New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
and Bryce Huff
— New York Jets (@nyjets) April 29, 2022
and Quinnen and Quincy Williams pic.twitter.com/9w51bTEqob
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
The #Jets tried to trade back into the first round last night for RB Breece Hall. Yes, they almost had four first-round picks. Instead, they made the smaller jump up ahead of the #Texans and take Hall.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) April 29, 2022
Mondjuk azért jó, hogy ez nem sikerült 😀
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Maradek 3 pickbol egy OT es S kellIgen és ha nem válik be végül, akkor jövőre megoldjuk az OT posztot. De az túl nagy luxus lett volna ennyi need-el, hogy előre megoldjunk egy olyan problémát, ami talán nem is létezik. A depth-ben egyetértünk, de szerintem azt meg nem második körben akarsz hozni.Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talentCsak tenyleg egyik OT se seruljon le...plusz Bectonnal meg ezer kerdojel
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Igen és ha nem válik be végül, akkor jövőre megoldjuk az OT posztot. De az túl nagy luxus lett volna ennyi need-el, hogy előre megoldjunk egy olyan problémát, ami talán nem is létezik. A depth-ben egyetértünk, de szerintem azt meg nem második körben akarsz hozni.Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talentCsak tenyleg egyik OT se seruljon le...plusz Bectonnal meg ezer kerdojel
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Zotya86
200
Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talentIgen, a skill pozikat eléggé kimaxoltuk! O-line depth miatt ugyan fájhat még a fejünk, de offense oldalon idén úgyis azon múlik minden, hogy Zach Wilson hogy nyomja majd.
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talentCsak tenyleg egyik OT se seruljon le...plusz Bectonnal meg ezer kerdojel
Wester
több mint 2 éve
Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talent
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mike LaFleur loves a running back by committee.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) April 29, 2022
How’s Michael Carter & Breece Hall sound?
And split wide: Corey Davis, Elijah Moore, Garrett Wilson.
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Carter jó is, de ő nem all-down back, kellett mellé egy kiegészitő ember. Lafleur rendszere is inkább több RB-re epitMondjuk nekem kifejezetten tetszett Michael Carter bemutatkozó éve, szóval túlzásnak érzem kicsit a 2. körös cetlit egy újabb RB-ért... LB, DT vagy OT pozícióra is előbb húztam volna...Nagyon rendben van az a pick, nagy mitosz jelenleg, hogy futót bármikor lehet hozni, az NFL kezdők nagy része az első 3 körből van, és kb 2. kör ahonnan a legtöbb érték jön futókbólAz RB pick leg emesztheto + ma este 3. napot is gyorsan letudju, de 3. koros pickunket tuti meg nem varom eliben 😀Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Konkrétan ugye most annyi játékosunk lesz, hogy ki kell majd elvileg vágni embereket. 3 első körös után annyira nem érdekes a mennyiség most
Wester
Beki
Wester
Zotya86
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Zotya86
200
Mondjuk nekem kifejezetten tetszett Michael Carter bemutatkozó éve, szóval túlzásnak érzem kicsit a 2. körös cetlit egy újabb RB-ért... LB, DT vagy OT pozícióra is előbb húztam volna...Nagyon rendben van az a pick, nagy mitosz jelenleg, hogy futót bármikor lehet hozni, az NFL kezdők nagy része az első 3 körből van, és kb 2. kör ahonnan a legtöbb érték jön futókbólAz RB pick leg emesztheto + ma este 3. napot is gyorsan letudju, de 3. koros pickunket tuti meg nem varom eliben 😀Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Konkrétan ugye most annyi játékosunk lesz, hogy ki kell majd elvileg vágni embereket. 3 első körös után annyira nem érdekes a mennyiség most
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ennyi ev utan fura latni h vmi logika menten, de epul a csapat. 😀Nagyon rendben van az a pick, nagy mitosz jelenleg, hogy futót bármikor lehet hozni, az NFL kezdők nagy része az első 3 körből van, és kb 2. kör ahonnan a legtöbb érték jön futókbólAz RB pick leg emesztheto + ma este 3. napot is gyorsan letudju, de 3. koros pickunket tuti meg nem varom eliben 😀Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Nagyon rendben van az a pick, nagy mitosz jelenleg, hogy futót bármikor lehet hozni, az NFL kezdők nagy része az első 3 körből van, és kb 2. kör ahonnan a legtöbb érték jön futókbólAz RB pick leg emesztheto + ma este 3. napot is gyorsan letudju, de 3. koros pickunket tuti meg nem varom eliben 😀Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Az RB pick leg emesztheto + ma este 3. napot is gyorsan letudju, de 3. koros pickunket tuti meg nem varom eliben 😀Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Wester
több mint 2 éve
Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Ha Hall sokkal előrébb volt a boardon, mint a többi futó, akkor az 5. kör nem annyira érdekes.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Zotya86
200
Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀Azt mondják a szakik, hogy Texans vitte volna 37. pick-kel.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tudnam mitol szartak be h 5. kort be kellett aldozni 😀
több mint 2 éve
Zotya86
200
Szerintem qrva jól sikerült az 1. napunk!Én Sauce Gardner + az egyik top WR választásáért szurkoltam, örülök, hogy jött! 😊
26. helyen pedig Jermaine Johnson is igazán remek húzás volt.
2/38-ra még Nakobe Deant várom! Hajrá! 😊
több mint 2 éve
Szegény Wilsonnak kicsit molyrágta a pulcsija.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Poginho
16
Szerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯
több mint 2 éve
Brown trade után meg pláneRapoport azt mondja, hogy 1/10 és pick cserét ajánlottunk Deebo-ért, Frisco beintett. Lions szintén tett ajánlatot érte.Nem igazán értem mondjuk a frisco-t, de oké. Hill után szerintem ennél többet nem fog senki adni érte. Vagy lehet abban reménykednek, hogy letudják rendezni egymás között.
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Rapoport azt mondja, hogy 1/10 és pick cserét ajánlottunk Deebo-ért, Frisco beintett. Lions szintén tett ajánlatot érte.Nem igazán értem mondjuk a frisco-t, de oké. Hill után szerintem ennél többet nem fog senki adni érte. Vagy lehet abban reménykednek, hogy letudják rendezni egymás között.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
nemkismiska
226
en ezt nem igazan erzem, hogy ez a cetli mennyit erhet, mit lehet erte kapni. van erre valami matek?Vagy megpróbálkoznak szerezni 1-2 extra picket 3. napra.Leglogikusabb sztem DT Travis Jones vagy S Jaquan Brisker lenne kezdésnek 2. napra.rajuk van is esely higy meg az egyik elerheto legyen
Beki
nemkismiska
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Vagy megpróbálkoznak szerezni 1-2 extra picket 3. napra.Leglogikusabb sztem DT Travis Jones vagy S Jaquan Brisker lenne kezdésnek 2. napra.rajuk van is esely higy meg az egyik elerheto legyen
Beki
nemkismiska