New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Zotya86
200
LOL 😀Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀mert szerenyek, van akinek még jobban sikerült elrugaszkodni
Beki
NEW YORK RECEIVES:
WR Deebo Samuel
SAN FRANCISCO RECEIVES:
WR Elijah Moore
Round 1, 2022: No. 10 overall
Round 2, 2022: No. 35
nemkismiska
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀mert szerenyek, van akinek még jobban sikerült elrugaszkodni
Beki
NEW YORK RECEIVES:
WR Deebo Samuel
SAN FRANCISCO RECEIVES:
WR Elijah Moore
Round 1, 2022: No. 10 overall
Round 2, 2022: No. 35
több mint 2 éve
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀Ha az első a kör vége felé van akkor lehet reális, tőlünk biztosan nem
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
DISCLAIMER: We are not responsible for any walls run through after watching this.
— New York Jets (@nyjets) April 25, 2022
𝐅𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟐: 𝐍𝐞𝐰 𝐇𝐞𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 coming June 16 pic.twitter.com/cjRoQSJmyC
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀Annyit biztos nem fog JD adni, hasonlo package-et eltudok kepzelni mint Hill-nel vagy 10. Pick onmagaban, de tobbet nem es nem is szabad.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Fenét sem érdekli, nem az én pénzem. Hillért is ekkora érték ment volna + szerződés is hasonló lett volna. Más tészta h Hill >>> DeeboAz megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
gordon
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Már múltkor is akartam kérdezni, hogy mi ez az oduzás nála 😊Amugy az is tipikus Jets luck hogy amikor 4 ekkora magas pickunk van, az pont az egyik legszarabb draft class az utobbi evekhez kepestHa még OT needünk lenne, nem is aggódnék, de így h Chase szintű WR nincs és imádkozni kell h Thibódú ott legyen 1/4-en, így igen 😀
Wester
Beki
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ha ennek az lesz az eredmenye, hogy Zach azza valik akive Namath ota egy Jets QB sem tudott, senkit nem fog erdekelni.Az megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
gordon
több mint 2 éve
Az megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Amugy az is tipikus Jets luck hogy amikor 4 ekkora magas pickunk van, az pont az egyik legszarabb draft class az utobbi evekhez kepestHa még OT needünk lenne, nem is aggódnék, de így h Chase szintű WR nincs és imádkozni kell h Thibódú ott legyen 1/4-en, így igen 😀
Wester
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szemely szerint en is sokallnam 1/10-et onmagaban erte. Egesz arra fog kijonni h Deebo mivel system fit, jobb-e osszessegeben mint a rookie WRek megitelese.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Deebo kapcsan olyan mehh erzesem lenne, de termeszetesen az ujonc is nagy lutri.
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
És inkább a 10es pick mint a két második körös...Nem értek egyet. A 10es picket simán adnám: a TOP15 (amit irsz) azt jelentené, hogy a liga felénél jobb WR1ünk lenne, ahonnét jövünk az már azonnali előrelépés. A draft bizonytalan kb ott választanánk egy alig fiatalabb de NFLben még nem bizonyított és lutri srácot. Plusz ez az év Wilsonról szól, egy tapasztalt WR1 idehozatalánál jobban nem tudod kiszedni a kifogásgenerátort majd. Es még egy: kell a franchise-nak (szurkolónak) hit, hogy aktuális top játékost is tudunk igazolni.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Pityu Gyor
Green is green
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Nem értek egyet. A 10es picket simán adnám: a TOP15 (amit irsz) azt jelentené, hogy a liga felénél jobb WR1ünk lenne, ahonnét jövünk az már azonnali előrelépés. A draft bizonytalan kb ott választanánk egy alig fiatalabb de NFLben még nem bizonyított és lutri srácot. Plusz ez az év Wilsonról szól, egy tapasztalt WR1 idehozatalánál jobban nem tudod kiszedni a kifogásgenerátort majd. Es még egy: kell a franchise-nak (szurkolónak) hit, hogy aktuális top játékost is tudunk igazolni.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Green is green
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPauline
több mint 2 éve
Apex
2 980
Neki jobban örülnék mint Hillnek... de sztem nincs az a pénz hogy idejönneMasik konferencia, van itt korabbi csapattars + coaching staff, nagyon sok municionk van ra. Szerintem megvalosithato. Nyilvan esszeru hatarokon belul.
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Neki jobban örülnék mint Hillnek... de sztem nincs az a pénz hogy idejönne
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Breaking News: I just spoke to wide receiver Deebo Samuel — and he told me that he has asked the 49ers to trade him.
— Jeff Darlington (@JeffDarlington) April 20, 2022
He did not want to discuss specific reasons behind his request, but he has indeed let the 49ers know his desire to leave the organization. More to come.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Free-agent linebacker Kwon Alexander, who previously played for Robert Saleh in San Francisco, is visiting the New York Jets today
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
EDGE, WR, OL, DL, CB ből jöhet az első 4 húzás. 50% beválási aránnyal számolva ebből a 4 posztból az egyiket megoldjuk (valamelyik 1.körös pickkel) illetve még egyben erősödünk (2. körös). Sok lyuk marad még így is akárhogy nézzük bár én az OL-be nem húznék.Amúgy a draft izgalmas lehet az első 2-3 huzás alapjaiban elviheti az irány teljesen szélsőséges helyzetekbe
Green is green
több mint 2 éve
GTom
243
Én úgy gondolom, hogy jelenleg megosztott az 1/4... EDGE (ha bent lesz olyan, akit szeretnénk), vagy OL várok (szomorú lennék, ha CB és nagyon csalódott, ha S), 1/10re szinte biztos, hogy WR jön szerintem. Amúgy Szósz sanszos, bár nekem úgy tűnik akkora az arca, hogy nem biztos, hogy befér az öltözőbe...