NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
New York Jets
Ehhh.. a magam részeről leszarom az összes többi franchiset, csak a Jets érdekel (ha lehet fricskát tenni valamelyik csoportriválisnak az jó de itt most több van képben)Ja vagy úgy? Akkor nehogy segítsétek őket. Kapjatok csak ki tőlük. És akkor attól majd jól érzitek magatokat.Na Jetsiek, akkor most mindent bele, és verjétek meg a Buffalót.Igen, minden vágyunk a Patriotsot segíteni..
ötös műhold
Pityu Gyor
ötös műhold
Amiért írtam - már megbántam - az a reakció erre a tipikus (Patriotsos...) divat és kamuszurkolói megnyilvánulástól amitől hányok: ideirsz jópofizni egy általad nyilván nem kedvelt csapat topikjában és ráadásul várod hogy más kaparja ki a gesztenyét (tetszettek volna elverni odavissza a Billst és kész). Nem vitát akartam generálni, hülye voltam h reagáltam rá, csak hogy értsd - sok sikert, minden jót de részemről CSAKAJETS! és nyerjünk mindenhol ahol tudunk ...
Green is green
Nem érezzük jól magunkat vereség esetén sem. Összvissz annyi a lényeg h Wilson és a draft class fejlődjön + lássák jövőre kire lehet számítani.Ja vagy úgy? Akkor nehogy segítsétek őket. Kapjatok csak ki tőlük. És akkor attól majd jól érzitek magatokat.Na Jetsiek, akkor most mindent bele, és verjétek meg a Buffalót.Igen, minden vágyunk a Patriotsot segíteni..
ötös műhold
Pityu Gyor
ötös műhold
Rosszabbul semmiképpen nem fogjuk mert legalább nem romlik a draft pozícióJa vagy úgy? Akkor nehogy segítsétek őket. Kapjatok csak ki tőlük. És akkor attól majd jól érzitek magatokat.Na Jetsiek, akkor most mindent bele, és verjétek meg a Buffalót.Igen, minden vágyunk a Patriotsot segíteni..
ötös műhold
Pityu Gyor
ötös műhold
Lesz ez még így se!
Ja vagy úgy? Akkor nehogy segítsétek őket. Kapjatok csak ki tőlük. És akkor attól majd jól érzitek magatokat.Na Jetsiek, akkor most mindent bele, és verjétek meg a Buffalót.Igen, minden vágyunk a Patriotsot segíteni..
ötös műhold
Pityu Gyor
Here's the projected depth chart against the #Bills.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 5, 2022
Blue are players who are in roles they were not expected to be in when season began (starter, on team, etc) https://t.co/ltPQzskJAh pic.twitter.com/E7eGzhcl9X
Na Jetsiek, akkor most mindent bele, és verjétek meg a Buffalót.Igen, minden vágyunk a Patriotsot segíteni..
ötös műhold
Green is green
saját: 1/3 - 1/6 között lesz
SEA: 1/7 - 1/11 között
CAR 2. kör: biztosan top 10 lesz 2. körben, de inkább előrébb TB elleni meccs miatt
Bills elleni meccset atraktak 22:25-os savba. 😕Tuti miattunk 😊 végre-vegre biztató jelek!!
Beki
Green is green
Szerkesztette: Apex
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
This never gets old. Unfortunately for the Jets, neither does Tom.pic.twitter.com/UM7kCxODiY
— Cousin Sal (@TheCousinSal) January 2, 2022
Lesz ez még így se!
Hat ujabb jol elhasznalt 2. kor volt, ez van. 😀Kíváncsi vagyok hány snapet kap ma Mims. 😀Denzel Mims didn't play a snap today
Beki
Wester
Kíváncsi vagyok hány snapet kap ma Mims. 😀Denzel Mims didn't play a snap today
Beki
Lesz ez még így se!
Remeljuk a top Bills vedelem ellen is hasonlo lesz h remenykedve varhassuk az uj szezont.Kár, hogy elcsesztük a végét, de mindenesetre, talán ez volt a legjobb kimenetel, ha reálisan nézzük. Annak mondjuk jobban örültem volna, ha 4&2-nél Zach dob egy TD-t, dehát ez van. A fiatalok jól játszottak, ez a legfontosabb. Ja és BERRIOSNAK SZERZŐDÉST PLS.Végre megvolt az igazán jó Wilson meccs és ez a lényeg. A liga egyik top csapata ellen tartottuk magunkat, szép játékkal.
Apex
Wester
Saleh says that Zach Wilson had a “quarterback option” on the 4th & 2 call. It was supposed to be a reverse to Braxton Berrios. Wilson kept it.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 2, 2022
Saleh said it was a “lack-of communication” on coaching staff. #Jets
Lesz ez még így se!
Kár, hogy elcsesztük a végét, de mindenesetre, talán ez volt a legjobb kimenetel, ha reálisan nézzük. Annak mondjuk jobban örültem volna, ha 4&2-nél Zach dob egy TD-t, dehát ez van. A fiatalok jól játszottak, ez a legfontosabb. Ja és BERRIOSNAK SZERZŐDÉST PLS.Végre megvolt az igazán jó Wilson meccs és ez a lényeg. A liga egyik top csapata ellen tartottuk magunkat, szép játékkal.
Apex
Lesz ez még így se!
The 3rd & 20 conversion is where this one turned, IMO.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) January 2, 2022
Would have been fun to see a #Jets upset, but, again, this is a win-win: Zach Wilson improves & draft stock doesn’t worsen.
Finale next week against the #Bills.
Lesz ez még így se!
Green is green
Arra tudok gondolni Mimsnél, hogy Gase akarhatta még az ő "rendszerébe", de sajnos nagyon homály a srác. Év végére nagyon látszik, hogy jogosan volt mellőzveErre visszatérve, azért anno a drafton is elég sokat csúszott a 2. körben, ahhoz képest, hogy sokan azt mondták 1. kör vége. Mi is 1x vagy talán 2x is hátratradeltünk asszem, mielött kiválasztottuk. Így utólag azt mondom, hogy 2. kör végi pick, talent miatt egy próbát megért, sajnos nem jött be.
Wester