New York Jets
🚨TIGHT ENDS🚨 Roster of TEs for the National team coached by the @nyjets - @jqfergy11 @charliekolar_ @mcbtrey @Jeremy_Ruckert1 @KingCole_Turner #TheDraftStartsInMOBILE™️ pic.twitter.com/szoNlUGgCG
— Reese's Senior Bowl (@seniorbowl) January 15, 2022
Brant Boyer did it again. The #Jets finished 2nd in special teams DVOA this year.
— Michael Nania (@Michael_Nania) January 17, 2022
Kickoff return: 1st
Punt return: 5th
Kickoff coverage: 7th
Punt coverage: 7th
FG/XP: 27th
Azért őszintén szólva fos látni, hogy a Bills-nek ennyire megy most, mikor ők ugyanott tartottak mint mi a 18-as draft után. "Kicsit" jobban építkeztek mint mi..Persze a fórumon lévő Bills fanoknak örülök, azért szenvedtek ők is eleget, csak na akkor is 😀Megerdemlik. Csak azt tudnam mit talaltak ki egy het alatt, mert ellenunk szenvedtek azert. 😀
Apex
En mar egy nyamvadt PO meccsel is beernem, csak a csoportunk is... 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Legyen így, és sikerüljön átmenteni a formáját jövőre RT-ként! Én meggyőzhető vagyok 😀Én mondjuk ezt pont másképp látom, egyrészt paycut-ot biztos nem fog kérni. Másrészt kurvára jól játszott ahhoz, hogy ne érdemeljen meg legalább egy esélyt arra, hogy kezdő legyen. Én valahogy bízok abban, hogy Fant ugyanolyan jó lenne RT-ben mint idén LT-ben, eléggé egy late bloomer-nek tűnik a srác, ha azt nézzük hány éve focizik a többiekhez képest. Kezdésnek mindenképp Bectont raknám LT-be, hiába a sérülések, akkor potenciál van az emberben LT-ként, hogy az beszarás, ha egészséges tud maradni of course.Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
A salaryt nem lehet allitani senkinel, illetve igen itt a 7.-nek van a 10. pickunk meg, de egy Karlaftis + Gardner(ugy nez ki o 10nel bent lesz) kombo nekem jo alternativa lenne. A 3. Kor utan tulzottan mar nem neztem utana az embereknek, csak need/depth alapjan pickeltem. + nyilvan ehhez jonne meg egy-ket depth igazolas, UDFAs, waiver wire stb.
Apex
Fatukasinál az évi 9 misit sokallom, de ez legyen a legnagyobb gondom... bár picit lehet a WR depthre nagyobb hangsúlyt fektettem volna, ha Mims-et eltradeled. 😊
Beki
Apex
Beki
Zotya86
Apex
Akkor csak Scherff-et kell megszerezni FA-ról, és drafton már csak depth szükséges OL-be 😊
Közben gyorsan ránéztem OL helyzetre OTC-n:Meg amikor ennyi poszton kell az erősités, akkor nem az a módszer, hogy csinálok még egy lyukat OT-banFant hülye lenne belemenni paycutba ilyen szezon után. 😀 Majdnem hosszabbítást érdemelne inkább.Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
A salaryt nem lehet allitani senkinel, illetve igen itt a 7.-nek van a 10. pickunk meg, de egy Karlaftis + Gardner(ugy nez ki o 10nel bent lesz) kombo nekem jo alternativa lenne. A 3. Kor utan tulzottan mar nem neztem utana az embereknek, csak need/depth alapjan pickeltem. + nyilvan ehhez jonne meg egy-ket depth igazolas, UDFAs, waiver wire stb.
Apex
Fatukasinál az évi 9 misit sokallom, de ez legyen a legnagyobb gondom... bár picit lehet a WR depthre nagyobb hangsúlyt fektettem volna, ha Mims-et eltradeled. 😊
Beki
Apex
Beki
Zotya86
OGben pedig kb 3 értelmes UFA van jelenleg: Scherff, Corbett, Connor Williams, OT fronton pedig LT-k kb csak.
Beki
Wester
Becton - AVT - McGovern - ? - Fant
fenti kezdők maradnak, viszont OT depth címen csak Edoga és Cameron Clarknak van szerződése (utóbbi ráadásul asszem nyaksérülésből(?) épülget). Szóval elég sok resource kell a WR, OL depth-re önmagában.
