NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
van az pénz(azaz pick) és mri felvételek a térdéről 😀Diven belül?Vissza a közelmúlthoz! DL húzást 1/4re 😊)X?
Amúgy pont mivel a needjeink tipikusan nem magas pickek, el tudnék képzelni egy tradet egy veterán CBért
Pityu Gyor
briareos
empty taxi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Vissza a közelmúlthoz! DL húzást 1/4re 😊)szvsz akk már egy vet CB piacról
Amúgy pont mivel a needjeink tipikusan nem magas pickek, el tudnék képzelni egy tradet egy veterán CBért
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Diven belül?Vissza a közelmúlthoz! DL húzást 1/4re 😊)X?
Pityu Gyor
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Vissza a közelmúlthoz! DL húzást 1/4re 😊)X?
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Vissza a közelmúlthoz! DL húzást 1/4re 😊)Amúgy pont mivel a needjeink tipikusan nem magas pickek, el tudnék képzelni egy tradet egy veterán CBért
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Pedig készülj fel, ha Neal vmi csoda folytán ott lesz, nem lesz sok kérdés. 😀Pedig Nakobe Dean-t én is nagyon adnám 1/10-re. 😀. Amitől agyfasz kapok az a sok OT mock. Kifutok a világból, ha ennyi need mellett OT-t hozunkSajnos nem vagyok az 1. körös RB és LB pick híve, akkor már safety. 😀Szerintem is kene egy fasza CB Hall tuloldalara, de lehet megoldjak majd ezt mondjuk egy Haden fele veterannal FArol. Egyebkent Hamiltont lehetne hozni 1/4en viszont mivelhogy ilyen sok jo minosegu S elerheto lesz FA-n igy probaljunk mar meg onnan hozni egyet. Egyebkent LB is legalabb akkora need mint S, 10.-en Nakobe Dean is elegge adna magat igy belegondolva.Sérüléseiről hallottam csak, de ha orvosi papírok rendben vannak ugye... 😊Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
A salaryt nem lehet allitani senkinel, illetve igen itt a 7.-nek van a 10. pickunk meg, de egy Karlaftis + Gardner(ugy nez ki o 10nel bent lesz) kombo nekem jo alternativa lenne. A 3. Kor utan tulzottan mar nem neztem utana az embereknek, csak need/depth alapjan pickeltem. + nyilvan ehhez jonne meg egy-ket depth igazolas, UDFAs, waiver wire stb.
Apex
Fatukasinál az évi 9 misit sokallom, de ez legyen a legnagyobb gondom... bár picit lehet a WR depthre nagyobb hangsúlyt fektettem volna, ha Mims-et eltradeled. 😊
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
Tény, hogy a sérülések miatt lefelé tart Stingley ázsiója, de majd fut egy 4.3 alatti 40-et és mindenki visszaszeret bele a potenciálja miatt. Karlaftis viszont kb a legjobb fit a Jets-be, de 2022-ben nem fog sokat játszani, én mégis őt húznám. Booth/Stingley duó közül valaki benn lesz jó eséllyel 1/10-en is.
dancogo
Igazából olyan szempontból szar a helyzet, hogy CB1, TE és S a legnagyobb needek. Viszont a CB1-et lehet én lihegem túl és az FO + coaching stáb nem értékeli annyira. TE 1. körben felejtős, safety-t meg max 1/10-re tudnám lenyelni.
