New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Apex
2 980
És a másik korai 2. köröst meg is tartottuk, nice 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Na hát ott az edge is akkor, papiron rendben van ez a draft eddig
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Persze értem csak már idén is meglehett volna oldani egy nagyobb nevű szerződést, amit egy másodéves QB-nál szerintem hiba nem kihasználni. Ennek ellenére örülök ahogyan a ma este alakul.Azért az ki van használva most rendesen még igy is hogy backloaded szerződések vannak, valami 4 millió marad draft utánNehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
Apex
Wester
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért rendesen ki lett kapva az összes WR.
több mint 2 éve
Azért az ki van használva most rendesen még igy is hogy backloaded szerződések vannak, valami 4 millió marad draft utánNehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Source: New #Eagles WR AJ Brown gets a 4 Yr ext for $100M57M Guaranteed
Ezek utan meg foleg...
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
több mint 2 éve
Nehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértéken
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Rakefelt a Frisco h ennyit baszakodott, egyek meg amit foztrk maguknak.Nem tudom mennyire igazRapoport is irta, hogy ez volt a potenciális pick amit adtunk volna
Per @AllbrightNFL just now on @KOAColorado, the #Jets rejected a trade from the #49ers involving Deebo Samuel for the 10th overall pick before selecting Garrett Wilson. #NFLDraft https://t.co/8TBlpbgg9v
— Ryan Edwards (@redwardsradio) April 29, 2022
Apex
Wester
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hát ha JJ meg Karlaftis nagyon csúszik, szerintem van rá esély.Kíváncsi leszek, hogy visszajövünk-e az első körbe.Edge-ert gondolod?
Apex
Beki
több mint 2 éve
Nem tudom mennyire igazRapoport is irta, hogy ez volt a potenciális pick amit adtunk volna
Per @AllbrightNFL just now on @KOAColorado, the #Jets rejected a trade from the #49ers involving Deebo Samuel for the 10th overall pick before selecting Garrett Wilson. #NFLDraft https://t.co/8TBlpbgg9v
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nem tudom mennyire igazPer @AllbrightNFL just now on @KOAColorado, the #Jets rejected a trade from the #49ers involving Deebo Samuel for the 10th overall pick before selecting Garrett Wilson. #NFLDraft https://t.co/8TBlpbgg9v
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek, hogy visszajövünk-e az első körbe.Edge-ert gondolod?
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Kíváncsi leszek, hogy visszajövünk-e az első körbe.
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Sziasztok!grat
Nálam ➡️1/4 Szósz
➡️1/10 Wilson
De van egy olyan érzésem, hogy Wilson ki fog menni előbb…🤔🤷🏼♂️
Poginho
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mondjuk én azt hittem, hogy Wilson hamarabb kimegy, őszintén szólva.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Deebo igy off, helyette system fit WR
több mint 2 éve
A Jets a Sauce pick után lieblingem lesz AFC-ben
több mint 2 éve
Apex
2 980
Karlaftis is bent van még, én neki örülnék. De azért kéne WR nagyon.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Vagy letrade ha marad QB addig?
több mint 2 éve
Vagy WRAzért az túlzás, hogy sokadik. Jets beat-től folyamatosan hallottuk, hogy nincsenek megelégedve a CB room-al. JD mondta, hogy BPA lesz, az is lett. Mondjuk így jó eséllyel 2. körben fog jönni még Edge.Sokadik pozi amire szuksegunk volt es ezutan huzunk vmi szar edget 1/10-en tutiraCB bazdmeg...Most ezzel a pick-el mi a bajod?xd
Beki
Apex
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért az túlzás, hogy sokadik. Jets beat-től folyamatosan hallottuk, hogy nincsenek megelégedve a CB room-al. JD mondta, hogy BPA lesz, az is lett. Mondjuk így jó eséllyel 2. körben fog jönni még Edge.Sokadik pozi amire szuksegunk volt es ezutan huzunk vmi szar edget 1/10-en tutiraCB bazdmeg...Most ezzel a pick-el mi a bajod?xd
Beki
Apex
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sokadik pozi amire szuksegunk volt es ezutan huzunk vmi szar edget 1/10-en tutiraCB bazdmeg...Most ezzel a pick-el mi a bajod?xd
Beki
Apex
több mint 2 éve
Ha Thibodeaus tényleg nem játszott, akkor JJ nem ér 4-et, OT-t meg ne hozzuk, szóval a CB a BPA.CB bazdmeg...Most ezzel a pick-el mi a bajod?xd
Beki
Apex
Azért a Sauce, Reed, Hall trió tetszetős
Lesz ez még így se!