New York Jets
#Jets HC Robert Saleh put some added pressure on Mekhi Becton. He said he is not guaranteed left tackle spot. He will have to earn it & beat out George Fant.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) February 1, 2022
Saleh indicated it’s mental. Talent not an issue with Becton.
Robert Saleh, for first time, was critical of Mekhi Becton.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) February 1, 2022
Said the left tackle spot is not his. It’s wide open & sounded like Fant has inside track. Praised Fant heavily for ‘21 season
Saleh said drafting left tackle, having Becton compete at right, on table.
Yikes #Jets
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Én még emésztem a szezont.. és Maddenben MVPt csináltam Wilsonból.. jó lenne már egy igazi playoff meccstúl sok mindent nincs mit emészteni sajnos 😀 sok szempontból kudarc, de némi fény villant az alagút végén talán, ha LaFleur-ék így folytatják. Viszont ajánlom JDnek h ennyi muníció mellett ne baszakodjon offseason alatt, hanem ami a csövön kifér...
Pityu Gyor
Green is green
Nagyon leült a beszélgetés...Nagyon nincs is miről elmélkedni jelenleg. FA 1.5 hónap még, draft 3 hónap.
Fogadjunk, hogy a az idei 2022 év első játéka Jets részről egy belső futás lesz! 😊
GTom
Nagyon leült a beszélgetés...A budira mert csikarni fog a hasad 😂😂😂
Fogadjunk, hogy a az idei 2022 év első játéka Jets részről egy belső futás lesz! 😊
GTom
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Lényegében úgyis a fejlődéshez lesz a sorsuk kötve. Ha ismét ilyen 4-5 győzelmet kalapálunk össze, jobb ha mennek mindketten.Olyan nagyon komoly statokkal en sem tudnam alatamasztani a velemenyem, csak szimplan ez a megerzesem jelenleg a csapattal kapcsolatban. Saleh-eknak azert van meg mit bizonyitani az tuti, de JD szerintem fasza GM, csak a serulesekkel kapcsolatban baromira szerencsetlenek voltunk iden, viszont azert iden tenyleg jobban oda kell baszni offseasonben.Hát én visszafogottabban állok azért a dolgokhoz, mert leg vannak biztató pontok, de egyelőre ennyi. 😀Hát azért remélem nem, én most ezt sokkal nagyobb csalódásnak élném meg mint az eddigi rezsim bukásait. Mióta Jets szurkoló vagyok nem éreztem ekkora bizalmat a coaching staff illetve a FO felé sem Rex első két éve óta. A csapat is hosszú idő óta talán most a legszimpatikusabb és nagyon bánnám ha elbuknának.Ugyan... kezdődik minden elölről: GM és HC keresés izgalmai és h elhisszük h na majd az új stáb lesz az igazi.Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
🚨TIGHT ENDS🚨 Roster of TEs for the National team coached by the @nyjets - @jqfergy11 @charliekolar_ @mcbtrey @Jeremy_Ruckert1 @KingCole_Turner #TheDraftStartsInMOBILE™️ pic.twitter.com/szoNlUGgCG
— Reese's Senior Bowl (@seniorbowl) January 15, 2022
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Olyan nagyon komoly statokkal en sem tudnam alatamasztani a velemenyem, csak szimplan ez a megerzesem jelenleg a csapattal kapcsolatban. Saleh-eknak azert van meg mit bizonyitani az tuti, de JD szerintem fasza GM, csak a serulesekkel kapcsolatban baromira szerencsetlenek voltunk iden, viszont azert iden tenyleg jobban oda kell baszni offseasonben.Hát én visszafogottabban állok azért a dolgokhoz, mert leg vannak biztató pontok, de egyelőre ennyi. 😀Hát azért remélem nem, én most ezt sokkal nagyobb csalódásnak élném meg mint az eddigi rezsim bukásait. Mióta Jets szurkoló vagyok nem éreztem ekkora bizalmat a coaching staff illetve a FO felé sem Rex első két éve óta. A csapat is hosszú idő óta talán most a legszimpatikusabb és nagyon bánnám ha elbuknának.Ugyan... kezdődik minden elölről: GM és HC keresés izgalmai és h elhisszük h na majd az új stáb lesz az igazi.Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
🚨TIGHT ENDS🚨 Roster of TEs for the National team coached by the @nyjets - @jqfergy11 @charliekolar_ @mcbtrey @Jeremy_Ruckert1 @KingCole_Turner #TheDraftStartsInMOBILE™️ pic.twitter.com/szoNlUGgCG