Én mondjuk ezt pont másképp látom, egyrészt paycut-ot biztos nem fog kérni. Másrészt kurvára jól játszott ahhoz, hogy ne érdemeljen meg legalább egy esélyt arra, hogy kezdő legyen. Én valahogy bízok abban, hogy Fant ugyanolyan jó lenne RT-ben mint idén LT-ben, eléggé egy late bloomer-nek tűnik a srác, ha azt nézzük hány éve focizik a többiekhez képest. Kezdésnek mindenképp Bectont raknám LT-be, hiába a sérülések, akkor potenciál van az emberben LT-ként, hogy az beszarás, ha egészséges tud maradni of course.Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Zotya86
Én már megelégednék eggyel is. 😊 Dustin Keller óta nem volt értelmes TE a csapatban. 😕Schultz-ért muszáj lesz túlfizetnünk, most az egyszer ne legyen zsugori JD, kell legalább 2 fasza TE jövőreSchultz-ért nagy lesz a harc. Nekem vmiért Njoku a megérzésem TE posztra.Az a baj Schultz illetve egy top S lóvé mellé nehéz lesz beszuszakolni. Ha JD jól játszik a szerződésekkel akkor igazából beleférhet mondjuk, de akkor a depth nagyrészét tényleg kései pickekkel illetve draftolatlan újoncokkal kell feltöltenünk. Én megelégednék Corbettel is, utóbbi időkben nagyon faszán fejlődött és scheme fit.Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Meg amikor ennyi poszton kell az erősités, akkor nem az a módszer, hogy csinálok még egy lyukat OT-banFant hülye lenne belemenni paycutba ilyen szezon után. 😀 Majdnem hosszabbítást érdemelne inkább.Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Zotya86
OGben pedig kb 3 értelmes UFA van jelenleg: Scherff, Corbett, Connor Williams, OT fronton pedig LT-k kb csak.
Beki
Lesz ez még így se!
Schultz-ért muszáj lesz túlfizetnünk, most az egyszer ne legyen zsugori JD, kell legalább 2 fasza TE jövőreSchultz-ért nagy lesz a harc. Nekem vmiért Njoku a megérzésem TE posztra.Az a baj Schultz illetve egy top S lóvé mellé nehéz lesz beszuszakolni. Ha JD jól játszik a szerződésekkel akkor igazából beleférhet mondjuk, de akkor a depth nagyrészét tényleg kései pickekkel illetve draftolatlan újoncokkal kell feltöltenünk. Én megelégednék Corbettel is, utóbbi időkben nagyon faszán fejlődött és scheme fit.Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Ezzel nem voltam annyira képben, mindenesetre Maye is piacon lesz, valaki őt is tuti elviszi.Cincy-nek 55 misi cap space lesz, szte, Bates olyan taget kap, mint a huzat, így Williams és Reid lesz a 2 top opció. 😕@ApexŐt is adnám, de ott van még Bates is, akár Mathieu is(bár sztem ő biztosabb helyre akar majd menni), Williams már említettük, szóval igenis próbáljuk meg ezt FA-ről intézni.
Lots of talk of what moves the Jets will make at safety through the draft and FA, I’d go after Justin Reid in hr 1 of free agency. Reid is 24 and is going to walk from Houston and fills the playmaker need for the Jets. If I’m the Jets I’m on the phone at 4:01 est and signing him
— Will Parkinson (@Willpa11) January 13, 2022
Reid sem utolsó megoldás és durva h még csak 24 éves 😮
Beki
Apex
Beki
Schultz-ért nagy lesz a harc. Nekem vmiért Njoku a megérzésem TE posztra.Az a baj Schultz illetve egy top S lóvé mellé nehéz lesz beszuszakolni. Ha JD jól játszik a szerződésekkel akkor igazából beleférhet mondjuk, de akkor a depth nagyrészét tényleg kései pickekkel illetve draftolatlan újoncokkal kell feltöltenünk. Én megelégednék Corbettel is, utóbbi időkben nagyon faszán fejlődött és scheme fit.Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Cincy-nek 55 misi cap space lesz, szte, Bates olyan taget kap, mint a huzat, így Williams és Reid lesz a 2 top opció. 😕@ApexŐt is adnám, de ott van még Bates is, akár Mathieu is(bár sztem ő biztosabb helyre akar majd menni), Williams már említettük, szóval igenis próbáljuk meg ezt FA-ről intézni.
