New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Akkor ennyi idénre ugye? Lehet majd holnaptol mazsolázni az undraftedok közt aztán hajrá!!nem tudom mennyi lesz... NFLPA oldala szerint 85 játékosnak van szerződése, emellé jön 7 draftolt, lesz reptetés rendesen 😀
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Akkor ennyi idénre ugye? Lehet majd holnaptol mazsolázni az undraftedok közt aztán hajrá!!
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Megértem h LB pick nem volt, mert pl Kwon Alexander nemrég volt viziten, de baszki ennyi edget h a picsába fognak rotálni?!Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Beki
Wester
több mint 2 éve
Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.jah egy DT jobb lett volna, úgy látszik nagyon bizunk Jonathan Marshall-ban
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Micheal Clemons edge egy kicsit mehh így a végére.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
OT depth is megjöttFőleg RT, de van LT tapasztalata is, jó pick.
Wester
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Srácok, tavaly a sok sérülés mellett Wilson tipikus első éves fos, kiszámíthatatlan szezont hozott. Nem kiinduló pont, szinte(ke)t kell ugornia idénre
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Tavaly azért szerintem nagyban hátráltatta az amúgy is hiányposztokkal küzdő csapatot a rengeteg kulcssérülés, utolsó 3-4 meccsen konkrétan nem volt szinte kinek dobáljon Zach. Persze nyilván megértem minden csapat küzködik sérülésekkel, de nálunk konkrétan csak a vizesfiú nem állt már be, annyira elfogytunk. Lehet túl optimista vagyok most az offseason után(sőt biztos), de azért egy 7. helyet, hát ha nem is szerezzük meg, de uccsó fordulóban legyen legalább matematikai esélyünk, mert ha megint egy 5-12, 6-11-el zárunk...hát nem tudom. Akkor ott valami nagyon elcsúszott, kivéve ha mondjuk a vereségek 90% egy labdabirtoklásnyi vagy megint a csapat fele lesérül. Persze mint mondtam a dolgok nagy része úgy is Zach-en múlik jó eséllyel.5 meccsel voltatok tavaly lemaradva a 3diktól csak a csoportban, innen feljönni egyből wc helyre nem lehetetlen, volt már rá példa de meredek elvárás, és könnyen lehet hogy egy amúgy pofás szezont kudarcként élsz meg ha ezt várod.Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
PoginhoSzerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
nemkismiska
Apex
bár igaz, április van ilyenkor mindenki pozitiv
briareos
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Wild Card azért necces mert brutális ez az AFC jelenleg, Bills, egész AFC West, Bengals, Ravens, Browns Watsonnal, Colts Ryannel.Steelers Pickettel 😛
Wester
több mint 2 éve
5 meccsel voltatok tavaly lemaradva a 3diktól csak a csoportban, innen feljönni egyből wc helyre nem lehetetlen, volt már rá példa de meredek elvárás, és könnyen lehet hogy egy amúgy pofás szezont kudarcként élsz meg ha ezt várod.Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
PoginhoSzerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
nemkismiska
Apex
bár igaz, április van ilyenkor mindenki pozitiv
több mint 2 éve
Wild Card azért necces mert brutális ez az AFC jelenleg, Bills, egész AFC West, Bengals, Ravens, Browns Watsonnal, Colts Ryannel. Én annyit szeretnék, hogy legyünk versenyben decemberben és legyen értelme belőni a streamet, avagy élvezhető legyen a játékunk.Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Poginho
nemkismiska
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Fitzpatrcik féle szezonban voltunk utoljára ilyen erősek, akkor igaz főleg arányaiban több veteránnak köszönhetőenÉn is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Poginho
nemkismiska
Apex
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Hát, őszintén szólva ha ebből nem lesz Wild Card idén, az csalódás lenne szerintem eléggé. Nyilván soktényezős a dolog, de esküszöm 10 év után először érzem azt, hogy rendben van a csapat papíron. Szerintem ha most végignéz az ember a csapaton egy egységre sem lehet azt mondani, hogy fuu hát az retekszar, mindenhol van legalább 1 de inkább 2 kezdőszintű vagy fasza játékos. Innentől ez Zach-en és a coaching staff-on múlik, illetve imádkozzunk azért, hogy az OL végig egészséges maradjon, mert sajna ott a depth azért kérdőjel eléggé.
