NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
79
17
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hall es Kroft koronas.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Azert Bectonrol remelem lesz tobb info, hogy mi az isten van vele, mert ahhoz kepest hogy az elso het utan 4-8 het mulva kellett volna visszaternie ez nem tortent meg 4 honap alatt.Saleh meg is erositette h szezonjanak vege. Felrekalkulaltak szerinte a felepulesi idejet, mivel nagy darab emberkerol van szo es szimplan mindenki mas utemben gyogyul.
Apex
McGocern meguszta ACL serulest, de szezonjanak annyi.
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azert Bectonrol remelem lesz tobb info, hogy mi az isten van vele, mert ahhoz kepest hogy az elso het utan 4-8 het mulva kellett volna visszaternie ez nem tortent meg 4 honap alatt.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!Ami tetszett még az az agresszivitás Middleton részéről. Pont egy ilyen veszett helyzetben levő szezon során kell begyakorolni h igenis menjünk neki 4th down-ra és spec teammel is lehet trükközni. Spec teamben jól emlékszem h talán ez volt az első trükkös hívás idén?
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Határozottan. Igazából nem is lesz sok elvárásom, csak legyen kb top20-as javulás a védelemben, Wilson fejlődjön és a draft class is mutasson biztató jeleket. (na jó meg néhány upset win sem árthat, mert idén ezt egyedül a Bengals ellen hoztuk, Titans sztem magát intézte el).Kovetkezo ev mindenkeppen make or break lesz, ebben egyeterthetunk. Mindenesetre vision legalabb most van, latjuk merre haladunk, lehet bizni szvsz ebben a csapatban/FOban, amit azert regen nem mondhattunk el.Kövezzetek meg (és tudom hogy én képes vagyok végtelen optimizmusra) ám én látom magam előtt, hogy a Jets a következő 2-3 évben szorakoztató lesz (ha a D javul, ha Wilson fejlődik, normalis coachok és lesznek értelmes elkapók): a tökösséget nem lehet elvitatni ifjú iranyítónktól, legalább talán nem az a sótlan, szintelen, szagtalan offense vár ránk mint volt az elmúlt 5 evben...Ohh ez a 2-3 évet ne is említsd h a Jets normális lesz, kb 2009-2010 óta várunk erre. 😀 Azt ne felejtsük h az offense kb még így is tippre liga 6-7. legszarabbja, a védelem pedig a legszarabb konkrétan. Szóval utóbbinak csak javulnia van hova. 😀
Pityu Gyor
Részemről még adok JDnek és Saleh-nek egy offseasont h alakítsanak valamit, ha így sem megy, ennyi draft capital után, viszlát.
Beki
Apex
több mint 2 éve
Pityu Gyor
979
Azt nem irtam, hogy javulni fog (tulzásokba ne essünk 😊)) ) hanem h szórakoztató lesz 😊)Kövezzetek meg (és tudom hogy én képes vagyok végtelen optimizmusra) ám én látom magam előtt, hogy a Jets a következő 2-3 évben szorakoztató lesz (ha a D javul, ha Wilson fejlődik, normalis coachok és lesznek értelmes elkapók): a tökösséget nem lehet elvitatni ifjú iranyítónktól, legalább talán nem az a sótlan, szintelen, szagtalan offense vár ránk mint volt az elmúlt 5 evben...Ohh ez a 2-3 évet ne is említsd h a Jets normális lesz, kb 2009-2010 óta várunk erre. 😀 Azt ne felejtsük h az offense kb még így is tippre liga 6-7. legszarabbja, a védelem pedig a legszarabb konkrétan. Szóval utóbbinak csak javulnia van hova. 😀
Pityu Gyor
Részemről még adok JDnek és Saleh-nek egy offseasont h alakítsanak valamit, ha így sem megy, ennyi draft capital után, viszlát.
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Kovetkezo ev mindenkeppen make or break lesz, ebben egyeterthetunk. Mindenesetre vision legalabb most van, latjuk merre haladunk, lehet bizni szvsz ebben a csapatban/FOban, amit azert regen nem mondhattunk el.Kövezzetek meg (és tudom hogy én képes vagyok végtelen optimizmusra) ám én látom magam előtt, hogy a Jets a következő 2-3 évben szorakoztató lesz (ha a D javul, ha Wilson fejlődik, normalis coachok és lesznek értelmes elkapók): a tökösséget nem lehet elvitatni ifjú iranyítónktól, legalább talán nem az a sótlan, szintelen, szagtalan offense vár ránk mint volt az elmúlt 5 evben...Ohh ez a 2-3 évet ne is említsd h a Jets normális lesz, kb 2009-2010 óta várunk erre. 😀 Azt ne felejtsük h az offense kb még így is tippre liga 6-7. legszarabbja, a védelem pedig a legszarabb konkrétan. Szóval utóbbinak csak javulnia van hova. 😀
Pityu Gyor
Beki
több mint 2 éve
Apex
2 980
McGovern súlyos sérüléséről meg le is maradtam 😮Ja de meglepoen jok voltak, foleg futasnal.
Azért volt egy fajta OL akkor tegnap Wilson előtt:
Fant-Isaiah Williams-Feeney-GVR-McDermott
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
McGovern súlyos sérüléséről meg le is maradtam 😮Azért volt egy fajta OL akkor tegnap Wilson előtt:
Fant-Isaiah Williams-Feeney-GVR-McDermott
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nyilván az értéket nem tudjuk, de lehet hasznosabb lett volna azt vagy Mims-et elcserélni egy safety-re, hát ha az a kísérlet legalább bejön.Hát jó, de kérdés mi értéke volt akkor is. Adtak volna egy 7. kört érte? Arra én is azt mondanám, hogy akkor inkább maradjon hátha kisül belőle valamiAbszolut. Mims megtartasa marha nagy hiba volt. Nyilvan mi akartuk h lepjen palyara minel tobbet, de az FO ugy fest h hibazott h nem tradeltek mig volt erteke. Jovore max PSen ragadhat meg.Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!Végtelenül szórakoztató volt a meccs, szerintem, Wilson lemanagelte a játékot, ez fejlődés a korábbiakhoz képest. Berrios nagy plusz, Mims meg nagy minusz megint.