Lots of talk of what moves the Jets will make at safety through the draft and FA, I’d go after Justin Reid in hr 1 of free agency. Reid is 24 and is going to walk from Houston and fills the playmaker need for the Jets. If I’m the Jets I’m on the phone at 4:01 est and signing him
Beki
Apex
Az a baj Schultz illetve egy top S lóvé mellé nehéz lesz beszuszakolni. Ha JD jól játszik a szerződésekkel akkor igazából beleférhet mondjuk, de akkor a depth nagyrészét tényleg kései pickekkel illetve draftolatlan újoncokkal kell feltöltenünk. Én megelégednék Corbettel is, utóbbi időkben nagyon faszán fejlődött és scheme fit.Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
@ApexŐt is adnám, de ott van még Bates is, akár Mathieu is(bár sztem ő biztosabb helyre akar majd menni), Williams már említettük, szóval igenis próbáljuk meg ezt FA-ről intézni.
Beki
Fant hülye lenne belemenni paycutba ilyen szezon után. 😀 Majdnem hosszabbítást érdemelne inkább.Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Zotya86
Fant azért elég nagy kérdőjel szerintem, nem feltétlenül alapoznék arra, hogy jobb oldalra visszatérve ugyanolyan jól menne neki jövőre... Szóval RG vagy RT poszt valamelyikére hoznék egy top FA-t, a másikat pedig megoldanám a draft első 2 körében. LDT-t és Fant-et pedig csak backup-nak tartanám meg (értelemszerűen annak megfelelő fizuval).Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
Beki
Nem hiszem amúgy, hogy a gyors kommunikáció lett volna a gond részünkről tavaly. Joe Douglas minden FAhoz ragaszt egy max fizut, amit megad neki és utána köszi. Thuney-nál is ott voltunk, aztán ahogy eldurvult a helyzet, kiszálltunk.hát nem ők pont de bárki másszakadjanak meg...idén talán nem telefonálgatnak már olyan gyorsan top FAkért... 😀@Apexjó terv de ha az idei FAból indulok ki és h mennyit költött a pats milyen gyorsan akkor előbb kell hivni #notamperingpersze
Beki
briareos
Mondjuk a cap ugye emelkedik szépen és könnyebb lesz megtartani azért a játékosokat, mint tavaly + az FO rosterépítési elve: OL & DL > playmakerek > CB > minden többi
Beki
briareos
Minden az FA piac alakulásától függ: első igazolás Jarrad Davis volt 7 misiért, utána érkezett a 2 top igazolás (Corey Davis és Lawson), utána jött a spec teamer Hardee, majd Keelan Cole és Feeney és pl utána csak Rankins 2 év / 17 misiért.
hát nem ők pont de bárki másszakadjanak meg...idén talán nem telefonálgatnak már olyan gyorsan top FAkért... 😀@Apexjó terv de ha az idei FAból indulok ki és h mennyit költött a pats milyen gyorsan akkor előbb kell hivni #notamperingpersze
Beki
briareos
Mondjuk a cap ugye emelkedik szépen és könnyebb lesz megtartani azért a játékosokat, mint tavaly + az FO rosterépítési elve: OL & DL > playmakerek > CB > minden többi
Beki
szakadjanak meg...idén talán nem telefonálgatnak már olyan gyorsan top FAkért... 😀@Apexjó terv de ha az idei FAból indulok ki és h mennyit költött a pats milyen gyorsan akkor előbb kell hivni #notamperingpersze
Beki
briareos
Amúgy Scherff-et viccen kívül ugyanúgy célpontnak gondolom... JD nagy OL buzi és RG need jelenleg. Drága lesz, de pár évre le a gond arról a posztról és ha Fant ugyanolyan teljesítményt hozna RT-ben, mint LTként...Upgrade lenne LDT-hez kepest, plusz meg fiatal is(LDT meg fasza backup), Scherff-et hoznam legszivesebben, de o igy Williams-el meg Schultz-al mar tul sok lenne. Az se hulyeseg amugy ha Vander-Escht hozzuk el(itt nem irt ala a Jetsel 😅) Mosley melle szerintem belole Saleh-ek tobbet kitudnanak hozni, plusz o is elegge fiatal. Aztan akkor 2. koros lb helyett johet WR pluszba.A Jets x factoron most van egy "be the gm"(elegge beta verzioban levo) nevu funkcio, es gondoltam kiprobalom, hat nalam kb igy nezne ki a tokeletes offseason.(Igen Ridley valoban draga lett volna igy 😀)A Corbett igazolás miért lenne? 😀
Apex
Beki
Apex
@Apexjó terv de ha az idei FAból indulok ki és h mennyit költött a pats milyen gyorsan akkor előbb kell hivni #notamperingpersze
Beki