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Hát én visszafogottabban állok azért a dolgokhoz, mert leg vannak biztató pontok, de egyelőre ennyi. 😀Hát azért remélem nem, én most ezt sokkal nagyobb csalódásnak élném meg mint az eddigi rezsim bukásait. Mióta Jets szurkoló vagyok nem éreztem ekkora bizalmat a coaching staff illetve a FO felé sem Rex első két éve óta. A csapat is hosszú idő óta talán most a legszimpatikusabb és nagyon bánnám ha elbuknának.Ugyan... kezdődik minden elölről: GM és HC keresés izgalmai és h elhisszük h na majd az új stáb lesz az igazi.Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Hát azért remélem nem, én most ezt sokkal nagyobb csalódásnak élném meg mint az eddigi rezsim bukásait. Mióta Jets szurkoló vagyok nem éreztem ekkora bizalmat a coaching staff illetve a FO felé sem Rex első két éve óta. A csapat is hosszú idő óta talán most a legszimpatikusabb és nagyon bánnám ha elbuknának.Ugyan... kezdődik minden elölről: GM és HC keresés izgalmai és h elhisszük h na majd az új stáb lesz az igazi.Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
És előbb utóbb rátalálunk!Kérdés hány év múlva 😀
Inter102
Ugyan... kezdődik minden elölről: GM és HC keresés izgalmai és h elhisszük h na majd az új stáb lesz az igazi.Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Akkor jon a "Why are we still here? Just to suffer?"Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Ilyenkor jön a valóság, hogy Wilson szar szezont produkál és jövőre új GM és HC. 😀Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Igen 😅 pont ezert jo lenne, ha kicsit felturboznank ezt az O-t, MLF igy is amennyi kreativ playcallt osszehozott, ellehet azert kepzelni egy ket plusz minosegi jatekossal(illetve kevesebb serultel) mi lehet ebbol az egysegbol. Zach is azert a szezon 2. feleben es foleg az utolso par meccsen azert elkezdett belelendulni es tudta iranyitani az O-t. Tudom minden evben ezt mondjuk, de szerintem most tenyleg az utobbi 10 ev legfontosabb offseasonje var rank.Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Na meg a szezon uccsó meccsén, mikor Mims padozik, szerencsétlen Berrios mindig ment motionbe, többi WRt meg azt sem tudtuk h kicsoda 😀Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Hát amilyen TE állomány állt rendelkezésre nem csodálom 😀Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Hát... perpill ugye Moore és Davis a 2 szerződéssel rendelkező, ha vissza is hozzuk Berriost (am Mims-et hagyjuk) akkor is kell 2-3 emberke depth-hez, mert ha jól emlékszem LaFleur változtatott szezon vége felé és legtöbbször 3 WR is a pályán volt.Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
Abszolút, meg egyébként szerintem ha kettő fasza TE-vel töltenénk fel a rostert, akkor nagyon WR(feltételezve, hogy Berriost visszahozzuk) se kell szerintem, egy nagy upside-al rendelkezőt hoznék a 3. körben, aki jó depthnek is aztán kész, meg esetleg még egy Cole féle veterán igazolás jöhet.Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Beki
Igazából ez lesz az az offseason, ahol min 1 TE-t be kell húzni FAról (Schultz, Gesicki, Njoku stb), vagy draftról.Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Apex
Nem panaszkodhatnak JD-ék:Azért így szimpla statok alapján McBride eléggé kiemelkedik a többiek közül, jó lenne elhozni 2. kör elején remélhetőleg Schultz mellé 😀
Beki
Hát a Pats meg a Jets nem egy szint ugyeAzért őszintén szólva fos látni, hogy a Bills-nek ennyire megy most, mikor ők ugyanott tartottak mint mi a 18-as draft után. "Kicsit" jobban építkeztek mint mi..Persze a fórumon lévő Bills fanoknak örülök, azért szenvedtek ők is eleget, csak na akkor is 😀Megerdemlik. Csak azt tudnam mit talaltak ki egy het alatt, mert ellenunk szenvedtek azert. 😀
Apex
En mar egy nyamvadt PO meccsel is beernem, csak a csoportunk is... 😀
Beki