Beki
Apex
Beki
Wester
több mint 2 éve
Pedig Nakobe Dean-t én is nagyon adnám 1/10-re. 😀. Amitől agyfasz kapok az a sok OT mock. Kifutok a világból, ha ennyi need mellett OT-t hozunkSajnos nem vagyok az 1. körös RB és LB pick híve, akkor már safety. 😀Szerintem is kene egy fasza CB Hall tuloldalara, de lehet megoldjak majd ezt mondjuk egy Haden fele veterannal FArol. Egyebkent Hamiltont lehetne hozni 1/4en viszont mivelhogy ilyen sok jo minosegu S elerheto lesz FA-n igy probaljunk mar meg onnan hozni egyet. Egyebkent LB is legalabb akkora need mint S, 10.-en Nakobe Dean is elegge adna magat igy belegondolva.Sérüléseiről hallottam csak, de ha orvosi papírok rendben vannak ugye... 😊Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
A salaryt nem lehet allitani senkinel, illetve igen itt a 7.-nek van a 10. pickunk meg, de egy Karlaftis + Gardner(ugy nez ki o 10nel bent lesz) kombo nekem jo alternativa lenne. A 3. Kor utan tulzottan mar nem neztem utana az embereknek, csak need/depth alapjan pickeltem. + nyilvan ehhez jonne meg egy-ket depth igazolas, UDFAs, waiver wire stb.
Apex
Fatukasinál az évi 9 misit sokallom, de ez legyen a legnagyobb gondom... bár picit lehet a WR depthre nagyobb hangsúlyt fektettem volna, ha Mims-et eltradeled. 😊
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
Tény, hogy a sérülések miatt lefelé tart Stingley ázsiója, de majd fut egy 4.3 alatti 40-et és mindenki visszaszeret bele a potenciálja miatt. Karlaftis viszont kb a legjobb fit a Jets-be, de 2022-ben nem fog sokat játszani, én mégis őt húznám. Booth/Stingley duó közül valaki benn lesz jó eséllyel 1/10-en is.
dancogo
Igazából olyan szempontból szar a helyzet, hogy CB1, TE és S a legnagyobb needek. Viszont a CB1-et lehet én lihegem túl és az FO + coaching stáb nem értékeli annyira. TE 1. körben felejtős, safety-t meg max 1/10-re tudnám lenyelni.
Beki
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem vagyok az 1. körös RB és LB pick híve, akkor már safety. 😀Szerintem is kene egy fasza CB Hall tuloldalara, de lehet megoldjak majd ezt mondjuk egy Haden fele veterannal FArol. Egyebkent Hamiltont lehetne hozni 1/4en viszont mivelhogy ilyen sok jo minosegu S elerheto lesz FA-n igy probaljunk mar meg onnan hozni egyet. Egyebkent LB is legalabb akkora need mint S, 10.-en Nakobe Dean is elegge adna magat igy belegondolva.Sérüléseiről hallottam csak, de ha orvosi papírok rendben vannak ugye... 😊Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
dancogo
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Szerintem is kene egy fasza CB Hall tuloldalara, de lehet megoldjak majd ezt mondjuk egy Haden fele veterannal FArol. Egyebkent Hamiltont lehetne hozni 1/4en viszont mivelhogy ilyen sok jo minosegu S elerheto lesz FA-n igy probaljunk mar meg onnan hozni egyet. Egyebkent LB is legalabb akkora need mint S, 10.-en Nakobe Dean is elegge adna magat igy belegondolva.Sérüléseiről hallottam csak, de ha orvosi papírok rendben vannak ugye... 😊Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
dancogo
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sérüléseiről hallottam csak, de ha orvosi papírok rendben vannak ugye... 😊Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
dancogo
több mint 2 éve
Ja értem, azt hittem volt ilyen pletyka, amire alapoztad, soz 😊Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem véletlenül van ott a HA előtte. 😊 Ha vmi oknál fogva sérülés vagy viselkedés ilyesmi tegyük fel nem tetszik nekik és ez kizáró ok, ezért írtam. Én a CB poszt megerősítésének híve vagyok, de Saleh rendszere annyira nem igényli a top CBket szvsz.volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
dancogo
több mint 2 éve