Apex
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg (és tudom hogy én képes vagyok végtelen optimizmusra) ám én látom magam előtt, hogy a Jets a következő 2-3 évben szorakoztató lesz (ha a D javul, ha Wilson fejlődik, normalis coachok és lesznek értelmes elkapók): a tökösséget nem lehet elvitatni ifjú iranyítónktól, legalább talán nem az a sótlan, szintelen, szagtalan offense vár ránk mint volt az elmúlt 5 evben...Ohh ez a 2-3 évet ne is említsd h a Jets normális lesz, kb 2009-2010 óta várunk erre. 😀 Azt ne felejtsük h az offense kb még így is tippre liga 6-7. legszarabbja, a védelem pedig a legszarabb konkrétan. Szóval utóbbinak csak javulnia van hova. 😀
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
979
Kövezzetek meg (és tudom hogy én képes vagyok végtelen optimizmusra) ám én látom magam előtt, hogy a Jets a következő 2-3 évben szorakoztató lesz (ha a D javul, ha Wilson fejlődik, normalis coachok és lesznek értelmes elkapók): a tökösséget nem lehet elvitatni ifjú iranyítónktól, legalább talán nem az a sótlan, szintelen, szagtalan offense vár ránk mint volt az elmúlt 5 evben...
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
If #NFLDraft were held today, the #Jets would pick
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) December 27, 2021
No. 4 (1st)
No. 7 (1st) [from SEA]
No. 35 (2nd)
No. 40 (2nd) [from CAR]
No. 69 (3rd) [nice]
No. 108 (4th) [from CAR]
No. 115 (4th) [from MIN]
No. 144 (5th)
No. 156 (5th) [from PIT]
They don’t have picks in 6th or 7th rounds
több mint 2 éve
Future’s bright for these two.@ZachWilson 🤝 @Trevorlawrencee pic.twitter.com/h6HZtWQ0MB
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) December 26, 2021
több mint 2 éve
Hát jó, de kérdés mi értéke volt akkor is. Adtak volna egy 7. kört érte? Arra én is azt mondanám, hogy akkor inkább maradjon hátha kisül belőle valamiAbszolut. Mims megtartasa marha nagy hiba volt. Nyilvan mi akartuk h lepjen palyara minel tobbet, de az FO ugy fest h hibazott h nem tradeltek mig volt erteke. Jovore max PSen ragadhat meg.Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!Végtelenül szórakoztató volt a meccs, szerintem, Wilson lemanagelte a játékot, ez fejlődés a korábbiakhoz képest. Berrios nagy plusz, Mims meg nagy minusz megint.
Apex
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Abszolut. Mims megtartasa marha nagy hiba volt. Nyilvan mi akartuk h lepjen palyara minel tobbet, de az FO ugy fest h hibazott h nem tradeltek mig volt erteke. Jovore max PSen ragadhat meg.Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!Végtelenül szórakoztató volt a meccs, szerintem, Wilson lemanagelte a játékot, ez fejlődés a korábbiakhoz képest. Berrios nagy plusz, Mims meg nagy minusz megint.
Apex
Wester
több mint 2 éve
Arra tudok gondolni Mimsnél, hogy Gase akarhatta még az ő "rendszerébe", de sajnos nagyon homály a srác. Év végére nagyon látszik, hogy jogosan volt mellőzve
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Valoban szorakoztato meccs volt es volt itt minden. Vegen jobb lezaras lett volna egy nagy D# play, dehat egy kiesesi rangadorol volt szo na.Draft helyunk nem romlott es ha papirforma jon, marad az 1/4.
több mint 2 éve
Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!Végtelenül szórakoztató volt a meccs, szerintem, Wilson lemanagelte a játékot, ez fejlődés a korábbiakhoz képest. Berrios nagy plusz, Mims meg nagy minusz megint.
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Amúgy ez eskü nem volt olyan szar mint vártam, nyilván jó sem volt, de ahhoz képest, hogy a csapat fele konkrétan hiányzott, nem volt rossz. D elfogadható volt, az O meg egész faszán tudott haladni egész meccsen, elsősorban futással. RedZone-ban viszont nagyon fejlődni kéne, mert legalább 17-20 pont bent maradt. Statok alapján nem fog feltűnni senkinek, de szerintem Wilson is jó volt, igazából nem nagyon hibázott, jó döntéseket hozott, végre az egyszerű passzok sem repültek mindenfele, amiket kellett megdobott, a majdnem int playek szvsz nem az ő hibái voltak. Ja illetve Berriost mindenképpen meg kell tartani!
több mint 2 éve
Grat a W-hez. Wilson futni már nagyon tud.
több mint 2 éve
You’ve got to be kidding me.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) December 26, 2021
Denzel Mims ran out of the back of the end zone. He stepped out. Meaning, even if he caught that, it would have been a penalty.
I’ve never seen a player shoot himself more than Mims. Help your QB.
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Crowder inaktiv, QW koronas.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Én várom a mai meccset, szerintem felérhet a híres 7-6-ra végződő Jets-CardinalshozTehat 0-0 lesz?
Wester
több mint 2 éve
Én várom a mai meccset, szerintem felérhet a híres 7-6-ra végződő Jets-Cardinalshoz
Lesz ez még így se!