint, de tény ott a tavalyi rookiek-nak előrébb kéne lépniük azért. Kwon-t leigazolhatnák.Háát... ha Ruckert helyett mondjuk Leo Chanelt választjuk, akkor 100%-ban egyetértek veled. Így azt mondom, hogy LB poszton nagyon vékonyak vagyunk. Oké, prioritásban nyilván kb. leghátul van a LB, de azért hasznosabb lett volna ide erősíteni 3. kör végén, mint hozni egy TE3-at (még ha tök jó sztori is, hogy elhoztuk a Jets-drukker srácot - aki egyébként a 4. körben is simán benn lett volna)Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
PoginhoSzerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
nemkismiska
Apex
Zotya86
Apex
Lesz ez még így se!
DQ Thomas a legnagyobb király, ő lesz a legjobb játékos a draft classban!!! | Kedvenc csapataim ne tessék nézni. |UDFA-k:Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Illinois CB Tony Adams
Beki
Beki
Lesz ez még így se!
Kezdőkre gondoltam elsősorban, ott meg azért Mosley fasza, Quincy meg kezdőszint, de tény ott a tavalyi rookiek-nak előrébb kéne lépniük azért. Kwon-t leigazolhatnák.Háát... ha Ruckert helyett mondjuk Leo Chanelt választjuk, akkor 100%-ban egyetértek veled. Így azt mondom, hogy LB poszton nagyon vékonyak vagyunk. Oké, prioritásban nyilván kb. leghátul van a LB, de azért hasznosabb lett volna ide erősíteni 3. kör végén, mint hozni egy TE3-at (még ha tök jó sztori is, hogy elhoztuk a Jets-drukker srácot - aki egyébként a 4. körben is simán benn lett volna)Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
PoginhoSzerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
nemkismiska
Apex
Zotya86
UDFA-k:Osszessegeben nem tul szexi udfa class. DQ Thomas kapott 130k-t garantaltan, de 24 eves lesz szezonkezdesre.
Illinois CB Tony Adams
Beki
Illinois CB Tony Adams
A folytatásból egyértelműen a 4/111-es Mitchell-pick tetszik a legjobban, de bízom benne, hogy a Hall-lal megerősített RB-tandemünk is bivaly lesz 😊
Háát... ha Ruckert helyett mondjuk Leo Chanelt választjuk, akkor 100%-ban egyetértek veled. Így azt mondom, hogy LB poszton nagyon vékonyak vagyunk. Oké, prioritásban nyilván kb. leghátul van a LB, de azért hasznosabb lett volna ide erősíteni 3. kör végén, mint hozni egy TE3-at (még ha tök jó sztori is, hogy elhoztuk a Jets-drukker srácot - aki egyébként a 4. körben is simán benn lett volna)Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Poginho
nemkismiska
Apex
JFM megy DT-be szerintem majd többetMegértem h LB pick nem volt, mert pl Kwon Alexander nemrég volt viziten, de baszki ennyi edget h a picsába fognak rotálni?!Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Beki
Wester
Beki
Wester
Robert Saleh says that JFM will play inside on passing situations, not outside. He’s more of a problem there.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) April 30, 2022
Jermaine Johnson gives the #Jets the flexibility to move JFM there.
JFM will play outside in run game.
Saleh olvassa a fórumot
Lesz ez még így se!
Lesz ez még így se!
JFM megy DT-be szerintem majd többetMegértem h LB pick nem volt, mert pl Kwon Alexander nemrég volt viziten, de baszki ennyi edget h a picsába fognak rotálni?!Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!