volt ilyen hír?Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Igazából, ha az FO kizárja 1/4-en Stingley draftolásának lehetőségét, akkor nálam egyértelműen Karlaftis a pick. Már csak azért is, mert Lawson és JFM is occón repíthető 2023-ban, ha nem úgy teljesítenek.Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
dancogo
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom... tény h Fatukasi is tudott azért némi nyomást helyezni a QBra, de DT posztra futás ellen egy vaddisznót könnyebben igazolsz, mint JFM-et bedobni középre emiatt. No meg meglátjuk Lawson milyen formában tér vissza.Coverage-ben nem rossz a srac, szerintem Riley-val rotalva megtudnak oldani a dolgokat. JFM meg persze jo, de szerintem Foley/Rankins kivalasaval sokkal tobb feladatot fog kapni Q mellett DT-kent.Mondjuk Davis miatt jobb lenne 2 S, de nincs annyi resource. 😀Mashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Khm...JFM who? 😀
Beki
Apex
több mint 2 éve
Saleh miatt Karlaftis könnyen Nick Bosa 2.0 lehet, kicsit több munka lesz Karlaftis-szal, mint a kismackóval, de nagyon magas a plafonjaMashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Coverage-ben nem rossz a srac, szerintem Riley-val rotalva megtudnak oldani a dolgokat. JFM meg persze jo, de szerintem Foley/Rankins kivalasaval sokkal tobb feladatot fog kapni Q mellett DT-kent.Mondjuk Davis miatt jobb lenne 2 S, de nincs annyi resource. 😀Mashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Khm...JFM who? 😀
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Davis miatt jobb lenne 2 S, de nincs annyi resource. 😀Mashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Khm...JFM who? 😀
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mashogy nagyon sajna nem jon ki, 6 minosegi kezdot le kell akasztanunk igy vagy ugy, 1S, 1CB, 2TE,1LB,RG. Depthet draftbol kene megoldani. Persze lehet itt meg vitatkozni azon hogy kell-e korai edge, de egyreszt tul jok a prospectek masreszt a scheme miatt baromira fontos, es egy Lawson Karlaftis duo nagyon utos lehet, szamomra egyszeruen tul jol hangzik ez igy. 😀Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk azt elismerem, hogy ilyen gondolatmenet mellett LDT visszaigazolása fontos OL depth miatt. Ha jól emlékszem Edoga, Feeney és McDermott is UFA lesz, tehát nincs depth player perpill. Ha Rankins marad, akkor csak 60 misi cap space lesz, amiből 13M kell a rookie classra. Így szvsz amennyiben Williams és Schultz érkezik, már csak 1 éves foltozgatásokra lesz pénz, max egy ilyen Rankins féle igazolás befuthat.Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A salaryt nem lehet allitani senkinel, illetve igen itt a 7.-nek van a 10. pickunk meg, de egy Karlaftis + Gardner(ugy nez ki o 10nel bent lesz) kombo nekem jo alternativa lenne. A 3. Kor utan tulzottan mar nem neztem utana az embereknek, csak need/depth alapjan pickeltem. + nyilvan ehhez jonne meg egy-ket depth igazolas, UDFAs, waiver wire stb.
Szerkesztette: Apex
több mint 2 éve
Zotya86
200
"Four wins is not good enough," Douglas said. "Six wins in two years is not good enough."Most miért nem elég jó? Tavalyról idénre 100%-kal sikerült növelni a győzelmek számát! Tartva az ütemet, 2 év múlva ez már egy 16-1-es szezont jelent majd! 😀
Csak pozitívan! Go Jets! 😊
több mint 2 éve
Èrtem 🙂Pontosítok, a Texans visszamondta a lehetőséget, ezért megy a spekuláció:???? Arról volt szó marad vagy hirtelen annyi jobb jelölt lett, hogy mègis.....Senior Bowlon mi leszük az egyik edzői stáb yaya másik elvileg a Texans, csak ott még lehet kib@sszák Culley bácsit így nem biztos
Wester
empty taxi
dande
The longer the #Texans let David Culley twist in the wind, the more likely it is that they have decided to make a change. Today’s announcement that they won’t coach a team in the Senior Bowl would only seem to increase the likelihood that Culley is one and done in Houston.
— battleredblog (@battleredblog) January 11, 2022
empty taxi