Poginho
nemkismiska
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Kis összehasonlítás érdekességképpen:ha a szöszi elbassza, nincs bocsanat, nincs kire fogni, nincs tobb esely
Darnold 2nd year supporting cast:
- WR: Robby, Crowder, Demaryius, Quincy
- TE: Griffin, Herndon, Brown
- RB: Bell, Powell, Adams
- LT: Beachum
- LG: Lewis
- C: Kalil
- RG: Winters
- RT: Shell
Wilson 2nd year supporting cast:
- WR: Corey, Moore, Wilson, Berrios
- TE: Uzomah, Conklin, Ruckert
- RB: Carter, Hall, Coleman
- LT: Fant
- LG: Tomlinson
- C: McGovern
- RG: AVT
- RT: Becton
ömm hát hogy is fogalmazzak..van egy kis különbség.
Apex
több mint 2 éve
Poginho
16
Én is meglepődtem🙈, akkor ezek után írjam, hogy sokat Várok idén a Jets-től!?☝🏼😎Szerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
nemkismiska
több mint 2 éve
Apex
2 980
Kis összehasonlítás érdekességképpen:Darnold 2nd year supporting cast:
- WR: Robby, Crowder, Demaryius, Quincy
- TE: Griffin, Herndon, Brown
- RB: Bell, Powell, Adams
- LT: Beachum
- LG: Lewis
- C: Kalil
- RG: Winters
- RT: Shell
Wilson 2nd year supporting cast:
- WR: Corey, Moore, Wilson, Berrios
- TE: Uzomah, Conklin, Ruckert
- RB: Carter, Hall, Coleman
- LT: Fant
- LG: Tomlinson
- C: McGovern
- RG: AVT
- RT: Becton
ömm hát hogy is fogalmazzak..van egy kis különbség.
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Kettos erzeseim vannak. kedvenceim kozul senkit nem hoztunk el, de ez egyeni szocproblema.Remelem hogy JJII bejon, mert tok jonak tuno rushereket lehetett volna hozni masodik napon is. (Ojabo, Bonitto)
Hall biztos jo lesz, szamomra az nem egyertelmu, hogy mas poszt nem lett volna e fontosabb, de nyilvan Wilsonnak akarnak segiteni amennyire lehetseges.
Ruckert meg Jets fan, gondolom ez sokat nyomott amellett hogy nem is béna.
Ha Wilson besül, en akkor sem baszcsizam ki JDt. Szerintem ettol tudatosabban nem lehet epitkezni. Ha eppen az a jatekos nem jon be... nyilvan baj, sulyos arat fizetunk. De ez csak egy jatekos. Ettol még amit csinal lehet jo. En adnek neki még eselyt utana is. Pl ha mondjuk a D jol muzsikal, az is eredmeny. Nyilvan ha minden egy rakat szar, az idei pickek is beégnek, akkor az megint mas. Akkor lecsó.
Mar "csak" 4 es fél honap es elkezd kiderulni.
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Szerintem ha Hall-t nem viszik ki előttünk akkor cetlizzük, viszont ha elkel akkor Nakobe vagy Brisker a prioritás!🧐🧑🏽🦯3bol 3? nem rossz
Poginho
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hat, Zach nem panaszkodhat az biztos. Nem teljesen erre szamitottam, de orulok. Wester jol betalalt ezzel az RB pickel 😀
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Becton jó lesz!!!!Mondjuk nem panaszkodhatunk arra, hogy Wilson körül nem lesz talentCsak tenyleg egyik OT se seruljon le...plusz Bectonnal meg ezer kerdojel
Wester
Beki
Jobbulást neked bármi gondod is van!
Green is green
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
A TE meglepett, de 50-60 felett már mindegy, úgyis lutri. CB, Edge, WR, RB jött - fele támadó, fele védő. Abszolut ezt vartam 2 (talán 3?) ebből beválik, azaz erősődünk, kevesebb lett a gyenge posztunk. JD megcsinálta amit lehetett - szép munka. Ettől még ha Wilson nem lép előre idén repülni fognak Salehval és megy az egész a kukába. Hajrá Zach, rajtad áll vagy bukik, végre van egy normálisabb GMünk, egészségesebbnek tűnő keret mint az elmúlt 5-8 évben bármikor, ne baszd el, szedd össze magad!!!!
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mai napra maradt 2 korai 4. kor es vege 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Első számomra picit furcsa pick, mert Ruckert értéken van, de 3. számú TE-nek?Gondolom az volt a cel, ha Uzomah vagy Conklin leserul, akkor legyen helyettes.
Wester
több mint 2 éve
Első számomra picit furcsa pick, mert Ruckert értéken van, de 3. számú TE-nek?
Lesz ez még így se!