NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
No és akkor jöjjenek a védelem zseniális statjai (ESPN-től):Total statok:
Yards / game: 391.8 (31. helyezés, SEA az uccsó 1 meccsel kevesebb tolva)
Total engedett yard: 5485 (32. helyezés)
Passz ellen:
yards / game: 249.9 (26. helyezés)
total: 3498 (29. helyezés)
Futás ellen:
yards / game: 141.9 (30. helyezés)
total: 1987 (30. helyezés)
Pontok:
meccsenként engedett: 30.6 (32. helyezés)
total: 428 (32. helyezés)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A legszarabb az hogy Wilson megint nem volt meggyozo egyaltalan, bar mentsegere szoljon most aztan kb. semennyire nem volt kisegitve.Összességében nem is kértek tőle sokat, amit kellett megdobta, de semmi extra ismét. Semmi jele egyelőre h fr QB potenciál is lenne benne akár.
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
A legszarabb az hogy Wilson megint nem volt meggyozo egyaltalan, bar mentsegere szoljon most aztan kb. semennyire nem volt kisegitve.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Amit szintén ne említsünk, hogy 183 futott yardot engedtünk...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Első negyedre kijött a csapat, a többit viszont inkább hagyjuk. Fant kurvára hiányzott, egyből meg is rogyott a fal nélküle, McDermottot meg remélem kivágjuk, hát ennél egy random PS OT is jobban teljesít. Ami azért számomra csalódás, hogy Davis és Moore nélkül mennyire meghalt ez a WR sor, nem vártam el, hogy világverőek legyenek, de azért akkor is. Mims iszonyatosan nagy csalódás.Nem is beszélve h Edogát aktiválták a meccs előtt...
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Big yikestwitter.com/JCaporoso/status/1472678926614945813?s=20
több mint 2 éve
GTom
243
Ez a védelem valami botrányos, remélem pénzt és draft-helyet nem sajnálva megpróbálnak rendet tenni jövőre.Eegy-két játékost leszámítva vállalhatatlan volt ma is a csapat ezen része.Nekem a támadóoldalon továbbra is Wilsonnal (bár ma nem volt teljesen szar) és a fallal van a problémám, ezt sem lesz egyszerű összerakni.
több mint 2 éve
Apex
2 980
Első negyedre kijött a csapat, a többit viszont inkább hagyjuk. Fant kurvára hiányzott, egyből meg is rogyott a fal nélküle, McDermottot meg remélem kivágjuk, hát ennél egy random PS OT is jobban teljesít. Ami azért számomra csalódás, hogy Davis és Moore nélkül mennyire meghalt ez a WR sor, nem vártam el, hogy világverőek legyenek, de azért akkor is. Mims iszonyatosan nagy csalódás.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mikor a védelem is végre hozzátesz vmit a meccshez, csak sikerül 31 pontot kapni. 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Fatukasi -> covid listaEdoga, Huff aktivalva
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
IRen van talan, de nehez mar kovetni.Fant doubtful, McDermott kezdhet LTben.Yikes, Edoga is serult vagy mi?
Beki
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Fant doubtful, McDermott kezdhet LTben.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Most nézem csak, hogy Quincy Williamsnek még van szerződése jövőre, így leg az LB depth jobb valamivel. 😀
több mint 2 éve
Pityu Gyor
979
És Én nagyon szerettem volna ha a Dolphins szépen visszahúzzuk a play-off elől...
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Értékelhetetlen meccset nem lehet sajnos értékelni 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na így már mindjárt jobb, igazi Jets-es hangulat. 😀
több mint 2 éve
Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀Szokásos fos
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Pityu Gyor
979
Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀Hát kb ennyi karakter leütését éri ez fostalicska ami kijött belőlünk...
Beki
Green is green
több mint 2 éve
GTom
243
Az tényleg felért egy Benny Hill Show-val! 😀Én ott dobtam le a láncot amikor harmadik negyed elején Berriosnak balra kb 5 meteres oldalpasszt kvazi földhöz vágta Wilson.Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀apátia... nálam legalábbis
Beki
nemkismiska
nemkismiska
Ott szó szerint felröhögtem.
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Én ott dobtam le a láncot amikor harmadik negyed elején Berriosnak balra kb 5 meteres oldalpasszt kvazi földhöz vágta Wilson.Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀apátia... nálam legalábbis
Beki
nemkismiska
több mint 2 éve
nemkismiska
226
Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀apátia... nálam legalábbis
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mi ez a síri csend tegnapi meccs óta? Sehol egy rövid értékelés. 😀
több mint 2 éve
Apex
2 980
Én úgy gondolom, hogy mást nem egy esélyt megérdemelne. Nagyon fasza volt eddig, esetleg még trade-et tudnék elképzelni, de inkább ragaszkodnék a váltáshoz, szerencsére McGovern is visszatért a 19-es formájához, sőt attól még jobban is játszik, plusz ha LTD így folytatja akkor az is lehet, hogy csak depth fog kelleni az OL-be. O részéről én továbbra is úgy gondolom, hogy TE>minden más. D oldalon Hutchinson egész érdekes opciónak tűnik ha bent marad, függetlenül attól, hogy nem need, én vinném mindenképpen, már csak a D scheme miatt is. További needek: LB-k, 1v2 S, 1 CB(nem feltétlen mondanám mindenképp number 1 CB-t, Hall nagyon jól játszik idén, és még rengeteget fejlődhet). Plusz én Crowdert, Berriost, Foleyt(Rankins kivágástól függően) visszahoznám.Sok garancia nincs h Fant RTben is ugyanugy jatszana.RT miért? Fant itt lesz jövőre + jön vissza BectonMeg igy nehez ertekelni JD igazolasait is. Joyner kezdo safety lett volna, par snapet tolt azt ment is IR-re, Lawson meg TC alatt IR, Jarrad Davis szezon elso felet kihagyta, Corey Davis a masodik felet fogja. Kroft is allandoan serult, pedig mint pass catcher TE kb. o a legjobb amink van. Rankins is hagyott ki azert jo par meccset, akarcsak Cole. Ezekkel azert nehez szamolni, egy rebuildelo, lyukakkal teletuzdelt csapatnal.Ez trú mondjuk. Közülük ugye Davis és Lawson helye biztos jövőre szerződés okán. Joyner újraigazolása így esélytelen, Jarrad Davis egy kalap trutty így őt sem hiszem h erőltetni fogjuk. Cole-ban bíztam mondjuk h underrated igazolás lesz, míg Rankins leg vmennyit megdolgozik a fizujáért.
Apex
Csak az a gond h öltél elég sok energiaforrást az offensebe tavaly és így is ami need lesz: elkapó TE, WR3-4-5, RG és RT (jelen állás szerint mondom, mert LTD első meccs óta javult szépen).
Védelmet ne is említsem... 😀 Mosley mellé egy kezdő és depth, CB1 és CB depth, 3-4 safety (Ashtyn Davist hagyjuk..). 😀
Beki
Wester
Beki
Szerkesztette: Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Moore ment IR-re.