NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
187
31
New York Jets
Lesz ez még így se!
További keretmozgások.
We’ve elevated OL Isaiah Williams, TE Dan Brown, WR DJ Montgomery, LB LaRoy Reynolds, DE Ronnie Blair and S Elijah Benton from the practice squad.
— New York Jets (@nyjets) December 25, 2021
📰 https://t.co/RshHSPHkD1
LaRoy Reynolds is nálunk kezdte anno. Ilyen ST szerelésekkel.
www.youtube.com/watch?v=rVkLm7BRTfA
Lesz ez még így se!
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Nem fog pihenni az NFL.Ashtyn Davis, Jonathan Marshall es Yeboah is koronas.NHL mar leallt, van ra azert jo sansz hogy NFL is megpihenjen
Beki
nemkismiska
Green is green
Ashtyn Davis, Jonathan Marshall es Yeboah is koronas.NHL mar leallt, van ra azert jo sansz hogy NFL is megpihenjen
Beki
Meg jobb 😀Legjobb lenne 0-0-as dontetlennel jatek nelkul letudni JAX elleni meccset. Mindenkinek az lenneva legjobb...3-0-as forfeit mert nem tudunk kiállni 😀
Beki
Wester
Legjobb lenne 0-0-as dontetlennel jatek nelkul letudni JAX elleni meccset. Mindenkinek az lenneva legjobb...3-0-as forfeit mert nem tudunk kiállni 😀
Beki
Lesz ez még így se!
Nagyon ki akartok kapni vasárnap, de így se lesz könnyű. 😊 Ron Middleton (te jó ég, ő itt rontja a levegőt? Részvétem.) lesz a Jets HC-je, ha Saleh addig nem épül fel.Lesz egyáltalán 22 emberünk? 😀
Fifteen Jets out due to COVID-19:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 22, 2021
HC Robert Saleh
CB Michael Carter
WR Elijah Moore
G Vera-Tucker
DL Foley Fatukasi
DE J.Franklin-Myers
ST Justin Hardee
LB H.Nasirildeen
S S.Neasman
WR Jeff Smith
LB Blake Cashman
LB Noah Dawkins
CB Lamar Jackson
DL Tanzel Smart
WR Vyncint Smith
iktriad
Lesz ez még így se!
Fifteen Jets out due to COVID-19:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 22, 2021
HC Robert Saleh
CB Michael Carter
WR Elijah Moore
G Vera-Tucker
DL Foley Fatukasi
DE J.Franklin-Myers
ST Justin Hardee
LB H.Nasirildeen
S S.Neasman
WR Jeff Smith
LB Blake Cashman
LB Noah Dawkins
CB Lamar Jackson
DL Tanzel Smart
WR Vyncint Smith
3 fordulóval a vége előtt 1/4 és 1/8-as pickek vannak és CAR-tól is magas 2. kört kapnánk jelen állás szerint.Akkor már csak felhasználni kellene jól. 😊
Beki
Állat vagyok, ami enni kér...
3 fordulóval a vége előtt 1/4 és 1/8-as pickek vannak és CAR-tól is magas 2. kört kapnánk jelen állás szerint.Seattle min 2 meccset nyerni fog, mi pedig min 2 meccset bukni. A mi cetlink sztem nem csúszik akkor sem ha nyerünk a Jax ellen a SoS miatt, de a másik is top10 lesz sztem a végén.
Beki
Big yikesEz is olyan Jets-es dolog... rábírod Crowdert fizucsökkentésre, 2. körben draftolod Mims+Moore duót, WR1 pénzt adsz Corey Davisnak, hozod FAról szintén Cole-t. Erre Crowder nagy nehezen összekapar 40 yardot és utána Berrios jön 26 yarddal... 😀
twitter.com/JCaporoso/status/1472678926614945813?s=20
Apex
Ne is említsem, hogy jövőre CDavis és Moore helye biztos egyedül, Mims TC után úgyis lapát (max PS) és ezenkívül Berrios-t van értelme megtartani...fenének sem hiányzott h jövőre még WR depth chart alját is fel kelljen tölteni. Emellett annak is örültem volna, ha Becton idén még pár meccset játszik legalább, hogy mire számítsunk... mert egy biztató rookie év után egy szörnyű TC és alapszezonja volt. Látjuk Fant kiesése mit jelentett és nem vagyok nagy híve ennek a vágjuk át RTbe dolognak egy ilyen szezon után, de Moses úgysem fog maradni.
Ehhez jön a TE need, kezdő LB és depth, teljes safety sor, CB1 (meg talán 4-5, de ha Guidry-t nem basszuk ki jövőre, az olyan lesz mint a McDermott dolog...)